Dodaj do ulubionych

Pieniądze a samotność...

21.10.23, 11:59
Powiedzcie proszę, co jest nie tak?

Witam, ciągle słyszy się, że kobiety lecą na pieniądze... Jednak ciężko mi to zaobserwować w rzeczywistość.

Jestem bardzo, bardzo dobrze zarabiającym rozwodnikiem w okolicy czterdziestki, i znalazłem się ponownie na "rynku" randkowym. Niestety wbrew obiegowej opinii, strasznie trudno znaleźć mi nową partnerkę. Będąc raczej nieśmiałym z natury ciężko mi nawiązać przypadkowe kontakty - gdzie zatem znaleźć kobietę?

Dodam, iż z wyglądu wydaje mi się iż jestem w nienajgorszy stanie - burza włosów, brak nadwagi - ciężko mi swoją twarz komentować, ale chyba nie jest tak źle. Zadbany, zazwyczaj w "business casual" .

Próbowałem na portalach randkowych - niestety ciężko nawiązać kontakt kimkolwiek. Wiem, iż moja zamożność powinna być atutem, jednak nie będę o tym pisał w opisie, ani w pierwszych wiadomościach.

Mam duży apartament w świetnej okolicy, a mieszkam w nim sam z synem - mogę jedynie stwierdzić iż bycie bogatym nie zawsze wystarczy aby znaleźć partnerkę.
Obserwuj wątek
    • vermieter [...] 23.10.23, 13:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • fajnyfacet08 Re: Pieniądze a samotność... 31.01.24, 14:05
      Witam, i odpowiadam w sposób wyczerpujący na nurtującę cię pytanie, co się z tobą dalej stanie ? !
      Nie bój się odważnych i badzo szczegółowych i obszernych ogłoszeń swojej skromnej osoby !! Bo Diabeł jak wiemy siedzi w Szczegółach !! A szczególnie w braku tych szczegółów na które czytający nie może wyczytać !! Więc szybko sobie odpuszcza takie krótkie i lakoniczne ogłoaszenia !
      Bardzo istorne jest także w ilości tych ogłoszeń na najróżniejszych potralach ! Ponieważ każdy w wiekszości szyka gdzie inidziej !
      Wyszukój różne poteale randkowe, koniecznie dodawaj kilka fotografi Całej Sylwetki !!
      To jest bardzo ważne aby twoje zdjęcia były Całej Sylwetki, bo bardzo istotne dla oglądającej oaoby !
      Każdy chce ją widzieć do stóp do głów, bez tego omija takie ogłoszenia !!!
      PolecamSympatia.pl Warto mieć opłacony abonamęt, na własne szczęście Nie Żałuj pieniędzy, bo czs leci w w krok nic !! I szybko nas dogania starość !!!
      • obrotowy ale, ale... 02.02.24, 16:41
        fajnyfacet08 napisał:
        Warto mieć opłacony abonamęt,

alesz on nie jest mętem - tylko zamoznym czlowiekiem :)
    • stasi1 Re: Pieniądze a samotność... 29.02.24, 20:19
      Może poza apartamentem nie wydajesz tak dużo tych pieniędzy?
      • shellyanna Re: Pieniądze a samotność... 03.03.24, 11:23
        😁
        • stasi1 Re: Pieniądze a samotność... 05.03.24, 00:11
          Ale to tym bardziej warty zainteresowania, tylko trzeba umiejętnie podejść. Znajoma kuzynka podobno wydała na jednego pijaczka 37 tys złotych. Ostatnio jej matka mówi że ponad 100tys. Kuzynka specjalnie pieniędzy nie ma ale dostała pieniądze z podziału za sprzedane działki. A gość spłacił zaległe alimenty
    • julia26 Re: Pieniądze a samotność... 30.03.24, 11:44
      Cześć jestem w podobnej sytuacji tylko nie jestem bogata, a wykształcona. Trudno znaleźć odpowiedniego mężczyznę jak jest się prawnikiem tylko bez pracy. Nietolerancja ludzi wobec mnie. Jestem jedyną osobą po studiach prawniczych w całej rodzinie.
      Jeśli chcesz poznać bliżej mnie to odpisz na julia26@gazeta.pl
      Wysoka, młoda, szatynka
    • nazawsze Re: Pieniądze a samotność... 02.04.24, 20:25
      Witaj, wspominasz, że mieszkasz z synem, czy wychowujesz go samodzielnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka