szarlotka_ja 31.12.15, 21:48 Nie ma forumowego Sylwestra? :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 22:11 Miała :> Nawet była wyszykowana w ciepłe polary i już nawet wyruszyła w trasę :> Ale w końcu Sylwester został odwołany :> Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 22:25 A to nie wiem, nie dopytałam, ale nowy rok nie został odwołany, chyba :P Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 22:27 A z jakiego powodu Szarlottową zabawę odwołano? Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 22:35 Nie mogłam pozwolić żeby Sil samotnie spędzał Sylwestra więc odwołałam :D A tak na serio to z powodu dziecięcia mej koleżanki co Sylwestra organizowała. Dziecię, choć w sumie już stary koń bo gimnazjalista, bawiło się petardą i... i zdaje się, że teraz chirurdzy bawią się ręką owego młodzieńca :> Choć w sumie nic złego się nie stało, młodego ogłuszyło lekko i zraniło w głowę, siedzą na SORZe. Teoretycznie mam po nich pojechać jak będzie po wszystkim, ale sądzę, że jednak zostaną na obserwacji. I bardzo dobrze, niech tam siedzą i mają nauczkę. Jak matka tak młody, nie wiem kto głupszy :>. To w sumie taka moja przyjaciółka, ale czasami aż m wstyd za jej pomysły. Sama mu te petardy kupiła, bo przecież synuś musi postrzelać. Masakra :/ Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:17 Nom, na SORZe co najmniej kilku takich praktykantów siedziało :P Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:28 Swoją drogą, to jak człowiek nie zobaczy na własne oczy to nie uwierzy - serdecznie współczuję wszystkim, którzy muszą pełnić dyżur w tę zacną noc. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 23:19 Miałem kiedyś w wojsku instruktora od szkolenia saperskiego... z protezą prawego przedramienia i tatuażem z różnych drobinek, które wbiły mu się przy eksplozji w twarz. Praktyk z długoletnim doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 22:42 Jak to miło, że Szarlotta tak się o mnie troszczy. Nawet jeśli ta troska nie na serio jest.;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 22:46 Łeee, widzę, że Sil to mi w ogóle nie współczuje, że musiałam krew oglądać, płaczu słuchać i paniki doświadczać :P Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 22:51 Ok, ok... Szarlotta może przylgnąć do mnie jeśli chce. Przytulę i trochę powspółczuję Szarlottcie. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 22:55 Mam nadzieję, że Sil gorący bo mnie się udało zmarznąć :P Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 22:57 Rozpalony.;P Dopiero co prysznic gorący zaliczył. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:08 I co, tak w piżamce Sil nowy rok przywita? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:16 No chyba Sil nie chce napisać, że w garniturze i krawacie oczekuje nowego roku :> Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 23:21 Taa... I w niebieskiej koszuli...:> Normalnie ubrany jestem. Podkoszulek w siateczkę, na to kufajka, na zadzie watowane spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 23:29 Wygodnie i ciepło. Szarlotta od razu by się rozpaliła gdyby tak do mnie przylgnęła.;P Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:32 Dopytać jeszcze muszę, czy w owym stroju Sil sypia? Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:38 To w czym Sil sypia? :> Ale należy się pochwała, że Silowi po prysznicu chciało się w galowe wdzianko wskoczyć. Ja bym przywdziała piżamkę i się kocem owinęła. Leniwa jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 23:41 Zazwyczaj sypiam w domu.:P A wbiłem się w ubranie bo film miałem obejrzeć rozpłaszczony na podłodze. A że od podłogi mocno ciągnie więc izolacja jakaś musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:45 Na podłodze dla zdrowotności czy na podłodze bo Sil w fotel nie zainwestował? :P Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 23:47 Fotel? Toć lipowy pniak wystarczy. Dla zdrowotności chciałem się rozpłaszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:52 I co w końcu Sil leży rozpłaszczony czy nie? A ja nie mam ze szpitala wieści żadnych i nie wiem czy mogę łyknąć szampana czy nie? Ech ciężkie życie me :P Tak czy owak zejdę pięterko niżej zerknąć co tam rodzice porabiają, życzenia złożę, psa utulę bo się bedaczysko lęka strzałów. Ale... jeszcze tu wrócę :> :D Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: I co? 31.12.15, 23:54 Nie rozpłaszczyłem się, bo Szarlottcie towarzystwo dotrzymuję. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 01.01.16, 00:14 Znaczy się, że moja to wina, że przerwałam Silowi tak świetnie rozpoczynający się wieczór? :> Zdrowia Silowi życzę w Nowym Roku, samych pogodnych dni, dużo uśmiechu i spełnienia marzeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: I co? 01.01.16, 00:18 Szarlotta to od razu do zwarcia dąży.:> A ja mówię tylko, że w planach miałem film ale wybrałem towarzystwo Szarlotty. I Szarlottcie niech się wiedzie jak najlepiej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 01.01.16, 00:21 Zwarcia? Wcale nie :P Nie chciałabym żeby Sil swojej decyzji żałował :D Jaki film to miał być? Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: I co? 01.01.16, 00:26 W tym roku nie żałuję. Bo Szarlotta nie uciekła tak jak w poprzednich latach tuż przed północą. Jak jakiś Kopciuszek.:>:P Ten miał być: zalukaj.tv/zalukaj-film/23472/carol_2015_.html Albo ten: zalukaj.tv/zalukaj-film/23482/zjawa_the_revenant_2015_.html Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 01.01.16, 00:29 I zapowiada się, że jeszcze posiedzę :D www.cda.pl/video/53449439 - to wczoraj oglądałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: I co? 01.01.16, 00:33 To może i ja obejrzę. A teraz z racji na to, że petardy ucichły to wlazę do wyrka. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 01.01.16, 00:36 Silowi to dobrze :) Ja się jeszcze pomęczę. Dobranoc, kolorowych snów :* Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 01.01.16, 00:52 I jak? Cały? Zdrowy? W jednym kawałku wróciłeś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
z-e-u-s Re: I co? 01.01.16, 00:55 W jednym, jak co roku :) Teraz zabrałem się za degustację szampana. Cała butelka dla mnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 01.01.16, 00:57 Łeee, burżuj :P Ja se zostawiłam trochę w butelce. Jak już będę wiedziała na czym stoję to przed snem łyknę :D Odpowiedz Link Zgłoś
z-e-u-s Re: I co? 01.01.16, 01:02 Burżuj to by był, gdyby pił prawdziwego szampana, a to tanie wino musujące:) Ale też i nie ma czego ani z kim opijać, więc się nada. I tak jeszcze połowa butelki została. Jak długo masz zamiar czekać? Do skutku? Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 01.01.16, 01:05 Nom, jak dostanę wiadomość czy mam odebrać delikwentów z izby przyjęć czy też zostają na obserwacji. Okropnie długo to trwa :> Odpowiedz Link Zgłoś
z-e-u-s Re: I co? 01.01.16, 01:08 Może o Tobie zapomnieli? I będziesz tak z niedopitym szampanem do rana siedziała. Twoje zdrowie:D Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 01.01.16, 01:14 Będę siedziała tak długo jak będzie trzeba :P Nie zostawia się przyjaciół w biedzie, nawet jak czasami wkurzają ;) Nie zapomnieli, jesteśmy cały czas na łączach i zdaje się, że będę mogła wypić szampana... czekaj Tak, będę mogła, zostają na obserwacji ;P Także szampan, siusiu, prysznic i spać :D Oj długi to był dzień. Twoje zdrowie! Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
z-e-u-s Re: I co? 01.01.16, 01:17 To pij na zdrowie. Oby ten nowy był (jeszcze) lepszy. Dobrej nocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: I co? 31.12.15, 22:50 Jestem z Wami króliczki ;) można uznać, że mamy już 2 pary do tańców ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 22:52 A powitać, powitać, Witamina nie spędza tego wieczoru na baletach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 22:55 Właśnie, że na odwrót. Mój jest odwołany, a forumowy zwołany :D Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: I co? 31.12.15, 23:33 U nas jest alko i picolo do wyboru do koloru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 31.12.15, 23:36 Zważywszy na sytuację to picolo byłoby odpowiednie :D Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: I co? 01.01.16, 00:21 Do picolo byl jeden chetny do alko 3 wiec pikolo nam jeszcze zostalo :) Twoje zdrowie Szarlotko :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: I co? 01.01.16, 00:22 Zdrówko Witamina ;) I oby ten rok co zaczynamy, był lepszy od tego co kończymy :) Odpowiedz Link Zgłoś