cover_wielki 04.11.04, 08:46 Czy tu już nikt nie ma nic do napisania ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
behemot.to.kot Re: Ale sie zacięło... 04.11.04, 09:17 cover_wielki napisał: > Czy tu już nikt nie ma nic do napisania ? chciałem tylko napisać, że Słowianie przegonili OSDS. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ale sie zacięło... 04.11.04, 10:14 Mnie to zwisa, na szczescie nie jestem ambitna. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Ale sie zacięło... 04.11.04, 11:38 Jak Słowianie to pół biedy gorzej jakby to Germanie byli :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Ale sie zacięło... 04.11.04, 12:06 np taki Walter B. (tfu tfu na psa urok). Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ale sie zacięło... 04.11.04, 13:50 Zacielo sie przez eksperymenty Karolaka. Dopoki obie z Aniela rzadzilysmy na tym forum, to i frekwencja byla (moze niezbyt wielka ale stala, zreszta trudno, zeby elitarne miejsce bylo uczeszczane przez tlumy). Karolak nam forum troche odebral, zlikwidowal jego wielce prawdziwy opis, zamiast niepokojacej i kuszacej wybitne jednostki nazwy umiescil idiotyczny znak, no i mamy upadek tego forum. A nawet jego 620 upadkow. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Ale sie zacięło... 04.11.04, 14:26 no wiesz! Tylu milych, madrych i przystojnych nowych ludzi tu dzieki tym zmianom trafilo.... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Ale sie zacięło... 04.11.04, 15:38 Milta Ty sie poudzielaj lepiej a nie narzekaj. Inne fora tez jakies ślamazarne. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ale sie zacięło... 04.11.04, 16:53 Cover, po pierwsze primo, to sam zalozyles narzekajacy watek, a po drugie primo tez sie nie starasz. Lalka, owszem pare osob przyszlo ale tylko pare. Sadzisz, ze zwabil je ten usmiech a nie ongis opisane przez Karolaka piekno Anieli i moje? Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: Ale sie zacięło... 04.11.04, 20:30 Uśmiech jest do bani. Wolałem już o tym seksie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ale sie zacięło... 04.11.04, 21:46 Tez wolalam o seksie, a nawet o PKP i mp3, chociaz nic nie zastapi forum inteligentnego. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Ale sie zacięło... 04.11.04, 23:32 Milta ja nie narzekam tylko pytam czy już nikt nic nie ma... Się staram jak moge i tu i gdzie indziej. To może teraz sex dla inteligentnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Ale sie zacięło... 05.11.04, 10:16 no to teraz pojdzie jak z platka, czyli na calego. (zainteresowania Karolaka sa dosc rozlegle) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ale sie zacięło... 05.11.04, 16:59 Nastepny pomysl Karolaka bedzie dotyczyl pewnie etapow rozkladania sie naszych przyszlych truchel. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ale sie zacięło... 06.11.04, 00:52 Trzeba bedzie ten sciek jakos oczyscic. Odpowiedz Link Zgłoś