Dodaj do ulubionych

Sloneczko dla Magnolii...

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 09:56
... dzisiaj chyba nie zaswieci :o(() Problemy z laczami, brzydka pogoda w
Jeleniej Gorze?

:o))

Obserwuj wątek
    • emperor Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 10:00
      bo dzisiaj pewnie swieci dla kogos innego, powiedzmy sobie szczerze:)))))
      • Gość: mario2 Re: Sloneczko dla Magnolii... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 10:01
        Mam obawy, czy to jeleniogorskie w ogole swieci! :o)
      • kitek1 albo spelnia swoj malzenski obowiazek............. 29.04.02, 10:01
        i zgasil slonce:(
      • laelia Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 10:03
        wróciłeś z obcych łowisk?
        • laelia Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 10:04
          to ostatnie to do Cesarza było :)
          • emperor Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 10:13
            ploszysz moje potencjalne ofiary! :)

laelia napisał(a):

> to ostatnie to do Cesarza było :)

• emperor Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 10:05
          kogo masz na mysli?

laelia napisał(a):

> wróciłeś z obcych łowisk?

• laelia Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 10:17
            plażowiczki, oczywiście :) Ja im Cie po prostu zareklamowałam troszkę :)
            • emperor Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 10:21
              ja tam juz napisalem, ze jestem bardzo uczuciowy, spokojny, romantyk i
              wszystkiego sie boje:)))
              (bo musialem sie przedstawic)
              a Ty z Szakira, oczywiscie burzycie moj wizerunek! :(
              • aniela_ Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 10:22
                znajome glosy uslyszalam...
                • emperor Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 10:24
                  nie wierz nigdy kobietom:)

aniela_ napisał(a):

> znajome glosy uslyszalam...

• aniela_ Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 10:25
                    komu tu mozna ufac?
                    • emperor Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 10:27
                      no, oprocz mnie to nikomu:)))

aniela_ napisał(a):

> komu tu mozna ufac?

• laelia Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 10:25
                  bo my z natury takie bardziej wiedźmowate jesteśmy :)
                  • emperor Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 10:28
                    czrownice to wiem, ale juz niedlugo:)

laelia napisał(a):

> bo my z natury takie bardziej wiedźmowate jesteśmy :)

• laelia Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 10:30
                      ???
                      • emperor Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 10:35
                        co taka zdziwiona?:)
                        jak po ognisku?
                        ze tez cie nikt nie spalil:))))
                        • laelia Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 10:44
                          zastanawiałam się czemu nagle miałabym przestać być czarownicą :)
                          Ognisko nam się bardzo udało, a na stosie by mnie przecież nie mogli spalić.
                          Lubią mnie :)
                          • emperor Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 10:47
                            szkoda ze mnie tam nie bylo,
                            ja to bym cie chetnie z milosci spalil:)))
                            • laelia Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 11:04
                              płonąć z miłości to nie zupełnie to samo co spalić :)
                              • emperor Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 11:07
                                wiec dla kogo ploniesz? kto jest tym szczesciarzem? :)
                                • laelia Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 11:16
                                  ciągle go szukam :)
                                  • emperor Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 11:24
                                    wiec juz nie musisz:)))
                                    • laelia Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 11:30
                                      miły, jeśli zakrzyknę mój ci On jest, pół forum zaleje się łzami :)
                                      • emperor Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 11:32
                                        a jesli tylko ty sie liczysz? :)
                                        • laelia Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 11:50
                                          to Saqqara przerobi mnie na tartą marchewkę :)
                                          • emperor Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 11:55
                                            wiec do tego niedopuszcze!
                                            bede sie z nia bawil na boku, dla niepoznaki:)))

ale zawsze bede myslami przy tobie:)

• laelia Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 11:56
                                              słonko, jakiś ty czuły i dobry dla mnie :)
                                              • emperor Re: Sloneczko dla Magnolii... 29.04.02, 11:57
                                                przeciez wiesz ze dla ciebie wszystko:)
                                                • kitek1 hej emperorku.............. 29.04.02, 11:59
                                                  gdzie twoja zonka sie podziewa:)
                                                  • emperor Re: hej emperorku.............. 29.04.02, 12:02
                                                    ostatnio pisales cos o Honolulu, nie?
                                                    podobno tam jakiegos Pietaszka znalazla:)

kitek1 napisał(a):

> gdzie twoja zonka sie podziewa:)

• kitek1 Re: hej emperorku.............. 29.04.02, 12:04
                                                    a ty storczyka slicznego:)
                                                  • emperor Re: hej emperorku.............. 29.04.02, 12:08
                                                    ale to zalezy ktorego:)

musialem zrobic cos innego, bo zonka miala bardzo materialistyczna wizje
                                                    swiata:)
                                                  • laelia Re: hej Kituś 29.04.02, 12:13
                                                    co Ty znów robisz przed komputerem??? Przesłać Ci trochę słonka?
                                                  • kitek1 Re: hej Kituś 29.04.02, 12:16
                                                    wlasnie zaszlo:(
                                                    bawcie sie ladnie,
                                                    dzieci drogie:)
                                                  • laelia Re: hej Kituś 29.04.02, 12:21
                                                    wydajesz mnie w łapy takiego pożeracza serc niewieścich? :(
                                                  • emperor Laleczka... 29.04.02, 12:46
                                                    jak dlugo mam Ci tlumaczyc? :(

laelia napisał(a):

> wydajesz mnie w łapy takiego pożeracza serc niewieścich? :(

• laelia Re: Laleczka... 29.04.02, 12:49
                                                    Potrzebuję wiecznych zapewnień, że to ja jestem tą jedyną (a przynajmniej
                                                    pierwszą wśród pięćdziesięciu) :)))
                                                  • emperor Re: Laleczka... 29.04.02, 12:54
                                                    jestes,
                                                    chcesz dowod? :)
                                                  • laelia Re: Laleczka... 29.04.02, 13:08
                                                    chcę :)))
                                                  • emperor Re: Laleczka... 29.04.02, 13:10
                                                    w jaki uwierzysz, kochana? :)
                                                  • laelia Re: Laleczka... 29.04.02, 13:16
                                                    dowód miłości, z niczym Ci się to nie kojarzy? :)
                                                    ogłoś wszem i wobec, że od dziś będziesz mi bezgranicznie wierny, bo jestem
                                                    Twoją jedyną miłością :))) Chyba nie jestem zbyt okrutna?
                                                  • emperor Re: Laleczka... 29.04.02, 13:23
                                                    laelia napisał(a):

> dowód miłości, z niczym Ci się to nie kojarzy? :)
                                                    ---no wiesz, milosc to sie udowadnia w inny sposob, ale jesli tylko taki znasz i
                                                    takiego dowodu chcesz, to gdzie i kiedy? :))))

> ogłoś wszem i wobec, że od dziś będziesz mi bezgranicznie wierny, bo jestem
                                                    > Twoją jedyną miłością :))) Chyba nie jestem zbyt okrutna?

---jesli Ty czujesz i bedziesz robic to samo... :)

• laelia Re: Laleczka... 29.04.02, 13:32
                                                    wykręciłeś się elegancko :)))
                                                    PS. z czym Ci się właściwie skojarzył dowód miłości, że da się to załatwić w
                                                    miejscu i czasie wskazanym? :)
                                                  • kitek1 Re: Laleczka... 29.04.02, 13:33
                                                    chyba,
                                                    z zalozeniem wspolngo konta:)
                                                  • emperor Re: Laleczka... 29.04.02, 13:39
                                                    jasne ze nie, udowadnia sie w nieokreslonych sytuacjach, zawsze i wszedzie,
                                                    ale Ty sugerujesz cos innego:)))
                                                    widocznie mylisz znaczenie slowa milosc i musisz sie jeszcze duzo nauczyc:(((

laelia napisał(a):

> wykręciłeś się elegancko :)))
                                                    > PS. z czym Ci się właściwie skojarzył dowód miłości, że da się to załatwić w
                                                    > miejscu i czasie wskazanym? :)

• laelia Re: Laleczka... 29.04.02, 13:42
                                                    a kto by mnie miał uczyć? :)))
                                                  • emperor Re: Laleczka... 29.04.02, 13:45
                                                    to chyba proste - ja:)))

• laelia Re: Laleczka... 29.04.02, 13:49
                                                    no i sparawa się wyjaśniła :)
                                                  • kitek1 Re: hej Kituś 29.04.02, 12:54
                                                    jakbym byl dziewczynka z wawawki,
                                                    to na pewno, przynajmniej jednego narzeczonego z krakowka,
                                                    bym sobie zabezpieczyl,
                                                    przynajmniej w celach turystycznych:)
                                                  • laelia Re: hej Kituś 29.04.02, 13:03
                                                    Posądzasz mnie nie dość, że o myślenie materialistyczne to jeszcze logiczne,
                                                    no, no, no :)
                                                  • kitek1 Re: hej Kituś 29.04.02, 13:08
                                                    ja tez bym,
                                                    chetnie teraz z jakas krakowka,
                                                    na wiklinie, przed zydowska knajpka,
                                                    na kazimierzu posiedzial:)
                                                  • laelia Re: hej Kituś 29.04.02, 13:12
                                                    a do Wawy się nie wybierasz? Też mamy ogródki kawiarniane :)
                                                  • kitek1 Re: hej Kituś 29.04.02, 13:15
                                                    nie mam,
                                                    zadnej pewnej narzeczonej w wawawce,
                                                    a glupio samemu siedziec np. na starowce:)
                                                  • laelia Re: hej Kituś 29.04.02, 13:20
                                                    Kitek, to był cios prosto w serce :) Poza tym, z naleciałości historycznych
                                                    jasno wynika, że bez oświadczyn narzeczonej się nie zdobędzie, a ja tu czekam i
                                                    czekam, nawet jedne oświadczyny odrzuciłam :(
                                                  • kitek1 Re: hej Kituś 29.04.02, 13:22
                                                    a ja myslalem,
                                                    ze w XXI w. wystarczy,
                                                    cztery maile, dwa sms-y, i jedna komorowa rozmowa,
                                                    i juz sie jest narzeczenstwem:)
                                                  • laelia Re: hej Kituś 29.04.02, 13:27
                                                    może niektórym wystarczy :(
                                                  • kitek1 Re: hej Kituś 29.04.02, 13:29
                                                    nie badz smutny storczyku,
                                                    ja sobie tylko tak,
                                                    teoretyzuje:)
                                                  • laelia Re: hej Kituś 29.04.02, 13:39
                                                    tak się troszeczkę zasmuciłam, romantyczne serduszko mam i myśl o
                                                    narzeczeństwie bez oświadczyn bardzo mi się nie podoba, poza tym skąd bym niby
                                                    miała wtedy wiedzieć, że jestem zaręczona? :)
                                                  • kitek1 kiedy znów zakwitną białe bzy.............. 29.04.02, 14:23
                                                    :)***
                                                  • laelia Re: kiedy znów zakwitną białe bzy.............. 29.04.02, 14:34
                                                    a u nas już kwitną gdzieniegdzie, upojny zapach rozsiewają :)*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka