kubatka 13.10.04, 19:52 Dostalam dzis smsa od Daniela w ktorym zostalam poproszona aby przekazac ze w piatek pojawi sie na forum, przyjmijmy go wiec odpowiednio :). Mam rowniez przekazac Wojtkowi ze forum nadal pozostanie pod jego opieka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojciasf Re: od Daniela 13.10.04, 19:55 Chetnie powitam Daniela znów u nas. Ciesze sie ze o nas pamieta i donosze mu o tym ze mamy juz zdjecia ze zloty:)Choc smuci mnie ze nie odbierze mi forum. -+ wojTek Danway & Przyjaciele Odpowiedz Link Zgłoś
mloda01 Re: od Daniela 13.10.04, 20:04 A ja sie musze poskarzyc, Wojtek mi doniosl ze na zdjeciach mam oczy czerwone jak krolik ;-((((( Jak mozna takie zdjecia pokazac, chyba sie zalamie ;-(( Zartujem, juz gorsze miewalam hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: od Daniela 13.10.04, 22:02 Ja tylko przekazalam to, o co zostalam poproszona. Daniel o nas nie moze zapomniec, skutecznie mu o sobie przypominamy przeciez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: od Daniela 13.10.04, 22:19 No oczywiscie ze nocami :D. Dniami to czasu nie ma za wiele i dlatego nocami trzeba to nadrabiac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Podziekowania 15.10.04, 11:14 Dziekuje za przekazania moich uwag. Wojtus nie smuc sie, ze nie odbieram Ci forum, w koncu je od Ciebie wezme, ale jeszcze nie teraz. Wykaz sie odrobina cierpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Podziekowania 15.10.04, 11:19 No dobra ale nie oczekuj cudów od mnie wszycy tu wiedze ze nie jestem cierpliwy hehehe A osobe nowa zauwazyłeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podziekowania 15.10.04, 11:34 Seba mi o niej powiedzial. To prawie tak samo jakbym zauwazyl :P Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Podziekowania 16.10.04, 00:22 No w końcu zauważył jak mu palcem pokazałem która to :P Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podziekowania 15.10.04, 22:00 Cala przyjemnosc po mojej stronie ze moglam przekazac wszystkim tak radosna nowine ;) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podziekowania 22.10.04, 12:16 A skad taka mysl, ze to byla dobra nowina :P Odpowiedz Link Zgłoś