Dodaj do ulubionych

kolor pomarańczy

03.07.15, 10:41

nadeszło w porę... lato :)

Obserwuj wątek
    • halina501 Re: kolor pomarańczy 06.07.15, 13:36
      I niech trwa ku uciesze:)
      • urszulka_ma Re: kolor pomarańczy 23.07.15, 23:33
        niech trwa! :)
    • urszulka_ma pomarańczowy... 23.07.15, 23:35

...buziak przesyłamy :)

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ng/di/ofky/aIheO1vtFTZ7VV8B9X.jpg

• halina501 Re: pomarańczowy... 27.07.15, 16:04
        Buziak, sama słodycz:)
        Rośnie Ci to wnusiątko jak na drożdżach.
        Śliczna:)
        • urszulka_ma Re: pomarańczowy... 29.07.15, 09:01
          Dziękuję :)

rośnie jak babeczka... na drożdżach :)

• halina501 Re: pomarańczowy... 29.07.15, 12:29
            Babeczki w górę :)
            Babeczki górą:)
            • urszulka_ma Re: pomarańczowy... 17.08.15, 11:14

no to w górę! :)
              • halina501 Re: pomarańczowy... 19.08.15, 14:37
                Moje babeczki w liczbie 6+1 niebabeczek hasają sobie teraz po plaży nad Bałtykiem:)
                • urszulka_ma Re: pomarańczowy... 25.08.15, 08:45

Z tym naszym Bałtykiem to dziwna sprawa...
                  jak był upał, to zakaz kąpieli bo sinice i inne kwitnące glony
                  teraz jak lekko odpuściło, to woda podobno bardzo zimna...
                  Trudno utrafić na ciepłą i czystą w nim wodę...
                  ale szum naszego Bałtyku jest chyba niepowtarzalny...:)
                  • halina501 Re: pomarańczowy... 25.08.15, 18:26
                    Byłam nad Bałtykiem dwa razy.Zwykle wolałam góry.
                    Teraz przypomniałaś mi hipnotyzujący szum fal i nagle zatęskniła.
                    • urszulka_ma Re: pomarańczowy... 09.09.15, 23:22

mnie się również w tym roku... nie udało się posłuchać Bałtyku
                      • halina501 Re: pomarańczowy... 10.09.15, 09:20
                        Na razie jestem potrzeba tu i teraz.
                        Morze musi poczekać:)
                        • urszulka_ma Re: pomarańczowy... 24.09.15, 22:55

moje plany wyjazdowe w tym roku również uległy całkowitej zmianie
                          siedzę w domu, ale wcale, na nic, nie mam czasu :)

kiepska organizacja dnia ?:)
                          • halina501 Re: pomarańczowy... 29.09.15, 18:29
                            Tak trzeba tego doświadczyć,żeby zrozumieć:)
                            • urszulka_ma Re: pomarańczowy... 04.10.15, 16:33

mając więcej zajęć bardziej się czasowo sprężamy ?:)
                              • halina501 Re: pomarańczowy... 07.10.15, 19:37
                                Tak myślę:)Trzeba wszystko "obmyśleć",poukładać,żeby zdążyć na czas:)
                                • urszulka_ma Re: pomarańczowy... 18.10.15, 09:21
                                  Tak, organizacja czasu jest ważna,
                                  U mnie, ostatnio, wydaje się, że ten czas pędzi zdecydowanie szybciej :)
                                  • halina501 Re: pomarańczowy... 20.10.15, 16:18
                                    Oj Urszulko,nie tylko Tobie:)
                                    • urszulka_ma Re: pomarańczowy... 26.10.15, 00:09
                                      na pocieszenie mijającego czasu mamy pięknie zmieniające się widoki za oknem...

obecnie pomarańcze, żółcienie, rudości i brązy...:)
                                      • halina501 Re: pomarańczowy... 01.11.15, 13:42
                                        Jesień jest cudowna.Rozpieszcza nas jak może.Szkoda tylko,że chorujecie i nie możecie w pełni cieszyć się jej urokami.
                                        • urszulka_ma Re: pomarańczowy... 03.11.15, 09:54
                                          Już znacznie lepiej :)

Utrzymuje się piękna pogoda więc na jesienne spacery jeszcze zdążyliśmy...:)
                                          • halina501 Re: pomarańczowy... 12.11.15, 10:11
                                            Teraz pada.Gdzieś tam w Polsce wichury a tutaj spokojnie.Ziemia nasiąka wilgocią.Tulipany pewnie się cieszą.Jeszcze tylko śniegowa kołderka i można zimować:)Byle do wiosny.
                                            • urszulka_ma Re: pomarańczowy... 29.11.15, 13:46

U nas pogoda jak na listopad nie najgorsza
                                              na spacerze z Basią wypatrzyłyśmy wśród opadających liści kwitnące stokrotki:)

już nadchodzi grudzień, może bielą sypnie
                                              lubię taką zimę bajkową - lekko mroźną, śniegową :)
                                              • halina501 Re:Biały 30.11.15, 21:22
                                                spadł śnieg.Narobił błota i nic więcej.Teraz pada deszcz .Wieje wiatr.Trochę się martwię.Chyba za wcześnie posadziłam tulipany.Wystawiły już niektóre z nich zielone czubeczki z ziemi.Jak załapie mróz to będzie po nich.Zapytam w ogrodniczym,czy można je czymś przykryć:)
                                                • urszulka_ma Czerwony...:) 17.12.15, 09:37

u nas białego ani śladu
                                                  nadchodzi królowanie czerwonego i błyszczącego :)
                                                  • halina501 Re: Czerwony...:) 20.12.15, 19:58
                                                    Na pociechę chociaż tyle,że nie pada.Cały dzień świeciło słońce:)
                                                  • urszulka_ma Wiosenny? :) 07.02.16, 11:35

Już zima się skończyła?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka