Dodaj do ulubionych

szukam kobiety !!!!

IP: 10.30.133.* 30.04.02, 11:39
szukam kobiety i wrazen
Obserwuj wątek
    • emperor wypad z baru !!! 30.04.02, 11:41
      Laleczki to za ch...a nie dostaniesz!!!!
      • mascotte Re: właśnie, wypad !!! 30.04.02, 11:46
        widziałem w tv taką piszącą małpę, ale żeby szukała wrażeń i .......... to
        jakaś nowość:)
      • laelia Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 12:05
        mój rycerz :)*****
        • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 12:10
          moja ksiezniczka :)****
          • laelia Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 12:18
            słonko :)**********
            • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 12:23
              gwiazdka:)************
              • laelia Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 12:30
                misiaczku :)***********
                • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 12:33
                  ropuszko:)**********
                  • laelia Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 12:37
                    tu to już przegiąłeś!
                    • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 12:41
                      najjasniejsza gwiazdka na moim niebie:)*************

czy ona nie jest zmeczona?
                      bo od samego rana biega w moich myslach:)******
                      • laelia Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 12:49
                        znów Cię lubię, mój ty sokole :)*****
                        • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 12:51
                          a ja cie kocham, moja ty jaskolko:)********
                          • laelia Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 12:55
                            słowiczku :)********
                            • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 12:58
                              kaczuszko:)*******
                              • laelia Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 13:02
                                złotko :)********
                                • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 14:04
                                  dupeczka:)*******
                                  • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 14:11
                                    sorry, przejezyczenie! :)))

• laelia Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 14:15
                                      aaaa :)
                                      • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 14:19
                                        a teraz pisze prawde! :)

musze ci powiedziec ze jestes boska,
                                        aniolek na ziemi, cud z nieba,
                                        nigdy w zyciu nie poznalem tak wspanialej i wyjatkowej zarazem osoby:)*******
                                        jestes dla mnie stworzona:)))))
                                        moja druga polowo:)********
                                        • laelia Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 14:27
                                          dostanę to na piśmie? :)))
                                          • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 14:29
                                            file -> print -> OK

i juz masz, najdrozsza:)*****
                                            • emperor no way without you:)********** 30.04.02, 14:31
                                            • laelia Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 14:33
                                              Oprawię w ramki i powieszę sobie nad łóżkiem, słodyczku :)****
                                              • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 14:37
                                                ufam ci kochanie,
                                                gdy mnie zaprosisz do lozeczka to sie jeszcze wlasnorecznie tam podpisze:)))

laelia napisał(a):

> Oprawię w ramki i powieszę sobie nad łóżkiem, słodyczku :)****

• laelia Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 14:39
                                                  dla Ciebie wszystko najdroższy, odstąpie ci łóżeczko i pójdę spać do mamusi :)))
                                                  • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 14:41
                                                    wiec nie bede ci mogl szeptac tego przez cala noc do uszka? :(((((
                                                  • laelia Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 14:47
                                                    powracamy do kuszącego wątku? :)))
                                                  • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 14:51
                                                    a rano, gdy otworzysz swe przepiekne oczka, to kto ci o tym przypomni? :)****
                                                  • laelia Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 14:57
                                                    mój miś? :)
                                                  • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 14:58
                                                    czyli ja :) bo wyzej mnie tak nazwalas:)**** kochanie:)*****
                                                  • laelia Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 15:02
                                                    zawsze trafiasz w sedno najdroższy :)**********
                                                  • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 15:09
                                                    i mam nadzieje ze tak zostanie, majac ciebie na mysli i twoje lozeczko:)******
                                                    :))))))))
                                                  • laelia Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 15:10
                                                    gadu, gadu, moje łóżeczko jest ładnych paręset kilometrów od Ciebie,
                                                    kochanie :)*****
                                                  • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 15:13
                                                    ale tam spi sedno mojego zycia:)*******
                                                  • laelia Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 15:16
                                                    w satynowej pościeli w dodatku :)
                                                  • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 15:17
                                                    bo na taka zasluguje:)******
                                                  • laelia Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 15:21
                                                    na wszystko co najlepsze :)************
                                                  • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 15:24
                                                    mysle ze zadne rzeczy, ani tez slowa nie sa w stanie wyrazic tego na co
                                                    zaslugujesz i tego co do ciebie czuje:)**********
                                                  • laelia Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 15:29
                                                    moje serce wyrywa się do Ciebie, najmilszy :)********
                                                  • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 15:31
                                                    a moje bije tylko dla ciebie, z wielkim zalem ale i nadzieja ze kiedys bedzie
                                                    przy tobie:)*******
                                                  • laelia Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 15:41
                                                    każdego wieczora staję w oknie i z tęsknotą biegnę wzrokiem ku linii horyzontu,
                                                    z nadzieją, że szybko Cię ujrzę, ukochany :)***********
                                                  • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 15:48
                                                    a ja widze Cie co noc w Swiatyni Mych Snow, gdzie jestes krolowa,
                                                    padam na kolana i placze, a me lzy wpadaja do rzeki ktora nas dzieli i z dnia
                                                    na dzien staje sie glebsza:)******
                                                  • laelia Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 15:53
                                                    o poranku przychodzę nad rzekę i nasłuchuję echa Twoich słów najdroższych. A na
                                                    razie odchodzę, by samotnie zmagać się z rzeczywistością. Myśl o Tobie rozjaśni
                                                    mrok mojej egzystencji. Będziesz tęsknił, jedyny? :)************
                                                  • emperor Re: wypad z baru !!! 30.04.02, 15:57
                                                    mysle ze nie, poniewaz duchem jestem przy tobie:)*******
    • tolo1 Re: szukam kobiety !!!! 30.04.02, 16:28
      Kup sobie. W sex shopach mają podobno niezłe:-)
    • kizia1 Re: szukam kobiety !!!! 02.05.02, 19:10
      cały czas mna na zbycu lalkę dmuchaną
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka