malinka48 19.10.04, 11:45 Stawiasz flaszkę,bo jak wywalisz mnie to nie będzie mi tak żal:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosia.samoosia Re: Robert....moderator:)) 19.10.04, 12:42 czesc malinko, nie zamierzam nikogo wyrzucac, zasady sa przeciez przejrzyste, jesli bede musial to przeniose na osla lawke lub ocenzuruje, zreszta caly tydzien Was czytam i czesc wpisow jest rzeczywiscie nie do strawienia, ale rozumiem ze to "wina" temeperamentu" piszacych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Robert....moderator:)) 19.10.04, 13:28 O raju czyli na Oślą ławkę??????dobra trudno tylko daj cynk to kupię sobie marchewkę na tą oślą ławkę:(((i cichutko posiedzę,a swoja drogą posiedziałabym sobie cichutko:) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Robert....moderator:)) 19.10.04, 13:30 juz w jednym miejscu siedzisz cicho, tylko uszy z krzakow wystaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Robert....moderator:)) 19.10.04, 15:08 :))nieprawda,bo czasami jęczę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Robert....moderator:)) 19.10.04, 15:22 malinka48 napisała: > :))nieprawda,bo czasami jęczę:)) to prawda na jednym forum haha Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Robert....moderator:)) 19.10.04, 15:30 zosia.samoosia napisała: > malinka48 napisała: > > > :))nieprawda,bo czasami jęczę:)) > > to prawda na jednym forum haha NIE NA FORUM TYLKO W KRZAKACH:DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Robert....moderator:)) 19.10.04, 15:33 nie stoje przy Twoich krzakach haha Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Robert....moderator:)) 19.10.04, 15:35 zosia.samoosia napisała: > nie stoje przy Twoich krzakach haha Dobra dobra,to skąd wiesz,że tam siedzę?:)No i teraz zobaczysz niech no ja Cię spotkam na czacie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Robert....moderator:)) 19.10.04, 15:38 malinko jak ktos siedzi w krzakach to "tyje" na liscie czatusiow, dlatego latwo poznac :) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Robert....moderator:)) 19.10.04, 15:40 zosia.samoosia napisała: > malinko jak ktos siedzi w krzakach to "tyje" na liscie czatusiow, dlatego latwo > > poznac :) wiem,a coś tak szczerwieniał:))czyli nick twój? Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Robert....moderator:)) 19.10.04, 15:43 zosia.samoosia napisała: > ja? :)) a kto?jasne,że Ty ,myślałam,że to na mój widok,ale znów czarny jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Robert....moderator:)) 19.10.04, 15:46 jak to czarny charakter, do zobaczenia na czacie :) Odpowiedz Link Zgłoś