men_ 16.04.02, 16:52 Pod wpływem Nieziemskich Argumentów wymiekłeś już z tą imprezką, czy już sobie robisz zimne okłady, co by te siniaki szybko zeszły przed imprezką, hę ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Mario !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))) 16.04.02, 19:15 A co Ty myslisz? Ze ja slowa na wiatr rzucam? Kiedys uzyskalem zapewnienie Maryjki, ze na meskie imprezy bedzie mnie laskawie puszczac! Dlatego bylem pewien jej akceptacji. jedyny problem w tym, ze ona tez ma smaki na muzyke Chopina, oraz ABSOLUTna zabawe. Nie martw sie Menik- damy w palki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Mario !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 19:18 Cześć Maryś:) Jak zdrówko? A tak z ciekawości... często macie takie imprezki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))) 16.04.02, 19:20 Z Menikiem? Jak nas suszy to czesto. Ostatnio w weekendy biegamy po parku za wlascicielkami suczek :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Mario !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 19:24 No proszę, jak TOWARZYSKO :))) Ale fajnie, że się dogadaliście a Ty nie czujesz się osamtniony w Wawce. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))) 16.04.02, 19:32 Osamotniony i tak sie nie czulem, bo mam tu Maryjke. Menik i imprezy z nim to moja higiena psychiczna i chwilowe uwolnienie sie spod papucia :o)) Ucz sie Pomka od maryjki :o) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Cześć Pomka :))))))))0 16.04.02, 19:33 Tobie nie proponujemy, Ty nadal fruuuuuwasz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mario !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))) 16.04.02, 19:32 Ale założysz ciemne okulary, co by Pań nie straszyć ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))) 16.04.02, 19:35 Zaloze, zeby kierowca sie mnie nie bal. Wiesz- wzrok Bazyliszka :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: czesc chlopaki :0) 16.04.02, 19:48 TAJEMNICA!!!!! :o)) Wybrane panie dostaly juz e-mailowe zaproszenia :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
bazooka Re: czesc chlopaki :0) 16.04.02, 19:51 tak tak - a jaki aplauz !!! :0) musicie byc znani z udancy imprez! mario2 napisał(a): > TAJEMNICA!!!!! :o)) > Wybrane panie dostaly juz e-mailowe zaproszenia :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: czesc chlopaki :0) 16.04.02, 19:53 Zazwyczaj nie pamietamy koncowek, wiec nie do nas ocena nalezy :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
bazooka Re: czesc chlopaki :0) 16.04.02, 19:54 naprawde? bo jak was czytam to wygladacie na takich co wogole nie pamietaja co to impreza :0))))))))))) o koncowkach nie wspominajac:) mario2 napisał(a): > Zazwyczaj nie pamietamy koncowek, wiec nie do nas ocena nalezy :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: czesc chlopaki :0) 16.04.02, 21:17 Jak mamy nie wiedziec, skoro ciagle i namietnie imprezujemy! Powod obojetny! Smutny, lub radosny! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś