Dodaj do ulubionych

To niemowlę...

17.04.15, 17:34
...to chłopczyk czy dziewczynka? :D
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: To niemowlę... 17.04.15, 17:40
      A kto po przyjściu do domu wali się na kanapę i czeka z założonymi pod głowę rękami aż domowe obowiązki same się wypełnią.;)
      • czarny.onyks Re: To niemowlę... 17.04.15, 17:47
        ...wiedziałam, że tatuś z mamusią się odezwą:P
        • szarlotka_ja Re: To niemowlę... 17.04.15, 17:50
          Łeee... a ja myślałam, że to nam swe dziecię do podziwiania wkleiłaś :P
        • silencjariusz Re: To niemowlę... 17.04.15, 18:49
          Ja tam nie mam nic przeciwko dzieciakowi.
          • czarny.onyks Re: To niemowlę... 17.04.15, 20:13
            ...Szarlotta a Ty ?;)
            • silencjariusz Re: To niemowlę... 17.04.15, 20:14
              A Ty Onyksie szykuj kucyki.;)
              • czarny.onyks Re: To niemowlę... 17.04.15, 20:17
                ...jakie kucyki?:>

mój fryzjer znowu mnie skrócił:P
                • silencjariusz Re: To niemowlę... 17.04.15, 20:20
                  Wrzuć fotkę.;)
                  Z długimi wyglądałabyś fantastycznie.;)
                  • czarny.onyks Re: To niemowlę... 17.04.15, 20:24
                    oj, Silu, Silu.........:D

...nie fantazjuj:P
                    • silencjariusz Re: To niemowlę... 17.04.15, 20:26
                      A cóż mi innego pozostało.;)
            • szarlotka_ja Re: To niemowlę... 17.04.15, 20:15
              Co znowu ja? :>
        • tdf-888 Re: To niemowlę... 17.04.15, 20:42
          powiedz nam, co tobą kieruje, jak zamieszczasz na głónej takie koszmarki?
          jedno 'lepsze' od drugiego, a już to z teraz z tym chłopem, to pożal się boże...
          skąd ty to wykopujesz? z pejsa?
          • czarny.onyks Re: To niemowlę... 17.04.15, 20:51
            może prowokuje?

...jesu Ty jesteś ciągle nadąsany i niezadowolony...
            raz byś powiedział...onyks...piękny obrazek:>
            • tdf-888 Re: To niemowlę... 17.04.15, 20:53
              przecież wiesz, że nie lubię obrazków.nie będę gadał czegoś, bo ktoś ode mnie tego oczekuje...
              zdarza się, ale to gdy chcę się podlizać :)
              • czarny.onyks Re: To niemowlę... 17.04.15, 20:56
                no i co z tego, że nie lubisz? ja lubię:P ...i może jeszcze ktos lubi popatrzeć;)

nie zachowuj się jak mały chłopiec w sklepie z zabawkami...:>;)
                • tdf-888 Re: To niemowlę... 17.04.15, 20:59
                  zapodałabyś lepiej jakiś kawałek tego gościa z podkładu w ndizn ;)
                      • tdf-888 Re: To niemowlę... 17.04.15, 21:17
                        szczerze, to nie słuchałbym tego gościa ze swoją dziewczyną :)
                        chyba że przed wspólnym samobójstwem :D
                        mega dołujące. to takie bardziej do tęsknoty i chlipania w samotności, a nie wspólnego napawania się miłością, c'nie?
                        no chyba że nieszczęśliwą :D
                        • czarny.onyks Re: To niemowlę... 17.04.15, 21:22
                          :D

no w sumie muszę się zgodzić:D
                          rewelacyjna muzyka dla samobójców....
                          • tdf-888 Re: To niemowlę... 17.04.15, 21:26
                            a tak btw to powiesz znów, że marudzę, ale muszę ci to wyjawić... nie lubię koncertówek.
                            preferuję nagrania studyjne :)
                            • czarny.onyks Re: To niemowlę... 17.04.15, 21:28
                              no marudzisz...ale z tym się zgodzę akurat...

jakoś dźwięku czasem powala....a na dobrym sprzęcie to aż miło słuchać....
                              • tdf-888 Re: To niemowlę... 17.04.15, 21:36
                                no to co do davida się zgadzamy.. możemy się na wspólne słuchowiska umawiać :D
                                • czarny.onyks Re: To niemowlę... 17.04.15, 21:41
                                  daj spokój...ryczałabym jak bóbr:P
                                  • tdf-888 Re: To niemowlę... 17.04.15, 21:47
                                    a ja nudził się jak mops :P
                                    • czarny.onyks Re: To niemowlę... 17.04.15, 21:51
                                      powtarzasz się, już to słyszałam...raz wystarczy:>
                                    • flirting.shadow Re: To niemowlę... 17.04.15, 22:16
                                      no to szybciutko slub musicie wziac i wtedy to juz bedzie proza zycia, wiec luzik :)
                                      • czarny.onyks Re: To niemowlę... 17.04.15, 22:27
                                        sam sie hajtnij:>
                                        • tdf-888 Re: To niemowlę... 17.04.15, 22:29
                                          no właśnie...
                                          dasz radę siedzieć z małżonkiem przed tv czy dalej będziesz marzyć o niebieskich migdałach?
                                          • czarny.onyks Re: To niemowlę... 17.04.15, 22:43
                                            no właśnie nie rozumiem...

a co ma piernik do wiatraka?
                                            przecież teraz sama to robię i oglądam Chłopca w pasiastej piżamie...
                                            a marzyć trzeba...
                                            • tdf-888 Re: To niemowlę... 17.04.15, 22:54
                                              no sama to robisz, bo nie masz innego wyjścia. a czy mając męża dałabyś mu zamulać przy piątku czy uporczywie ciągnęła na suszi?
                                              • czarny.onyks Re: To niemowlę... 17.04.15, 23:05
                                                a to już się z moim małżonkiem dogadam, by nam obojgu było dobrze;)
                    • czarny.onyks Re: To niemowlę... 17.04.15, 21:16
                      a Ty nie o księżniczce powinieneś marzyc?:>;)
                • facet699 Re: To niemowlę... 17.04.15, 21:16
                  ja bym tak złożył swoją głowę, ale gostek z obrazka mówi swoim wyglądem "tylko dla alf " ;)
                  • silencjariusz Re: To niemowlę... 17.04.15, 21:25
                    Co zrobisz... Takie właśnie są kobiety. Alfiki mają tylko powodzenie. A swoją drogą nie rozumiem co pociąga kobiety w takim zarośniętym, kudłatym, niedomytym samcu, w kretyńskich okularach i gejowskich sznureczkach na szyi.
                    • tdf-888 Re: To niemowlę... 17.04.15, 21:28
                      sam miałem facetowi odpisać, że to żaden alfa... bardziej wygląda na przecwelonego pod celą :D
                      • facet699 Re: To niemowlę... 17.04.15, 21:33
                        z tych co były ochy i achy ostatnimi czasy to ten jeszcze ujdzie ;)
                    • czarny.onyks Re: To niemowlę... 17.04.15, 21:31
                      :>

jak ja lubię rzemyki:D
                      też noszę:P

skąd pomysł, że niedomyty?
                      łatwo Ci przychodzi wyciąganie wniosków...
                      zazdrośc?;)
                      • silencjariusz Re: To niemowlę... 17.04.15, 21:34
                        Nie żartuj. Jaka zazdrość? Facet wygląda gejowato. I tyle. Ale o gustach się nie dyskutuje. Widać lubisz takich... Ale to już Twój problem.:P
                        • czarny.onyks Re: To niemowlę... 17.04.15, 21:57
                          może i wygląda, ale leży na kobiecych nóżkach;)

Silu...Silu...Silu...co ja lubię ...to lubię;)
                          • silencjariusz Re: To niemowlę... 17.04.15, 21:59
                            I niech sobie leży ta choineczka obwieszona badziewiem na szpagacie.
                            • czarny.onyks Re: To niemowlę... 17.04.15, 22:06
                              następny zły...co Cie ugryzło:>

może nie warto oceniać po okładce...i porzucić uprzedzenia...
                              • silencjariusz Re: To niemowlę... 17.04.15, 22:16
                                Nie potrafię i nie chcę w przypadku tego lalusia porzucić uprzedzeń.
                                • witamina_b12 Re: To niemowlę... 17.04.15, 23:09
                                  Zdumiewające... stereotypowo to kobiety zazdroszczą innym kobietom większego powodzenia u płci przeciwnej. Myślałam że mężczyźni tak do tego nie podchodzą.
                                  • silencjariusz Re: To niemowlę... 17.04.15, 23:14
                                    Witka, jaka zazdrość? Nawet gdyby mi płacili to tak bym się nie ubrał i kudłów nie zapuścił. U mnie na wsi facet ma być schludny, a jedyna biżuteria jaka jest dopuszczalna to ślubna obrączka, zegarek i medalik (jeśli ktoś jest wierzący).
                                    • witamina_b12 Re: To niemowlę... 17.04.15, 23:18
                                      Ale się oburzasz jak taki się może podobać...
                                      • silencjariusz Re: To niemowlę... 17.04.15, 23:30
                                        No bo dla mnie nie jest męski. Jest zniewieściały. Nic nie poradzę, że tak go odbieram. A obwieszenie się sznureczkami mnie rozwala. Całość wystylizowana aż do bólu. Drażni mnie to niesłychanie.
                                        • witamina_b12 Re: To niemowlę... 17.04.15, 23:36
                                          Ale kobieta na tym zdjęciu ( jej widoczne części ciała :-)) też były wystylizowane... no młodych która na codzień pomyka w takich ponczoszkach z koronka...
                                          • silencjariusz Re: To niemowlę... 17.04.15, 23:38
                                            Zgoda. I też mi się nie podoba.
                                          • witamina_b12 Re: To niemowlę... 17.04.15, 23:38
                                            Młodych = mało
                        • kama265 Re: To niemowlę... 17.04.15, 22:28
                          ten facet wygląda gejowato?! błagam... no pocieszajcie się chłopaki, pocieszajcie....
                          facetowi pewnemu siebie męskości nie zabiera ani różowa koszula, ani rzemyki na szyi / ręku, ani okulary
                          • tdf-888 Re: To niemowlę... 17.04.15, 22:33
                            ty wiesz jaki gej musi być pewny siebie w tym homofobicznym świecie?
                            • kama265 Re: To niemowlę... 17.04.15, 22:36
                              no jasne, wszyscy faceci ubrani z polotem to geje :-P
                              • silencjariusz Re: To niemowlę... 17.04.15, 22:37
                                Polot??? To chyba żart.
                                • kama265 Re: To niemowlę... 17.04.15, 22:43
                                  wiesz Sil, ja lubię facetów z rzemykami, z brodą / zarostem, w bluzach z kapturem :-P w różowych koszulach / w t-shirtach z różnymi (pewnie w Twojej ocenie beznadziejnie gejowskimi) aplikacjami. I zaręczam Ci, że nim im nie brakuje, jeśli chodzi o męskość. Natomiast nikt Cię nie zmusza do noszenia się w ten sposób, ale z drugiej strony - nie rozumiem Twojej agresji
                                  • silencjariusz Re: To niemowlę... 17.04.15, 22:50
                                    A co tu rozumieć? Wredny, wiejski i - jak to określiłaś - agresywny zawistnik ze mnie. Ot i tyle.
                                    • kama265 Re: To niemowlę... 19.04.15, 22:27
                                      no błagam, nie zgadzam się z żadnym słowem :D
                        • jovian Re: To niemowlę... 17.04.15, 23:06
                          Gejowato? Ja tam się zbytnio nie znam ale...nigga please... :)
                    • kama265 Re: To niemowlę... 17.04.15, 22:34
                      właśnie, jakie te kobiety są okropne no ...
      • szarlotka_ja Re: To niemowlę... 17.04.15, 17:49
        Znaczy się chłopczyk :D
    • szarlotka_ja Re: To niemowlę... 17.04.15, 22:09
      Łeee.... i po niemowlaczku. A takie słodkie dziecię to było :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka