carol-jordan 19.09.15, 10:39 Kota nie ma.... myszy...... może byśmy pobroili co? :P Bo mnie jak zwykle w sobotę leń ogarnął. :> Jak ja nienawidzę sprzątać..... :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arogancka_agrafka Re: No to? 19.09.15, 11:01 Ocho prowokatorka :D I tylko proszę Cię o jedno. Nie mów mi, że wystarczy uderzyć w stół, a agrafka się odezwie :P Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: No to? 19.09.15, 11:04 A u mnie malowanie. Rano dziecki odeslane, babiniec zamienil sie na chwile w cichy i spokojny teren prac malarskich Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: No to? 19.09.15, 11:41 Czyli to co tygrysy lubią najbardziej? :P Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Wszyscy 19.09.15, 12:04 przykładnie sprzątają? :> Czy oddają się innym rozrywkom? Pewnie to drugie..... ;) No dobra, to ja za szmatę i szczotę się biorę bo ostatni bastion obrony mi się wyczerpał.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Wszyscy 19.09.15, 13:53 A stado to od ilu sztuk zaczyna się? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Wszyscy 19.09.15, 14:33 Nie odpowiada się pytaniem na pytanie...... :> Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: No to? 19.09.15, 15:33 pomidorowa z rosołu z wczoraj, podsycona żeberkami i warzywami z dzisiaj a pod to 200 gramów pysznej białej żubrówki. pospałem dziś do południa, ole! i co tu robić, stwierdziłem, w weekendy nie lubię w plenerze, bo za duża publika, zatem przystąpiłem do gotowania czegoś na ząb i w międzyczasie się wykąpałem, no a teraz wypiłem, popiłem, pojadłem i odczuwam błogostan :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: No to? 19.09.15, 16:15 Wypiłem, popiłem....... Wspominałeś coś, że rzucasz czy ograniczasz? :> Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: No to? 19.09.15, 16:37 wypiłem wódkę, popilem pomidorową. ograniczam, ale po tym przykrym incydencie z osą itd... zapijam. juto finito Odpowiedz Link Zgłoś