Dodaj do ulubionych

Dla Leoparda: :-**************

16.04.02, 10:48
I jeszcze kilka :-****** albo i wiecej :-*****

a teraz
za tą drętwą gadkę
wszystkie zabieram
i jeszcze nie wiem
ale pewnie
oddam komu innemu :))))
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Dla Leoparda: :-************** 16.04.02, 10:49
      :o))
      • jasmina_tdi Re: Dla Leoparda: :-************** 16.04.02, 10:51
        bigos Ci sie przypala :))))

mario2 napisał(a):

> :o))

• mario2 Re: Dla Leoparda: :-************** 16.04.02, 10:52
          Nieprawda!!!! Wyszedl wspanialy!!!
          Paluszki i nie tylko - lizac!
          Masz jeszcze dzis okazje :o))
          • jasmina_tdi Re: Dla Leoparda: :-************** 16.04.02, 10:58
            :)))) domyslam sie, ze wyszedl wspanialy :)))))
            a teraz pryskaj z tego watku bo mi Leo straszysz :))

mario2 napisał(a):

> Nieprawda!!!! Wyszedl wspanialy!!!
            > Paluszki i nie tylko - lizac!
            > Masz jeszcze dzis okazje :o))

• mario2 Re: Dla Leoparda: :-************** 16.04.02, 10:59
              Ty! Ja tylko watek u gory trzymam - by mogl go zauwazyc!
              • jasmina_tdi Re: Dla Leoparda: :-************** 16.04.02, 11:00
                hahahahaha!!!!! dlaczego Ci nie wierzę???? :)))

mario2 napisał(a):

> Ty! Ja tylko watek u gory trzymam - by mogl go zauwazyc!

• mario2 Re: Dla Leoparda: :-************** 16.04.02, 11:02
                  a to juz Twoj problem!!!

LEO!!!!!!!!!!!!!! GDZIE JESTES!!!!!!!!!!!!!!!!!! JASMINA
                  USYCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • jasmina_tdi Re: Dla Leoparda: :-************** 16.04.02, 11:04
                    no to PA! ja Ci sie nie wcinam :( idz opijac nowe nabytki !

mario2 napisał(a):

> a to juz Twoj problem!!!
                    >
                    >
                    > LEO!!!!!!!!!!!!!! GDZIE JESTES!!!!!!!!!!!!!!!!!! JASMINA
                    > USYCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• mario2 Re: Dla Leoparda: :-************** 16.04.02, 11:08
                      Leo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      Gdzie jestes!!!!!!!!!!!!!!???????????????????
                  • leopard Re: Dla Leoparda: :-************** 16.04.02, 11:07
                    Witaj Najsłodsza!!!!!:)*****************
                    Przez chwile nie będę mógł poforumować bo zagonili mnie do roboty. Ale za kilka
                    minut wpadam znowu! I jeszcze raz :-******************************************
                    • mario2 Re: Dla Leoparda: :-************** 16.04.02, 11:08
                      o wolalem Cie- ktos cie szuka :o))
                    • jasmina_tdi Re: Dla Leoparda: :-************** 16.04.02, 11:12
                      Witaj Ciasteczko (gorzkie hihihihihih..)
                      Calusek na dzien dobry :)*****
                      a ja o 12 mam spotkanie :((((((

leopard napisał(a):

> Witaj Najsłodsza!!!!!:)*****************
                      > Przez chwile nie będę mógł poforumować bo zagonili mnie do roboty. Ale za kilka
                      >
                      > minut wpadam znowu! I jeszcze raz :-******************************************

• mario2 Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 11:12
      Leo sie pojawil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • jasmina_tdi Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 11:13
        opętało Cie???

mario2 napisał(a):

> Leo sie pojawil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• leopard Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 12:07
          J.tdi ma o 12.00 spotkanie, hm... ciekawe z kim? Może z kimś z pierwszych stron
          gazet? A może z jakimś przystojniakiem?
          • jasmina_tdi Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 12:11
            spozniam sie jak widac :)))
            a spotkanie????
            hmmmmmmmmmm.... :))))
            ja tam sie nie wyznaje na meskiej urodzie :)))
            w koncu sa wazniejsze rzeczy!
            całuski :)*************

leopard napisał(a):

> J.tdi ma o 12.00 spotkanie, hm... ciekawe z kim? Może z kimś z pierwszych stron
            >
            > gazet? A może z jakimś przystojniakiem?

• leopard Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 12:14
              Kocha - poczeka! Intelektualista?...:-**********************************
              • jasmina_tdi Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 12:16
                to sluzbowe spotkanie Leo! ja nie mieszam obowiazkow z przyjemnosciami :)))*******************

eopard napisał(a):

> Kocha - poczeka! Intelektualista?...:-**********************************

• leopard Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 12:24
                  Czasem strzelimy sobie koniaczek z Głównym. I służbowo i przyjemnie. Spotkań
                  męsko - damskich, służbowo - przyjemnych u nas niet :-))))))))))
                  :-************************ x 10E999
                  • jasmina_tdi Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 12:27
                    u mnie bywa roznie aczkolwiek stoimy po dwoch stronach barykady :))))
                    ja tam trzymam sie starego powiedzenia pt "nie rusza sie dupy z wlasnej grupy" :)))))
                    buziaczki - dwa razy tyle co od Ciebie :)/*******************

leopard napisał(a):

> Czasem strzelimy sobie koniaczek z Głównym. I służbowo i przyjemnie. Spotkań
                    > męsko - damskich, służbowo - przyjemnych u nas niet :-))))))))))
                    > :-************************ x 10E999

• leopard Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 12:37
                      To prawda? A kto się przyzna że coś było...?
                      Buziaczków tyle co od Ciebie z matematycznym "!"
                      • jasmina_tdi Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 12:44
                        leo jeszcze kilka postów a zacalujesz mnie na smierc :)))*****************

leopard napisał(a):

> To prawda? A kto się przyzna że coś było...?
                        > Buziaczków tyle co od Ciebie z matematycznym "!"

• leopard Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 12:59
                          Gdyby całować w jedno miejsce to tak :-)))******************************
                          • jasmina_tdi Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 13:02
                            Leo...!!!!! Dwójka ekshibicjonistow na jednym forum wystarczy :))))*****
                            Mruczenie i calowanie rezerwuje tylko i wylącznie do swojej wiadmosci, jasne? :)))

leopard napisał(a):

> Gdyby całować w jedno miejsce to tak :-)))******************************

• leopard Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 13:22
                              Tak jest!!!!!!
                              • jasmina_tdi Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 13:23
                                No! :))))))))**** to mi sie podoba!

leopard napisał(a):

> Tak jest!!!!!!

• mario2 Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 12:25
                  Co jest obowiazkiem a co przyjemnoscia, to jeszcze kwestia ustalenia :o))
                  • jasmina_tdi Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 12:28
                    no z Toba na pewno nie bede tego ustalac :)))))))

mario2 napisał(a):

> Co jest obowiazkiem a co przyjemnoscia, to jeszcze kwestia ustalenia :o))

• leopard Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 12:32
                      Wszystkie "obowiązki" z definicji są mało przyjemne. A szkoda :-)))))
                      • emperor !!!!!! zonka !!!!!! 16.04.02, 12:37
                        znow sie puszczasz po calym forum! :)
                        • jasmina_tdi Re: !!!!!! zonka !!!!!! 16.04.02, 12:43
                          jaki pan - taki kram :))))))))))))

emperor napisał(a):

> znow sie puszczasz po calym forum! :)

• jasmina_tdi Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 12:41
                        no nie przesadzaj - znam kilka calkiem przyjemnych obowiazkow. Kwestia tego, ze podobno z wiekiem stajemy sie zobowiazani
                        hihihihihi.... mnie jak na razie chyba nie grozi :)))))
                        :)********************* mmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........

leopard napisał(a):

> Wszystkie "obowiązki" z definicji są mało przyjemne. A szkoda :-)))))

• leopard Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 12:57
                          Ładnie tak wyśmiewać się z wiekowych i zobowiązanych???
                          Buziaki z mruczeniem... Robi się gorąco :-))))))**************************
                          • jasmina_tdi Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 13:00
                            Moje kondolencje Leo :))))) Nie ma to jak sie zobowiazac i z mina cierpętnika przeciągac kolderke na swoja strone!
                            Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...... chyba wiosna do mnie przyszla...!!!! :)****

leopard napisał(a):

> Ładnie tak wyśmiewać się z wiekowych i zobowiązanych???
                            > Buziaki z mruczeniem... Robi się gorąco :-))))))**************************

• leopard Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 13:16
                              Nooo, taki piernik po czterech dychach to musi mieć bat nad głową bo by marnie
                              skończył. A cierpię z innych powodów... Ale z uśmiechem! Mam też swoją wiosnę
                              pomimo deszczu!:-))))))*****************************************************
                              • jasmina_tdi Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 13:19
                                Leo...... a dlaczego Ty tak strasznie cierpisz???? :((((((( od razu mi smutno! Czy mogę Ci jakos ulzyc w cierpieniach??? (eh to
                                moje dobre serduszko! :)) **************************************** (z mruczeniem mrrrrrrrrrrrrrrrrr.....)

leopard napisał(a):

> Nooo, taki piernik po czterech dychach to musi mieć bat nad głową bo by marnie
                                > skończył. A cierpię z innych powodów... Ale z uśmiechem! Mam też swoją wiosnę
                                > pomimo deszczu!:-))))))*****************************************************

• leopard Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 13:29
                                  Wylewasz na moje serce beczki miodu, i jak mam się odwdzięczyć... To mnie
                                  trapi. Reszta to tajemnica (wspólna). Ech, ta kobieca, matczyna dobroć...
                                  :-)))))))))))**************************************************************
                                  (przez kilka minut nie będzie mnie w necie - przepraszam!)
                                  • jasmina_tdi Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 13:36
                                    :))))))))) pomyslimy nad opowiednia formą rewanzu :)))) nie zawracaj sobie teraz tym glowy :)*****************

leopard napisał(a):

> Wylewasz na moje serce beczki miodu, i jak mam się odwdzięczyć... To mnie
                                    > trapi. Reszta to tajemnica (wspólna). Ech, ta kobieca, matczyna dobroć...
                                    > :-)))))))))))**************************************************************
                                    > (przez kilka minut nie będzie mnie w necie - przepraszam!)

• leopard Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 14:28
                                      Jesteś jeszcze w pobliżu? A może ta osoba od spotkania doczekała się wreszczie
                                      :-)))))***********
                                      • jasmina_tdi Re: Jasminka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 16:53
                                        Jestem Ciasteczko :))))))
                                        Buziaczek
                                        Buziaczek
                                        Buziaczek :)))***************

leopard napisał(a):

> Jesteś jeszcze w pobliżu? A może ta osoba od spotkania doczekała się wreszczie
                                        > :-)))))***********

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka