polly.holly Re: No widzisz, Samozwańcu? 19.04.18, 14:06 Innymi słowy, Czesławie, spóźniłeś się deczko ;) Ani cafe, ani kawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vervox1x Re: No widzisz, Samozwańcu? 26.12.18, 02:19 ...sorry za spóźnienie ;-) w. Odpowiedz Link Zgłoś
okisze Polly Holly kasuje maila 13.01.19, 11:50 Telepatia istnieje albo wiosna na horyzoncie. Napisałaś po miesiącach milczenia (z obu stron). Odpowiedziałem zabawnie jak zwykle na zabawny jak zawsze twój list. Nim wylogowałem się, system doniósł o nieistnieniu adresu, z którego mail nadszedł. Ach... tak ;) Może i lepiej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
okisze Re: No widzisz, Samozwańcu? 19.04.18, 16:09 Fusy możesz zjeść w moim imieniu :P Odpowiedz Link Zgłoś
polly.holly Re: No widzisz, Samozwańcu? 19.04.18, 16:58 Tylko w którym? ;)P Nawet na wróżbę się nie nadają. Pozostaje peeling ;) Odpowiedz Link Zgłoś
okisze Re: No widzisz, Samozwańcu? 19.04.18, 17:31 polly.holly napisała: > Tylko w którym? ;)P > Nawet na wróżbę się nie nadają. Pozostaje peeling ;) Na drugie mi nie Czesław, podobnie jak na pierwsze, wybierz, jakie ci pasuje ;) Na peeling się piszę :> Odpowiedz Link Zgłoś
polly.holly Re: No widzisz, Samozwańcu? 19.04.18, 18:32 Ta mnogość wyboru zawsze mnie zniechęcała :P Peeling na peeśmie słabe efekty daje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
okisze Re: No widzisz, Samozwańcu? 20.04.18, 08:45 Widzę to inaczej. Nowe imię - nowe buty, ale nogi zawsze te same, chociaż odczucia różne :P Pełna zgoda. Szykuj dużo kawy - dla fusów :> Odpowiedz Link Zgłoś
polly.holly Re: No widzisz, Samozwańcu? 20.04.18, 09:20 Nogi może te same, ale ścieżki mogą zacząć się plątać :P W kwestii odczuć pana (nie)Czesława trudno mi snuć jakieś rozważania, tym bardziej, żem w szponach ambiwalencji :> Chwilowo żyję zdrowo, towarzyszą mi Anatol i Inka, zatem gładkość musi poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś