czarny.onyks 22.06.15, 23:00 w Słupsku.... no i tak się zastanawiam..przesada? czy warto to wprowadzać w innych miastach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facet699 Re: Ale cyrk... 22.06.15, 23:18 nie lubię cyrku a ne ten ze zwierzętami mam alergię i to dosłowną Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Ale cyrk... 22.06.15, 23:26 nie przesada. warto. przyznam, że coraz więcej decyzji Biedronia mi się podoba, np ta wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/487992,robert-biedron-usunal-z-gabinetu-portret-papieza-jana-pawla-ii.html Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Ale cyrk... 23.06.15, 13:24 Zwierzęta w cyrku są niepotrzebne. Wystarczą akrobacje. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith70 Re: Ale cyrk... 23.06.15, 15:01 Jedyny odważny aby się przeciwstawić. Każdy tylko wyraża udawaną troskę, po czym nie robi kompletnie nic. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Ale cyrk... 23.06.15, 18:20 Cyrku nie lubię, ale tak się czasem zastanawiam czym różni się cyrk ze zwierzętami od np. zawodów w ujeżdżaniu koni albo od zawodów polegających na zmuszaniu koni do skoków przez przeszkody? Pewnie mylę się, ale wydaje mi się, że te zawody są równie nienaturalne jak pokazy zwierząt w cyrku. A może konie to lubią? Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Ale cyrk... 24.06.15, 07:56 masz rację Silu, temu też jestem przeciwna. A potem, jak koń skręci nogę albo się zestarzeje - do rzeźni, wyrzucają jak śmiecia... Odpowiedz Link Zgłoś