Dodaj do ulubionych

Nie macie dość/.....

19.04.15, 20:33
..pisania?;)

....bo ja mam jakiś przesyt....:P

ale poczytałabym innych..a. tu pustawo;) :>:>
Obserwuj wątek
    • facet699 Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 20:40
      czasami coś skrobnę, czasami mi się nie chce i też wolę poczytać innych a jak będzie potrzeba wrzucić swoje 3 grosze ;)
    • a-g-l-a-j-a Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 20:43
      Nie pisz, nie czytaj... patrz i dotykaj...

Sorki... za dużo... hmm.. jodu :-D
      • czarny.onyks Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 20:53
        i dobrze;)

choć jod skojarzył mi się z jadem...ale chyba nie zamierzone to było?;)
        • a-g-l-a-j-a Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 21:02
          I widzisz Onyks... znowu się mści to, że od spotkania z bidna Agla... daaawno temu się wymiksowałaś... bo Ci co mnie znaja wiedza, że jadu we mnie nie ma... i aniołeczek jestem...
          Czasami może jakaś uszczypliwość... niezamierzona... mi się przytrafi.. ;-)

Tak że... zalecam wykorzystywanie wszystkich zmysłów... booo wiosna przecież.. :-)
          • czarny.onyks Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 21:07
            no to tak ja ja..... aniołecek :D

nie wymiksowałam...tak jakoś wyszło...

oj tak...zmysły...choc czasem lepiej niech śpią....
    • silencjariusz Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 20:47
      Trzeba w realu działać a nie forum czytać.;)
    • szarlotka_ja Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 21:16
      Znaczy się wypad stąd, zamykamy bar? :>
      • czarny.onyks Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 21:23
        a gdzie tam...nic nie zamykamy....:>:>
        będziecie tu z męzami, dziećmi i wnukami wracać:P

pisze o sobie i zastanawiam się, jak to u Was jest...
        • carol-jordan Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 21:34
          Ale że co?
          Że masz kandydata na tatusia i dziadka? :D
          Proszę o szczerą odpowiedź..... :P
          • tdf-888 Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 22:01
            żeby jednego... ;)
            • carol-jordan Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 22:02
              A Ty jak zwykle......... ferment siejesz...... :>
              • tdf-888 Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 22:35
                a co chcesz przez to powiedzieć?
                najlepiej to niech się onyks wypowie...
        • tdf-888 Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 21:57
          samotni upadli i a poduchy dogorywają, taka prawda...
          • szarlotka_ja Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 21:59
            Nom, i jeszcze administracja zniechęca do pisania ;p
            • tdf-888 Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 22:00
              na samotnych to tną równo z murawą
          • silencjariusz Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 22:10
            A ja myślę, że dobrze jest tak jak jest. Widać samotnych coraz mniej, zajęć w realu coraz więcej to i czasu brak na pisanie na forum.
            • tdf-888 Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 22:16
              aja myślę, że czas jest, tylko tematy się skończyły
              • silencjariusz Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 22:20
                Nowych nie ma. Ciekawe czemu nikt nowy nie chce pisać na samotnych czy tutaj? A poza tym myślę, że tematy są ale na privach czy innych fejsbukach.
                • tdf-888 Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 22:27
                  no wlasnie nie ma nowych, bo młodsi nie trafiają na forumy.. lajf...
                  • silencjariusz Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 22:30
                    Mnie młodsi średnio interesują. Natomiast zastanawia mnie czemu nie ma nowych od trzydziestki wzwyż.
                    • tdf-888 Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 22:32
                      młodsi w sensie nowi...
                      ludzie już nie szukają po forumach.
                      a ja na fejsa i tak się nie zapiszę :)
                      ale ja se poradzę :)))
                      • silencjariusz Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 22:34
                        No to co robią samotni 30-40-latkowie? Jak nie forum to co?;)
                        • tdf-888 Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 22:36
                          no fejsy i inne takie
                          (abstrahujac ode mnie)
                          • silencjariusz Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 22:40
                            Umiłowania fejsów zupełnie nie rozumiem.
                        • a-g-l-a-j-a Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 22:40
                          Samotni 30-40-latkowie nie siedza w internetach, bo sa przekonani, że tam same oszołomy... ;-)
                          • silencjariusz Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 22:48
                            To jak kogoś poznać jak jest się oszołomem?
                            • a-g-l-a-j-a Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 22:55
                              Aaa... to tylko w internetach :-D
                              I w chutorze też się da Silu... gdzieś za miedza...
                              • silencjariusz Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 22:59
                                Nic a nic się nie da. Nawet za miedzą.;)
                                • a-g-l-a-j-a Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 23:04
                                  Głuptas... ;-) da się.. ale Ty chyba (wybacz za być może mylna i nie na miejscu "diagnozę") chciałbyś znaleźć bez szukania...
                                  • silencjariusz Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 23:14
                                    Ja nie umiem szukać.;) No i czyż to nie byłoby idealne rozwiązanie? Bez tych idiotycznych randek i odpowiadania po raz setny na te same pytania i zadawania po raz tysięczny tych samych pytań...
                                    • a-g-l-a-j-a Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 23:18
                                      Randki fantastyczne sa... Po co te same pytania? Może być inaczej, oryginalnie, nietypowo... wszystko przecież zależy od Ciebie...
                                      Zamiast marudzić zacznij się umawiać... ale bez tej całej spiny... wiesz.. wtedy jest przyjemnie..
                                      • silencjariusz Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 23:21
                                        Tak tak... Zacznij się umawiać... Z kim ja się pytam?;) Idę spać bo inaczej to dopiero zacznę marudzić.;)
                                        • czarny.onyks Re: Nie macie dość/..... 20.04.15, 10:36
                                          Sil ja mam lekarstwo na te ciągłe przekomarzanki tutaj....

przyjedź raz w życiu na spotkanie.....poznamy Cę, i damy spokój...
                                          nie będziemy więcej namawiać;)
                                          • a-g-l-a-j-a Re: Nie macie dość/..... 20.04.15, 10:58
                                            On się pewnie obawia, że wszystkie kobiety się na niego... to znaczy na onuce jego rzuca... ;-)
                                          • silencjariusz Re: Nie macie dość/..... 20.04.15, 20:03
                                            Tak podejrzewałem, że coś ze mną nie jest tak. Teraz wiem, że wystarczy by kobieta raz na moją facjatę spojrzała by miała dość tego widoku na całe życie.;)
                                    • jovian Re: Nie macie dość/..... 19.04.15, 23:56
                                      A mówiłem żeby było z przydziału... :D
                                      • carol-jordan Re: Nie macie dość/..... 20.04.15, 07:10
                                        He he..... :D
                                      • mayenna Re: Nie macie dość/..... 20.04.15, 07:30
                                        jovian napisał:

> A mówiłem żeby było z przydziału... :D
                                        > Sil już dostał przydział i nadal nic...
                                      • maruda2 Re: Nie macie dość/..... 20.04.15, 18:04
                                        jovian napisał:

> A mówiłem żeby było z przydziału... :D
                                        >

i nic a nic byś się nie buntował , albo choć pokombinował, żeby jakąś podmiankę może... :->
                                        • carol-jordan Re: Nie macie dość/..... 20.04.15, 18:46
                                          Maruda......
                                          Nie marudź....... :D :D
                                        • facet699 Re: Nie macie dość/..... 20.04.15, 19:34
                                          w tym wypadku można się buntować w razie czego po ale nie przed ;)
                                          • carol-jordan Re: Nie macie dość/..... 20.04.15, 20:14
                                            Mały buncik nie jest zły.... :D :P
                                            • facet699 Re: Nie macie dość/..... 20.04.15, 20:18
                                              tak sądzisz? zawsze potem można się zgodzić a jak nie wyjdzie mówić "przecież mówiłem" ;)
                                              • carol-jordan Re: Nie macie dość/..... 20.04.15, 21:13
                                                Aha! :D
                                        • jovian Re: Nie macie dość/..... 20.04.15, 21:12
                                          Nie no, przecież można by się było wykupić jakby co. Wiesz coś jak okup za uwolnienie własnej osoby z... hmmm... opresji. :)
                    • czarny.onyks Re: Nie macie dość/..... 20.04.15, 10:38
                      bo dla 30 plus i 30 minus.....jak tak patrze po znajomych to takie pisanie nie pociąga....:D

albo lubią krótkie aktywności np na fb....albo nie rozumieją jak można pisać na forach i czym to się w ogóle je...nie rozumieją formuły :D
                      • witamina_b12 Re: Nie macie dość/..... 20.04.15, 10:52
                        fb jest już passe ;)
                        teraz trzeba się przerzucić na tindery i snapchaty ;)
                        • czarny.onyks Re: Nie macie dość/..... 20.04.15, 11:02
                          no coś Ty...nie znam...

proszę nam tu przybliżyć :P
                          • witamina_b12 Re: Nie macie dość/..... 20.04.15, 11:15
                            ja też nie znam :)
                            ale wiem, ze są ;)
                        • maruda2 Re: Nie macie dość/..... 20.04.15, 18:05
                          czy Ty aby czegoś brzydkiego nam nie proponujesz ;-) :->

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka