czarny.onyks 18.08.15, 20:38 ...palacze......w pracy........... oni ciągle na papieroska....a Ty człowieku pracujesz.....:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: Wkurzają mnie 18.08.15, 20:41 Nom, mnie też... i potem jeszcze chodzą i śmierdzą :> Choć wisi piękna tabliczka, że na terenie całego zakładu palenie surowo wzbronione :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Wkurzają mnie 18.08.15, 20:53 pal licho, że śmierdzą... ...wnioskowałbym chętnie o dodatek kwotowy dla niepalących...:D Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Wkurzają mnie 18.08.15, 20:59 O, to ja też :D A najlepsze jest hasło: "Idę se zapalić, stój na czatach, jak stara pójdzie to daj znać" :D Albo u nas jest zakaz i nie ma wyznaczonego miejsca do palenia, a palarnia została zlikwidowana więc kurzą w kibelku i zawsze jest hasło: "Prawda, że tam nie śmierdzi fajkami?" :D Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Wkurzają mnie 18.08.15, 23:37 To nie moga wyjsc z budynku? U nas pala na parkingu. A w Mordorze to stswiaja im takie szklane kubiki tam to dopiero jest stezenie tego dymu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Wkurzają mnie 18.08.15, 20:41 Eeee... muszą mieć paliwo do jazdy. I stresik zabijają. Chociaż ja nie palę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Wkurzają mnie 18.08.15, 20:42 Mnie to wkurzają chłopy/baby co wskakują do autobusu/tramwaju i wyrzucają peta dopiero w drzwiach. Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Wkurzają mnie 18.08.15, 20:57 Zacznij palić - też będziesz sobie wychodzić. :D Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Wkurzają mnie 18.08.15, 21:01 A przerwa na papierosa w robocie - najlepsze miejsce do zdobywania informacji. Nigdzie się tyle człowiek nie dowie. No jeszcze można w kuchence przy kawie/herbacie - wersja mniej toksyczna. :D Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Wkurzają mnie 18.08.15, 23:39 Moja znajoma specjalnie wychodzila na papierosa by zapoznac jednego kolesia co tez wychodzil ;) ale chyba suna sumarum nic z tego nie wyszlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Wkurzają mnie 19.08.15, 19:18 No właśnie, centrum informacyjne i życia towarzysko-socjalnego, czasem nawet matrymonialnego, a onyksowej nie pasuje. :D Odpowiedz Link Zgłoś