naer 19.09.04, 09:09 O... widzę będę pierwsza na forum :) W dniu Twojego święta życzę Ci Zosiu dużo zdrowia, szczęścia, uśmiechu na twarzy i sił na każdy kolejny dzień. Żebyś nam adminował jeszcze długo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna33 Re: STO LAT!!! 19.09.04, 09:15 Sto lat ...sto lat dla Zośki naszej.Wszystkiego najlepsiejszego..dużo zdrowia i cierpliwości do nas hehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: STO LAT!!! 19.09.04, 09:15 To znów się chłop posunął? Gdzie mamy sie udac na popijawę? Sto lat Ojcze Założycielu! To chyba chore jest, żebym ja do młodocianego mówił ojcze?! Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: STO LAT!!! 19.09.04, 09:26 Bardzo dziękuję za te wszystkie życzenia, zarówno te składane tu na forum jaki w postaci sms'ów, wiadomości w GG oraz telefonów a w szczególności tego tuz po godzinie siódmej :d. Dzięki :*. Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: STO LAT!!! 19.09.04, 22:52 Jeszcze raz wszystkiego dobrego i urodzinowy buziak :* Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: STO LAT!!! 19.09.04, 14:09 I ja sie dolacze do grona osob skladajacych zyczenia Zosi:) STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM, JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ZYJE ZYJE NAM NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECHHHHHHHHHHHH ZYYYYYYYYYYYYYYYJEEEEEEEEEEE NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!! NIECH MU GWIAZDKA POMYSLNOSCI .............LLALALAALALALALALALAA:):):)I CHLUP, W GARDZIOLKO TWOJE ZDROWIE ;);) Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: STO LAT!!! 19.09.04, 14:26 Nasz Zo_ho niech zyje, niech zyje niech zyje Niech sie z nami herbaty ;) napije bęc :] Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: STO LAT!!! 19.09.04, 16:58 No i mi sie wypada dołączyc do gromkich zyczeń STU LAT...i wcale nie w kamieniłomach...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: STO LAT!!! 19.09.04, 19:36 dużo ciepełka i radości i miłości i ludzkiej życzliwości:) Odpowiedz Link Zgłoś
ervumem Re: STO LAT!!! 19.09.04, 23:05 i ja ijaaa sie 'dolanczam' z oddalenia niewielkiego ale jednak obecny. pozdrawiam. ja. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: STO LAT!!! 23.09.04, 16:56 Ja rowniez zycze Ci wszystkiego dobrego!! Moze kiedys jeszcze wypijemy razem za Twoje zrowie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: STO LAT!!! 26.09.04, 18:46 najlepszego !!! trochu spoźnione ze względu na pobyt poza zasięgiem mojego kabla ;-) Odpowiedz Link Zgłoś