Dodaj do ulubionych

DZIEWCZYNKI ROBIMY IMPREZE...!!!

16.04.02, 17:06
A co!!! Gorsze jestesmy! W ramach imprezowej niespodzianki proponuje Zenka z mojego urodzinowego tortu - tak uroczo
miętolil rękawy od koszuli :)))
A reszta sama przyjdzie :)
Co by nam tylko zapału wystarczylo!!!
I zobaczymy, kto sie lepiej zabawi, ha!
Laeila! Wyznaczam Cie na szpiega - trzeba wyniuchac jak konkurencja bedzie balowac :)
Obserwuj wątek
    • kitek1 storczyk nie ma czasu................ 16.04.02, 17:09
      umowilismy sie w ogrodzie botanicznym,
      my potrafimy bawic sie bez alkoholu:)
      • jasmina_tdi Re: storczyk nie ma czasu................ 16.04.02, 17:12
        A kto tu mowi o chlaniu!!!! jak na razie szykuja sie nam tylko dupki :))) na trzezwo :)

kitek1 napisał(a):

> umowilismy sie w ogrodzie botanicznym,
        > my potrafimy bawic sie bez alkoholu:)

• Gość: messja Re: storczyk nie ma czasu................ IP: *.proxy.aol.com 16.04.02, 20:15
          nic nie rozumiem, to co ma byc: impreza czy dupki:))) (nie zebym wybrzydzala, ale
          chce wiedziec na co mam sie przygotowac:)))

jasmina_tdi napisał(a):

> A kto tu mowi o chlaniu!!!! jak na razie szykuja sie nam tylko dupki :))) na tr
          > zezwo :)
          >
          > kitek1 napisał(a):
          >
          > > umowilismy sie w ogrodzie botanicznym,
          > > my potrafimy bawic sie bez alkoholu:)
          >

• maryjo2 Re: storczyk nie ma czasu................ 16.04.02, 20:11
        Akurat! Pewnie jeszcze będziecie podziwiać motylki :)

• bazooka Re: storczyk nie ma czasu................ 16.04.02, 20:48
          do motylkow przydalby sie basen - chlopaki do wody i chlup motyliem :o)

maryjo2 napisał(a):

> Akurat! Pewnie jeszcze będziecie podziwiać motylki :)
          >

• kitek1 o motylkach.................. 17.04.02, 08:08
          zona do meza: porozmawiaj z jasiem o motylkach,
          -synku pamietasz, jak ostatnio pojechalismy sie wykapac nad rzeczke?
          -pamietam
          -a pamietasz, te gole, ladne panie co sie tam opalaly?
          -pamietam
          -a pamietasz, co z nimi robilismy?
          -pamietam:)))
          -no to motylki, robia to tak samo !
    • ronja Re: DZIEWCZYNKI ROBIMY IMPREZE...!!! 17.04.02, 08:10
      Jestem za.
      Babskie imprezy tez potrafią wyrywac z butów:)))
      Przebiegiem...
      • laelia Re: DZIEWCZYNKI ROBIMY IMPREZE...!!! 17.04.02, 08:55
        zamierzam kupić prochowiec i przeczytać Chandlera :)
        Kitek, ogród botaniczny swoją drogą, a babska impreza z rozbierającym się panem
        to zupełnie coś innego! Nie mogę przecież zawieść koleżanek :o)
        • kitek1 Re: DZIEWCZYNKI ROBIMY IMPREZE...!!! 17.04.02, 08:57
          no skoro tak bardzo musisz poogladac tego rozbierajacego sie pana, to prosze:)
          ale dla mnie takie babskie imprezy, to jakies dziwactwa,
          i tak zbiorowym obrabianiem tylkow innym sie koncza:)
          • ronja Re: DZIEWCZYNKI ROBIMY IMPREZE...!!! 17.04.02, 08:59
            Kitek nie byłeś:))) to nie mów!
            Byłam na paru takich, gdzie mowy o obrabianiu tyłków nie było, a pół litra na
            łba było...
          • laelia Re: DZIEWCZYNKI ROBIMY IMPREZE...!!! 17.04.02, 09:00
            Kituś to strasznie stereotypowe podejście do takich imprez, będziemy dyskutować
            o anatomii, filozofii i sztuce :)
            • kitek1 Re: DZIEWCZYNKI ROBIMY IMPREZE...!!! 17.04.02, 09:03
              ze szczegolnym uwzglednieniem anatomii nieobecnych kolezanek:)
              • laelia Re: DZIEWCZYNKI ROBIMY IMPREZE...!!! 17.04.02, 09:06
                miałam raczej na myśli męską anatomię, ale skoro wiesz lepiej? :)))
                • kitek1 Re: DZIEWCZYNKI ROBIMY IMPREZE...!!! 17.04.02, 09:07
                  zenska ciekawsza:)
                  • laelia Re: DZIEWCZYNKI ROBIMY IMPREZE...!!! 17.04.02, 09:10
                    żeńską znam dość dobrze, tak się jakoś dziwnie złożyło :)
                    • kitek1 Re: DZIEWCZYNKI ROBIMY IMPREZE...!!! 17.04.02, 09:15
                      no to sie ciesze,
                      i spadam popracowac,
                      buziaczek i bawcie sie ladnie,
                      na tej waszej imprezce:)***
                      • laelia Re: DZIEWCZYNKI ROBIMY IMPREZE...!!! 17.04.02, 09:19
                        buziaczki :)*****************************************
                        A co tam :)*******************************************
                        :)*************************************
                        Miłego dnia
            • men_ Takie babskie imprezki to imprezki bez 17.04.02, 09:04
              jaj - ups. to była tylko taka metafora :)))
              • ronja Re: Takie babskie imprezki to imprezki bez 17.04.02, 09:06
                Anatomia koleżanek nie jest aż tak istotna na babskich imprezkach, gdy można
                śpiewać przez całą noc, urządzać tańce czarownic dookoła ogniska i opowiadać
                najbardziej chamskie dowcipy jakie się słyszało...
                • men_ Re: Takie babskie imprezki to imprezki bez 17.04.02, 09:09
                  Dowcipy o koniach ?:)))))
                  • laelia Re: Takie babskie imprezki to imprezki bez 17.04.02, 09:10
                    też :)
                  • kitek1 Re: Takie babskie imprezki to imprezki bez 17.04.02, 09:10
                    i przechwalki,
                    ilu, to sie juz dosiadlo:)
                    • laelia Re: Takie babskie imprezki to imprezki bez 17.04.02, 09:13
                      Skąd wy tak dobrze wiecie co się dzieje na babskich imprezach?
                      • men_ Re: Takie babskie imprezki to imprezki bez 17.04.02, 09:17
                        Bo nam same potem opowiadacie !:)
                      • ronja Re: Takie babskie imprezki to imprezki bez 17.04.02, 09:18
                        Podejrzewam ze są doświadczeni i z niejednego złoba...;)))))
                        W sumie nietrudno zgadnąć jak się bawią dziewczyny a jak faceci na imprezach...
                      • emperor co to za "sztywniak party 2002" ???? 17.04.02, 09:18
                        kobitki nigdy na imprezie nie byly? :((((
                        • laelia Re: co to za 17.04.02, 09:20
                          były, były, po prostu staramy się podtrzymywać męskie złudzenia :)
                          • emperor Re: co to za 17.04.02, 09:23
                            nie ma zludzen! Laelia twoje zdrowie!
                            pij, pij, bedziesz latwiejsza! (w rozmowie oczywiscie :))))
                          • ronja Re: co to za 17.04.02, 09:24
                            Emperor my uznajemy że potraficie się w gronie męskim bawić zajebiście...;(
                            Ja byłam na takich damskich imprezach które w moim towarzystwie są wręcz
                            legendarne..;)))
                            Choć na pewno najfajniej jest koedukacyjnie...:)
                            • emperor Re: co to za 17.04.02, 09:30
                              i tutaj masz racje Ronja, takie imprezy w meskim gronie a'la Gay's Party,
                              tez mi sie nie podobaja!
                              nie ma to jak koedukacyjnie, dlatego wlazlem na wasz watek:)
                              czekam az sie troche upijecie:))))
                        • men_ A kwoli wyjaśnienia to my z Mario robimy 17.04.02, 09:22
                          prawdziwą (w realu) MENska imprezke - a nie jakies tam bzdurki forumowe, O !:)
                          • laelia Re: A kwoli wyjaśnienia to my z Mario robimy 17.04.02, 09:28
                            chwalcie się chwalcie, ale Maryjka już zapowiedziała, że Was dorwie :)
                            • men_ Re: A kwoli wyjaśnienia to my z Mario robimy 17.04.02, 09:29
                              Ale nie wie gdzie mam chałupe na te imprezkę, O !:)

p.s.: a poza tym to najwyzej mario tylko oberwie !:)
                            • jasmina_tdi dzien dobry dziewczynki! 17.04.02, 09:32
                              jak tam humorki???? trzeba plan imprezy dzisiaj opracowac! stawiam tu na pomyslowosc Ronji :)))) i doswiadczenie rzecz
                              jasna!
                              • emperor Re: dzien dobry dziewczynki! 17.04.02, 09:34
                                sie ma burdel mama:)))))
                                lesbi party szykujesz? :)))))
                                • emperor Re: dzien dobry dziewczynki! 17.04.02, 09:35
                                  oczywiscie, i tak zostane tutaj na imprezie! nie musisz mnie zapraszac:)))
                                  • ronja Re: dzien dobry dziewczynki! 17.04.02, 09:41
                                    Przede wszystkim każda powinna pić, bo kiedyś byłam na imprezie gdzie wszystkie
                                    przyjechały samochodami, z wyjatkiem mnnie i mojej koleżanki...:)))
                                    • laelia Re: dzien dobry dziewczynki! 17.04.02, 09:47
                                      to nic, myśmy ostatnio byli w gronie koedukacyjnym i tylko ja z koleżanką
                                      chciałyśmy piwo, wszyscy pozostali kawka i soczki :)
                                      • emperor Re: dzien dobry dziewczynki! 17.04.02, 09:50
                                        hahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!
                                        dziewczynki kochane, chyba najwyzszy czas towarzystwo zmienic!

Laeila, jak szalec to szalec! 4 karmi prosze:)))))
                                        • laelia Re: dzien dobry dziewczynki! 17.04.02, 10:02
                                          pij - będziesz łatwiejsza
                                          pij - nie będziesz mógł
                                          :)
                                          • emperor Re: dzien dobry dziewczynki! 17.04.02, 10:03
                                            ???????? a skad ty to wiesz?????? :))))
                                            • ronja Re: dzien dobry dziewczynki! 17.04.02, 10:06
                                              Pewnie z doświadczenia...
                                              • laelia Re: dzien dobry dziewczynki! 17.04.02, 10:10
                                                z literatury :)
                                                • emperor Re: dzien dobry dziewczynki! 17.04.02, 10:14
                                                  to jest prawda:(((( po duzej ilosci trunku mozna usnac na stojaco:(((
                                                  ale spoko, ja mam wszystko obcykane! wiem kiedy jedno skonczyc, drugie zaczac:)
                                                  • laelia Re: dzien dobry dziewczynki! 17.04.02, 10:17
                                                    mamo, chwalą nas!
                                                  • ronja Re: dzien dobry dziewczynki! 17.04.02, 10:17
                                                    Zrozumiałyśmy. Daj znać kiedy i wobec której mamy to potwierdzać:)))))
                                          • mathildae Re: dzien dobry dziewczynki! 17.04.02, 11:01
                                            laelia napisał(a):

> pij - będziesz łatwiejsza
                                            > pij - nie będziesz mógł
                                            > :)

a ciag dalszy?:)
                                            pij - nie bedziesz pamietala, ze nie moglem

• laelia Re: dzien dobry dziewczynki! 17.04.02, 11:09
                                              :)
                                            • emperor Martadela ma duze doswiadczenie zyciowe:)))) 17.04.02, 11:12
                                              martadela napisał(a):

> a ciag dalszy?:)
                                              > pij - nie bedziesz pamietala, ze nie moglem

• leziox Re: Martadela ma duze doswiadczenie zyciowe:)))) 17.04.02, 12:02
                                                Dziewczyny,a jakbym przyszedl na wasza impreze w przebraniu dziwki dworcowej,to
                                                bylbym zaakceptowany?no,aparat naturalnie tez bym zabral ze soba.
                                                Fotograficzny,ma sie rozumiec.
                                                • laelia Re: Martadela ma duze doswiadczenie zyciowe:)))) 17.04.02, 12:08
                                                  Leziu dobrze, że uprzedzasz - ja też wezmę aparat. Przyjdź koniecznie ten widok
                                                  wart jest uwiecznienia, tylko nie zapomnij włożyć szpilek!
                                                  • leziox Re: Martadela ma duze doswiadczenie zyciowe:)))) 17.04.02, 12:11
                                                    Czerwonych szpilek,obiecanych,nie przyniosla mi Jasminka,wiec w zamian naloze
                                                    chyba gumofilce pozyczone od rolnika Kizi,co szuka przyjaciol.
                                                  • laelia Re: Martadela ma duze doswiadczenie zyciowe:)))) 17.04.02, 12:17
                                                    Leziu, widziałeś kiedyś porządną dziwkę w gumofilcach?!
                                              • mathildae Re: Cysorz - zeby nie miec takiej szerokiej mordy 17.04.02, 12:38
                                                cwicz codziennie przed lustrem, powtarzajac:
                                                konfitury, konfitury, konfitury......
                                                ;))))))))
                                                • kusy666 Re: Cysorz - zeby nie miec takiej szerokiej mordy 17.04.02, 13:59
                                                  Gumofilce(koniecznie musza ociekac gnojem) i dziwka to musi byc piorunujace
                                                  wrarzenie,na specjalne zyczenia dla chlopakow z Samoobrony i kolezki Leppera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka