31.12.15, 21:48
Nie ma forumowego Sylwestra? :>
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 22:03
      Szarlotta w góry miała iść przecież.:>
      • szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 22:11
        Miała :>
        Nawet była wyszykowana w ciepłe polary i już nawet wyruszyła w trasę :>
        Ale w końcu Sylwester został odwołany :>
        • silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 22:16
          Znaczy nie będzie nowego roku?
          • szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 22:25
            A to nie wiem, nie dopytałam, ale nowy rok nie został odwołany, chyba :P
            • silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 22:27
              A z jakiego powodu Szarlottową zabawę odwołano?
              • szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 22:35
                Nie mogłam pozwolić żeby Sil samotnie spędzał Sylwestra więc odwołałam :D

A tak na serio to z powodu dziecięcia mej koleżanki co Sylwestra organizowała. Dziecię, choć w sumie już stary koń bo gimnazjalista, bawiło się petardą i... i zdaje się, że teraz chirurdzy bawią się ręką owego młodzieńca :>
                Choć w sumie nic złego się nie stało, młodego ogłuszyło lekko i zraniło w głowę, siedzą na SORZe. Teoretycznie mam po nich pojechać jak będzie po wszystkim, ale sądzę, że jednak zostaną na obserwacji. I bardzo dobrze, niech tam siedzą i mają nauczkę. Jak matka tak młody, nie wiem kto głupszy :>. To w sumie taka moja przyjaciółka, ale czasami aż m wstyd za jej pomysły. Sama mu te petardy kupiła, bo przecież synuś musi postrzelać. Masakra :/
                • z-e-u-s Re: I co? 31.12.15, 22:38
                  Też się za godzinę będę bawił petardami:D
                  • szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 22:43
                    :>
                    Uważaj żeby Ci co nie urwało :p
                    • z-e-u-s Re: I co? 31.12.15, 23:14
                      Nie urwie, lata praktyki:P
                      • szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:17
                        Nom, na SORZe co najmniej kilku takich praktykantów siedziało :P
                        • z-e-u-s Re: I co? 31.12.15, 23:20
                          Bo petard się nie łączy z alkoholem:P
                          • szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:28
                            Swoją drogą, to jak człowiek nie zobaczy na własne oczy to nie uwierzy - serdecznie współczuję wszystkim, którzy muszą pełnić dyżur w tę zacną noc. ;p
                      • silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 23:19
                        Miałem kiedyś w wojsku instruktora od szkolenia saperskiego... z protezą prawego przedramienia i tatuażem z różnych drobinek, które wbiły mu się przy eksplozji w twarz. Praktyk z długoletnim doświadczeniem.
                        • z-e-u-s Re: I co? 31.12.15, 23:21
                          Ale referencje słabe. Chociaż...żyje:P
                • silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 22:42
                  Jak to miło, że Szarlotta tak się o mnie troszczy. Nawet jeśli ta troska nie na serio jest.;)
                  • szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 22:46
                    Łeee, widzę, że Sil to mi w ogóle nie współczuje, że musiałam krew oglądać, płaczu słuchać i paniki doświadczać :P
                    • silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 22:51
                      Ok, ok... Szarlotta może przylgnąć do mnie jeśli chce. Przytulę i trochę powspółczuję Szarlottcie.
                      • szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 22:55
                        Mam nadzieję, że Sil gorący bo mnie się udało zmarznąć :P
                        • silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 22:57
                          Rozpalony.;P Dopiero co prysznic gorący zaliczył.
                          • szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:08
                            I co, tak w piżamce Sil nowy rok przywita? ;p
                            • silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 23:09
                              Nie uznaję piżamek.:>
                              • szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:10
                                To co? Na golasa? :>
                                • silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 23:13
                                  No skąd. W opakowaniu jestem.
                                  • szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:16
                                    No chyba Sil nie chce napisać, że w garniturze i krawacie oczekuje nowego roku :>
                                    • silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 23:21
                                      Taa... I w niebieskiej koszuli...:> Normalnie ubrany jestem. Podkoszulek w siateczkę, na to kufajka, na zadzie watowane spodnie.
                                      • szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:27
                                        A, czyli elegancko :P
                                        • silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 23:29
                                          Wygodnie i ciepło. Szarlotta od razu by się rozpaliła gdyby tak do mnie przylgnęła.;P
                                          • szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:32
                                            Dopytać jeszcze muszę, czy w owym stroju Sil sypia?
                                            • silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 23:34
                                              Nie, no skąd.
                                              • szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:38
                                                To w czym Sil sypia? :>

Ale należy się pochwała, że Silowi po prysznicu chciało się w galowe wdzianko wskoczyć. Ja bym przywdziała piżamkę i się kocem owinęła. Leniwa jestem :D
                                                • silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 23:41
                                                  Zazwyczaj sypiam w domu.:P A wbiłem się w ubranie bo film miałem obejrzeć rozpłaszczony na podłodze. A że od podłogi mocno ciągnie więc izolacja jakaś musi być.
                                                  • szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:45
                                                    Na podłodze dla zdrowotności czy na podłodze bo Sil w fotel nie zainwestował? :P
                                                  • silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 23:47
                                                    Fotel? Toć lipowy pniak wystarczy. Dla zdrowotności chciałem się rozpłaszczyć.
                                                  • szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:52
                                                    I co w końcu Sil leży rozpłaszczony czy nie?

A ja nie mam ze szpitala wieści żadnych i nie wiem czy mogę łyknąć szampana czy nie? Ech ciężkie życie me :P
                                                    Tak czy owak zejdę pięterko niżej zerknąć co tam rodzice porabiają, życzenia złożę, psa utulę bo się bedaczysko lęka strzałów.

Ale... jeszcze tu wrócę :> :D
                                                  • silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 23:54
                                                    Nie rozpłaszczyłem się, bo Szarlottcie towarzystwo dotrzymuję.
                                                  • szarlotka_ja Re: I co? 01.01.16, 00:14
                                                    Znaczy się, że moja to wina, że przerwałam Silowi tak świetnie rozpoczynający się wieczór? :>

Zdrowia Silowi życzę w Nowym Roku, samych pogodnych dni, dużo uśmiechu i spełnienia marzeń :)
                                                  • silencjariusz Re: I co? 01.01.16, 00:18
                                                    Szarlotta to od razu do zwarcia dąży.:> A ja mówię tylko, że w planach miałem film ale wybrałem towarzystwo Szarlotty.
                                                    I Szarlottcie niech się wiedzie jak najlepiej.:)
                                                  • szarlotka_ja Re: I co? 01.01.16, 00:21
                                                    Zwarcia? Wcale nie :P
                                                    Nie chciałabym żeby Sil swojej decyzji żałował :D
                                                    Jaki film to miał być?
                                                  • silencjariusz Re: I co? 01.01.16, 00:26
                                                    W tym roku nie żałuję. Bo Szarlotta nie uciekła tak jak w poprzednich latach tuż przed północą. Jak jakiś Kopciuszek.:>:P
                                                    Ten miał być:
                                                    zalukaj.tv/zalukaj-film/23472/carol_2015_.html
                                                    Albo ten:
                                                    zalukaj.tv/zalukaj-film/23482/zjawa_the_revenant_2015_.html
                                                  • szarlotka_ja Re: I co? 01.01.16, 00:29
                                                    I zapowiada się, że jeszcze posiedzę :D

www.cda.pl/video/53449439 - to wczoraj oglądałam ;)
                                                  • silencjariusz Re: I co? 01.01.16, 00:33
                                                    To może i ja obejrzę. A teraz z racji na to, że petardy ucichły to wlazę do wyrka. Dobranoc.
                                                  • szarlotka_ja Re: I co? 01.01.16, 00:36
                                                    Silowi to dobrze :)
                                                    Ja się jeszcze pomęczę. Dobranoc, kolorowych snów :*
                                                  • z-e-u-s Re: I co? 01.01.16, 00:40
                                                    To Wasze zdrowie:)
                                                  • szarlotka_ja Re: I co? 01.01.16, 00:52
                                                    I jak? Cały? Zdrowy? W jednym kawałku wróciłeś? :)
                                                  • z-e-u-s Re: I co? 01.01.16, 00:55
                                                    W jednym, jak co roku :) Teraz zabrałem się za degustację szampana. Cała butelka dla mnie:D
                                                  • szarlotka_ja Re: I co? 01.01.16, 00:57
                                                    Łeee, burżuj :P
                                                    Ja se zostawiłam trochę w butelce. Jak już będę wiedziała na czym stoję to przed snem łyknę :D
                                                  • z-e-u-s Re: I co? 01.01.16, 01:02
                                                    Burżuj to by był, gdyby pił prawdziwego szampana, a to tanie wino musujące:) Ale też i nie ma czego ani z kim opijać, więc się nada. I tak jeszcze połowa butelki została.
                                                    Jak długo masz zamiar czekać? Do skutku?
                                                  • szarlotka_ja Re: I co? 01.01.16, 01:05
                                                    Nom, jak dostanę wiadomość czy mam odebrać delikwentów z izby przyjęć czy też zostają na obserwacji. Okropnie długo to trwa :>
                                                  • z-e-u-s Re: I co? 01.01.16, 01:08
                                                    Może o Tobie zapomnieli? I będziesz tak z niedopitym szampanem do rana siedziała. Twoje zdrowie:D
                                                  • szarlotka_ja Re: I co? 01.01.16, 01:14
                                                    Będę siedziała tak długo jak będzie trzeba :P
                                                    Nie zostawia się przyjaciół w biedzie, nawet jak czasami wkurzają ;)

Nie zapomnieli, jesteśmy cały czas na łączach i zdaje się, że będę mogła wypić szampana... czekaj

Tak, będę mogła, zostają na obserwacji ;P
                                                    Także szampan, siusiu, prysznic i spać :D

Oj długi to był dzień.

Twoje zdrowie! Dobranoc :)
                                                  • z-e-u-s Re: I co? 01.01.16, 01:17
                                                    To pij na zdrowie. Oby ten nowy był (jeszcze) lepszy. Dobrej nocy:)
    • witamina_b12 Re: I co? 31.12.15, 22:50
      Jestem z Wami króliczki ;) można uznać, że mamy już 2 pary do tańców ;)
      • silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 22:52
        A czemu nie balujesz?
      • szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 22:52
        A powitać, powitać, Witamina nie spędza tego wieczoru na baletach? :)
        • witamina_b12 Re: I co? 31.12.15, 23:21
          A nie spedza :)
    • jovian Re: I co? 31.12.15, 22:53
      Nie ma, odwołany. :D
      • szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 22:55
        Właśnie, że na odwrót. Mój jest odwołany, a forumowy zwołany :D
        • jovian Re: I co? 31.12.15, 22:59
          No tak, można tak powiedzieć. ;)
          • szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:09
            Ja nawet szampana nie mam :D
            • witamina_b12 Re: I co? 31.12.15, 23:33
              U nas jest alko i picolo do wyboru do koloru ;)
              • szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:36
                Zważywszy na sytuację to picolo byłoby odpowiednie :D
                • witamina_b12 Re: I co? 01.01.16, 00:21
                  Do picolo byl jeden chetny do alko 3 wiec pikolo nam jeszcze zostalo :) Twoje zdrowie Szarlotko :)
                  • szarlotka_ja Re: I co? 01.01.16, 00:22
                    Zdrówko Witamina ;)
                    I oby ten rok co zaczynamy, był lepszy od tego co kończymy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka