alma77 11.10.04, 22:09 ...bardzo potrzebny. Może jest gdzieś tu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szefu13 Re: Jesienny Pan...... 11.10.04, 23:45 Może jest, a może go nie ma :))))) i zależy do czego potrzebny :)))))) A "77", to wiek :) czy rok urodzenia, czy co? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Jesienny Pan...... IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.10.04, 23:47 szefu hmmm profesjonalista ??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alma77 Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 00:05 Ja mam nadzieję, że jest choćby tylko na tę jesień:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Jesienny Pan...... 12.10.04, 00:28 A o jakie konkretnie usługi chodzi? Co ten pan miałby konkretnie robić - tak szczegółówo, bo chciałbym uniknąć nieporozumień :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Jesienny Pan...... 12.10.04, 00:26 To zależy do czego, no ale nadal nie wiadomo po co ten chłop jest potrzebny? Żeby węgiel szuflować, czy tylko drwa narąbać raz a porządnie, żeby na całą zimę starczyło :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alma77 Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 08:44 Raczej, żeby pójść razem do parku zebrać ostatnie jesienne kasztany i czasami w jakimś uroczym miejscu wypić wspólnie jesienną, a może nawet zimową herbatkę.Ja myślę, że przy takim jesiennym Panu żadne drwa nie potrzebne będą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alma77 Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 19:46 Jeszcze nie w jesieni, jeszcze w rozkwicie - chociaż coraz więcej refleksji Odpowiedz Link Zgłoś
alma77 Re: Jesienny Pan...... 12.10.04, 23:13 Gdziejesteś, zaraz skończy się jesień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Jesienny Pan...... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.10.04, 00:19 A te enigmatyczne 77 to który wymiar? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alma77 Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:31 To 77 to nic, żaden rozmiar (no może talia przed odchudzniem). Nie będę ukrywała, żenie jestem nastolatką, ale daleko mi jeszcze do prawdziwej smugi cienia. Nadal czekam na "jesiennego pana". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Jesienny Pan...... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.10.04, 22:33 Prawdę mówiąc domyślam się co oznaczają te dwie szczęśliwe siódemki... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alma77@gazeta.pl Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 23:54 Do: piecyk gazowy (wolałabym węglowy)- napisz zatem mi jak je rozumiesz, te dwie 77? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Jesienny Pan...... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.10.04, 00:10 No, sorry, węglowych nie mam na składzie, jesienny też nie jestem niestety raczej. ;-) A co do cyferek... Hm... Wygląda na to, że jesteśmy rówieśnikami!? Dobranoc! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak.. Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 00:11 ty stara d***a jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 00:17 Choć nie wiem kto to jest i nie wiem skąd go znam Codzień spotyka mnie Jesienny śmieszny Pan Parasol wielki ma i zmartwień trochę też przez pusty idzie park w czerwony liści deszcz. Lecz gdy ostatni liść ze smutnych spadnie drzew on razem z Białą mgłą rozpływa się. Gdy park pożółknie znów powróci znowu tam jesieni szukać barw Jesienny śmieszny Pan. A wtedy spotkam go i pójde z nim przez park on będzie blisko tak mych rąk mych warg. Gdy park pożółknie znów i biała wzejdzie mgła będziemy razem szli Jesienny Pan i ja. autor: W. Młynarski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alma Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 10:23 coraz większa jesień, a mnie coraz smutniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alma Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:55 I co dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Jesienny Pan...... 18.10.04, 21:57 Ja w tym tygodniu nie mogę, bo mam anginę - serio! :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alma Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:57 Miły jesteś, mogę więc liczyć, że w przyszłym tygodniu bedziesz juz po .. anginie? Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Jesienny Pan...... 19.10.04, 01:01 Nooooo, w przyszłym tygodniu, to będę dochodził do siebie, ale jakis nieduży spacerek, to jak najbardziej - a gdzie i kiedy konkretnie, bo ja to jednak w ciągu powszedniego dnia pracuję :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiegowymafii Re: Jesienny Pan...... 19.10.04, 14:13 ..jesien bursztynami szeleszczaca skryta przed promieniami slonca zbiera kasztany pod spojrzeniami zakochanych.. sprobujmy pospacerowac Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Jesienny Pan...... 19.10.04, 14:37 Witaj ksiegowymafii, humorek spacerowy, idę z Tobą:) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiegowymafii Re: Jesienny Pan...... 21.10.04, 15:53 ...wiec podaje swoje ramie pani...bedzie to dla mnie wielka przyjemnosc moc pani towarzyszyc:)wsrod spadajacych szeleszczaco jesiennych Aniolow :) Odpowiedz Link Zgłoś