cma1 09.10.04, 20:01 to znaczy nie do konca, bo czytywalam sobie tu rozne rzeczy, ale nigdy sama watku zadnego nie zaczelam. i chcialam. i zrobilam to, ale teraz mam pustke w glowie. ale nie zawsze tak jest, wiec pewnie sie tu jeszcze odezwe:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: es Jesli mogę doradzić coś to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:07 zacznij od zmiany nicka. Przypuszczam, ze u malo kogo budzi on pozytywne skojarzenia. Mi natychmiast skojarzył się z babką w wyciagnietym, przesmierdlym swetrze, palacą, żlopiącą kawę i piwo, ogolnie niezbyt dbajacą o higiene, siedzacą po nocach przy kompie lub ksiązkach, o bladej niezdrowej cerze. A przeciez Ty taka NA PEWNO nie jesteś? Może na przykład "niewinna"? Odpowiedz Link Zgłoś
cma1 Re: Jesli mogę doradzić coś to 09.10.04, 20:17 hmmm, pale, pije kawe, siedze wieczorami w necie, a nocami czytam... no i piwo lubie:) a niewinna... jakos mi nie odpowiada, ale dzieki za dokonana uwage:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: jestem nowa... IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.10.04, 20:09 hejhej..:) ja jestem nowa tez... dzis mam nerwa ogólnościowego i bez kija nie podchodz..jak to mawiaja... o co chodzi z ta mieszanka nastrojow?? czy to jakas jesienna przypadlosc?? czy ktos z Was ma podobnie?? czasem sama z soba wytrzymac nie moge!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cma1 Re: jestem nowa... 09.10.04, 20:20 nerw ogolnosciowy... ciekawe okreslenie:) gdzies przeczytalam o permamentnym wkurwie. to chyba to samo. mnie sie tez takie rzeczy zdarzaja. na szczescie dzis jakas spokojna jestem. milo mi, ze nie sama, jedna nowa tu8 jestem. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś