Dodaj do ulubionych

Wybory prezydenta forum.

13.07.06, 11:24
Przypominam, że do końca tygodnia można składać kandydatury na prezydenta
tego forum (nie mylić z adminem). Funkcja prezydenta jest honorowa. Do tej
pory została oficjalnie zgłoszona jedna kandydatura - Agatki.
Obserwuj wątek
    • Gość: asik Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:25
      elamodela;)
    • agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 11:30
      o kurde.. ja tu spokojnie na wakacjach wypoczywałam, a tu taki zaszczyt w
      postaci kandydatury mnie kopnął ;)
      • Gość: mex Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:32
        no ladnie agacia awansowalas hihihi
      • kanassa Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 11:32
        lubie agatke wiec zgłaszam jej kandydature!!!!
    • Gość: jo Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:36
      Waldemar Bush taki madry i wspanialy
      • Gość: asik Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:37
        agatka tez moze byc pod warunkiem ze nie jest wredna suka;)))))))))
        • wariat.drogowy Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 11:40
          W następnym tygodniu, po przyjęciu kandydatur odbędzie się głosowanie.
        • agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 11:40
          zdecydowanie zaprzeczam jakobym była wredną! Wredna jest blodnynką, a ja
          brunetką :)
          • Gość: asik Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:53
            w takim razie jestem za Tobą;)))
      • Gość: evel86 Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:03
        ja zglaszam wredna suke bo przynajmniej jest inteligentna, nie to co
        niektorzy...
        • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 19:04
          Siedź cicho bo Cię zjedzą:)
          • evel86 Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 19:05
            smacznego zycze;)
        • wariat.drogowy Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 19:10
          Gość portalu: evel86 napisał(a):

> ja zglaszam wredna suke bo przynajmniej jest inteligentna, nie to co
          > niektorzy...

kandydatura wrednej suki została przyjęta, ma logowany nick, więc się
          kwalifikuje
          • evel86 Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 19:11
            a ja, a ja? ;)))
            • wariat.drogowy Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 19:13
              evel86 napisała:

> a ja, a ja? ;)))

jeśli ktoś zgłosi Twoją kandydaturę też będzie przyjęta
              • evel86 Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 19:15
                hehehehe:) a po co w ogole jakis prezydent? jaja jakies sobie robisz? bo co on
                niby bedzie z tego mial?
                • wariat.drogowy Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 19:17
                  evel86 napisała:

> hehehehe:) a po co w ogole jakis prezydent? jaja jakies sobie robisz? bo co
                  on
                  > niby bedzie z tego mial?

prestiż, w ten sposób wybierzemy osobę, która się cieszy największą sympatią i
                  uznaniem forumowiczów
        • nglka Re: Wybory prezydenta forum. 14.07.06, 22:18
          A ja na wstępie zgłaszam veto.
          Ewentualnie zgłaszam chęć szybkiego wybiegu do łazienku w znanym celu.
    • Gość: Anett Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:42
      Waldek bez 2zdan !!!!!
      • kawa_mielona obowiązki Prezia 13.07.06, 11:47
        BTW- co będzie należało do obowiązków Prezydenta Forum i jakie uprawnienia i
        przywileje będzie miał wybrany przez forumowiczów prezydent?
        • wariat.drogowy Re: obowiązki Prezia 13.07.06, 11:53
          kawa_mielona napisała:

> BTW- co będzie należało do obowiązków Prezydenta Forum i jakie uprawnienia i
          > przywileje będzie miał wybrany przez forumowiczów prezydent?

Wszelkie sugestie w tej sprawie można składać do rozpoczęcia wyborów, ale
          najważniejszym przywilejem prezydenta będzie prestiż.
      • waldek1610 Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 12:45
        Dzieki za poparcie, lecz nie widze korzysci z tego wyplywajacych, przeciez to
        forum jest dla wyglaszania odmiennych opini. Jesli juz to wycinal bym
        beznadzejne przssawki, tak jak Ojczym Apsika, Mokra_Cipunia i Zmora Waldka i co
        najmiej 10 innych wcielen tej osoby :) Ale on i tak jest usuwany, wiec..
        • Gość: asik Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:51
          asik a nie apsik
          • agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 12:53
            asiku, tu byl kiedys kultowy "apsik", dziewczynka, ktora pisala straszne
            brednie i w dodatku w jakis SUAHILI, ktory tylko czasami przypominal jezyk
            polski :)
            • Gość: asik Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:55
              acha;) na szczescie;) juz myslałam ze o mnie chodzi i smutno mi sie zrobiło a
              jest juz ok;)))
    • Gość: anka Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 13.07.06, 12:00
      pewnie, ze agatka ;)
    • Gość: bollloool Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:05
      chyba was cos walneło :/ ale pierdoły żałosne
    • Gość: agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:35
      prosze niech to będzie wredna suka...
      • agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 12:37
        SIO marna podrobo!
    • Gość: Pluszowy Mis Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:15
      Agatko Kocham Cie
      • agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:21
        Gość portalu: Pluszowy Mis napisał(a):

> Agatko Kocham Cie

ja tez kocham pluszowe misie :)
        • Gość: Pluszowy Mis Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:32
          <wstydniś> ;* Agatko jesteś najwaspanialszą kobietką na tym forum... I taka
          kobieca... Ach dałbym Ci buziaka;*
          • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:33
            Ta teraz będzie sama ze sobą gadała... jezuuu.
            • Gość: Pluszowy Mis Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:34
              tak jak Ty to zazwyczaj robisz co nie???
            • agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:38
              kto niby sam ze soba gada? ja?
              • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:39
                Nooo w rżnięciu głupa tez dobra jesteś.
                <lol>
                • agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:41
                  w rżnieciu glupa to ty jestes nie do pobicia
                  • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:46
                    A jakbyś tak wymyśliła coś fajniejszego co?
                    Bo to już było post wyżej.
                    <lol>
                    • agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:50
                      jezeli ty jestes na tyle zdesperowana i nieszczesliwa i musisz rozmawiac sama
                      ze soba - wspolczuje.
                      Ja tego nie potrzebuje i nie robie :)
                      • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:52
                        Nieumiejętnie przekręciłaś sens.
                        No ale cała TY.
                        • agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:54
                          oj, umiejetnie, umiejetnie... dla inteligentej osoby :)
                          • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:55
                            Nie mierz inteligencji swoją miarą, bo w ogóle byś jej nie miała.
                            • agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:57
                              moja miara jest całkiem spora....

ale z twoja chyba cienko, skoro sugerujesz innym ludziom jakies dziwne rzeczy...
                              • Gość: Pluszowy Mis Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:00
                                Wredna jestes straszna. Zazdroscisz Agatce bo jest fajniejsza od Ciebie. A
                                gadasz ze soba chyba tylko Ty. Ty to wymysliłas wiec chyba to jakies Twoje
                                przezycia
                                • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:01
                                  Hahahahah... nooo. I co teraz będzie?
                                  Jak miałabym być tak "FAJNA" jak Agatka to wolę w ogóle nie być.
                                  • Gość: Pluszowy Mis Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:02
                                    Nie zebym bronił Agatki, ale suko- tu wszyscy są fajniejsi od Ciebie
                                    • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:04
                                      Nooo wiem. Ale cóż Wy macie tylko NET i siebie.
                                      Kochajcie się... uwielbiajcie :)
                                      To takie słodkie :) (czyt. sztuczne).
                                      • aashenta Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:06
                                        wredna.suka napisała:

> Nooo wiem. Ale cóż Wy macie tylko NET i siebie.
                                        > Kochajcie się... uwielbiajcie :)
                                        > To takie słodkie :) (czyt. sztuczne).
                                        >

Wredna nie znam Ciebie i nie moge zrozumiec... ;/
                                        >
                                        >
                                        >
                                        • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:07
                                          To raczej logiczne.
                                          Nie znasz, nie rozumiesz.
                                          Bożeee takie rzeczy też wam trzeba tłumaczyc?
                                          • aashenta Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:10
                                            ooo przepraszam Cie bardzo ze sie zapytałam. widze ze sie nawet do wielkiej
                                            pani odezwac nie mozna... sory ale chyba troche przesadzasz. jestes dorosła
                                            wiec zachowuj sie tak
                                            • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:19
                                              Nie.
                                          • aashenta Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:10
                                            wredna.suka napisała:

> To raczej logiczne.
                                            > Nie znasz, nie rozumiesz.
                                            > Bożeee takie rzeczy też wam trzeba tłumaczyc?
                                            >
                                            > Nie wymądrzaj się- nie ładnie
                                            • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:19
                                              Skoro dla Ciebie bycie mądrym człowiekiem jest nieładne. To wybacz. <lol>
                                              • aashenta Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:22
                                                Nie znam Cie wiec jeszcze nie moge powiedzieć czy jesteś mądra czy głupia, ale
                                                WYMĄDRZANIE SIĘ to całkiem inna sprawa serio
                                                • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:25
                                                  To nie zmuszaj mnie do tego.
                                                  • aashenta Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:26
                                                    nie zmuszam. zadaje pytanie ale jak widac dla Ciebie każde pytanie jest głupie.
                                                    Wiesz troche grzeczności sie należy
                                                  • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:29
                                                    Zadaj takie pytanie, na które warto odpowiedzieć.
                                                  • aashenta Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:32
                                                    wredna.suka napisała:

> Zadaj takie pytanie, na które warto odpowiedzieć.
                                                    >
                                                    >
                                                    >ok. powiedz mi dlaczego lubisz krytykować tematy które Cie nie interesują???
                                                    Mi sie wydaje ze lepiej to olac i nie czytac, nie komentowac. No i mogłabyś nie
                                                    byc az tak wredna? Jestem nowa chce was poznac ale w ten sposób sie nie da...
                                                    >
                                                  • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:37
                                                    To nie jest tak, że mnie jakis temat nie interesuje a mimo to odpowiadam. Nie.
                                                    Jest tu wiele błękitnych wątków na kóre nie wchodziłam.
                                                    Działanie forum polega na tym, ze każdy może pisac co chce.
                                                    A to forum nalezy do tych "dowolnych".
                                                    Tu każdy pisze co chce.
                                                    Ale różnica polega na tym, że niektórzy żeby pokazać jaką mają wysublimowaną
                                                    wiedzę na każdy temat, wczuwają się i dosłownie na każde głupie pytanie
                                                    odpowiadają poważnie.
                                                    A siedząc tu i czytająć każdy prawie wątek można świra dostać.
                                                    Nie da się czasem przejść obojętnie i nie zakpić.
                                                    Widać taka moja natura, że lubię.
                                                    Może dlatego, że absolutnie nie zależy mi na tym, żeby ktokolwiek mnie tu lubił.
                                                  • aashenta Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:40
                                                    No tak. Cos w tym jest;) Mi tez nie zależy zeby mnie lubieli ale tez nie mam
                                                    ochoty sie kłócić (narazie;)) jak niektóre osoby których nie bede wymieniała;/
                                                  • aashenta Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:38
                                                    -----------
                                                  • evel86 Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 19:10
                                                    Ty chyba nie widzialas co agatka robi (pisze)... poczytaj jej posty i sama
                                                    zobaczysz kto bezczelnie krytykuje innych. wywyzszanie to agatka reprezentuje i
                                                    tak juz odkad tu zagladam... jestes tu nowa a juz gadasz glupoty:/
                                                  • agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 19:18
                                                    evel86 napisała:

> Ty chyba nie widzialas co agatka robi (pisze)... poczytaj jej posty i sama
                                                    > zobaczysz kto bezczelnie krytykuje innych. wywyzszanie to agatka reprezentuje
                                                    i
                                                    >
                                                    > tak juz odkad tu zagladam... jestes tu nowa a juz gadasz glupoty:/

buahahaha... ale sie przejelam.... buahahahahaha.......
                                                  • aashenta Re: Wybory prezydenta forum. 17.07.06, 09:43
                                                    nie sądze zebym głupoty gadała
    • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:22
      Biorąc pod uwagę wszelkie walory prezydentów naszych.
      Między innymi Kaczyńskiego i Wałęsę.
      Tzn, to co oni soba reprezentują, jak się wysławiają, jak wyglądają:
      Proponujię ASIK... poziom władzy nie może tak drastycznie podskoczyć.
      Może być tylko niższy :)))
      Przy prezydenturze owej Asik wszystko (jak w naszym boskim kraju) będzie do dupy.
      Standardowo.
      • Gość: asik Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:31
        chciałebys heh;)
      • truskawa21 Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:31
        ale z ciebie pesymistka!!!!
        • truskawa21 Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:33
          to do werednej
        • Gość: asik Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:33
          no cos Ty. Dla kazdego bym mogła zostać Prezydentową ale nie dla suki
          • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:36
            Jeszcze by tego brakowało, żeby jakiś pomiot był nade mną... hahaha.
            • Gość: asik Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:00
              sio ty pedofilu
              • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:02
                To już było.
                Innych pomysłów nie masz?
                • Gość: asik Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:03
                  suczysko won!!!!!!!!
                  • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:05
                    Próbuj dalej.
                • agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:05
                  mam inne pomysly.. ale i tak ich nie zrozumiesz..
                  • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:06
                    To nie byo do Ciebie.
                    No chyba, że znów się podszywasz pod kogoś innego.
                    Nie zdziwiłabym się.
    • beer_original Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:26
      Zapomniałem dodać, że kandydat na prezydenta musi mieć logowany nick.
      • truskawa21 Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:30
        ja głosuje na agatka_to_ja
        • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:32
          A ja mówię STOP młodocianym moherom!!
    • aashenta !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.06, 14:05
      Jestem za Toba Agatko. Jak widać wszyscy są za tobą. A wiesz dlaczego? Bo jak
      narazie (nie znam tu jeszcze nikogo za bardzo) to widze ze chyba jestes
      sympatyczna. 3mam kciuki;)))
      • evel86 haha 13.07.06, 19:14
        agatka--> sympatyczna (?) nie pasuje! i nie wszyscy sa za nia! np ja..
        • agatka_to_ja Re: haha 13.07.06, 19:19
          evel86 napisała:

> agatka--> sympatyczna (?) nie pasuje! i nie wszyscy sa za nia! np ja..

alez oczywiscie, ze jestem sympatyczna :) nawet bardzo :)
          • evel86 Re: haha 13.07.06, 19:23
            piekna, madra, elokwentna, najlepsza, najwspanialsza, najsliczniejsza a do tego
            taka skromna...
            • agatka_to_ja Re: haha 13.07.06, 19:25
              no, skoro tak twierdzisz.... ;)
        • aashenta Re: haha 17.07.06, 09:44
          kwestia gustu- mówię co myślę. Może z biegiem czasu zmienie zdanie o agatce.
          narazie sie trzymam tego co mówie
    • Gość: unicat Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:09
      to chyba oczywiste ze KALI
    • Gość: ja klaudiusz Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:11
      no coz skoro widac pata pomedzy glownymi kandydatami to mysle ze najsprawiedliwej bedzie jesli to zaszczytne stanowisko obejmie osoba madra, swiatla, inteligentna, przystojna i oczywiscie skromna! Dlatego proponuje siebie :) ;p
      • Gość: siebie Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.freedom2surf.net 13.07.06, 18:59
        dziekuje Ci klaudiuszu za uznanie...
        doceniam Twoje pochlebne uwagi na moj temat...

pozdrawiam,
        Siebie ;P
        • evel86 Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 19:16
          hhahahahahahhahaaa:))) dobre
          • Gość: td Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.freedom2surf.net 13.07.06, 19:41
            no a co... ;P
        • Gość: ja klaudiusz Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:26
          Gość portalu: siebie napisał(a):

> dziekuje Ci klaudiuszu za uznanie...
          > doceniam Twoje pochlebne uwagi na moj temat...
          >
          > pozdrawiam,
          > Siebie ;P
          niestety musze Cie rozczarowac gdyz mowilem o sobie a nie o siebie :D
          • Gość: Sobie Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.freedom2surf.net 14.07.06, 14:37
            o, to w takim razie ja Ci dziekuje ;)
    • Gość: szaleniec Waldemar na prezydenta !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:18
      Oficjalne zgłoszenie kandydatury waldka
      • wariat.drogowy Re: Waldemar na prezydenta !!!!!!! 13.07.06, 21:39
        Gość portalu: szaleniec napisał(a):

> Oficjalne zgłoszenie kandydatury waldka

Waldek był już zgłoszony wcześniej i oczywiście będzie jednym z kandydatów

na chwilę obecną zgłoszono następujące kandydatury:

agatka_to_ja

elamodela

waldek1610

wredna.suka
      • wariat.drogowy Re: Waldemar na prezydenta !!!!!!! 13.07.06, 21:39
        Gość portalu: szaleniec napisał(a):

> Oficjalne zgłoszenie kandydatury waldka

Waldek był już zgłoszony wcześniej i oczywiście będzie jednym z kandydatów

na chwilę obecną zgłoszono następujące kandydatury:

agatka_to_ja

elamodela

waldek1610

wredna.suka
        • unicat6 Re: Waldemar na prezydenta !!!!!!! 13.07.06, 22:21
          nie napisales ze byl tez zglaszany kali. mysle ze jego tez powinnismy wziąć pod
          uwage.
          • Gość: aaaaaaaa Re: Waldemar na prezydenta !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:24
            ale kali sie nie loguje. wiec odpada
            • unicat6 Re: Waldemar na prezydenta !!!!!!! 13.07.06, 22:25
              no tak nie loguje sie . ale ma bardzo "konkretne" odpowiedzi
          • wariat.drogowy Re: Waldemar na prezydenta !!!!!!! 13.07.06, 22:26
            unicat6 napisała:

> nie napisales ze byl tez zglaszany kali. mysle ze jego tez powinnismy wziąć
            pod
            > uwage

ze względów praktycznych pod uwagę brani są tylko ci kandydaci, którzy
            posiadają logowany nick
            • unicat6 Re: Waldemar na prezydenta !!!!!!! 13.07.06, 22:27
              tak juz wiem. moze nie doczytalam uwaznie regulaminu:) a szkoda bo to moj
              ulubieniec
    • Gość: jan Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.toya.net.pl 14.07.06, 07:01
      wredna suka
    • destillers Re: Wybory prezydenta forum. 14.07.06, 11:26
      agatka_to_ja
      • wariat.drogowy Informacje wyborcze. 14.07.06, 12:28
        Dla niezorientowanych:

W tej chwili przyjmujemy zgłoszenia kandydatur na Prezydenta Forum, właściwe
        głosowanie rozpocznie się w poniedziałek na specjalnie w tym celu utworzonym
        wątku, tam też zostaną podane zasady głosowania.
        • Gość: td Re: Informacje wyborcze. IP: *.freedom2surf.net 14.07.06, 14:40
          A nie uwazacie, ze nalezy swoj wybor uzasadnic, podac jakies argumenty,
          a nie tylko rzucac nickami...
          • elamodela Re: Informacje wyborcze. 14.07.06, 15:21
            Własnie.. Ja zgłaszam jeszcze takie_dziewcze_czyli_td bo: pisze z sensem i
            bardzo często cos wie:D Generalnie wszystko do tej pory wiedziała:D
            • therry24 Re: Informacje wyborcze. 14.07.06, 18:54
              Popieram. TD to jedna z nielizcnych osób która odpowiada rzeczowo i konkretnie
              a przy tym mądrze. I przede wszytskim nie należy do stada tych rozwydrzonych
              zarozumiałych bab.
    • Gość: emka Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.c157.petrotel.pl 14.07.06, 18:58
      Ja składam kandydaturę slft - za przebojowość i odwagę
      • agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 14.07.06, 19:06
        buahahahaha...
        hej, olunia, emka, miro - nie wiedzisz, kretynie, ze zdradza cie IP? wszedzie
        to samo..... buahahahahahaha

zmiana nickow NIE DZIALA :)
        • Gość: td Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.freedom2surf.net 14.07.06, 20:11
          a czy to "kretynie" bylo konieczne? nie moglas sie bez tego obejsc?
          ...korci raczka, zeby komus przypieprzyc slownie poprzez klawisze...
          zenada.
          • agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 14.07.06, 20:22
            bo "niekretyn" wykombinowalby inaczej :)

a tak - zenada :)
          • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 15.07.06, 17:22
            Tak jak do niej mówią, tak ona do innych, takie wychowanie.
    • Gość: olunia Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.c157.petrotel.pl 14.07.06, 18:59
      ja również uważam że to jak do tej pory to slft największa osobowość tego forum
    • Gość: miro to prawda goś Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.c157.petrotel.pl 14.07.06, 19:01
    • Gość: miro Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.c157.petrotel.pl 14.07.06, 19:04
      To prawda gościu ma fantazję czasem aż za dużą ale generalnie też stawiam na
      niego
    • Gość: monia83 Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.c157.petrotel.pl 14.07.06, 19:24
      To prawda jest wyjątkowy i ma dużą wyobraźnię
      • agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 14.07.06, 19:28
        Gość portalu: monia83 napisał(a):

> To prawda jest wyjątkowy i ma dużą wyobraźnię

jasne...

i zapewne ma slft ma IP: *.c157.petrotel.pl

buahahahahahahahaha........dobre
      • wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 15.07.06, 17:23
        Po co w koło piszesz to samo?
        Już wiemy, że jesteś jedną osobą...
    • Gość: monia83 Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.c157.petrotel.pl 14.07.06, 19:25
      Też stawiam na slft
    • slft Re: Wybory prezydenta forum. 14.07.06, 19:33
      Czyli ma wyobraźnię Aguś :))))))))))
      • Gość: td Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.freedom2surf.net 14.07.06, 20:15
        to sie nazywa rozdwojenie jazni :)
    • Gość: mamzegarek Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.ds1-soeb.adsl.cybercity.dk 14.07.06, 21:30
      Artur Przezywacz

Siebie i sobie mnie rozwalilo:)))
      • Gość: td Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.freedom2surf.net 14.07.06, 21:36
        Gość portalu: mamzegarek napisał(a):

> Artur Przezywacz

nie kwalifikuje sie

> Siebie i sobie mnie rozwalilo:)))

kolejny denat na mym sumieniu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka