Gość: only IP: *.kabel.telenet.be 19.10.04, 23:29 zainspirowana ciotka latajaca co 52 godziny na necie przesiedziala zrobmy maratonik i posiedzimy na necie 53 godziny..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libressa Re: Zrobmy sobie maratonik..... 20.10.04, 00:13 nie dogonisz, stracisz oddech... --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Zrobmy sobie maratonik..... IP: *.kabel.telenet.be 20.10.04, 00:27 a ciocia jeszcze nie palulu???? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Zrobmy sobie maratonik..... 20.10.04, 00:30 jak mogłabym zasnąc widząc jak *ozywiłas* FT??? --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Zrobmy sobie maratonik..... IP: *.kabel.telenet.be 20.10.04, 00:33 no ty sie dzis chyba nie postaralas....coz bylo robic,ciociu..... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Zrobmy sobie maratonik..... 20.10.04, 00:37 mam inne *projekty*, ktore są czasochłonne... --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Zrobmy sobie maratonik..... 20.10.04, 00:39 skoro Wy nie spicie to ja pozwole sobie na chwile lenistwa :)) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Zrobmy sobie maratonik..... IP: *.kabel.telenet.be 20.10.04, 00:41 podaj zocha numerek do telefoniku.....byndziem dzwonic jakby co....:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Zrobmy sobie maratonik..... 20.10.04, 00:51 to musi byc mężczyzna:) Dobranoc! --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Zrobmy sobie maratonik..... IP: *.kabel.telenet.be 20.10.04, 00:42 tylko nie mow ciotka ze znow chlopa szukasz bo zaraz usne...:( Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Zrobmy sobie maratonik..... 20.10.04, 00:53 ja nie szukam, przestałam pisac, bo sie opędzic nie mogłam :D --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Zrobmy sobie maratonik..... IP: *.kabel.telenet.be 20.10.04, 00:57 przedobrzylas sprawe jednym slowem..... aj, ciotka ciotka czy ty jeszcze na ludzi to wyjdziesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Zrobmy sobie maratonik..... 20.10.04, 01:02 e tam, pamietasz, wyznaję dywersyfikacje... ciekawe *projekty* są w zasiegu ręki, chodzi o to żeby nie były trywialne, bo te szybko sie nudzą... --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Zrobmy sobie maratonik..... IP: *.kabel.telenet.be 20.10.04, 01:07 tylko ty mnie nie mow moze ze przeszlas wszystkie fora gazety w poszukiwaniu tych nietrywialnych projektow, bo zaraz mnie wyjdzie ze wlasnie w tym momencie jestes na forum Kuchnia i robisz krolika w smietanie....... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Zrobmy sobie maratonik..... 20.10.04, 01:24 Chyba żartujesz, jestem zbyt leniwa wbrew pozorom, metodyka działania,ale nie *chodzenie*. Najlepsze ,ze ja nie szukam tych projektow, same sie znajdują i to jest problem, nie zawsze jestem asertywna:D --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Zrobmy sobie maratonik..... IP: *.kabel.telenet.be 20.10.04, 01:33 no tak jak zycie to nie je bajka, na forum kilka rzeczy sie udaje tak czy siak, w sumie po to to chyba jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Zrobmy sobie maratonik..... 20.10.04, 01:38 Tak to dosyc osobliwe miejsce, chociaz zdarzają sie, *diamenty w popiele* --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Zrobmy sobie maratonik..... IP: *.kabel.telenet.be 20.10.04, 09:09 o masz ci los, i zaspalam....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoja_zofia Re: Zrobmy sobie maratonik..... IP: *.ctms / *.in-addr.btopenworld.com 20.10.04, 20:25 takie duze masz potrzeby ? Odpowiedz Link Zgłoś