Dodaj do ulubionych

Jesienny Pan......

11.10.04, 22:09
...bardzo potrzebny. Może jest gdzieś tu?
Obserwuj wątek
    • szefu13 Re: Jesienny Pan...... 11.10.04, 23:45
      Może jest, a może go nie ma :))))) i zależy do czego potrzebny :))))))

A "77", to wiek :) czy rok urodzenia, czy co? :)))))))
      • Gość: ff Re: Jesienny Pan...... IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.10.04, 23:47
        szefu hmmm profesjonalista ??? :))))
        • Gość: alma77 Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 00:05
          Ja mam nadzieję, że jest choćby tylko na tę jesień:))))))
          • szefu13 Re: Jesienny Pan...... 12.10.04, 00:28
            A o jakie konkretnie usługi chodzi? Co ten pan miałby konkretnie robić - tak
            szczegółówo, bo chciałbym uniknąć nieporozumień :))))
        • szefu13 Re: Jesienny Pan...... 12.10.04, 00:26
          To zależy do czego, no ale nadal nie wiadomo po co ten chłop jest potrzebny?
          Żeby węgiel szuflować, czy tylko drwa narąbać raz a porządnie, żeby na całą
          zimę starczyło :)))))))))))))
          • Gość: alma77 Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 08:44
            Raczej, żeby pójść razem do parku zebrać ostatnie jesienne kasztany i czasami w
            jakimś uroczym miejscu wypić wspólnie jesienną, a może nawet zimową herbatkę.Ja
            myślę, że przy takim jesiennym Panu żadne drwa nie potrzebne będą.
            • jszafranski Re: Jesienny Pan...... 12.10.04, 15:00
              pan w jesieni zycia ? :)
              • Gość: alma77 Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 19:46
                Jeszcze nie w jesieni, jeszcze w rozkwicie - chociaż coraz więcej refleksji
            • alma77 Re: Jesienny Pan...... 20.10.04, 23:52
    • alma77 Re: Jesienny Pan...... 12.10.04, 23:13
      Gdziejesteś, zaraz skończy się jesień...
      • Gość: piecyk gazowy Re: Jesienny Pan...... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.10.04, 00:19
        A te enigmatyczne 77 to który wymiar? ;-)))
        • Gość: am Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:27
        • Gość: alma77 Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:31
          To 77 to nic, żaden rozmiar (no może talia przed odchudzniem). Nie będę
          ukrywała, żenie jestem nastolatką, ale daleko mi jeszcze do prawdziwej smugi
          cienia. Nadal czekam na "jesiennego pana".
          • Gość: piecyk gazowy Re: Jesienny Pan...... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.10.04, 22:33
            Prawdę mówiąc domyślam się co oznaczają te dwie szczęśliwe siódemki... ;-)
            • Gość: alma77@gazeta.pl Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 23:54
              Do: piecyk gazowy (wolałabym węglowy)- napisz zatem mi jak je rozumiesz, te
              dwie 77?
              • Gość: piecyk gazowy Re: Jesienny Pan...... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.10.04, 00:10
                No, sorry, węglowych nie mam na składzie, jesienny też nie jestem niestety
                raczej. ;-) A co do cyferek... Hm... Wygląda na to, że jesteśmy rówieśnikami!?

Dobranoc! :-)
          • Gość: maliniak.. Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 00:11
            ty stara d***a jestes
    • Gość: ene due Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 00:17
      Choć nie wiem kto to jest
      i nie wiem skąd go znam
      Codzień spotyka mnie
      Jesienny śmieszny Pan

Parasol wielki ma
      i zmartwień trochę też
      przez pusty idzie park
      w czerwony liści deszcz.

Lecz gdy ostatni liść
      ze smutnych spadnie drzew
      on razem z Białą mgłą
      rozpływa się.

Gdy park pożółknie znów
      powróci znowu tam
      jesieni szukać barw
      Jesienny śmieszny Pan.

A wtedy spotkam go
      i pójde z nim przez park
      on będzie blisko tak
      mych rąk mych warg.

Gdy park pożółknie znów
      i biała wzejdzie mgła
      będziemy razem szli
      Jesienny Pan i ja.
      autor: W. Młynarski
    • Gość: alma Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 10:23
      coraz większa jesień, a mnie coraz smutniej...
    • Gość: abc Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 09:56
      up
      • Gość: alma Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:55
        I co dalej...
        • szefu13 Re: Jesienny Pan...... 18.10.04, 21:57
          Ja w tym tygodniu nie mogę, bo mam anginę - serio! :)))))))))))))))))))))
          • Gość: alma Re: Jesienny Pan...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:57
            Miły jesteś, mogę więc liczyć, że w przyszłym tygodniu bedziesz juz po ..
            anginie?
            • szefu13 Re: Jesienny Pan...... 19.10.04, 01:01
              Nooooo, w przyszłym tygodniu, to będę dochodził do siebie, ale jakis nieduży
              spacerek, to jak najbardziej - a gdzie i kiedy konkretnie, bo ja to jednak w
              ciągu powszedniego dnia pracuję :)))))))))))
              • ksiegowymafii Re: Jesienny Pan...... 19.10.04, 14:13
                ..jesien bursztynami szeleszczaca skryta przed promieniami slonca zbiera
                kasztany pod spojrzeniami zakochanych..
                sprobujmy pospacerowac
                • libressa Re: Jesienny Pan...... 19.10.04, 14:37
                  Witaj ksiegowymafii,
                  humorek spacerowy, idę z Tobą:)
                  Libressa
                  ---
                  Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza.
                  • ksiegowymafii Re: Jesienny Pan...... 21.10.04, 15:53
                    ...wiec podaje swoje ramie pani...bedzie to dla mnie wielka przyjemnosc moc
                    pani towarzyszyc:)wsrod spadajacych szeleszczaco jesiennych Aniolow :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka