ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 12.10.18, 20:19 a nic..., ja po ingliszu... Kurcze, serio 27wiadomosci? Na ktorej poczcie? Podaj koncowke😊 oczywiscie bez com lub pl. To po malpie. Bom ciekawa jestem😉 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 12.10.18, 20:22 Spadaj i ty, tak igrać, to sobie możesz z kim tam chcesz, ale nie zemną. Do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 12.10.18, 20:27 Ehhh poruszalbys sie..., co?😊 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 19:44 WAZ, czy to są ciche dni? ;/ hm. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 19:51 nooooo, WAZ, bo po premii będzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 20:05 ahahahahahaha oj, daj buziaka na zgodę :* Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 20:09 ja wiem, że mnie to można w ch.ja robić, a jak odwrotnie to już źle. O to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 20:11 aha, wyświetliłam to (obraz) 2 razy, więc odejmij tę liczbę od swoich statystyk XD Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 20:17 Głupia jesteś. Z jednego adresu IP tylko jest raz liczone. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 20:22 też prawda :) nooo widzisz, co ja bym bez Ciebie zrobiła :D Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 20:24 to jeszcze raz zobaczę :D napisz jeszcze coś miłego na tej tabliczce...i cyknij słit focię pls :) Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 20:33 to nudne.... narysuj coś jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 20:26 No ja się bez ciebie mogę obejść bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 20:31 jasne, nom... Matko! co Ty tak gryziesz? O co kaman? Odpowiedz Link Zgłoś
ciumciurumcium Re: Babole i inni. Tom III. 12.10.18, 20:23 Dostałam dzisiaj jakieś czekoladkopralinki od jednej strasznej mamusi, strasznego łobuza. Pięknie zapakowane, całkiem zgrabne cudeńka,jakaś wanilia z (tak, tak) Madagaskaru, porzeczka ze śmietanką i tego typu niby pycha. Smak słaby.Czy to tak zawsze jest, że im estetyczniejsze, eleganckie wręcz opakowanie, staranna produkcja z finezyjną ornamentyką to smak po prostu lipa. Zatęskniło mi się za czekoladą wawelską, tą z głebokiej komuny. Jakaż ona była w sam raz czeko. Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 01:06 ciumka, pokus sie na karmelowa z solonymi orzeszkami, albo Ritter Sport rumowa z winogronami i orzeszkami ...pycha ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
qq21 Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 08:20 No, coś w tym jest Cium.Im ładniejsze opakowanie tym gorszy smak.Opisy zwykle zwalają z nóg, smaki niestety nie. Kupiłam ostatnio piękne jabłka, które smakowały niczym .I nie zapomnę jak mój znajomy ze Stanów mówił, że u nich jedzenie nie ma smaku, a ja nie mogłam pojąć o co chodzi.Już mogę. Przyszło do nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 10:17 QQ mnie sie wydaje, ze to jest porownanie do osoby😉😊, ze ladna kobieta nie reprezentuje nic soba- to tak w skrocie.🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
dilajla00 Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 11:45 wręcz przeciwnie, ładne kobiety są bardziej interesujące bo mają ciekawsze życie Odpowiedz Link Zgłoś
dilajla00 Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 11:50 z facetami jest trochę inaczej, przystojniak myśli że nie musi się wysilać bo i tak kobiety wszystko mu załatwią i efekt jest taki że nagle odkrywa że niczego w życiu nie osiągnął Odpowiedz Link Zgłoś
qq21 Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 11:49 Nie myślałam o kobietach, ale w istocie to taki stereotyp, że ładna i atrakcyjna kobieta jest najczęściej ,,głupia" .Pytanie co znaczy atrakcyjna i ładna. To takie względne pojęcie, że nie ma jednoznacznej odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
dilajla00 Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 11:52 kobieta atrakcyjna to taka której chce się żyć i robi to z wdziękiem Odpowiedz Link Zgłoś
qq21 Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 12:01 Jest więc mnóstwo takich kobiet:) Odpowiedz Link Zgłoś
dilajla00 Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 12:05 wszystkie kobiety powinny się zachowywać tak jakby były super laskami i z czasem świat im uwierzy.... że są Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 12:04 dokladnie, atrakcyjnosc to pojecie wzgledne... ponoc ten ostatni, z ktorym sie jeszcze mecze jest przystojny, bo wysoki i ladna oprawa oczu. A dla mnie nigdy nie byl atrakcyjny, ani przystojny. Ostatnio probowalam sie wysilic i wykrzesic cos z siebie, dzieki czemu odkryje ten efekt wow, ale niestety nie udalo sie🤓 Dla mnie jest przecietny...wrecz bym powiedziala nijaki. Nie to co WAZ...ten jest mega przystojny. 😍😍😍 Odpowiedz Link Zgłoś
dilajla00 Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 12:14 więc dlaczego tak się rzuca jak wściekły kundelek ? Przystojni faceci inaczej brzmią Odpowiedz Link Zgłoś
qq21 Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 12:24 Dla mnie nie ma znaczenia czy mężczyzna jest przystojny czy nie.On ma być po prostu mężczyzną i dobrym rozumnym człowiekiem.Wygląd, status materialny to rzeczy drugorzędne, przemijające. Odpowiedz Link Zgłoś
dilajla00 Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 12:44 on będzie dobry i rozumny póki nie zgłodnieje, więc lepiej chodźmy gotować obiad Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 12:47 nie wiem, warto jego zapytac😊 Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 13:20 qq, co Ty dzisiaj piszesz...cos nie tak ?.... atrakcyjna kobieta jest najczęściej ,,głupia"... czyzbys byla glupia kobieta ?....wez, nie degraduj sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
qq21 Re: Babole i inni. Tom III. 13.10.18, 15:37 Marco napisałam, że taki jest stereotyp:) Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 12.10.18, 20:24 😭jestem bez netu, jakas przerwa techniczna ma byc😭. Ehhh bede zdrowsza😊. Jak juz to sms. Wiem, ze potrafisz😉😘 Odpowiedz Link Zgłoś
yesterday56 Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 11:15 Prostactwo i chamstwo w wykonaniu Żywego króluje na tym wątku. Do tego jest święcie przekonany, że jest to zabawne. Czym ja sobie zasłużyłem, żeby obrzucać mnie tu inwektywami „przydupas”, „amant”. Ja jestem starszym człowiekiem z rodziną. Gdzie ja na forum napisałem, że chcę zostać kochankiem Piosenki? To prawda, że Piosenka mnie zafascynowała a przede wszystkim jej osobowość i to, że jest bardzo inteligentną i mądrą dziewczyną. Nieczęsto spotyka się takie osoby. Żywy wściekł się po wpisie Piosenki „mój Przyjaciel”, czyli wygląda to tak jakby był ciężko zakochany w Piosence i do tego zazdrosny, a może doszła tu do głosu jego zaborcza natura. Oczywiście, że ważne jest, jak kto pisze, czy jak się wyraża, czy też jak się ubiera (czyli forma) ale dla mnie dużo ważniejsze jest, jakim ten ktoś jest człowiekiem w środku, jego charakter i dusza (czyli treść). Przesadne zwracanie uwagi na np. ubranie prowadzi często do mylnych wniosków. Geniusze przeważnie nigdy nie zwracali uwagi na ubranie, dla nich było to bardzo mało istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 11:37 Sorry, Bitels, serio, naprawdę, uwierz mi, glaub mir. Aczkolwiek nie byłbym sobą, gdybym nie napisał co naprawdę myślę. A mianowicie - mylisz watki (te z tego wątku). O odzieniu tutejszych forumowiczów nikt tu nie piszę. Ja tu nie mam szacunku dla starszych, gdyż wiek tu (poza oczywiście kontekstem seksualnym) mnie nie interesuje. A forma tego wątku jest jaka jest, czyli niewiele da się zrobic, i dobrze ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 11:40 Tam ogonek się przyczepić mi przy jednym wyrazie, ale to po to, coby sprowokować Lurnetę (ihihihihihihihih). Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 12:02 Fuer Bitels, bo mi się go trochę żal zrobiło, hm. (może być opacznie zrozumiane, hm) Rammstein - Ich Will (Official Video) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 13:59 The Beatles Yesterday (Original) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 18:53 Jakie ziemniaki, ku..., Lapinn. Odetnij w końcu tę pępowinę, naprawdę. (po "ziemniaki dochodzą" wyłączyłem, mimo że "dochodzą" kojarzy mi się dość dobrze, a raczej "dochodzę", może być "dochodzimy", my, ale to i tak nigdy nie jest na tyle świadome, aby to nazywać, szczególnie, gdy wtedy z gardła wydobywają się inne dźwięki, w sposób niekontrolowany). Obiecuję (ci), że odsłucham tę piosenkę kiedyś do końca (jeśli dam radę, hm). Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 19:17 Pierdzielisz 3 po 3. Czekasz i czatujesz na każdy wpis. Żeby skomentować. Czyli ilość. Nie jakość. To pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 19:21 Co, mało merytorycznie? Hm, naprawdę? Hm. A może choć trochę? Hm. Nie chce mi się wierzyć. Hm. Może nie zrozumiałaś? Hm. Ale bo jesteś po prostu wredna. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Oczywiście że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 19:34 Dalej pierdzisz. Wcionsz. I siejesz zamęt. I uważasz że jesteś ok. A cała reszta jest nie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 19:34 Dalej pierdzisz. Wcionsz. I siejesz zamęt. I uważasz że jesteś ok. A cała reszta jest nie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 19:40 Jak to się dzieje, ABC, że tobie puszczają ten sam tekst dwa razy (kropka w kropkę, ha ha ha ha ha ha ha, Lurneta chciała mi tu tłumaczyć znaczenie tego zwrotu tu ostatnio, ha ha ha ha, co za kretynka), a mnie zawsze ostrzega, że już wysłane? Poza tym, kiedyś tu twoje wpisy zostały wymazane, hm. ABC, jak to możliwe? Jak? Masz jakieś chody w Agorze? Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 19:49 Sam nie pie... I już nie mów. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 19:53 Nie mów nic, proszę cię.... Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 19:46 To znaczy nie twoje, tylko moje wpisy do ciebie, tak to było. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 20:15 Och, Claude, dasz radę. Pamiętaj - trzeba iść zawsze prosto, nie oglądając się za siebie, i tak do usranej śmieci. Jak trzeba, to i z zaciśniętymi zębami. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 20:16 A coś cię konkretnie boli? Odpowiedz Link Zgłoś
claudemonety2 Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 20:19 Przyszłość mnie boli.... niepewność jutra, jedna wielka niewiadoma.... a już myślałam, że się ułoży, aż się wszystko zjebało.... Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 20:22 Hm. Pomyśl sobie jak ludzie żyją w Indiach np. Odpowiedz Link Zgłoś
claudemonety2 Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 20:26 ja wolę się porównywać z Ameryką, Anglią i Niemcami Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 20:33 Och, chciałem tylko abyś tak nie rozpaczała. Masz i tak dobrze. Prześpisz się (dobrze) i jutro znowu zaczniesz zdobywać świat. Jak każdy z nas (ihhihihihihihihihihih). Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 20:34 Pamiętaj, dobry sen (7,5 godziny, głęboki). Jutro cycki do przodu, pupcią z lekka napięta, i nie ma rzeczy niemożliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 20:36 Ja, niestety, cię dziś nie przytulę (bo nawet nie mam jak). Może inny mężczyzna, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
claudemonety2 Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 20:40 znajdź mi tanią stancję, ale bez świadczenia usług seksualnych... Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 20:23 Baraka - Dead Can Dance - The Host Of Seraphim [;HD - 1080p]; Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 20:41 Może, hm. Jak nie jesteś pewna, to jest jeszcze alkohol. Oczywiście on + alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 21:06 Kto zgadnie kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 21:14 Pudło. Podpowiedź jest taka, że znają ją tu wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 21:18 Ja tu nie znam nikogo. Więc nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 21:28 No, będzie nagroda ode mnie, śmiało. Typować. Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 21:31 No to dobrze że nie znam. (kurde, szukasz sensacji chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 21:34 Jakiej sensacji. Zdrowej (czasem też może drogę nie całkiem zdrowej) zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 21:36 "trochę", a nie drogę, hm, ku..., jak ja piszę, hm, jeszcze się Lurneta tu do mnie przypie..., hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 21:29 Już wiadomo, że to nie jest ABC, gdyż ona siebie kompletnie nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 21:33 Czyli może to ty. Wcionsz szuka pochwał. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 21:35 Jakich pochwał. Ja mam talent i wcale się tego nie wstydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 21:38 No, nikt nie chce zgadywać? Nawet się nikt nie wyśmiewa (ABC jest uradowana) - to dobry znak, maja praca jest traktowana poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 21:41 Czyli to na co czekałes przyszło. Szkoda, że wcionsz kosztem innych. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 21:49 Kosztem, kosztem. Ku..., kosztem. Sprzedaj się gdzie indziej, i nie truj mi tu o tym twoim bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 15.10.18, 21:49 Sorry, ABC. Nie przeczytałem uważnie. Co przyszło? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 11:56 Słońce, kochane słoneczko. Człowiek powinien wystawić się na promienie słoneczne co najmniej 20 minut w ciągu dnia, najlepiej przed południem. Ja w pracy mam tylko okna od strony zachodniej, hm. Mogę i często wychodzę na dwór, aby oddać się światłu, ale nie zawsze mi się chce, hm. Szczególnie jak piździ i wiatr jest zimny, hm. Dzisiaj jest git. Nawet listki na drzewach ledwo co majaczą. Piękna jesień. Jest piknie. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 12:24 żeby to miało sens (zwiększenie dawki wit. D3) z medycznego punktu widzenia, to trzeba mieć odsłoniętą szyję i przedramiona...aaa i brak łokularów...to bardzo ogólnikowo napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 12:26 Możesz jeszcze cycki i dupę odsłonić. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 12:30 wystarczy tylko 18% powierzchni ciała Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 12:37 >>Od września do kwietnia natomiast, w Polsce, synteza skórna naturalnej witaminy D praktycznie nie zachodzi! Polska leży między 49 a 55 równoleżnikiem na półkuli północnej, co powoduje, że zimą nasłonecznienie tutaj jest niewielkie. Promieniowanie UVB, pod wpływem którego zachodzi synteza witaminy D w skórze, nie dociera do powierzchni ziemi! Zostaje rozproszone w górnych warstwach atmosfery i w zasadzie w całości jest pochłaniane przez warstwę ozonową.<< jak to siem mówi: das ist alles 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 13:19 WAZ, wracaj już z tego dworu, bo się kataru nabawisz!🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 14:21 Dyżurna lekarka? Znajdź sobie w końcu jakiegoś frajer, to będziesz mu do woli dupe truć. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 14:31 boszsz...chyba masz jakieś napięcie. To słońce nie pomogło 😥 ehhh.🤦♀️🤦♂️ co Ci jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 14:35 poza tym...w grę u mnie wchodzi tylko związek😒...hm... ja to nazywał "układ LAT" Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 15:24 Na długie lata, to tylko frajer. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 15:34 że co?🤦♂️🤦♀️ Ty to chyba dziś przesadziłeś z tym słońcem. Ja ze swoim exem już się znam 18 lat i jakoś dajemy radę 😵komunikować się😂. Nawet zaprasza mnie na "kawę", ale ja skutecznie nie przyjmuję propozycji.😈 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 15:38 No ja się nie muszę komunikować z Tobą wcale. A ta w czerwonym to córa była, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 15:42 w jakim czerwonym? nie wiem o co chodzi, serio🤨😒 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 16:06 Po nogach ją rozpoznałem. Ty wrzuciłaś kiedyś takie swoje zdjęcie w leginsach, a ona miała wtedy tam obcisłe czarne spodnie, które dokładnie odwzorowały nogi - takie jak serdelki tej samej wielkości (udo, łydka). Ale żeby posyłać kogoś na czaty w czerwonej kurtce, hm. Co za porażka, hm. W dodatku punktualnie co do minuty kazać biec w miejsce, coby sprawdzić, czy gdzieś tam nie siedzę, hm. Potem wróciła do ciebie, tam na przeciwko, gdzie ty z daleka mnie obserwowałaś. Czerwona kurtka migała tylko zza krzaków. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 16:10 WAZ, czy kiedykolwiek sprawdzałeś pojęcie SOCJOPATY? Jeśli nie to pls, sprawdź i dogłębnie przeanalizuj. Idę stąd... Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 16:18 Ja socjopata? To ty jesteś socjopatka. Ja poszedłem na romantyczną randkę, w romantyczne miejsce, randkę umówioną na portalu, których teraz na całym świecie są miliony, a ty zrobiłaś z tego casting na ojczyma. Takie kontakty (umówienie na randkę) odbywają się w każdej milisekundzie w tysiącach, jeśli nie dziesiątek tysięcy. Na Tinderze można klikać na kogoś, kto mieszka tysiące kilometrów stąd, z Australii np. Socjopata. Hm. Od samego początku dawałaś wszystkim tu do zrozumienia, że to ty jesteś tą, która śledzi, aczkolwiek bardziej czułaś się śledzona (choroba). Potwierdziłaś to dosłownie tutaj w jednym z ostatnich wpisów, no i przede wszystkim tym twoim zachowaniem, na tej... "randce". Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 16:21 wawalove.wp.pl/rozkochiwal-kobiety-dla-pieniedzy-mogl-wyludzic-nawet-2-miliony-zlotych-6306512742295681a ja nie wierzę w takie bzdety ojczyma? ty na ojczyma ahahahahahahahaha nie pozwoliłabym, abyś zbliżył się do moich dzieci. To już wolę żyć SAMA Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 16:25 No właśnie. Nie klikam na tego linka, ale widać, czego się boisz. Strach cię paraliżuje, strach cię ogranicza. Brak zaufania do ludzi może i chroni, ale niszczy wszystko to, co jest wartością dodaną, czego nie kupisz, czego nie wymyślisz, czego nie przewidzisz. Twój wybór. Ale na pewno nie ja jestem winien tego twojego skrzywienia - ja jestem nikim dla ciebie, tak jak i ty dla mnie. Nic się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 16:31 Nawet mi przez myśl nie przemknęło, żeby wiązać się z kimś, kto ma dwójkę dzieci, które traktuje jak swoje oczka w głowie (twój wybór, może będą tańczyć do końca życia tak jak ty chcesz, aczkolwiek wątpię, pewno zwieją od mamusia jak najszybciej). Umawiając się z tobą, chciałem (tak normalnie, po ludzku, czy jak to nazwać, o! z pewnej przyzwoitości) z tobą wyjaśnić pewne rzeczy. Jeśli byś się mi spodobała, może byłoby inaczej. Na nic więcej nie liczyłem, nawet nie pomyślałem, nigdy, żebym choć przez moment wszedł w twoje życie (to nie mój świat, taka obca rodzina). Naprawdę nic się nie stało. Jednak bardzo dziwnie postąpiłaś, jak psychopatka. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 16:42 moim obowiązkiem jest zająć się dziećmi- taką otrzymałam rolę, a ja swoje obowiązki wypełniam mega skrupulatnie. Ty jesteś facetem, wiec tego nie rozumiesz. Dlatego to kobiety rodzą, bo są bardziej odpowiedzialne. Nikt nie może rywalizować z moimi dziećmi. One są na pierwszym miejscu, a jak się to komuś nie podoba to: bye bye, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 16:51 Ależ to właśnie napisałem. Nie bądź jak Lurneta. Ja to napisałem, więc nie tłumacz mi, dlaczego ty jesteś jaka jesteś. Broniłem cię nawet w tym (matka). Chodzi mi tylko o to spotkanie - zachowałaś się jak gó...ara z dzikiego lasu, jak socjopatka, gdyż wszędzie widzisz agentów, gwałcicieli, złodziei, psychopatów, socjopatów, oszustów (w tym matrymonialnych). Działasz jak na wojnie (Ageofwar). Twój świat, to udowadniasz (dosłownie) z dumą i dość często tu. Powodzenia. W końcu twoje dzieci to współobywatele. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 16:59 WAZ, przecież jeszcze kogoś z Tindera znajdziesz, wiec po co Ci ja? Skoro jestem zajebiście dziwna to po co dalej wnikać. Przekonałeś się i tyle. Utwierdziłeś się w tym, że nie warto się ze mną spotykać. Tak, właśnie jestem w trakcie czytania książki: Moje miasto Warszawa, którą moja córka otrzymała w przedszkolu :) Hanka dba o małych obywateli ahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 17:03 Ależ ja wcale nie mam z tobą problemu. Tu (tam mogło być inaczej) jesteś kimś takim jak Lurneta, i to przedstawia tu jakąś wartość tu. A pisać będę tu na ten temat tak często i gęsto, jak będę uważał, że jest to dobre, aby o tym... pisać. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 16:33 A może i psychopatka, hm. Aczkolwiek psychopaci są zdecydowanie bardziej wyrafinowani. I jeżeli już kogoś chcą omotać, to wiedzą z kim mają do czynienia, i jak to zrobić. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 16:37 take a deep breath and relax, pls! nie wiem co Ciebie tak wzięło na rozkminki. Przecież masz tu tyle kobiet, albo na Tinderze, więc nie rozumiem czemu nadal masz żal do mnie. Było minęło. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 16:45 Żal mam jedynie o to, że mnie wrobiłaś. Niewiele mnie to kosztowało, ale jednak. Nie jest to z pewnością powód do dumy. Zresztą, kto mógł się spodziewać (pewnie niektórzy znając cię stąd, wiedzieli, że może tak się skończyć. ja też powinienem, po tych twoich oskarżeniach o podglądanie cię przez kamerkę w laptopie i wyciąganie danych z twojego komputera). Już pisałem, że skusiła mnie twoja figura (sprzed 10 lat) pokazana tu na zdjęciu. Nie ma nic głupiego w tym, żeby spotkać się w biały dzień w jednym z najatrakcyjniejszych miejsc do spacerów w mieście, można było sobie porozmawiać przy wdychaniu przefiltrowanego przez liście drzew miejskiego powietrza. Mój ból oceniam (w tamtym momencie, i jeszcze trochę następnego dnia, na jakieś 7%, czyli zdrowy na umyśle pozostałem w 93%). Zauważ jednak, że (prawie jak zawsze), potrafiłem to przełożyć na akcję tu na forum. Tak więc - uważam, że nie jest tak źle. Jest prawdziwa historia, jest barwnie (czerwona kurtka))))), jest o czym myśleć, jest nad czym myśleć, jest zabawa. Można oczywiście czytać jakiś kryminał, książkę obyczajową. No, ale ja tu jestem twórcą (z niewielkim udziałem ciebie) tego zamieszania. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 16:50 masz żal! ewidentnie, bo znów wracasz do tego, a ja myślałam, że to temat zamknięty. W niedzielę też było ładnie. Mogliśmy się spotkać. Zignorowałeś moja propozycję. FUKSJA- zapamiętaj, pls do czerwonego to tej marynarce daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 16:54 Mój żal niech pozostanie twoim. Nie wiem o żadnej innej niedzieli, gdyż wiedzieć nie chciałem. A niedziele jest co siódmy dzień. Ty masz niedzielę, ja mam niedzielę. Inni też mają swoją niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 17:00 przecież pisałam na priwie do Ciebie w tej sprawie. Widocznie los chce inaczej :) Kiedyś bym walczyła, a teraz to jestem bardzo bierna :D Los zdecyduje... Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 17:06 Nie wiem co pisałaś, gdyż twoje wiadomości przelatuję w mig (milisekundy). Od pierwszej twojej wiadomości do mnie na cafe.pl nic się nie zmieniło. Ktoś z kosmosu do mnie napisał, w dodatku żąda czegoś, oczekuje, krzyczy, kombinuje, miesza, gubi się, i o mało sama nie przyzna, że to prawda, iż jest wariatką, ale liczy na jeszcze głupszego. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 17:29 WAZ, co ty …ćpiesz? Nic nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 17:33 A co, chcesz żebym wrzucił tu tę wiadomość? Chyba jeszcze jest w koszu, aczkolwiek nie wiem jakie tam są ustawienia, może już dawno całkowicie skasowana. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 17:43 rob jak chcesz. Mnie to jest wszystko jedno, serio. Co do strachu...to czzytalam taki zart, ktorego osoby NIEposiadajace dzieci nie beda rozumiec: nigdy nie doswiadczysz wiekszego strachu niz...wtefy kiedy twoje malutkie dziecko w trakcie spuszczania wody rzuci"papa"😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 17:50 ja tez. Dlatego nam nie jest po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 17:42 Przeslij te wiadomość swojemu koledze, psychiatryczne. Najlepiej dołącz też ten "komunikat do czterny". Możesz napisać, że prosisz o ocenę anonimowej osoby (autora tych wiadomosci). Aczkolwiek podejrzewam, że on się od razu zorientuje, iż to Ty pisałaś, i pewnie będzie Cię oszukiwał, coby Twojego stanu nie pogorszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 17:44 "Psychiatrze" (piszę w biegu na telefonie, ahahahaha))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 18:23 rozmawialam z moim kolega ntt...rzucil pytaniem na pytanie: Anno (imie zmienione na potrzeby tej wypowiedzi😂) czy potrzebujesz faceta, ktory 10lat zwlekal z kolejnym ruchem? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 18:38 Jakim drugim? Przecież pierwszego nawet nie było. Ha ha ha ha ha. Ty mu coś płacisz, czy on jest twoim (fałszywym, bo się boi wariatek) twoim przyjacielem? Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 18:44 10lat temu sie o mnie dowiedziales o moim istnieniu😂. Ide, pa Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 18:45 Nie 10, tylko jakieś 7. Mylisz mnie z kimś. Po co? Jak to tyle razy przerabialiśmy, również na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 18:44 Pokazałaś mu te dwie wiadomości? Tą na mojego mejla "wcionszrzywy" i tą "komunikat do czerny"? Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 18:52 tak, powiedzial, ze ladnie was w ch.ja zalatwilam I to on powiedzial, ze powinnam sie troche zabawic😂😂😀 waszym kosztem, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:00 Ageofwar, czy ty jesteś Afi z cafe.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:11 nie, jestem vrouw lub k....7ra... Przeciez to powtarzam od wiekow. Nie wiem kto to afi Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:12 Ale widze, ze caly czas usilnie mi to wmawiacie. I nigdy nie pravowalam w mordorze. Tez to dementuje Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:02 Co za idiota. Aczkolwiek (go trochę rozumiem). Pamiętaj, że to jego zwód. On zarabia na tym pieniądze. Ba, on już nie potrafi inaczej. On jest profesjonalistą. A w tym przypadku dba o twoje zdrowie. I to tyle. A ty musisz się go kurczowo trzymać, bo inaczej byś wpadła w rozedrganie i byłby poważny problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:13 co ty gadasz...to moj byly chlopak z ktorym znam sie 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:32 Nie chodzę w marynarce. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:39 widze, ze jestescie rozczarowani, ze jakas tam Afi ma was w d.pie ahahaha. Ktos tu widze ma urojenia i od wielu miesiecy mi wmawia ze nia jestem. WAZ mnie to kocha paru facetow, ktorzy mi to powiedzieli wprost. Nikomu nie wmawiam, ze mnie kocha. Poza tym z tym komunikatem to byla prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:41 Prowokacja tak żałosna, że zszokowało to wszystkich tu. Ale nie panikuj, to nie jest tak całkiem nieludzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:41 to kurtka, jak zwal tak zwal Jak nie chodzisz w marynarkach to chyba Ciebie nie chce...😂 lubie eleganckich facetow Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:48 Nie chcesz mnie? Ojej, cóż. Poczekam, aż marynarka nie będzie stała między nami. Aha ha ha ha ha ha ha ha ha. I have all the time in the world. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 16:20 Generalnie jaja jak berety. I w takim klimacie pozostańmy. Aczkolwiek tobie radze udać się do psychologa/psychiatry. Ale nie do tego znajomego, bo to nigdy nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 16:06 Dwie agentki, mamusia i córuś. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 15:42 Było jeszcze tatę przyprowadzić. Czy siedział gdzieś tam w krzakach? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
qq21 Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 12:25 W Niemczech też pogoda piękna.Niemce nie mogą się nadziwić.Jak patrzą to płaczą;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 18:58 Posłuchaj, mała. Ja uważam, że jestem w stosunku do ciebie szczery (odwrotnie niż ty, bo ty tylko podejrzewasz, czaisz się, robisz podchody i cieszysz się, jak możesz kogoś wrobić, ha ha ha ha ha ha ha). Ja nawet dziś nie wykluczam, że jakbym cię gdzieś spotkał w jakiejś knajpie-barze, klubie, kiedyś wieczorem, to gdyby się okazało, że na mnie działasz, to z chęcią bym cię złapał z pupę i do siebie przytulił. Ale ta cała nasz historia tu, to jest wymyślona przez ciebie. To "czerny mnie kocha", albo że ja teraz, znowu próbuję się do ciebie zbliżyć, bo cię kocham nie wiadomo jak, ale jestem tchórz, to wszystko o kant dupy potłuc, wraz z tym twoim psychiatrą. Ja wiem jak do ciebie wysłać wiadomość, i wiedziałem (stale, ciągle, bez przerwy) jak do ciebie trafić przez te 7 lat. Nie zrobiłem tego, gdyż aż tak nie jestem i nie byłem nigdy zainteresowany, a dlaczego, to okazało się na tym naszym "spotkaniu" - jesteś dziwolągiem, z którym nawet trudno się spotkać (w biały dzień w centrum miasta, żeby sobie pogadać jak znajomi z czata jakiegoś). Ja nie jestem kochliwy, i nigdy się w tobie nie kochałem, nawet się nie podkochiwałem (możesz wierzyć lub nie). Ja nie mam problemu, żeby po pięciu minutach rozmawiania z kimś na jakimś forum, Tinderze czy innym randkowym czacie zaproponować spotkanie i na nie pobiec. Miałem takich spotkań setki (może wierzyć lub nie, ale ja przecież przyszedłem na "nasze" umówione spotkanie). Jeśli nie miałem ochoty (zgasła zaraz po tym, jak pierwszy raz nosiłem się z zamiarem zaproponowanie spotkanie, na priv, o czym na Espresso potem pisałem - miałem zamiar, tylko tyle, zrezygnowałem po twoim zachowaniu i po twoich wiadomościach do mnie na priv), to i nie spotkaliśmy się. Aż do tego momentu, kiedy po 2 latach weszłaś mi w drogę, tu, nie wiadomo skąd, po co, dlaczego i w jakim celu, i zaproponowałem ci to spotkanie, na które ty przyszłaś z rodziną, pozostając kilkadziesiąt metrów w ukryciu (w krzakach) i na twoim obserwowaniu tudzież wysłaniu członka rodziny na zwiady, wszystko się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:09 odstaw te tabletki. Pls Czlowieku, z jaka rodzina? Co ty pi.rdolisz za farmazony? Jakie 2lata? Ja bylam, stalam na Swiatyni E. To ty uciekles jak mnie zobaczyles. Szedles pewny siebie z marynarka zarzucona na ramie i jak mnie dostrzegles to zrobiles w tyl odwrot🙂. To co ja mialam z tchorzem sie spotkac? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:39 A ta w czerwonym (wyglądała a jakieś 22, chociaż mogła mieć 18 albo 26) zajrzała na górę, ja w tym czasie szedłem za nią jakieś 10 m, i jakby wychyliła głowę za drzewo, czy to murek, na górze tej (pożal się Boże) tej świątyni, chciała sprawdzić, czy ja tam jestem (czy też ktoś tam jest, może to nie mnie szukała, ale najwyraźniej nerwowo chciała coś sprawdzić, szybko) i od razu się cofnęła, niemalże wpadając na mnie (pisałem o tym) i zdaje m się, że byliśmy twarzą w twarz jakieś 0,5 m. Ja się uśmiechnąłem, a ona uciekła wzrokiem (nie spojrzała mi w oczy, jakby ze strachu) i uciekła na dół. Potem ja stałem na samej górze, spoglądając od czasu do czasu w lewo, w prawo, przed siebie (tam gdzie ty siedziałaś w krzakach), a nawet zaglądałem na dół, tam gdzie woda wpływa do tej, khe khe, świątyni. Tak to wyglądało. Byłem tam jakieś 13 minut, w tym czasie napisałem wiadomość na forum.gazeta (można sprawdzić), a następnie udałem się (dość szybkim krokiem) do kawiarni. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:44 na nikogo nie wpadlam, ahhhh tylko zaczepilam ladna dziewczyne i razem przez chwile szlysmy i gadalysmy. Nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:46 Ja mówię o twojej córce albo kimś, kogo tam wysłałaś (ta w czerwonym). Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:48 to bylam ja dałnie malointelygentny, ide bo sie spoznie Nie wiem kto to afi, serio Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:49 jak czlowiek dba o siebie to wyglada jak cukiereczek😉 lubie jak taki moj dobryy znajomy mnie tak nazywa😊 Odpowiedz Link Zgłoś
ciumciurumcium Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:52 Chryste, ileż razy można wałkować to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:55 Można, można, Ciumka. A Jerzy Pilch to nie pisze ciągle to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:56 Lepiej powiedz, Ciumka, jak ci się podoba twój portret w moim wykonaniu. Ja jestem zachwycony. Khe khe. Odpowiedz Link Zgłoś
ciumciurumcium Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:59 Niewątpliwie masz talent. Lekka, ale zdecydowana kreska. Popraw brodę i będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 20:09 Jestem zadowolony bardzo (prawie nigdy nic nie narysowałem, he he). Bardzo się cieszę, że wyszedł mi ten twój uśmiech z pewnym zażenowaniem :))) Może ktoś tego nie dostrzega, ale ty, mam nadzieję, że tak. No i w ogóle ta z lekka odwrócona twarz. Reszta, to twoja zasługa - poprzez to twoje zażenowanie (z tego zdjęcia) okazałaś całą swoją kobiecość (piękną, powabną, delikatną, uroczą, erotyczną :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 20:10 To jest mój pierwszy portret w życiu! Odpowiedz Link Zgłoś
ciumciurumcium Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 20:16 Dzięki. A Ty rysuj częściej, bo jak już napisałam masz talent. Ciekawa jestem kolorów. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 20:14 No wiesz, ta broda, wiem. Wiele innych szczegółów. Ale przecież nie chodzi o ścisłe odwzorowanie. Ja to naprawdę rysowałem tylko kilka minut, a w tym były trzy podejścia, ten efekt to czwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 10:58 Kukuła, a do kogo jest podobna? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 11:02 Ktoś tu pisał, że jest podobna do Lurnety. Ha ha ha ha ha. Chyba tej Lurnety z Elle albo innego żurnala, ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 11:05 Ta jest prawdziwa i autentyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 11:08 Bez żadnego tam przedłużania rzęs, permanentnych makijaży czy też tapet, coby uzyskać efekt nieskazitelnie gładkiej i bez przebarwień cery, że o komputerowej obróbce zdjęć z żurnala nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 11:12 jeśli do mnie pijesz WAZ to ja mam naturalne mega zajebiste długie rzęsy Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 11:14 Wiem, to jest prowokacja (ihihihihihhihihihihihihih). Odpowiedz Link Zgłoś
qq21 Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 11:28 A zobaczymy jakim siebie widzisz;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 11:35 Ja siebie? Ja jestem zajebisty, to oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
qq21 Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 11:51 No to narysuj siebie w wersji zajebistej. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 12:46 Za 2 000 zł, jak dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 12:52 a dla mnie? może będzie taniej to wtedy ja bym poprosiła o portret😈 Chociaż znając Ciebie i twoją wredność to dla mnie dodasz jeszcze jedno zero🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 13:03 za tyle to miałabym codziennie innego😏😉 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 13:16 Codziennie innego (a nawet 20 dziennie), to możesz mieć za 80 zł (takie są stawki takiej dobrze po 40). Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 12:55 20 000, to jest moja stawka dla wrednej. Randka, obiad czy to portret. Tyle żądam od wrednej. To wszyscy (ihihihihihhihihihh) ludzie z cafe.pl wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 13:01 i co? pani L kiedyś zapłaciła tyle? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 13:14 Lurneta nie jest wredna programowo. Lurneta tylko się wścieka, kiedy ktoś nie chce uznać świata widzianego przez poezję czwartorzędnych poetów. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 13:29 uważasz, że ja jestem wredna? hm. ja to mogę być zołzą, ale nie jestem wredna. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 13:35 Zołzą jesteś przede wszystkim, a wredna nie w mniejszym stopniu. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 13:39 dla dobrych jestem dobra i odwrotnie. Więc dla wrednych jestem wredna ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 13:42 Dla jakich dobrych, jak dla ciebie każdy to potencjalny wróg. Ty jesteś ciągle na wojnie (już to pisałem, chyba wczoraj, hm). Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 13:37 Oczywiście wiem, że dla ciebie bycie zołzą to komplement. Ale w realu to szkoda życia na takie cuś. Najlepiej omijać szerokim łukiem. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 13:40 A jak już się (przez nieuwagę, tudzież jej atrakcyjny wygląd) taka przypnie swoimi szponami , to ostatecznie można (trzeba) o ścianę parę razy. Inaczej się nie dla. Ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 13:41 Tak więc tak jak napisałem - najlepiej omijać szerokim łukiem, szkoda czasu i nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 13:46 o ścianę? matko! ja to jedyne siniaki, które posiadam to wtedy kiedy się za gwałtownie kocham ha ha ha ha ha ha. ale cichooo, bo ja o tym nie mówię na głos 😉😏🤣😈 jakoś człowiek nie kontroluje tego ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 11:22 nie mam czasu na prowokację.... Muszę się przeprowadzić i to: immediately😈 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 11:09 to była prowokacja, jak zawsze z mojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 11:13 Nie tłumacz się, Ejdżowa. Rób tak, żeby to miało sens. Ha ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 20:16 Wiesz o którym zdjęciu mówię? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:44 Gdybym miał (nie chcę) ujawnić pewne fakty, ślady, które zostawiała i zostawia nadal w sieci Afiutka czy tam Ageofwar, to wszystko tu byłoby bardziej jasne i logiczne (dla innych, a przede wszystkim dla niej samej, ale nich ma dziewczyna radochę, jakby to na tu wszystkich wyrolowała, ha ha ha ha ha). Każdy zostawia tu ślady. A w przypadku małej, to jest nie tyle niefrasobliwe, co po prostu ona jest zbyt mało inteligentna. A przy tym w strachu. No i zostawia tyle informacji, że mi się wszystko układa dość logicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:46 to niech Ci sie uklada, a ja ide w strachu na spotkanie😉 pa Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:52 Pocieszaj, się. Bardzo tego teraz tu potrzebujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 19:54 Dobra, Afiutka (ihihihihihihihihh). Przybijmy piątkę i oczyśćmy ten teren. Dajmy szanse innym (jeśli się odważą tu przyjść, ihihihihihihihihihih). Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 20:24 No to git. Nikt tu się jeszcze nie śmiał z tego portretu, więc uznaję, że budzi podziw i uznanie. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 20:25 O! i ma najwięcej odsłon z moich rysunków. I to w niecałą dobę! Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 20:29 Idź do psychiatry i mu opowiedz o tych odslonach. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 20:30 Bla bla bla bla bla bla bla. Przyszła ta wiedźma znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 20:26 Co za sukces. Chyba naleję sobie coś mocniejszego, khe khe. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 16.10.18, 21:04 Towarzystwo się wyczerpało do cna, jak po awanturze świetlicowej we wariatkowie. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 13:44 Co zrobić, taki klimat, czyli czas wojny. Dla takich po traumach nie do przetrawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 13:47 I tutaj znowu ładnie opisuje to Metallica ze swojej zaaaaajebistej płyty, w tym oto utworze: Confiusion. Metallica: Confusion (Official Music Video) Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 13:57 WAZ, zgubiłeś się? ah ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 13:58 "My life, the war that never ends" Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 14:03 to ja Ci współczuję. Ja wczoraj miałam zajebisty relaksik i jakoś nie odczuwam napięcia, ani jakiejś wojny :) Cieszę się życiem 😈 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 14:03 Niestety, tak cię widzę (prawie od zawsze), Ageofwar. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 14:11 to ja kreuję swój wizerunek. Nie zauważyłeś? Ja tu jestem, bo się nudzę. Nie zauważyłeś tego? Mój facet jeździ po świecie i nie chce mu zawracać d.py. Dla niego jestem dobra, miła, a on dla mnie :) to wszystko. Jak jestem nieznośna to mnie przytula, bo wie, ze to jedyny sposób na poskromienie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 14:21 No wykreowalas taki, o jakim ja piszę, przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 14:35 Mój facet, ale nie chce mu zawracać dupy, przytuli bo jezdzi po świecie. Ha ha ha . weź zadzwoń do tego swojego (ha ha ha) psychiatry i zapytaj co robić, gdyż pograzasz się tu coraz bardziej, a chcesz tu miec dobry wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 14:57 chce mieć dobry wizerunek ha ha ha ha ha własnie ja chce mieć tu odwrotnie! Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 15:01 No dobra, ale nich to się jakoś kupy trzyma, że o przyprowadzaniu całej rodziny na randkę z facet nie wspomnę. Ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 15:03 a ten swoje, jejku...wstydziłabym się kogokolwiek przyprowadzić, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 15:16 Przecież pisałaś mi, że chciałaś mnie komuś pokazać. Tak, w takim miejscu, kiedy ja przychodzę aby poklepac panienkę (ihihihihihih) po pupie ja nazywam randką. Ty za to nawet nie byłaś w stanie powiedzieć mi "dzień dobry" albo "spie...j" tylko zaczailas się w krzakach i wysłałaś kogos z rodziny, aby mi się przyjżał. Nie każde fakty można tak przekręcić. Nie bądź Lurnetą Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 15:25 WAZ, popatrz! Dziś jest Twoje święto- Dziś jest dzień ludzi ze zrytą banią🤣🤩🎈🎂🌹💋👏 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 15:04 zaaaaara, wróć...jaką randkę? o czymś nie wiem? to miało być kumpelskie spotkanie, ale żeby to od razu ranTką nazywać😳🙄uchowaj, broń! Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 14:06 I nie będę się dalej nad tobą znęcał (na lancz idę), ale wszystko jest w twoich postach (i zachowaniach, także tych spod "Świątyni Egipskiej"). Ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 17.10.18, 14:08 muszę zobaczyć czy ja nie mam gdzieś siniaków ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś