witamina_b12 05.03.16, 22:27 Czy warto "odgrzewać" stare związki? Jeżeli związek raz się rozpadł, to czy ponowna próba ma jakikolwiek sens? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marisella Re: odgrzewane zwiazki 06.03.16, 00:23 Znam pary, które się po jakimś czasie zeszły i chyba im dobrze (tak to dla mnie wygląda), ale sama bym chyba na coś takiego nie poszła. Znaczy w każdym razie z żadnym z moich dotychczasowych byłych partnerów. Aż kusi zapytać, czemu pytasz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: odgrzewane zwiazki 06.03.16, 09:50 > > Aż kusi zapytać, czemu pytasz ;))) > > O eutanazji i aborcji też wątki zakładałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marisella Re: odgrzewane zwiazki 06.03.16, 10:18 Sugerujesz, że powinnam się zacząć martwić? Weź... ja mam jeszcze onyksy dla młodego! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: odgrzewane zwiazki 06.03.16, 11:11 Sugeruje, że nie powinnaś się sugerować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: odgrzewane zwiazki 07.03.16, 20:52 chyba zależy od tego dlaczego poprzednio się rozpadło. No i od tego dlaczego te osoby ponownie się przyciągają. Tak sobie myślę, że związki mają czasem kryzysy... wszystkie chyba... i jak je pokonują to się je stawia za wzór. A czym jest takie rozstanie jeśli nie kryzysem właśnie? Można na to spojrzeć w ten sposób, nie? Druga rzecz: ludzie czasem dorastają, dojrzewają, doceniają. Może czasem rozstanie prowadzi do zrozumienia i dostrzeżenia tego co było. Więc jestem zdania, że takie coś może być możliwe - nie widzę żadnego powodu, żeby nie było. Na pytanie "jakie szanse?" nie znam żadnej odpowiedzi i nawet nie podejmuję się gdybania:). Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: odgrzewane zwiazki 08.03.16, 13:05 Robert trafił w sedno. zależy dlaczego się rozpadł i dlaczego teraz kusi. Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: odgrzewane zwiazki 08.03.16, 15:16 Dzięx za komentarz, bo już myślałem, że mnie z premedytacją i konsekwentnie nikt nie czyta :). Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: odgrzewane zwiazki 08.03.16, 20:41 przeczytałam, mądrze jak (prawie) zawsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś