cz.wrona 24.10.04, 21:28 Może temacik dla mamusiek? Rozwiązywałyście Narodowy Test Inteligencji? POchwalcie się ;-) Możecie też rozwiązać tu: iq.onet.pl/ TYlko wcześniej uśpijcie Pociechy coby Wam nie przeszkadzały bo trza się skupić ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daaisy1 Re: IQ test 25.10.04, 08:55 robiłam wczoraj... dokładnie wtedy co Ty cz.wronko:) wyszedł mi .....128...chyba nieźle prawda? pozdrawiam edyta Odpowiedz Link Zgłoś
helvetka Re: IQ test 25.10.04, 12:32 Chi, chi, chi .... ja tez rozwiazalam! We WSZYSTKICH pytaniach swiadomie "strzelalam" i ... wyszlo mi, ze w zagadywaniu mam IQ 89!!! Czyli tam gdzie sie miesci 65% Polakow. Tak wiec, wydaje mi sie, ze aby osiagnac wynik zarowno ponizej jak i powyzej tej sredniej trzeba sie powysilac. Zabawa jest tak czy inaczej fajna :-) Serdecznie pozdrawiam wszystkie Mamusie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
renik.w Re: IQ test 25.10.04, 13:46 Zrobiłam i radze patrzec na czas - ja kilka razy kliknełam o chwilkę za późno i przez to odpowiadałam nie chcący na następne pytanie (pewnie źle bo nawet nie zdązyłam się mu przyjrzeć) U mnie równo 100 :) Odpowiedz Link Zgłoś
olab1 Re: IQ test 25.10.04, 14:06 Wiem, że znowu będę nudana, ale ten test byl wieczorem, prawda? A ja wieczorem idę spać z kurami, tzn. dość wcześnie i razem z Gosią. Dziś jestem w domu, ale chora, więc też pewnie nie zrobię. Może w pierwszej wolnej godzinie, choć nie wiem, kiedy to nastąpi. Skoro już się chwalicie, Drogie Mamy, to ja też. Otóż kiedyś był w którejś gazecie publikowany test, chyba w Newsweeku (dwa lata temu?), zrobiłam go i uzyskałam wynik 134, więc też się mam czym pochwalić, prawda? Ważne, aby każda z nas czuła się sama dla siebie mądra i tak wychowywała swoje dzieciaczki, a test, no cóż, zawsze można się pomylić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś