Gość: EdWar IP: 157.25.130.* 24.08.01, 17:01 lato w pełni, pięknych dziewczyn i kobiet tabuny chodzą i chucie szaleją Pozdro, P.S. czy samiczką równie trudno jest być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 2001 Re: jak trudno być samcem IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 24.08.01, 17:06 Jak Ci trudno byc samcem, zostan Eunuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdWar Re: jak trudno być samcem IP: 157.25.130.* 24.08.01, 17:22 Gość portalu: 2001 napisał(a): > Jak Ci trudno byc samcem, zostan Eunuchem. wtedy byłoby mi jeszcze trudniej, bo nie mógłbym sobie ulżyć. Przecież po obcięciu nie przestałyby mi sie kobiety podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwali Re: jak trudno być samcem IP: *.telia.com 24.08.01, 18:20 to jest kastrata, juz nic do kobiet nie czuje. dobra rada dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Re: jak trudno być samcem IP: 157.25.130.* 27.08.01, 12:02 Gość portalu: chwali napisał(a): > to jest kastrata, juz nic do kobiet nie czuje. dobra rada dla ciebie Masz mnie za masochistę. A pamięć to co? Też skalpelem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: jak trudno być samcem IP: 212.33.74.* 28.08.01, 14:22 przestań być samcem zacznij być mężczyzną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdWar Re: jak trudno być samcem IP: 157.25.130.* 28.08.01, 14:34 Gość portalu: Anka napisał(a): > przestań być samcem zacznij być mężczyzną! Ale bycie mężczyzną to także bycie samcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: jak trudno być samcem IP: 212.33.74.* 29.08.01, 09:10 Trudno! Jesli koniecznie chcesz być zwierzakiem to już twój problem...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: jak trudno być samcem 29.08.01, 10:18 Jasne, bycie zwierzakiem to bardzo wygodna postawa, do niczego nie zobowiązuje i niczego nie wymaga. Gość portalu: Anka napisał(a): > Trudno! Jesli koniecznie chcesz być zwierzakiem to już twój problem... > :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: jak łatwo być samiczką IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 12:07 samiczką jest być bardzo łatwo. tu kwiatek, tam kwiatek - tu kosmetyczka, tam fryzjer - tu manicure, tam pedicure - tu lifting twarzy , tam lifting umysłu. cóż przeszła chandra i dzisiaj świat jest piękny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdWar Re: jak łatwo być samiczką - niemożliwe IP: 157.25.130.* 30.08.01, 09:57 Gość portalu: mea napisał(a): > samiczką jest być bardzo łatwo. tu kwiatek, tam kwiatek - tu kosmetyczka, tam > fryzjer - tu manicure, tam pedicure - tu lifting twarzy, tam lifting umysłu. niemożliwe, Panno Migotko to Ty tak długo Cię szukałem i nareszcie Cię znalazłem. Kłaniam się. Muminek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: jak łatwo być samiczką - możliwe!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 11:23 No pewnie, że to ja! Jestem samiczką i bardzo dobrze mi z tym Muminku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdWar Migotko, IP: 157.25.130.* 30.08.01, 15:56 kupiłem Ci śliczną bransoletkę i koraliki do włosów, takie ślicznie kolorowe. Muminek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: Muminku, IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 16:52 mam nadzieję, że są zielone. Chyba nie zapomniałeś, że preferuję ten kolor! będzie mi w nich slicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdWar Re: Migotko IP: 157.25.130.* 31.08.01, 08:57 Gość portalu: mea napisał(a): > mam nadzieję, że są zielone. Chyba nie zapomniałeś, że preferuję ten kolor! > będzie mi w nich slicznie! Naturalnie. Ale przecież w wielu kolorach Ci ślicznie, w zależności od tego czy w danym momencie jesteś różowa czy pomarańczowa. Och najbardziej to lubię gdy jesteś pomarańczowa właśnie i masz seledynowe, żółte i zielone (jasno) ozdoby. Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Migotko 31.08.01, 09:12 Edwarku, lato (pogodowe ) się skończyło, czy zatem już łatwiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdWar Mag_noli IP: 157.25.130.* 31.08.01, 10:02 mag_nolia napisał(a): > Edwarku, lato (pogodowe ) się skończyło, czy zatem już łatwiej? Nic a nic. Nadal kuszą, och jak kuszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: do E. IP: 212.33.74.* 31.08.01, 10:32 Skus się na tą jedyną może wtedy przestanie Cię kusić reszta ;)))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdWar Re: do Ani IP: 157.25.130.* 31.08.01, 11:52 Gość portalu: Anka napisał(a): > Skus się na tą jedyną może wtedy przestanie Cię kusić reszta ;))))))) Powiedz mi tylko jak wybrać ten jeden piękny kwiat w powodzi pięknych kwiatów :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: do E. IP: 212.33.74.* 31.08.01, 11:59 < Nie wierz swym oczom. Sercem patrz>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moris Re: do E. IP: *.mcps.com 31.08.01, 12:25 Powiedz jaki jest twoj problem, erotomanie gawendziarzu. Jestes grubym, lysym sliniacym sie tatuskiem? Bardzo mi wiec przykro, ze ta swera zycia juz za toba. Bylo minelo. Kup sobie wedke i zacznij lowic ryby. Zona odmawia? skoro ja zaniedbujesz wiec masz na co zasluzyles. Sa wyspecjalizowane instytucje zajmujace sie pomoca malzenska dla takich jak ty. Ustal termin i idz na terapie grupowa, moze pomoze. A jezli sie nudzisz, poogladaj sobie swierszczyka, co go masz pewnie w biurku a nie smiec forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela Re: do Moris IP: 157.25.130.* 31.08.01, 13:05 Gość portalu: moris napisał(a): > Powiedz jaki jest twoj problem, erotomanie gawendziarzu. > Jestes grubym, lysym sliniacym sie tatuskiem? Cześć Moris, EdWar to mój kolega z biurka naprzeciwko. (sprawdź numer). Siedzimy teraz nos w nos i wierz mi, nie jest Ci on grubym, łysym i tak dalej, jak byłaś?byłeś? nieuprzejmy przypuszczać. Wprost przeciwnie - chudy, kudłaty i nie ślini się nic a nic. Poza tym jest całkiem sympatyczny. Izabela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moris Re: do E. IP: *.mcps.com 31.08.01, 12:36 Powiedz jaki jest twoj problem, erotomanie gawendziarzu. Jestes grubym, lysym sliniacym sie tatuskiem? Bardzo mi wiec przykro, ze ta swera zycia juz za toba. Bylo minelo. Kup sobie wedke i zacznij lowic ryby. Zona odmawia? skoro ja zaniedbujesz wiec masz na co zasluzyles. Sa wyspecjalizowane instytucje zajmujace sie pomoca malzenska dla takich jak ty. Ustal termin i idz na terapie grupowa, moze pomoze. A jezli sie nudzisz, poogladaj sobie swierszczyka, co go masz pewnie w biurku a nie smiec forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: do m. IP: 212.33.74.* 31.08.01, 12:46 jeżeli nie odróżniasz niewinnych wygłupów od rzeczywistosci to nie powinienes zabierać głosu. dla Ciebie jest na tym forum specjalny wątek. dla chamów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdWar Re: Aniu o Morisie IP: 157.25.130.* 31.08.01, 12:58 Gość portalu: Anka napisał(a): > jeżeli nie odróżniasz niewinnych wygłupów od rzeczywistosci to nie pow > inienes zabierać głosu. > dla Ciebie jest na tym forum specjalny wątek. dla chamów. Brawo Aniu, my nie lubimy ludzi bez dystansu, prawda? Niski, łysy, tłusty i obleśny EdWar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do E. IP: 212.33.74.* 31.08.01, 13:04 i nie mających poczucia humoru ani wyobraźni . a Ty je jak widać masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdWar Re: Mag_noliu IP: 157.25.130.* 31.08.01, 12:54 mag_nolia napisał(a): > Ojej!, powiedz im, żeby nie kusiły. Ale tego to absolutnie nie chcę. Niech kuszą. Och nie upajają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: Muminku! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 14:57 zielone koraliki zarezerwuj tylko dla mnie,(no, ewnntualnie mogą być również seledynowe) zaś różowe, pomarańcz i inne kolory podaruj innym paniom. Co tam - nie jestem zachłanna. Pozdrawiam inne panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdWar Migotko IP: 157.25.130.* 31.08.01, 15:46 Gość portalu: mea napisał(a): > zielone koraliki zarezerwuj tylko dla mnie,(no, ewnntualnie mogą być również > seledynowe) zaś różowe, pomarańcz i inne kolory podaruj innym paniom. Jesteś wspaniało Migotko, rozumiesz, że piękno wiele ma twarzy. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: Muminku IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 15:06 Rozumiem i wiem również, że jest wszędzie. Nawet w Krakowie. Właśnie wczoraj z okazji odwiedzin popamiątkowałam się pięknym zielonym pluszowym odpustowym smokiem. Nie szkodzi, że jest odpustowy. Jest śliczny. Kocham kicz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: jak trudno być samcem IP: 212.33.74.* 31.08.01, 13:14 Cha, cha EdWar istne "babskie" pospolite ruszenie spieszy Ci na odsiecz!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Tak, trudno być samcem... 03.09.01, 15:11 zupełnie nie wiem o co chodzi w tym wštku, ale stanowczo chciałem się zgodzić z przewodnim hasłem ! Nie mam nic więcej do dodania. Woland Odpowiedz Link Zgłoś