Dodaj do ulubionych

znaleźć dziewczynę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 12:15
Wczoraj byłem na ślubie i weselu dobrych znajomych. To 3 ślub w jakim
uczestniczyłem w tym roku. Za każdym razem zastanawiam się, czy kiedykolwiek
ja stanę na kobiercu i czuje się idiotycznie. Za dwa tygodnie kończe 22 lata
i nadal jestem sam. Umawiałem sie na randki, ale po bliższym poznaniu
dziewczyny okazywało się że całe to spotkanie to wielka porażka. Pewnie
powiecie, że jestam jakiś wybredny i oczekuje niewiadomo czego. Ale tak nie
jest. Jakoś do tej pory nie trafiłem na odpowiednią osobę i powoli przestaje
szukać nowych znajomości, bo przestaje wierzyć, że cokolwiek się zmieni.
Najbardziej mnie dobija sytuacja, jak moi znajomi zaczynają mi szukać
dziewczyny na siłe. Obecnie trwają dwie takie akcje :-/, a ja się czuję jak
ostatni nieudacznik - myśle sobie: no ładnie, nie potrafie sobie nawet
znaleźć sam dziewczyny, tylko ktoś to za mnie robi. Albo sprawa wspólnych
wyjazdów na wakacje, sylwestra itp. Jeździmy zgraną paczką od kilku lat,ale
powoli mam dość. Wszyscy jadą jako pary, a nawet małżeństwa, a ja oczywiście,
jeden jedyny, sam jak kołek. Znowu czuje się jak idiota. W tym roku też
planujemy współny wyjazd. Ja nawet wziąłem tydzień wolnego w pracy. Ale już
teraz zastnawiam się czy moja obecność tam ma w ogóle jakiś sens. Z
doświadczenia wiem, że nie będę się czuł tam za dobrze - może lepiej
posiedzieć w Warszawie.

Powiedzcie, czy wy też macie takie sensacje? Bo ja powoli mam dośc życia w
świadomści bycia samemu. Czy na prawdę aż tak ciężko znaleźć normalną
dziewczynę.

Chyba robi się ze mnie desperat, skoro odważyłem się pisać o sobie na forum :-
)

Obserwuj wątek
    • Gość: kleite Re: znaleźć dziewczynę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.09.04, 17:10
      Człowieku, głowa do góry masz dopiero 22 lata, spokojnie znajdziesz dziewczynę
      swoich marzeń. Sama znam dosyć dobrze taką sytuację gdy znajomi to same pary i
      wspólne wyjazdy "troszkę" drażnią gdy wokoło same pary. Znajomi na pewno chcą
      dla Ciebie jak najlepiej próbując zeswatać Cię z kimś, przecież możesz spotkac
      się z dziewczyną a sam zdecydujesz czy cos z tego będzie czy nie.
      I to na pewno nie jest desperacja, że spróbowałeś napisac o tym na forum.
      Znaczy jedynie, że dosyć ciąży Ci ta samotność. Ale głowa do góry gdzieś obok
      Ciebie jest pewnie ta jedyna , która czeka tylko bys Ją zauważył. A samotność
      no cóż to nic przyjemnego, ale pomyśl, że nie jesteś sam w swej samotności. Ja
      to dopiero mogłabym być w desperacji mam 27 lat i jestem sama, znajomi w parach
      już nawet dzieci zaczeły się w związkach pojawiać.
      Pozdrawiam i jeszcze raz głowa do góry, znajdziesz swe szczęście:)
    • ichor Re: znaleźć dziewczynę 12.09.04, 17:41
      Zmieniając siebie, zmieniamy świat wokoło nas. To naprawdę działa! Problem twki
      w tym, że cięzko w to uwierzyć. Akcja-reakcja. Nie czekaj aż świat zmieni się
      wokół Ciebie, bierz los w swoje ręce. Zacznij od akceptowania siebie, zacznij
      patrzeć z uśmiechem w lustro i pomysl że ten gość w odbiciu to równy facet,
      polub Go. Dbaj o siebie, kasuj negatywne emocje, bądź cierpliwy, uśmiechaj się.
      Idź między ludzi, poznaj nowe osoby, bądź sobą ! :) Na efekty długo nie
      będziesz czekać. Pozdrawiam i życzę wszelkiego powodzenia :)
    • Gość: też samotny Re: znaleźć dziewczynę IP: *.acn.waw.pl 12.09.04, 17:51
      Znam to z autopsji, jestem od Ciebie o parę lat starszy. Swego czasu chodziło
      się z kumplami (i czasem kumpelami) do studenckiej dyskoteki, na browara itp. Z
      czasem potworzyły się pary, czułem się coraz bardziej nieswojo (dziś wiem, że
      niepotrzebnie), powoli coraz mniej było wspólnych tematów, trochę drażniło mnie
      to, że coraz trudniej umówić się z kumplami (coraz więcej
      zaręczonych/ożenionych) na męski wypad na miasto. Wtedy to zacząłem nadużywać
      alkoholu; stałem się też bardziej konfliktowy. Nie chciałem być gorszy od
      kumpli - zacząłem chodzić na dziwki, co z czasem przerodziło się w coś w
      rodzaju nałogu.
      Nie uważam się za kogoś gorszego. Zrozumiałem, że w życiu nie można mieć
      wszystkiego, że coś jest za coś. Ja mam wiele rzeczy, o których kumple mogliby
      pomarzyć, ale za to jestem sam.
      Jeśli znajomi starają Ci się narajać jakieś panny (oczywiście pod warunkiem, że
      nie na siłę!), powinieneś być im wdzięczny. W moim gronie znajomych tylko jeden
      człowiek starał się mi pomóc poznać jakąś pannę, gdy zorientował się, że
      korzystam z usług prostytutek (w końcu się wygadałem przy wódeczce), reszta
      raczej zaczęła mnie uważać za kogoś gorszego. Mam to w d. Nie jeden z nich
      chciałby mieć tyle, co ja.
      A teraz na zakończenie: przez częste kontakty z dziwkami zmieniłem zupełnie
      swoje spojrzenie na kobiety - dziś traktuję je prawie wyłącznie jako obiekt
      pożądania. Cóż, same sobie na to zasłużyły. Pocieszę Cię, że kobiety naszych
      znajomych najzwyczajniej w świecie będą się starzeć, podczas gdy my, wolni,
      zawsze będziemy mogli mieć (ach, ja wieloznaczny jest ten czasownik) taką
      19stkę...
      • Gość: ivan Re: znaleźć dziewczynę IP: *.proxnet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 19:18
        ciekawe spojrzenie...
      • ola246 Re: znaleźć dziewczynę 14.09.04, 12:30
        Czasem zastanawiałam sie jak facet postrzega dziwki, wypad do burdelu i
        dlaczego korzysta z uslug prostytutek. Wiem że żaden facet rozmawiając face to
        face nie przyzna sie że był w tym przybytku. Co skłania go do pójscia do
        burdelu. Jak to jest robić to z kimś jak ma si.e świadomość że ta "pani" 10
        minut wczesniej robiła to z jakims starym obleśnym typem.
        PS. czy wyglądasz jak monstrum, czy co jest z tobą nie tak że odwiedzasz
        prostytutki. NIe przeszkadza ci to że te panie robią to z każdym kto im tylko
        zapłaci. a poza tym choróbska
      • askaw8 Re: znaleźć dziewczynę 14.09.04, 22:54
        Nie mogłam się powstrzymać żeby tego nie skomentować.Uważaj bo Twoja pewność
        tego,ze każda 19-nasta Cię zechce,może Cię zgubić.Wiecznie młody to Ty nie
        będziesz i nie jestem przekonana czy nawet za pieniądze taka 19-nasta będzie
        chciała z Tobą być(nocą).
    • Gość: loser Re: znaleźć dziewczynę IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.04, 19:24
      He, ty masz 22 lata i sie martwisz. Ja mam 27 i mam ten sam problem !!! Teraz
      co prawda przeprowadzilem sie na drugi koniec Polski i dlatego jestem sam,
      kompletnie brak znajomych ALE w moim starych katach gdzie sie wychowalem tez
      bylem juz sam. Wszyscy sie pozenili, hordy dzieci maja, powyjezdzali w parach.
      A ja ciagle sam.

Naprawde dobijajace. Dlaczego to zycie jest takie ciezkie ?
      • Gość: Luśka Re: znaleźć dziewczynę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 19:54
        ja mam to samo:(
        • kleite znaleźć dziewczynę 12.09.04, 20:00
          Ciekawe czemu jest tyle osób, które chcą, pragną jakiegoś związku a mimo
          wszystko jesteśmy samotni.
          Istna zagadka:) może ktoś znajdzie rozwiązanie tej łamigłówki
          • uncledonken Re: znaleźć dziewczynę 12.09.04, 23:15
            dużo myśli napływa w związku z chęcią wytłumaczenia tego stanu rzeczy. ale sami
            powiedzcie. Jednym zdaniem tego wytłumaczyć się nie da
        • Gość: MP Re: znaleźć dziewczynę IP: 195.94.205.* 13.09.04, 15:22
          Kurcze....a ja mam 26 lat i się do tej pory nie przejmowałem. Ale po
          przeczytaniu tego wszystkiego może powinienem?
    • psychiatra.forumowy Re: znaleźć dziewczynę 13.09.04, 15:18
      Zastanów się co Ci bardziej przeszkadza: czy to że jesteś sam, czy to że Twoi
      znajomi martwią się o Ciebie i że nazwą Cię nieudacznikiem. Czy Twoi znajomi są
      aż tak szczęśliwi w swoich małżeństwach?? Czy zamieniłbyś się z nimi rolami? A
      to że jesteś wybredny to chyba dobrze. W życiu nie należy zadowalać się byle
      czym. Pozdrwaiam
    • Gość: mikolaj. Re: znaleźć dziewczynę IP: *.broker.com.pl 13.09.04, 19:49
      W byciu samotnym nie widze nic zlego. Nawet mi to odpowiada - jestem wolny i niezalezny. Tyle, ze to "cos" czego potrzebuje kazdy czlowiek zapewniaja mi gory i wspinaczka. Kiedy jestem w gorach nie mysle o zadnych dolach, a samotnosc jest tym czego najbardziej potrzebuje. Natomiast kiedy wracam na niziny czasem troszke sie zateskni za przytuleniem do bliskiej osoby, ale wtedy dobra ksiazka, odrobina muzyki, wypad na browar z przyjaciolmi zaspokaja wszystkie potrzeby.
      Zreszta tak samo jak Ty mam 22 lata i wiekszosc moich znajomych jest wciaz samotna, a o zwiazkach bardziej stalych wcale jeszcze nie mysli. Przeciez jest jeszcze tyle zycia przed nami!
      A poza tym kazda potwora znajdzie swego amatora, wiec ja sie nie przejmuje :)
      poki co chce sie wspinac ile wlezie :))
    • Gość: mała Mi Re: znaleźć dziewczynę IP: 80.240.166.* 14.09.04, 13:09
      nie Ty jeden masz taki problem ja też jestem sama. Mam 21 lat i jeszcze nie
      spotkałam osoby z która mogła bym być a nie chcę poznawać kogoś na chwilę. Też
      nie mam jakiś specjalnie wygórowanych wymagań a jednak jestem sama. Moje
      koleżanki mają już swoich stałych facetów. Nie da się tego wytłumaczyć należy
      poprostu szukać i rozglądać się uważnie. Mi tez wiercą dziurę w brzuchu bo
      jestem sama, cały czas chociażby Mama nagabuje mnie abym się z kimś na siłe
      spotykała a ja tak nie potrafię. Może to śmieszne ale czekam na tego kogoś:)
      teraz do "też samotny" współczuję Ci tacy ludzie są w głębi duszy
      nieszczęśliwi, i co z tego, że masz fure skóre i komóre jak nie możesz
      podzielić się z tym z osoba którą kochasz i dla której jesteś w stanie zrobić
      wszystko. To przykre i w dodatku te prostytutki ale to juz Twój wybór osobiście
      współczuję szczerze
      To pozdrawiam i życzę szczęścia w miłości, pamiętaj nie jesteś sam w tej
      sytuacji:)
    • Gość: Aga Re: znaleźć dziewczynę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:50
      Mam trochę więcej lat od Was, ale się nie martwię .... bo kiedyś w końcu muszę
      znaleźć ..... i tej wersji będę się trzymać;)
    • polka.z.cellulitem.na.d Re: znaleźć dziewczynę 14.09.04, 16:42
      Jak szukasz, to pamiętaj o jednym-żeby nie była to Polka. Bo wiesz, Polki są
      zaniedbane, brzydkie i śmierdzące. Mają cellulit na brzuchu, pośladkach, udach
      i na włosach łonowych, których nie golą. Poza tym myją włosy (na głowie) raz na
      2 tygodnie, no może raz na tydzień jak ma się wydarzyć coś ważnego. Poza tym są
      tandetne i przygarbione od ciężaru bazarowej biżuterii. Używają tanich podróbek
      perfum, ktorych pół litra kosztuje 30 zł- uważaj bo możesz się udusić.
      • Gość: Polka Re: znaleźć dziewczynę IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 14.09.04, 20:06
        Co ty gadasz!!! Jestem Polką, jestem zadbana,
        moje włosy zarówno na górze jak i na dole
        nie są przetłuszczone. Włosy łonowe golę, bo tak
        czuję się bardziej komfortowo.Nie mam nigdzie celulitu
        ponieważ jestem szczuplutka. Nie noszę biżuteri poza
        zwykłymi kolczykami-kółeczkami. A jeżeli chodzi o perfumy
        to nie oblewam się nimi tak, że każdy czuje, lecz używam
        ich z umiarem. Do tego mam zadbane ręce, paznokcie obcięte,
        a nie jakieś szpony lub sztuczne tipsy.
        Nie wiem skąd wziołeś ten opis, ale chyba grubo przesadziłeś,
        nie mówię, że nie zdarzają się zaniedbane kobiety, ale
        chyba należą do wyjątków. Poza tym do was facetów też można
        się przyczepić. To wy za bardzo nie dbacie o swoją higienę - bo
        to takie "nie męskie".
      • Gość: basik Re: znaleźć dziewczynę IP: *.torun.mm.pl 15.09.04, 18:47
        Jak szukasz, to pamiętaj o jednym-żeby nie była to Polka. Bo wiesz, Polki są
        zaniedbane, brzydkie i śmierdzące. Mają cellulit na brzuchu, pośladkach, udach
        i na włosach łonowych, których nie golą. Poza tym myją włosy (na głowie) raz na
        2 tygodnie, no może raz na tydzień jak ma się wydarzyć coś ważnego. Poza tym są
        tandetne i przygarbione od ciężaru bazarowej biżuterii. Używają tanich podróbek
        perfum, ktorych pół litra kosztuje 30 zł- uważaj bo możesz się udusić.

ty chyba mówisz za siebie nie chciałabym byc w skórze twojego wybranka afuuuuuj!
    • kotek_mru Re: znaleźć dziewczynę 14.09.04, 16:53
      nie badz taki przerazony,przeciez nie napiszesz sobie tabliczki"jestem
      sam,oczekuje propozycji"one same sie nie znajada;)
      fajnie miec znajomych,ktorzy troszcza sie ,nie wzbraniaj sie przed nowymi
      znajomosciami,moze w koncu uda sie:)
      jak bedziesz taki zrezygnowany,niedowiarek to bedziesz jeszcze długo
      szukac,wiecej optymizmu i zabawy w zyciu,a wszystko sie moze zdarzyc;)
    • Gość: kas Re: znaleźć dziewczynę IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 14.09.04, 20:12
      Hej nie łam się, nie jesteś jedynym człowiekiem
      samotnym na twej planecie. Jesteś jeszcze młodziutki
      i na pewno znajdziesz niedługo swoją połówkę.
      Ja sama nie mam jeszcze partnera, a jestem starsza od ciebie,
      co prawda o niedużo, ale zawsze trochę. Mi też czasami jest
      smutno, że nie ma przy mnie nikogo i że nie mam do kogo się
      przytulić. Ale nie należy sie załamywać, bo miłość na pewno
      przyjdzie niespodziewanie, nawet nie zauważymy kiedy.
      Trzymam kciuki, abyś znalazł swoją wytęsknioną...
      i pozdrawiam
    • bea_tellmanka Re: znaleźć dziewczynę 16.09.04, 10:12
      stary rozumiem cię że się frustujesz ale bycie samemu też ma pozytywne strony
      przynajmniej nie jesteś nieszczęśliwie zakochany albo nie żresz się ze swiją
      partnerką o byle co. w związku też jest bardzo ciężko szczególnie gdy jeden
      kocha bardziej i chce mieć partnera na wyłączność ja mam taki problem i bardzo
      cierpię
      • Gość: 124 Re: znaleźć dziewczynę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 11:02
        To wyjdź ze związku i przestań się nad sobą użalać.
    • Gość: N Re: znaleźć dziewczynę IP: 149.156.58.* 17.09.04, 15:04
      dlaczego od razu pisanie na forum to desperacja???:(no bo ja też [przecież
      piszę a zdesperpwana nie jestem(jeszcze)ciekawi mnie co rozumiesz ,gdy
      pytasz"czy trudno jest znależć normalną dziewczynę"co rozumiesz
      przez "normalną"?(może żeczywiście chodzi ci o jakies szczególne wymagania w
      stosunku do tej dziewczyny.....łatwo mi pisać,a sama w wieku 21 lat
      szukam "normalnego"faceta,i jakoś go nie widzę.....
    • Gość: zgrzyt chciałbym być w twojej sytuacji ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 16:42
      chciałbym być w twojej sytuacji ;)
      a dlaczego, może tego nie wiesz, ale podniecasz dziewczyny twoich kumpli, myślą
      czasem o "zdradzie" i duże prawdopodobieństwo, że myślą wtedy o tobie jako
      napalonym singlu, pewnie są takie, które są dla ciebie jak "siostry"
      lub "mamusie", skorzystaj z tego, obserwuj czy ciebie nie kokietują i czy
      możesz to jakoś wykorzystać :))) może jak laska się o ciebie otrze to nie dziw
      się tylko pogłęb ten stan ;) używaj póki czas, te wszystkie panny twoich kumli
      mają wszytsko co trzeba, .... a przy okazji jakaś laska sama ci wpadnie.
    • vensd Re: znaleźć dziewczynę 21.04.13, 00:33
      22 lata to nie jest czas, żeby martwić się brakiem dziewczyny, masz jeszcze dużo czasu żeby poznać kobietę z którą spędzisz życie. Tu jest coś napisane o poszukiwaniach dziewczyny, nie za wiele, ale może akurat ci się przyda.
      Poza tym wyluzuj trochę, jeśli dziewczyna widzi, że za bardzo chcesz się związać, to ją to odstraszysz.
    • szturmownik Re: znaleźć dziewczynę 22.04.13, 14:13
      Nie bój się wyjść do ludzi :) napewno kogoś poznasz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka