27.03.15, 14:50
dziś była :D
taka krótka bez deszczu, ale grzmiało ho ho!
nom.
Obserwuj wątek
    • arogancka_agrafka Re: burza 27.03.15, 14:54
      U mnie burzy nie było, ale lało jak cholera.
      I w tym czasie musiałam zasuwać z kotem do weterynarza.
      Darł się w niebogłosy.
      Kot znaczy, nie weterynarz.
    • kama265 Re: burza 27.03.15, 14:58
      ..........
      • tdf-888 Re: burza 27.03.15, 15:01
        :D
        miło że też zauważyłaś mą twórczość i się wpisałaś
      • czarny.onyks Re: burza 27.03.15, 20:30
        za kradzież kropek...........7 lat na forum :P :D
        • tdf-888 Re: burza 27.03.15, 21:03
          a ty dożywocie za co dostałaś?
          • czarny.onyks Re: burza 27.03.15, 21:08
            ...ja to w ramach wolontariatu.....złośliwcze:P

czemu tak lubisz dogryzać?:>
            • tdf-888 Re: burza 27.03.15, 21:12
              żeby cię jakoś podkręcić :)
              • tdf-888 Re: burza 27.03.15, 21:12
                bo wigoru ci brak :P
                • czarny.onyks Re: burza 27.03.15, 21:18
                  :D
                  oj Tadek.....ale Ty gupol jesteś:P :D

a po czym wnosisz?:>
    • tdf-888 Re: burza 27.03.15, 18:19
      a teraz pada desz... taaaa... :P
    • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 19:13
      U mnie też była burza, ale nie meteorologiczna :>
      • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 19:15
        Znaczy Szarlotta na jakiegoś górala nakrzyczała?
        • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 19:22
          Ja dopiero mogę zacząć krzyczeć :p
          • tdf-888 Re: burza 27.03.15, 19:25
            a masz na kogo?
            • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 19:29
              Mogę na Ciebie nakrzyczeć jak chcesz :D
              • tdf-888 Re: burza 27.03.15, 19:32
                na odległość to na mnie nie działa, ale tak w obecności to nie znoszę krzyku ;/
                • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 19:34
                  Ja w ogóle nie lubię jak ktoś głośno mówi :P
          • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 19:27
            Znaczy na Szarlottę ktoś krzyczał?
            • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 19:30
              Nieee, na szczęście na mnie nie :)
              • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 19:31
                No to nie wiem jaka burza była u Szarlotty.
                • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 19:33
                  Kot mi przyniósł żywą mysz do domu :>
                  • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 19:59
                    Czyli zapracował na swoje utrzymanie.;)
                    • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 20:19
                      Tylko, że on tej myszy ponownie nie upolował i nie wiem gdzie ona jest :(
                      Boję się myszy :>
                      • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 20:24
                        Ja też.;)
                        A kota w areszcie domowym potrzymać i ostrą dietę mu zaaplikować. To i szybko złapie to co wypuścił.
                        • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 20:46
                          Łeee, ja to myślałam, że Sil się niczego nie boi :P
                          • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 20:52
                            Niczego to się nie boję. Bo czego się bać jak niczego nie ma.;) Ale na widok myszy zaczynam piszczeć jak mała dziewczynka i ze stołu nie złażę przez dłuższy czas.
                            • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 20:59
                              Ja chyba dzisiaj nie zasnę...
                              • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 21:06
                                Szarlotta może spać ze mną. Raźniej będzie.;)
                                • tdf-888 Re: burza 27.03.15, 21:07
                                  co będzie z tobą spać jak ty się myszki boisz :P
                                  • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 21:10
                                    Lęki łatwiej we dwoje oswoić.:P
                                • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 21:11
                                  Ale... Sil się przecież myszy boi :>
                                  • tdf-888 Re: burza 27.03.15, 21:13
                                    poobcuje trochę z myszką to i mysz nie będzie mu straszna :D
                                  • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 21:16
                                    Tak tylko zaproponowałem...
                                    • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 21:23
                                      Bo skorzystam :>.
                                      A ma Sil coś przeciwbólowego? Bo oprócz tej myszy to mnie jeszcze ząb boli. Kompletnie nie pomyślałam żeby się w ibuprom zaopatrzyć :>
                                      • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 21:26
                                        Coś tam się znajdzie żeby się znieczulić.;)
                                        • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 21:29
                                          Sil się chyba nie chce w anestezjologa bawić? :>
                                          • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 21:43
                                            Ja tylko niosę pomoc...
                                            • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 21:53
                                              Bo skorzystam :D
                                              • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 21:57
                                                Jasne.:P
                                                • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 22:08
                                                  A Sil tę pomoc niesie bezinteresownie czy jednak coś za coś?
                                                  • czarny.onyks Re: burza 27.03.15, 22:13
                                                    Sie nie pyta tylko bierze!!!!

jakby cos ja zapłacę rachunek :D :D
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 22:15
                                                    Tylko czy to udźwigniesz? :D
                                                  • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 22:39
                                                    Co Szarlotta ma na myśli?
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 22:59
                                                    No czy w zamian za okazaną pomoc nie trzeba będzie kątów powymiatać, okien pomyć, drzewa do pieca naznosić.
                                                  • czarny.onyks Re: burza 27.03.15, 23:02
                                                    znając Sila....

to wolałby przyrodę kontemplować....w okno popatrzeć..ptaszkiem się zachwycić...
                                                    ;)

a nie okna myć...na mycie zapraszam do mnie :D
                                                  • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 23:10
                                                    No co też Onyksie piszesz... Ptaszkiem się nie zachwycam.;)
                                                  • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 23:11
                                                    Pieca nie mam, w oknach dykta a klepiska nie ma co zamiatać.;)
                                                    Mysz się znalazła?
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 23:15
                                                    Pieca nie ma? To jak Sil gotuje, jak się w zimie ogrzewa?
                                                    Myszy jak nie było tak nie ma. Pewnie nocą będzie stresować :/
                                                  • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 23:26
                                                    Gotuję się gdy mnie ktoś rozzłości. A ciepło zimą kaloryfery dają.
                                                    Ja bym kota zostawił na noc w chacie i rano byłoby pewnie po myszy.
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 23:30
                                                    Kot spędza noce w chacie ale... obraził się i postanowił spać w łazience na parapecie.
                                                  • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 23:34
                                                    Obraził się? To co Szarlotta mu zrobiła? Aaa... Już wiem... Nie został doceniony za przyniesioną mysz.;)
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 23:38
                                                    No niestety... nakrzyczałam troszeczkę na niego :P
                                                  • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 23:39
                                                    W takiej sytuacji to i ja bym focha strzelił.:P
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 23:42
                                                    No ale jakby Sil do domu przynosił żywe myszy?
                                                  • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 23:43
                                                    Normalnie. W pysku.;)
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 23:44
                                                    No cóż... wygoniłabym spać do łazienki :P
                                                  • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 23:45
                                                    Znaczy kot na parapecie a ja w wannie?;) Miło.:P
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 23:47
                                                    Albo z kotem w wannie :D
                                                  • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 23:50
                                                    A pcheł nie ma?:>
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 23:51
                                                    Oczywiście, że nie ma :>
                                                  • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 23:53
                                                    No to parę mu sprzedam...
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 27.03.15, 23:55
                                                    No co też Sil, to jest biedny kotek po przejściach, a Sil chce mu pchły sprzedać? Nieładnie, oj nieładnie :P
                                                  • silencjariusz Re: burza 28.03.15, 00:04
                                                    No biedny... Skoro Szarlotta na niego krzyczy...:P
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 28.03.15, 00:06
                                                    Troszeczkę tylko :>
                                                    A poza tym on się nade mną znęca :P
                                                  • silencjariusz Re: burza 28.03.15, 00:07
                                                    Biedactwo.:P
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 28.03.15, 00:11
                                                    Ja czy kot? :P
                                                  • silencjariusz Re: burza 28.03.15, 00:13
                                                    No oczywiście, że kot.;)
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 28.03.15, 00:14
                                                    Wiedziałam :P
                                                    No noc, udaję się do łóżka. Dobranoc.
                                                  • silencjariusz Re: burza 28.03.15, 00:18
                                                    Miłych snów z buszującą w ciemnościach myszą.;)
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 28.03.15, 14:26
                                                    Ma Sil szczęście, że to zdanie napisał jak już udałam się spać :>
                                                  • silencjariusz Re: burza 28.03.15, 23:02
                                                    Mysz upolowana?
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 29.03.15, 14:05
                                                    Nie :>
                                                    I w ogóle nie wiem co się z nią dzieje :>
                                                  • czarny.onyks Re: burza 29.03.15, 14:09
                                                    ....może Siluś się nią ładnie zaopiekował?;)
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 29.03.15, 14:25
                                                    Łeee, on się myszy boi :P
                                                  • silencjariusz Re: burza 29.03.15, 22:42
                                                    Siluś? Nikt jeszcze tak ładnie nie pisał o mnie.:) Proszę częściej Onyksie.;)
                                                  • silencjariusz Re: burza 29.03.15, 22:43
                                                    Pewnie kot ją zmaltretował zanim Ci ją przyniósł i biedaczka wskutek obrażeń wewnętrznych wyzionęła ducha gdzieś za szafą...
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 30.03.15, 18:58
                                                    Nawet niech Sil nie straszy :>
                                                    Wolałabym ją widzieć, jak na swych czterech mysich łapkach, opuszcza dom żeby mieć pewność, że się na nią nie natknę :P
                                                  • silencjariusz Re: burza 30.03.15, 20:48
                                                    Nie ma co się lękać spotkania z myszą. Bo raczej nie będzie to niespodziewane spotkanie. A przynajmniej tak mi się wydaje, że zanim Szarlotta mysz zobaczy to wcześniej ją poczuje. Bo pewnie jechać będzie jeśli jej się zdechło.:P Więc będzie miała Szarlotta trochę czasu żeby się do tego spotkania odpowiednio przygotować.;)
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 30.03.15, 21:03
                                                    Sil to zawsze tak potrafi pocieszyć :P
                                                  • silencjariusz Re: burza 30.03.15, 21:15
                                                    Staram się.:P
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 30.03.15, 21:29
                                                    Ale na wszelki wypadek, gdyby się okazało, że ta mysz nadal żyje to... kupiłam dzisiaj trutkę na myszy :D
                                                  • silencjariusz Re: burza 30.03.15, 22:02
                                                    Biedna myszka...
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 30.03.15, 22:12
                                                    Oj tam, jak Sil chce to mogę ją do Chutoru wysłać, jak ją w końcu upoluję :>
                                                    Żywą lub martwą :P
                                                  • silencjariusz Re: burza 30.03.15, 22:16
                                                    No ładnie... Kota Szarlotta ma, a na mysz sama musi polować? Jakieś chińskie chyba te góralskie koty są...:P
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 30.03.15, 22:21
                                                    Ja dokładnie nie wiem czy to jest góralski kot. Przez jakiś czas niedaleko mnie mieszkali tacy dość dziwni ludzie. Podobno z centralnej Polski ale niewiele o sobie mówili. Przyjechali z tym kotem. Potem oni wyjechali a kot został... więc cóż było robić? Nic tylko kota przygarnąć :P
                                                  • silencjariusz Re: burza 30.03.15, 22:25
                                                    A Szarlotta nie pokazywała jeszcze swojego futrzaka... Może czas wrzucić jakieś fotki?
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 30.03.15, 22:28
                                                    Oczywiście, że pokazywałam :>
                                                    I poza tym była fotka, Sil przegapił :P
                                                  • silencjariusz Re: burza 30.03.15, 22:31
                                                    Wszystko możliwe. To chociaż link do fotki Szarlotta podrzuci.
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 30.03.15, 22:40
                                                    Nie chce mi się teraz szukać :P
                                                    Może takie zdjęcie, kiepskiej jakości wystarczy. Jak się nietrudno domyślić, siedzi w karmniku dla ptaków :D
                                                  • silencjariusz Re: burza 30.03.15, 22:46
                                                    Ale słaba fotka.:P
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 30.03.15, 22:48
                                                    Może i słaba, ale kota widać :P
                                                  • silencjariusz Re: burza 30.03.15, 22:49
                                                    Cały czarny?
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 30.03.15, 22:50
                                                    Tak :)
                                                  • silencjariusz Re: burza 30.03.15, 22:52
                                                    A jak go wołają?
                                                  • czarny.onyks Re: burza 30.03.15, 22:55
                                                    czarny onyks:D
                                                  • silencjariusz Re: burza 30.03.15, 22:58
                                                    Nawet pasuje. Mnie z Bonifacym się kojarzy.
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 30.03.15, 22:59
                                                    O widzisz, chyba jej zmienię imię:D
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 30.03.15, 22:57
                                                    Wiewióra (bo tak naprawdę to jest dziewczynka :P), jak się przybłąkała to ją z wiewiórką pomyliłam :P
                                                  • silencjariusz Re: burza 30.03.15, 23:00
                                                    To u Szarlotty czarne wiewiórki po drzewach skaczą?:P
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 30.03.15, 23:03
                                                    Tak :)
                                                    Rudych prawie wcale nie ma.
                                                  • silencjariusz Re: burza 30.03.15, 23:23
                                                    A na nizinie rude są.;)
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 30.03.15, 23:24
                                                    Nasze wyżej, bliżej słońca to i opalone są :D
                                                    Dobranoc ;)
                                                  • silencjariusz Re: burza 30.03.15, 23:27
                                                    Tam zaraz opalone. Umorusane brudasy ot co.;) Dobranoc.
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 31.03.15, 19:38
                                                    No nie wiem, nie wiem czy w ramach solidarności z lokalnymi wiewiórkami nie powinnam strzelić focha ;p
                                                  • silencjariusz Re: burza 31.03.15, 20:31
                                                    No ale sama Szarlotta przyzna, że to trochę niepokojące... Czarne koty, czarne wiewiórki... Kto wie czy u Szarlotty nie występują też czarne msze...:P
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 31.03.15, 20:44
                                                    Ani trochę :> Msze to ani białe ani czarne u mnie nie występują.
                                                    Czarny kolor jest zły?
                                                  • silencjariusz Re: burza 31.03.15, 20:47
                                                    A skąd. Kolor jak każdy inny.
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 31.03.15, 20:50
                                                    Bo myślałam, że Sil ma coś przeciwko czarnemu :P
                                                  • silencjariusz Re: burza 31.03.15, 20:52
                                                    Po prawdzie to mam.:P
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 31.03.15, 20:54
                                                    Co na ten przykład? ;p
                                                  • silencjariusz Re: burza 31.03.15, 21:00
                                                    Czarnej polewki nie lubię na ten przykład.;)
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 31.03.15, 21:08
                                                    Często Sil takiej polewki kosztował? :P
                                                  • silencjariusz Re: burza 31.03.15, 21:19
                                                    No ba.
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 31.03.15, 21:22
                                                    Znaczy się Sil nie lubi z przejedzenia? :P
                                                  • silencjariusz Re: burza 31.03.15, 21:28
                                                    Nie no, siebie lubię. Czemu się miałbym nie lubić.:P;)
                                                  • szarlotka_ja Re: burza 31.03.15, 21:31
                                                    To dobrze, że Sil Sila lubi ;D
    • altu Re: burza 27.03.15, 19:25
      a u mnie burza z piorunami,
      i lało jak z cebra..
      a potem cudowne wiosenne powietrze :)
    • czarny.onyks Re: burza 27.03.15, 20:31
      burzy nie było...

za to tak lało, że mnie zlało......miły, ciepły desczyk:P
      • silencjariusz Re: burza 27.03.15, 20:54
        Powietrze będzie trochę czystsze.;)
        • ame_belge34 Re: burza 27.03.15, 21:31
          zielenić się będzie ...
    • czarny.onyks Re: burza 30.03.15, 22:43
      ale mi się marzy burza...........

lubię, gdy sie błyska...tylko, żebym wtedy w domu była:>
      • margott70 Re: burza 31.03.15, 21:28
        A sprzęty były odlaczone;-)
    • czarny.onyks Re: burza 31.03.15, 21:29
      a do mnie się zbliża jakieś tornado...błyska się, leje, i wieje tak, że urwac może ...
      :>

a mnie się marzyła tylko mała burza....:>
      • szarlotka_ja Re: burza 31.03.15, 21:31
        U mnie była jakąś godzinę temu. Co to się działo... wiało, grzmiało, prąd przygasał, mało mi nowego dachu nie zmiotło :>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka