szarlotka_ja 18.10.15, 16:57 Działa Wam gazetowa poczta? I dlaczego mi nie działa? :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jovian Re: Pytanie mam :> 18.10.15, 17:49 a tu czytała? ;) serwisy.gazeta.pl/PocztaGazeta/7,107961,18978822,nowa-poczta-najczesciej-zadawane-pytania.html Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Pytanie mam :> 18.10.15, 18:51 Oczywiście, że nie czytała :> To znaczy wiedziałam, że poczta się zmienia, ale myślałam, że to będzie takie oto pstryk, i już zmienione. Nie wiedziałam, że będzie trzeba cierpliwym być :P Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Pytanie mam :> 18.10.15, 22:12 No bo u mnie było pstryk. :) Nie możesz się zalogować przez stronę czy z programu pocztowego, bo jak z tego drugiego to trza mu ustawienia serwera zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Pytanie mam :> 19.10.15, 11:12 działa, ale kobita mi płacze, że nie ma ode mnie wiadomości, a ja już 3 majliki jej wysłałemmm.. :((( i ogólnie na razie to gówniano się z tego korzysta Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Pytanie mam :> 19.10.15, 12:47 działa, ale trzeba wejść na stronę pocztę i zaakceptować regulamin... Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Pytanie mam :> 19.10.15, 18:18 Nom, tak zrobiłam, ale maili mi nie wysyła :> Ani też maili nie odbieram :/ Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Pytanie mam :> 19.10.15, 18:29 a zaakceptowałaś kiedyś nową pocztę?:> Szanowny Użytkowniku! Twoje konto pocztowe nie zostało przeniesione na nową pocztę. Informację o zapisie na nową pocztę wysyłaliśmy w lipcu, sierpniu i wrześniu oraz wyświetlaliśmy na portalu Gazeta.pl. Aby przywrócić działanie Twojego konta e-mail, napisz do naszego Biura Obsługi Klienta na adres nowapoczta@agora.pl. Podaj koniecznie informację o pełnym adresie konta, które chcesz przenieść na nową pocztę. Jesteśmy w stanie obsłużyć wyłącznie zgłoszenia, które nadejdą do nas do 22 października 2015. Wszystkie Twoje dane (e-maile, kontakty, dokumenty) znajdują się do 1 listopada na starej poczcie Gazeta.pl. Aby zalogować się do starej poczty, wejdź na stronę Gmail.com i zaloguj się używając pełnego adresu e-mail i hasła. Więcej informacji znajdziesz w Centrum Informacji. Przepraszamy za utrudnienia. Zespół Gazeta.pl Rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Pytanie mam :> 19.10.15, 18:35 Połączenie z poczta.gazeta.pl zostało przerwane podczas wczytywania strony. Taki komunikat mi się wyświetla :> Ale wcześniej się połączyłam, tyle, że skrzynka była zupełnie pusta. Albo... może nikt do mnie nie wysyła wiadomości ;( Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Pytanie mam :> 19.10.15, 18:35 Tak, akceptowałam nową pocztę :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Pytanie mam :> 20.10.15, 23:06 Hmm... pochwalić się muszę, zaległe maila ściągają pod mój adres :D Dzisiaj otrzymałam maile z 13 października :P Także jest nadzieja, że nie zaginęły ino krążą gdzieś tam w czasoprzestrzeni i ujawnią się wtedy, kiedy nadejdzie ich czas. Znaczy się i moja poczta wraca do normalności, uff. Bo już się troszkę martwiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Pytanie mam :> 20.10.15, 23:34 A wiadomości ode mnie... Te... No wie Szarlotta... O mocnym zabarwieniu erotycznym... Dotarły?;) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Pytanie mam :> 21.10.15, 17:14 Te to akurat do mnie dotarly.... ah ta zmiana poczty... czlowiek czyta i sie dziwuje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Pytanie mam :> 21.10.15, 18:10 Zależy kiedy Sil je wysyłał, jak przed 19-tym, to nie, ale jak po 19tym to wciąż jest jeszcze nadzieja :P Ale widzę, że już nie ma nadziei bo do Witaminy dotarły :p Odpowiedz Link Zgłoś