Dodaj do ulubionych

Gdzie się kochać?

IP: 195.205.183.* 16.10.04, 11:55
Ja i moja dziewczyna nie mamy miejsca, gdzie moglibysmy sie kochać. Oboje
mieszkamy jeszcze z rodzicami i dopiero za rok, dwa bedziemy w stanie się od
nich wyprowadzić. Myśle ze nie jesteśmy jedyna para, która ma taki problem. Jak
sobie z tym radzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: j-cobb Re: Gdzie się kochać? IP: *.ostnet.pl 16.10.04, 12:14
      Samochód, o ile któreś z was go ma:) miłych wrażeń
      • Gość: Marek Re: Gdzie się kochać? IP: 195.205.183.* 16.10.04, 14:03
        Chwilowo stać mnie co najwyżej na jakiegoś rozklekotanego malucha. Jestem wysoki
        i dobrze zbudowany więc nie dałbym rady. Opcja odpada, proszę o coś innego :-)
    • rycha7 Re: Gdzie się kochać? 16.10.04, 12:14
      No to macie problem. Poszukajcie sobie ciepłego gniazdka, bo jak nic dopadnie
      Was nerwica seksualna.
      • ewcia.p Re: Gdzie się kochać? 16.10.04, 12:38
        nie gdzie tylko kiedy :D:D:D: jak rodziców nie ma w domku :):):):)): pozdr.
        • Gość: Marek Re: Gdzie się kochać? IP: 195.205.183.* 16.10.04, 14:00
          Jak rodziców nie ma w domu to ja jestem w pracy albo na uczelni (studiuje
          dziennie i pracuje). Opcja odpada, proszę o coś innego :-)
          • olive_dd Re: Gdzie się kochać? 25.10.04, 19:01
            Mozna wzasadzie wszedzie, podam ci sprawdzone przeze mnie sposoby: na
            przystanku autobusowym, wieczorem na opustoszalym bazarku na stole, na tylach
            sklepu (wieczorem oczywiscie), w samochodzie, w pracy (w pustym pokoju
            nasluchujac czy ktos nie idzie...), w domu jak nikogo nie ma etc. (nie mow ze
            jest zimno na dworze, bo byl to grudzien...)) powodzenia
      • Gość: Marek Re: Gdzie się kochać? IP: 195.205.183.* 16.10.04, 14:06
        Jak napisałem wcześniej nie jest na razie możliwe uwicie własnego gniazdka,
        dopiero za jakiś czas. Opcja odpada, proszę o coś innego :-)
        • Gość: ujeżdzająca Re: Gdzie się kochać? IP: *.chello.pl 16.10.04, 16:14
          Możecie w przymierzalni, fajnie jest od tyłu, a na jeźdżca twoja dziewczyna
          mogłaby cię poujeżdżać w kinie, rano prawie nie ma nikogo, i już kilka razy
          zaliczyłam taki seks z chłopakiem na sali kinowej, super jazda, nie wspominając
          o tym jak fajnie kutasek wchodzi, kiedy na ekranie ostra scenka leci.
          • sanduszko [...] 16.10.04, 17:07
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: amy Re: Gdzie się kochać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:19
              W Warszawie są hotele za30 zł. Spokój i nie ma problemu
              • rycha7 Re: Gdzie się kochać? 16.10.04, 20:14
                No widzę, że nic nie wymyśliliśćie. To dam radę z innej beczki: kochajcie się
                byle gdzie, byle jak, tylko używajcie zabezpieczenia.
                • Gość: Marek Re: Gdzie się kochać? IP: 195.205.183.* 16.10.04, 21:02
                  Byle gdzie lepiej nie probować, bo zwinie mnie straż miejska albo policja. Byle
                  jak moim zdaniem nie warto. Opcja odpada, proszę o coś innego :-)
              • Gość: Marek Re: Gdzie się kochać? IP: 195.205.183.* 16.10.04, 20:59
                Do Warszawy mamy 400 km, za daleko. Opcja odpada, proszę o cos innego :-)
            • Gość: Marek Re: Gdzie się kochać? IP: 195.205.183.* 16.10.04, 21:08
              Bez komentarza z tym marszczeniem freda. Opcja odpada, proszę o coś innego :-)
          • Gość: Marek Re: Gdzie się kochać? IP: 195.205.183.* 16.10.04, 21:04
            Takie szybkie numerki lepiej jeśli zostawie sobie na później, kiedy bardziej się
            poznamy i wprawimy w sztuce miłosnej. Opcja odpada, proszę o coś innego :-)
    • Gość: ania Re: Gdzie się kochać? IP: 157.25.152.* 16.10.04, 22:27
      Marek, z Twoich komentarzy do propozycjii wychodzi na to, że w Twojej sytuacji
      w ogóle seks odpada.
      • Gość: Marek Re: Gdzie się kochać? IP: 195.205.183.* 16.10.04, 23:33
        > ania napisała:
        > Marek, z Twoich komentarzy do propozycjii wychodzi na to, że w Twojej sytuacji
        > w ogóle seks odpada.

Brak seksu nie wchodzi w rachubę. Opcja odpada, proszę o coś innego :-)
        • pauli7 Re: Gdzie się kochać? 17.10.04, 00:29
          zafundujcie rodzicom (twoim albo jej) bilety do kina na dluuuugi seans:)
          poza tym, moze na jakies imieniny cioci czasem wychodza?
          no i zawsze mozecie sie po prostu zamknac w pokoju i postarac byc cicho...;))
          powodzenia:)

Pauli
          • Gość: Marek Re: Gdzie się kochać? IP: 195.205.183.* 17.10.04, 10:07
            > pauli7 napisała:
            > zafundujcie rodzicom (twoim albo jej) bilety do kina na dluuuugi seans:)
            > poza tym, moze na jakies imieniny cioci czasem wychodza?
            > no i zawsze mozecie sie po prostu zamknac w pokoju i postarac byc cicho...;))
            > powodzenia:)

Imieniny sa tylko kilka razy w roku, nasze potrzeby są wieksze. Do pokoju zwykle
            co 15 minut ktos po coś wchodzi, a moja dziewczyna musi mieć 100% pewność ze
            nikt nas nie nakryje. Z kochania sie gdy za scianą są rodzice nic by nie wyszlo
            bo moja dziewczyna nie czyla by sie komfortowo. Opcja odpada, proszę o coś
            innego :-)
            • kotek_mru Re: Gdzie się kochać? 17.10.04, 10:12
              pozostaje wam wanna:)
              i nie wybrzydzaj ,bo sie w koncu jakiejs strasznej choroby nabawisz:DDDDD
    • Gość: Marek Re: Gdzie się kochać? IP: 195.205.183.* 17.10.04, 10:14
      Zaczynam wątpić w to że są inne pary które mają ten sam problem co my. Liczyłem
      na porady par, które w desperacji wpadały na naprawde niezwykle pomysły miejsc,
      które innym parom nigdy by przez myśl nie przeszły. Ciągle czekam na pomysły :-)
      • kotek_mru Re: Gdzie się kochać? 17.10.04, 10:18
        seks mozna uprawiac wszedzie,tylko caly czas zwracasz uwage na dyskomfort
        Twojej partnerki:)
        zdecyduj sie albo szalenstwo, albo grzecznie w noc poslubna:)
    • Gość: Marek Re: Gdzie się kochać? IP: 195.205.183.* 17.10.04, 13:40
      Ok więc może odpowiedzcie na pytanie: w jakich szalonych miejscach sie kochaliście?
      • Gość: ujeżdzająca Re: Gdzie się kochać? IP: *.chello.pl 17.10.04, 14:33
        Spróbujcie w kinie, to podniecjająca atmosfera, poza tym w przymierzalni w
        sklepie szybkie numerki, pożyczcie samochód od kogoś i tam będziecie mogli
        kochać się bez zerkania na zegarek. Wiem coś o wchodzeniu co 15 minut do
        pokoju. W ten sposób nakryła nas siostra mojego chłopaka, akurat lizaliśmy się
        w pozycji 69. Szok jak nas zobaczyła, szok dla nas, teraz już uprawiamy seks
        kiedy na pewno nikogo nie ma w domu, a to zdarza się za rzadko, wiec zostaje
        kino, przymierzalnie, samochód. W samochodzie jest odlotowo, właśnie dziś
        wieczorem czekają nas upojne chwile na tylnym siedzeniu.
    • Gość: Marek Re: Gdzie się kochać? IP: 195.205.183.* 17.10.04, 19:08
      Czy wynajmowaliście pokój w hotelu na kilka godzin? Jak reaguje recepcja?
    • Gość: mala Re: Gdzie się kochać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 22:42
      U Twojej Lubej w domu nie mozecie? Przeciez rodzice ciagle gdzies wychodza ;]
      Inne opcje - "pilnowanie domu" gdy ktos wyjezdza, koleznka/kolega/ktos z rodziny
      posiadajacy lub wymajmujacy mieszkanie - "uzycza" na pare godzin ;P Imprezy u
      znajomych, jejq jest tyle mozliwosci ;P Rozpusc "wici" wsrod zaufanych
      znajomych, a zobaczysz, jak wiele osob sobie tak pomoga. BTW, moj facet zaczal
      po prostu u mnie nocowac, ale ja mam bardzo wyrozumialych rodzicow!
    • Gość: lolo Re: Gdzie się kochać? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 25.10.04, 16:33
      sprubujcie dogadac sie z jakimis znajomymi albo uwij sobie gniazdko w piwnicy o ile posiadasz z jakims fotelem naprzykład pod pretekstem malutkiego warsztaciku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka