Dodaj do ulubionych

Wkurzają mnie

18.08.15, 20:38
...palacze......w pracy...........

oni ciągle na papieroska....a Ty człowieku pracujesz.....:(
Obserwuj wątek
    • szarlotka_ja Re: Wkurzają mnie 18.08.15, 20:41
      Nom, mnie też... i potem jeszcze chodzą i śmierdzą :>

Choć wisi piękna tabliczka, że na terenie całego zakładu palenie surowo wzbronione :D

• czarny.onyks Re: Wkurzają mnie 18.08.15, 20:53
        pal licho, że śmierdzą...

...wnioskowałbym chętnie o dodatek kwotowy dla niepalących...:D
        • szarlotka_ja Re: Wkurzają mnie 18.08.15, 20:59
          O, to ja też :D

A najlepsze jest hasło: "Idę se zapalić, stój na czatach, jak stara pójdzie to daj znać" :D
          Albo u nas jest zakaz i nie ma wyznaczonego miejsca do palenia, a palarnia została zlikwidowana więc kurzą w kibelku i zawsze jest hasło: "Prawda, że tam nie śmierdzi fajkami?" :D
          • witamina_b12 Re: Wkurzają mnie 18.08.15, 23:37
            To nie moga wyjsc z budynku? U nas pala na parkingu.
            A w Mordorze to stswiaja im takie szklane kubiki tam to dopiero jest stezenie tego dymu ;)
    • witrood Re: Wkurzają mnie 18.08.15, 20:41
      Eeee... muszą mieć paliwo do jazdy. I stresik zabijają. Chociaż ja nie palę. ;)
      • witrood Re: Wkurzają mnie 18.08.15, 20:42
        Mnie to wkurzają chłopy/baby co wskakują do autobusu/tramwaju i wyrzucają peta dopiero w drzwiach.
    • jovian Re: Wkurzają mnie 18.08.15, 20:57
      Zacznij palić - też będziesz sobie wychodzić. :D
      • witrood Re: Wkurzają mnie 18.08.15, 21:01
        A przerwa na papierosa w robocie - najlepsze miejsce do zdobywania informacji. Nigdzie się tyle człowiek nie dowie. No jeszcze można w kuchence przy kawie/herbacie - wersja mniej toksyczna. :D
        • witamina_b12 Re: Wkurzają mnie 18.08.15, 23:39
          Moja znajoma specjalnie wychodzila na papierosa by zapoznac jednego kolesia co tez wychodzil ;) ale chyba suna sumarum nic z tego nie wyszlo :)
        • jovian Re: Wkurzają mnie 19.08.15, 19:18
          No właśnie, centrum informacyjne i życia towarzysko-socjalnego, czasem nawet matrymonialnego, a onyksowej nie pasuje. :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka