Dodaj do ulubionych

no to mam...

22.07.15, 09:32
okularki na nosie... ;)
kuźwa no, zajebiście wyglądam, myślałem, że będę musiał zaklinać rzeczywistość i przekonywać się, że nie jest tak źle, ale jest prawdziwie dobrze i nie wstydzę się u siebie po wsi tak pokazywać ;)
sąsiedzi pewnie pomyślą, że pojawiła się kobita i go wystylizowała :P
Obserwuj wątek
    • maruda2 Re: no to mam... 22.07.15, 10:17
      to możesz teraz na intelektualistę pozować ;-) chociaż nie - ta łysa glaca może nie pasować :-P
      • tdf-888 Re: no to mam... 22.07.15, 10:38
        nooo... pozuję, pozuję...
        teraz to już zupełnie po mnie nie widać, żem bezrobotny pijak :P

a glaca jest łysa przez parę dni, mi szybko włosy odrastają ;)
      • robert.83 Re: no to mam... 22.07.15, 11:07

Czemu łysa glaca nie pasuje?:(
        • maruda2 Re: no to mam... 22.07.15, 11:12
          oj coś tak czułam, że zaraz kogoś mój wpis poruszy :-P
          Ale powiem Ci, że zdecydowanie wolę łysą glacę, niż jakieś resztki włosów, czasami w dodatku za długich.
          • robert.83 Re: no to mam... 22.07.15, 12:47
            No mi też się wydaje, że śmiesznie wyglądają łyse placki czy pożyczki a łysa głowa jakoś tak... higieniczniej :).
            Co nie zmienia faktu, że do łysej glacy chętnie dołączam 2-3 tygodniową brodę ;).
    • tdf-888 Re: no to mam... 22.07.15, 11:29
      i mam też desperados nocturno... nowość ;] taki tam smaczek - niby mam czuć rum...
    • szarlotka_ja Re: no to mam... 22.07.15, 23:14
      Też się muszę szarpnąć na nowe okulary :P
      Ale na razie kasę muszę nazbierać :D
      • maruda2 Re: no to mam... 22.07.15, 23:20
        Ja natomiast rozważam soczewki. Choć przyznam, że przyzwyczaiłam się do okularów.
        • szarlotka_ja Re: no to mam... 22.07.15, 23:25
          Ja się raz skusiłam na soczewki :P
          Optyk pytał czy umiem ich zakładać więc oczywiście skłamałam, że tak, umiem, że od lat zakładam (bo mi koleżanka, która tylko soczewki nosi opowiedziała jak zakładać i, że niby takie proste). To se myślę co będę z optykiem dyskutować :D
          No więc kupiłam i od razu po powrocie do domu postanowiłam poćwiczyć zakładanie :P
          Pierwszą soczewkę znalazłam po miesiącu przyklejoną do toaletki, a drugiej do dzisiaj nie odnalazłam :D.
          Także za kłamanie optykowi dostałam nauczkę to raz, a dwa początki w soczewkowym świecie wcale nie są takie proste jak opowiadają ;)
          • maruda2 Re: no to mam... 22.07.15, 23:29
            i dlatego nadal się zastanawiam ;-)
    • witamina_b12 Re: no to mam... 22.07.15, 23:32
      a gdzie fota w profilu? ;)
      • maruda2 Re: no to mam... 22.07.15, 23:37
        Witka ma rację. Tadek dawaj :->
    • a-g-l-a-j-a Re: no to mam... 23.07.15, 19:14
      Fotę daj(!) :-P
      Albo lepiej... na piwo chodź... dzisiaj, teraz, natychmiast... Choodź, bo miałam ciężki dzień i potrzebuję.. a samej to tak nie wypada..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka