witrood Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 12:05 Zgaduję, że urodziny forum. Prezesową gdzieś wcięło, to i nie było hucznych obchodów. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 12:54 Tylko czy jest co świętować? Forum w fazie zamierania jest... Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 17:31 Czy ja wiem czy zamieranie, może przesilenie jakieś? Ja tam na przykład, ostatnio, nie mam sił żeby żyć, a co dopiero na forum coś pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 19:01 A co Szarlotta robi, że nie ma sił żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 19:25 Chwaliła się, że chałupę na błysk odpucowała. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 19:30 O tym to wiem.;) Ale obstawiałem, że może jaki góral-abstynent spać nie daje i stąd to Szarlottowe zmęczenie się bierze i brak czasu na pisanie na forum. Tak przez analogię wnioskowałem (vide Onyks).;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 19:32 Źle Sil wnioskował :> Spać, owszem, nie mogę, ale przez zatkany nos :P A pisać mi się nie chce, bo mi się ogólnie nic nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 19:37 A to aby zatoki? Bo z tego co pamiętam, to Szarlotta na brzuchu sypia. Więc może i nosek Szarlotty jest zatkany, ale nie przez chorobę, a przez to, że Szarlotta wtulając się w poduszkę sama się przydusza.;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 19:48 Sil to na wszystkie dolegliwości od razu znajdzie rozwiązanie ;p Znaczy się nie sypiać na brzuchu i po kłopocie? Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 19:52 Nie sypiać. Nosek się odetka, a i biust nie będąc wtłaczanym w materac może się bardziej rozwinąć.;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 19:54 Łeee, ale na plecach nie umiem spać i z zatkanym nosem, obawiam się, że będę chrapać ;p Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 19:56 Jeśli własne chrapanie Szarlotty nie będzie budzić, to Szarlotta powinna spać na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 19:59 A jak będzie budzić? To jaką pozycję przyjąć? Doktorze? :P Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 20:05 Jeśli będzie budzić, to zastosować stopery... i spać na plecach. Przytkanie uszu w istotny sposób podniesie komfort snu, a i może znacząco się przyczynić do odetkania Szarlottowego noska.;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 20:10 Ok, ok. Żeby się obudzić to trzeba najpierw zasnąć. I tu jest problem. Jak zasnąć? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 20:33 Wyposażyć się w górala, który solidnie Szarlottę wymęczy.;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 20:49 Żeby to było takie proste jako Sil powiada, to by i góral się znalazł i Chutorzanka odnalazła ;P Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 21:02 Szarlotta wybredna jest, ot co. Stąd problemy ze znalezieniem górala. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 21:13 Ja jestem wybredna? :> To w takim razie jak Sil wytłumaczy swoje kłopoty z odnalezieniem Chutorzanki? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 21:27 A to proste przecież. Chutorzanek brak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 22:15 No mówię właśnie... że Szarlotta wybredna.:P Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 22:46 Nie męczy mnie Sil. Męczy mnie co innego :> Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 19:31 Zaś nie na taki błysk :P Ale całkiem dobrze wyszło. Zatok nie umiem wyleczyć i mnie to dołuje ;( Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 19:35 U mnie antybiotykiem Ceclor kiedyś wyleczyli (a już mnie laryngolog chciała do szpitala położyć, ale nie poszedłem, bo miałem pewien termin nieprzesuwalny). Dość skutecznie, tylko czapkę w wietrzne i zimne dni trzeba nosić! Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Przegapiliśmy ;( 13.12.15, 19:41 Też mam antybiotyk :> Jakiś wynalazek mojej rodzinnej, co go na wszystko zapisuje. No cóż, na moje zatoki nie pomaga :P A czapkę, oczywiście, że noszę już od jesieni. Wiadomo, czapka musi być ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Przegapiliśmy ;( 14.12.15, 10:34 no troszkę...zapominam o ważnych datach:>;) Odpowiedz Link Zgłoś