Dodaj do ulubionych

jak trudno być samcem

IP: 157.25.130.* 24.08.01, 17:01
lato w pełni, pięknych dziewczyn i kobiet tabuny chodzą i chucie szaleją
Pozdro,

P.S. czy samiczką równie trudno jest być?
Obserwuj wątek
    • Gość: 2001 Re: jak trudno być samcem IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 24.08.01, 17:06
      Jak Ci trudno byc samcem, zostan Eunuchem.
      • Gość: EdWar Re: jak trudno być samcem IP: 157.25.130.* 24.08.01, 17:22
        Gość portalu: 2001 napisał(a):
        > Jak Ci trudno byc samcem, zostan Eunuchem.

wtedy byłoby mi jeszcze trudniej, bo nie mógłbym sobie ulżyć. Przecież po
        obcięciu nie przestałyby mi sie kobiety podobać.
        • Gość: chwali Re: jak trudno być samcem IP: *.telia.com 24.08.01, 18:20
          to jest kastrata, juz nic do kobiet nie czuje. dobra rada dla ciebie
          • Gość: Edward Re: jak trudno być samcem IP: 157.25.130.* 27.08.01, 12:02
            Gość portalu: chwali napisał(a):
            > to jest kastrata, juz nic do kobiet nie czuje. dobra rada dla ciebie

Masz mnie za masochistę. A pamięć to co? Też skalpelem?
    • Gość: Anka Re: jak trudno być samcem IP: 212.33.74.* 28.08.01, 14:22
      przestań być samcem zacznij być mężczyzną!
      • Gość: EdWar Re: jak trudno być samcem IP: 157.25.130.* 28.08.01, 14:34
        Gość portalu: Anka napisał(a):
        > przestań być samcem zacznij być mężczyzną!

Ale bycie mężczyzną to także bycie samcem
        • Gość: Anka Re: jak trudno być samcem IP: 212.33.74.* 29.08.01, 09:10
          Trudno! Jesli koniecznie chcesz być zwierzakiem to już twój problem...:))))))
          • kropka! Re: jak trudno być samcem 29.08.01, 10:18
            Jasne, bycie zwierzakiem to bardzo wygodna postawa, do niczego nie zobowiązuje i
            niczego nie wymaga.

> Trudno! Jesli koniecznie chcesz być zwierzakiem to już twój problem...
            > :))))))

• Gość: mea Re: jak łatwo być samiczką IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 12:07
      samiczką jest być bardzo łatwo. tu kwiatek, tam kwiatek - tu kosmetyczka, tam
      fryzjer - tu manicure, tam pedicure - tu lifting twarzy , tam lifting umysłu.
      cóż przeszła chandra i dzisiaj świat jest piękny.
      • Gość: EdWar Re: jak łatwo być samiczką - niemożliwe IP: 157.25.130.* 30.08.01, 09:57
        Gość portalu: mea napisał(a):
        > samiczką jest być bardzo łatwo. tu kwiatek, tam kwiatek - tu kosmetyczka, tam
        > fryzjer - tu manicure, tam pedicure - tu lifting twarzy, tam lifting umysłu.

niemożliwe,
        Panno Migotko to Ty
        tak długo Cię szukałem
        i nareszcie Cię znalazłem.
        Kłaniam się.
        Muminek.
        • Gość: mea Re: jak łatwo być samiczką - możliwe!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 11:23

No pewnie, że to ja!
          Jestem samiczką i bardzo dobrze mi z tym Muminku!!!!
          • Gość: EdWar Migotko, IP: 157.25.130.* 30.08.01, 15:56
            kupiłem Ci śliczną bransoletkę i koraliki do włosów, takie ślicznie kolorowe.
            Muminek
            • Gość: mea Re: Muminku, IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 16:52
              mam nadzieję, że są zielone. Chyba nie zapomniałeś, że preferuję ten kolor!
              będzie mi w nich slicznie!
              • Gość: EdWar Re: Migotko IP: 157.25.130.* 31.08.01, 08:57
                > mam nadzieję, że są zielone. Chyba nie zapomniałeś, że preferuję ten kolor!
                > będzie mi w nich slicznie!

Naturalnie. Ale przecież w wielu kolorach Ci ślicznie, w zależności od tego czy w
                danym momencie jesteś różowa czy pomarańczowa. Och najbardziej to lubię gdy
                jesteś pomarańczowa właśnie i masz seledynowe, żółte i zielone (jasno) ozdoby.
                Pa pa
                • mag_nolia Re: Migotko 31.08.01, 09:12
                  Edwarku, lato (pogodowe ) się skończyło, czy zatem już łatwiej?
                  • Gość: EdWar Mag_noli IP: 157.25.130.* 31.08.01, 10:02
                    mag_nolia napisał(a):
                    > Edwarku, lato (pogodowe ) się skończyło, czy zatem już łatwiej?

Nic a nic. Nadal kuszą, och jak kuszą
                    • mag_nolia Re: Mag_noli 31.08.01, 10:04
                      Ojej!, powiedz im, żeby nie kusiły.
                      • Gość: Anka Re: do E. IP: 212.33.74.* 31.08.01, 10:32
                        Skus się na tą jedyną może wtedy przestanie Cię kusić reszta ;)))))))).
                        • Gość: EdWar Re: do Ani IP: 157.25.130.* 31.08.01, 11:52
                          > Skus się na tą jedyną może wtedy przestanie Cię kusić reszta ;)))))))

Powiedz mi tylko jak wybrać ten jeden piękny kwiat w powodzi pięknych
                          kwiatów :))))
                          • Gość: Anka Re: do E. IP: 212.33.74.* 31.08.01, 11:59
                            < Nie wierz swym oczom. Sercem patrz>.
                            • Gość: moris Re: do E. IP: *.mcps.com 31.08.01, 12:25
                              Powiedz jaki jest twoj problem, erotomanie gawendziarzu.
                              Jestes grubym, lysym sliniacym sie tatuskiem? Bardzo mi wiec przykro, ze ta
                              swera zycia juz za toba. Bylo minelo. Kup sobie wedke i zacznij lowic ryby.
                              Zona odmawia? skoro ja zaniedbujesz wiec masz na co zasluzyles.
                              Sa wyspecjalizowane instytucje zajmujace sie pomoca malzenska dla takich jak
                              ty. Ustal termin i idz na terapie grupowa, moze pomoze.
                              A jezli sie nudzisz, poogladaj sobie swierszczyka, co go masz pewnie w biurku a
                              nie smiec forum.

• Gość: Izabela Re: do Moris IP: 157.25.130.* 31.08.01, 13:05
                                Gość portalu: moris napisał(a):

> Powiedz jaki jest twoj problem, erotomanie gawendziarzu.
                                > Jestes grubym, lysym sliniacym sie tatuskiem?

Cześć Moris,

EdWar to mój kolega z biurka naprzeciwko. (sprawdź numer). Siedzimy teraz nos w
                                nos i wierz mi, nie jest Ci on grubym, łysym i tak dalej, jak byłaś?byłeś?
                                nieuprzejmy przypuszczać. Wprost przeciwnie - chudy, kudłaty i nie ślini się nic
                                a nic. Poza tym jest całkiem sympatyczny.

Izabela
                            • Gość: moris Re: do E. IP: *.mcps.com 31.08.01, 12:36
                              Powiedz jaki jest twoj problem, erotomanie gawendziarzu.
                              Jestes grubym, lysym sliniacym sie tatuskiem? Bardzo mi wiec przykro, ze ta
                              swera zycia juz za toba. Bylo minelo. Kup sobie wedke i zacznij lowic ryby.
                              Zona odmawia? skoro ja zaniedbujesz wiec masz na co zasluzyles.
                              Sa wyspecjalizowane instytucje zajmujace sie pomoca malzenska dla takich jak
                              ty. Ustal termin i idz na terapie grupowa, moze pomoze.
                              A jezli sie nudzisz, poogladaj sobie swierszczyka, co go masz pewnie w biurku a
                              nie smiec forum.

• Gość: Anka Re: do m. IP: 212.33.74.* 31.08.01, 12:46
                                jeżeli nie odróżniasz niewinnych wygłupów od rzeczywistosci to nie powinienes zabierać głosu.
                                dla Ciebie jest na tym forum specjalny wątek. dla chamów.
                                • Gość: EdWar Re: Aniu o Morisie IP: 157.25.130.* 31.08.01, 12:58
                                  > jeżeli nie odróżniasz niewinnych wygłupów od rzeczywistosci to nie pow
                                  > inienes zabierać głosu.
                                  > dla Ciebie jest na tym forum specjalny wątek. dla chamów.

Brawo Aniu,
                                  my nie lubimy ludzi bez dystansu, prawda?
                                  Niski, łysy, tłusty i obleśny EdWar
                                  • Gość: anka Re: do E. IP: 212.33.74.* 31.08.01, 13:04
                                    i nie mających poczucia humoru ani wyobraźni . a Ty je jak widać masz.
                      • Gość: EdWar Re: Mag_noliu IP: 157.25.130.* 31.08.01, 12:54
                        mag_nolia napisał(a):
                        > Ojej!, powiedz im, żeby nie kusiły.

Ale tego to absolutnie nie chcę. Niech kuszą. Och nie upajają...
                • Gość: mea Re: Muminku! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 14:57
                  zielone koraliki zarezerwuj tylko dla mnie,(no, ewnntualnie mogą być również
                  seledynowe) zaś różowe, pomarańcz i inne kolory podaruj innym paniom. Co tam -
                  nie jestem zachłanna.
                  Pozdrawiam inne panie.
                  • Gość: EdWar Migotko IP: 157.25.130.* 31.08.01, 15:46
                    > zielone koraliki zarezerwuj tylko dla mnie,(no, ewnntualnie mogą być również
                    > seledynowe) zaś różowe, pomarańcz i inne kolory podaruj innym paniom.

Jesteś wspaniało Migotko, rozumiesz, że piękno wiele ma twarzy.
                    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    • Gość: mea Re: Muminku IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 15:06
                      Rozumiem i wiem również, że jest wszędzie. Nawet w Krakowie. Właśnie wczoraj z
                      okazji odwiedzin popamiątkowałam się pięknym zielonym pluszowym odpustowym
                      smokiem.
                      Nie szkodzi, że jest odpustowy. Jest śliczny. Kocham kicz!
    • Gość: Anka Re: jak trudno być samcem IP: 212.33.74.* 31.08.01, 13:14
      Cha, cha EdWar istne "babskie" pospolite ruszenie spieszy Ci na odsiecz!:)))))))
    • woland? Tak, trudno być samcem... 03.09.01, 15:11
      zupełnie nie wiem o co chodzi w tym wštku, ale stanowczo chciałem się zgodzić z przewodnim hasłem !
      Nie mam nic więcej do dodania.
      Woland

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka