wariat.drogowy 13.07.06, 11:24 Przypominam, że do końca tygodnia można składać kandydatury na prezydenta tego forum (nie mylić z adminem). Funkcja prezydenta jest honorowa. Do tej pory została oficjalnie zgłoszona jedna kandydatura - Agatki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asik Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:25 elamodela;) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 11:30 o kurde.. ja tu spokojnie na wakacjach wypoczywałam, a tu taki zaszczyt w postaci kandydatury mnie kopnął ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mex Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:32 no ladnie agacia awansowalas hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
kanassa Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 11:32 lubie agatke wiec zgłaszam jej kandydature!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:36 Waldemar Bush taki madry i wspanialy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:37 agatka tez moze byc pod warunkiem ze nie jest wredna suka;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wariat.drogowy Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 11:40 W następnym tygodniu, po przyjęciu kandydatur odbędzie się głosowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 11:40 zdecydowanie zaprzeczam jakobym była wredną! Wredna jest blodnynką, a ja brunetką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:53 w takim razie jestem za Tobą;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evel86 Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:03 ja zglaszam wredna suke bo przynajmniej jest inteligentna, nie to co niektorzy... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 19:04 Siedź cicho bo Cię zjedzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
wariat.drogowy Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 19:10 Gość portalu: evel86 napisał(a): > ja zglaszam wredna suke bo przynajmniej jest inteligentna, nie to co > niektorzy... kandydatura wrednej suki została przyjęta, ma logowany nick, więc się kwalifikuje Odpowiedz Link Zgłoś
wariat.drogowy Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 19:13 evel86 napisała: > a ja, a ja? ;))) jeśli ktoś zgłosi Twoją kandydaturę też będzie przyjęta Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 19:15 hehehehe:) a po co w ogole jakis prezydent? jaja jakies sobie robisz? bo co on niby bedzie z tego mial? Odpowiedz Link Zgłoś
wariat.drogowy Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 19:17 evel86 napisała: > hehehehe:) a po co w ogole jakis prezydent? jaja jakies sobie robisz? bo co on > niby bedzie z tego mial? prestiż, w ten sposób wybierzemy osobę, która się cieszy największą sympatią i uznaniem forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Wybory prezydenta forum. 14.07.06, 22:18 A ja na wstępie zgłaszam veto. Ewentualnie zgłaszam chęć szybkiego wybiegu do łazienku w znanym celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anett Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:42 Waldek bez 2zdan !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona obowiązki Prezia 13.07.06, 11:47 BTW- co będzie należało do obowiązków Prezydenta Forum i jakie uprawnienia i przywileje będzie miał wybrany przez forumowiczów prezydent? Odpowiedz Link Zgłoś
wariat.drogowy Re: obowiązki Prezia 13.07.06, 11:53 kawa_mielona napisała: > BTW- co będzie należało do obowiązków Prezydenta Forum i jakie uprawnienia i > przywileje będzie miał wybrany przez forumowiczów prezydent? Wszelkie sugestie w tej sprawie można składać do rozpoczęcia wyborów, ale najważniejszym przywilejem prezydenta będzie prestiż. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 12:45 Dzieki za poparcie, lecz nie widze korzysci z tego wyplywajacych, przeciez to forum jest dla wyglaszania odmiennych opini. Jesli juz to wycinal bym beznadzejne przssawki, tak jak Ojczym Apsika, Mokra_Cipunia i Zmora Waldka i co najmiej 10 innych wcielen tej osoby :) Ale on i tak jest usuwany, wiec.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:51 asik a nie apsik Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 12:53 asiku, tu byl kiedys kultowy "apsik", dziewczynka, ktora pisala straszne brednie i w dodatku w jakis SUAHILI, ktory tylko czasami przypominal jezyk polski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:55 acha;) na szczescie;) juz myslałam ze o mnie chodzi i smutno mi sie zrobiło a jest juz ok;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 13.07.06, 12:00 pewnie, ze agatka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bollloool Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:05 chyba was cos walneło :/ ale pierdoły żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:35 prosze niech to będzie wredna suka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszowy Mis Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:15 Agatko Kocham Cie Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:21 Gość portalu: Pluszowy Mis napisał(a): > Agatko Kocham Cie ja tez kocham pluszowe misie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszowy Mis Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:32 <wstydniś> ;* Agatko jesteś najwaspanialszą kobietką na tym forum... I taka kobieca... Ach dałbym Ci buziaka;* Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:33 Ta teraz będzie sama ze sobą gadała... jezuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszowy Mis Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:34 tak jak Ty to zazwyczaj robisz co nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:38 kto niby sam ze soba gada? ja? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:39 Nooo w rżnięciu głupa tez dobra jesteś. <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:41 w rżnieciu glupa to ty jestes nie do pobicia Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:46 A jakbyś tak wymyśliła coś fajniejszego co? Bo to już było post wyżej. <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:50 jezeli ty jestes na tyle zdesperowana i nieszczesliwa i musisz rozmawiac sama ze soba - wspolczuje. Ja tego nie potrzebuje i nie robie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:52 Nieumiejętnie przekręciłaś sens. No ale cała TY. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:54 oj, umiejetnie, umiejetnie... dla inteligentej osoby :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:55 Nie mierz inteligencji swoją miarą, bo w ogóle byś jej nie miała. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:57 moja miara jest całkiem spora.... ale z twoja chyba cienko, skoro sugerujesz innym ludziom jakies dziwne rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszowy Mis Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:00 Wredna jestes straszna. Zazdroscisz Agatce bo jest fajniejsza od Ciebie. A gadasz ze soba chyba tylko Ty. Ty to wymysliłas wiec chyba to jakies Twoje przezycia Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:01 Hahahahah... nooo. I co teraz będzie? Jak miałabym być tak "FAJNA" jak Agatka to wolę w ogóle nie być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszowy Mis Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:02 Nie zebym bronił Agatki, ale suko- tu wszyscy są fajniejsi od Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:04 Nooo wiem. Ale cóż Wy macie tylko NET i siebie. Kochajcie się... uwielbiajcie :) To takie słodkie :) (czyt. sztuczne). Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:06 wredna.suka napisała: > Nooo wiem. Ale cóż Wy macie tylko NET i siebie. > Kochajcie się... uwielbiajcie :) > To takie słodkie :) (czyt. sztuczne). > Wredna nie znam Ciebie i nie moge zrozumiec... ;/ > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:07 To raczej logiczne. Nie znasz, nie rozumiesz. Bożeee takie rzeczy też wam trzeba tłumaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:10 ooo przepraszam Cie bardzo ze sie zapytałam. widze ze sie nawet do wielkiej pani odezwac nie mozna... sory ale chyba troche przesadzasz. jestes dorosła wiec zachowuj sie tak Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:10 wredna.suka napisała: > To raczej logiczne. > Nie znasz, nie rozumiesz. > Bożeee takie rzeczy też wam trzeba tłumaczyc? > > Nie wymądrzaj się- nie ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:19 Skoro dla Ciebie bycie mądrym człowiekiem jest nieładne. To wybacz. <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:22 Nie znam Cie wiec jeszcze nie moge powiedzieć czy jesteś mądra czy głupia, ale WYMĄDRZANIE SIĘ to całkiem inna sprawa serio Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:25 To nie zmuszaj mnie do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:26 nie zmuszam. zadaje pytanie ale jak widac dla Ciebie każde pytanie jest głupie. Wiesz troche grzeczności sie należy Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:29 Zadaj takie pytanie, na które warto odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:32 wredna.suka napisała: > Zadaj takie pytanie, na które warto odpowiedzieć. > > >ok. powiedz mi dlaczego lubisz krytykować tematy które Cie nie interesują??? Mi sie wydaje ze lepiej to olac i nie czytac, nie komentowac. No i mogłabyś nie byc az tak wredna? Jestem nowa chce was poznac ale w ten sposób sie nie da... > Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:37 To nie jest tak, że mnie jakis temat nie interesuje a mimo to odpowiadam. Nie. Jest tu wiele błękitnych wątków na kóre nie wchodziłam. Działanie forum polega na tym, ze każdy może pisac co chce. A to forum nalezy do tych "dowolnych". Tu każdy pisze co chce. Ale różnica polega na tym, że niektórzy żeby pokazać jaką mają wysublimowaną wiedzę na każdy temat, wczuwają się i dosłownie na każde głupie pytanie odpowiadają poważnie. A siedząc tu i czytająć każdy prawie wątek można świra dostać. Nie da się czasem przejść obojętnie i nie zakpić. Widać taka moja natura, że lubię. Może dlatego, że absolutnie nie zależy mi na tym, żeby ktokolwiek mnie tu lubił. Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:40 No tak. Cos w tym jest;) Mi tez nie zależy zeby mnie lubieli ale tez nie mam ochoty sie kłócić (narazie;)) jak niektóre osoby których nie bede wymieniała;/ Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 19:10 Ty chyba nie widzialas co agatka robi (pisze)... poczytaj jej posty i sama zobaczysz kto bezczelnie krytykuje innych. wywyzszanie to agatka reprezentuje i tak juz odkad tu zagladam... jestes tu nowa a juz gadasz glupoty:/ Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 19:18 evel86 napisała: > Ty chyba nie widzialas co agatka robi (pisze)... poczytaj jej posty i sama > zobaczysz kto bezczelnie krytykuje innych. wywyzszanie to agatka reprezentuje i > > tak juz odkad tu zagladam... jestes tu nowa a juz gadasz glupoty:/ buahahaha... ale sie przejelam.... buahahahahaha....... Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: Wybory prezydenta forum. 17.07.06, 09:43 nie sądze zebym głupoty gadała Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:22 Biorąc pod uwagę wszelkie walory prezydentów naszych. Między innymi Kaczyńskiego i Wałęsę. Tzn, to co oni soba reprezentują, jak się wysławiają, jak wyglądają: Proponujię ASIK... poziom władzy nie może tak drastycznie podskoczyć. Może być tylko niższy :))) Przy prezydenturze owej Asik wszystko (jak w naszym boskim kraju) będzie do dupy. Standardowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:31 chciałebys heh;) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawa21 Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:31 ale z ciebie pesymistka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:33 no cos Ty. Dla kazdego bym mogła zostać Prezydentową ale nie dla suki Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:36 Jeszcze by tego brakowało, żeby jakiś pomiot był nade mną... hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:00 sio ty pedofilu Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:02 To już było. Innych pomysłów nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:03 suczysko won!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:05 mam inne pomysly.. ale i tak ich nie zrozumiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 14:06 To nie byo do Ciebie. No chyba, że znów się podszywasz pod kogoś innego. Nie zdziwiłabym się. Odpowiedz Link Zgłoś
beer_original Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:26 Zapomniałem dodać, że kandydat na prezydenta musi mieć logowany nick. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawa21 Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:30 ja głosuje na agatka_to_ja Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 13:32 A ja mówię STOP młodocianym moherom!! Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.06, 14:05 Jestem za Toba Agatko. Jak widać wszyscy są za tobą. A wiesz dlaczego? Bo jak narazie (nie znam tu jeszcze nikogo za bardzo) to widze ze chyba jestes sympatyczna. 3mam kciuki;))) Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 haha 13.07.06, 19:14 agatka--> sympatyczna (?) nie pasuje! i nie wszyscy sa za nia! np ja.. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: haha 13.07.06, 19:19 evel86 napisała: > agatka--> sympatyczna (?) nie pasuje! i nie wszyscy sa za nia! np ja.. alez oczywiscie, ze jestem sympatyczna :) nawet bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: haha 13.07.06, 19:23 piekna, madra, elokwentna, najlepsza, najwspanialsza, najsliczniejsza a do tego taka skromna... Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: haha 17.07.06, 09:44 kwestia gustu- mówię co myślę. Może z biegiem czasu zmienie zdanie o agatce. narazie sie trzymam tego co mówie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unicat Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:09 to chyba oczywiste ze KALI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja klaudiusz Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:11 no coz skoro widac pata pomedzy glownymi kandydatami to mysle ze najsprawiedliwej bedzie jesli to zaszczytne stanowisko obejmie osoba madra, swiatla, inteligentna, przystojna i oczywiscie skromna! Dlatego proponuje siebie :) ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siebie Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.freedom2surf.net 13.07.06, 18:59 dziekuje Ci klaudiuszu za uznanie... doceniam Twoje pochlebne uwagi na moj temat... pozdrawiam, Siebie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: Wybory prezydenta forum. 13.07.06, 19:16 hhahahahahahhahaaa:))) dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.freedom2surf.net 13.07.06, 19:41 no a co... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja klaudiusz Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:26 Gość portalu: siebie napisał(a): > dziekuje Ci klaudiuszu za uznanie... > doceniam Twoje pochlebne uwagi na moj temat... > > pozdrawiam, > Siebie ;P niestety musze Cie rozczarowac gdyz mowilem o sobie a nie o siebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobie Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.freedom2surf.net 14.07.06, 14:37 o, to w takim razie ja Ci dziekuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaleniec Waldemar na prezydenta !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:18 Oficjalne zgłoszenie kandydatury waldka Odpowiedz Link Zgłoś
wariat.drogowy Re: Waldemar na prezydenta !!!!!!! 13.07.06, 21:39 Gość portalu: szaleniec napisał(a): > Oficjalne zgłoszenie kandydatury waldka Waldek był już zgłoszony wcześniej i oczywiście będzie jednym z kandydatów na chwilę obecną zgłoszono następujące kandydatury: agatka_to_ja elamodela waldek1610 wredna.suka Odpowiedz Link Zgłoś
wariat.drogowy Re: Waldemar na prezydenta !!!!!!! 13.07.06, 21:39 Gość portalu: szaleniec napisał(a): > Oficjalne zgłoszenie kandydatury waldka Waldek był już zgłoszony wcześniej i oczywiście będzie jednym z kandydatów na chwilę obecną zgłoszono następujące kandydatury: agatka_to_ja elamodela waldek1610 wredna.suka Odpowiedz Link Zgłoś
unicat6 Re: Waldemar na prezydenta !!!!!!! 13.07.06, 22:21 nie napisales ze byl tez zglaszany kali. mysle ze jego tez powinnismy wziąć pod uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Re: Waldemar na prezydenta !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:24 ale kali sie nie loguje. wiec odpada Odpowiedz Link Zgłoś
unicat6 Re: Waldemar na prezydenta !!!!!!! 13.07.06, 22:25 no tak nie loguje sie . ale ma bardzo "konkretne" odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
wariat.drogowy Re: Waldemar na prezydenta !!!!!!! 13.07.06, 22:26 unicat6 napisała: > nie napisales ze byl tez zglaszany kali. mysle ze jego tez powinnismy wziąć pod > uwage ze względów praktycznych pod uwagę brani są tylko ci kandydaci, którzy posiadają logowany nick Odpowiedz Link Zgłoś
unicat6 Re: Waldemar na prezydenta !!!!!!! 13.07.06, 22:27 tak juz wiem. moze nie doczytalam uwaznie regulaminu:) a szkoda bo to moj ulubieniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.toya.net.pl 14.07.06, 07:01 wredna suka Odpowiedz Link Zgłoś
wariat.drogowy Informacje wyborcze. 14.07.06, 12:28 Dla niezorientowanych: W tej chwili przyjmujemy zgłoszenia kandydatur na Prezydenta Forum, właściwe głosowanie rozpocznie się w poniedziałek na specjalnie w tym celu utworzonym wątku, tam też zostaną podane zasady głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: Informacje wyborcze. IP: *.freedom2surf.net 14.07.06, 14:40 A nie uwazacie, ze nalezy swoj wybor uzasadnic, podac jakies argumenty, a nie tylko rzucac nickami... Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: Informacje wyborcze. 14.07.06, 15:21 Własnie.. Ja zgłaszam jeszcze takie_dziewcze_czyli_td bo: pisze z sensem i bardzo często cos wie:D Generalnie wszystko do tej pory wiedziała:D Odpowiedz Link Zgłoś
therry24 Re: Informacje wyborcze. 14.07.06, 18:54 Popieram. TD to jedna z nielizcnych osób która odpowiada rzeczowo i konkretnie a przy tym mądrze. I przede wszytskim nie należy do stada tych rozwydrzonych zarozumiałych bab. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.c157.petrotel.pl 14.07.06, 18:58 Ja składam kandydaturę slft - za przebojowość i odwagę Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 14.07.06, 19:06 buahahahaha... hej, olunia, emka, miro - nie wiedzisz, kretynie, ze zdradza cie IP? wszedzie to samo..... buahahahahahaha zmiana nickow NIE DZIALA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.freedom2surf.net 14.07.06, 20:11 a czy to "kretynie" bylo konieczne? nie moglas sie bez tego obejsc? ...korci raczka, zeby komus przypieprzyc slownie poprzez klawisze... zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 14.07.06, 20:22 bo "niekretyn" wykombinowalby inaczej :) a tak - zenada :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 15.07.06, 17:22 Tak jak do niej mówią, tak ona do innych, takie wychowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olunia Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.c157.petrotel.pl 14.07.06, 18:59 ja również uważam że to jak do tej pory to slft największa osobowość tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro to prawda goś Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.c157.petrotel.pl 14.07.06, 19:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.c157.petrotel.pl 14.07.06, 19:04 To prawda gościu ma fantazję czasem aż za dużą ale generalnie też stawiam na niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia83 Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.c157.petrotel.pl 14.07.06, 19:24 To prawda jest wyjątkowy i ma dużą wyobraźnię Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Wybory prezydenta forum. 14.07.06, 19:28 Gość portalu: monia83 napisał(a): > To prawda jest wyjątkowy i ma dużą wyobraźnię jasne... i zapewne ma slft ma IP: *.c157.petrotel.pl buahahahahahahahaha........dobre Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wybory prezydenta forum. 15.07.06, 17:23 Po co w koło piszesz to samo? Już wiemy, że jesteś jedną osobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia83 Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.c157.petrotel.pl 14.07.06, 19:25 Też stawiam na slft Odpowiedz Link Zgłoś
slft Re: Wybory prezydenta forum. 14.07.06, 19:33 Czyli ma wyobraźnię Aguś :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.freedom2surf.net 14.07.06, 20:15 to sie nazywa rozdwojenie jazni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamzegarek Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.ds1-soeb.adsl.cybercity.dk 14.07.06, 21:30 Artur Przezywacz Siebie i sobie mnie rozwalilo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: Wybory prezydenta forum. IP: *.freedom2surf.net 14.07.06, 21:36 Gość portalu: mamzegarek napisał(a): > Artur Przezywacz nie kwalifikuje sie > Siebie i sobie mnie rozwalilo:))) kolejny denat na mym sumieniu? Odpowiedz Link Zgłoś