Dodaj do ulubionych

szukam przyjaciela...

18.11.04, 13:36
Weszłam tutaj pierwszy raz. Mam 29 lat. Miszkam kilka lat w Warszawie ale
jestem bardzo samotna. Jakoś mi się życie nie układa. Jeden mężczyzna kiedyś
po prostu ode mnie odszedł bo się zakochał a mój kolejny przyjaciel niedawno
zmarł. Czuję się strasznie ! Najgorsze są wieczory, samotne siedzenie w domu
i dobijanie się myślami. Chcę do ludzi !!! Tylko oni mogą mi pomóc i
wyciągnąć mnie z dołka
Obserwuj wątek
    • herculesc130 Re: szukam przyjaciela... 18.11.04, 13:40
      Ania...... "dawaj" :-)
      może tu znajdziesz jakiś przyjaciół ;-)

Aequam memento rebus in arduis servare mentem
      • ania2601 Re: szukam przyjaciela... 18.11.04, 14:02
        Chciałabym...ale ja potrzebuję osób w realu a nie wirtualnie
    • Gość: kaśka Re: szukam przyjaciela... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 13:43
      wirtualny świat ci nie pomoże, chociaż ma olbrzymią zaletę . Anonimowość
      pozwala ludziom na szczere wypowiedzi i dzięki temu wiele można się o ludziach
      nauczyć. ale zdobyte w ten sposób nauki radzę wykorzystaś w realu . TYLKO W
      REALU. Ale znajomość jak każda inna - jest najlepsza na nudę i samotność ,
      zapraszamy na pogaduchy, (zaprosiłam w imieniu wszystkich , ale myślę że nie
      będą mi mieli tego za złe):)))))))
      • dorjana Re: szukam przyjaciela... 18.11.04, 13:49
        Oczywiscie Aniu zapraszamy na pogaduchy:)
        W necie mozna poznać wielu ciekawych ludzi,ale to w realnym świecie
        zyjemy ..mam andzieję,ze Ci sie ułozy.Jesli masz ochotę pogadać tutaj
        znajdziesz doskonałe towarzystwo.
        • ania2601 Re: szukam przyjaciela... 18.11.04, 14:04
          dziękuję :)
          • dorjana Re: szukam przyjaciela... 18.11.04, 14:07
            Zagladaj czesciej
        • kaya_ja Re: szukam przyjaciela... 18.11.04, 14:09
          w necie tez są fajni ludzie jak zacznie się dobrze gadać można zawsze się
          spotkać
          • celkra Re: szukam przyjaciela... 18.11.04, 14:13
            kaya_ja napisała:

> w necie tez są fajni ludzie jak zacznie się dobrze gadać można zawsze się
            > spotkać

zgadzam się z przedmówcą, nie ma potrzeby spotykać się na siłe, lepiej zaczekać
            na tych, z którymi ma się "wspólny język"
            pozdrawiam serdecznie
            celkra
      • ania2601 Re: szukam przyjaciela... 18.11.04, 14:03
        Dzięki :)
        • dorjana Re: szukam przyjaciela... 18.11.04, 14:14
          Pewnie ze i spotkania z netowymi ludzmi sa mozliwe i bardzo sympatyczne.
    • Gość: facet 28 Re: szukam przyjaciela... IP: *.cheman.pl / 80.51.198.* 18.11.04, 14:13
      aniu,
      czy masz gg? jezeli tak to podaj nr, chetnie z Toba porozmawiam i sprobuje
      pomoc...
      • Gość: ania2601 Re: szukam przyjaciela... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 14:42
        576 71 59
    • Gość: maja Re: szukam przyjaciela... IP: *.chello.pl 18.11.04, 14:26
      też czuje się samotna mimo że mam garstkę przyjaciół... prawie wogóle się nie
      spotykamy i też spędzam długie jesienne wieczory sama w domku... czy to
      normalne że Oni nie maja czasu na spotykanie się??

Ania napewno znajdziesz tu ludzi z którymi warto pogadać.. pozdrawiam ;)
      • dorjana Re: szukam przyjaciela... 18.11.04, 14:29
        Kazdy takizabiegany teraz jest,ale ja dla przyjaciól czas znajduję...wieć oceń
        sama.trzeba tylko chcieć.
        pozdrawiam
        • Gość: ania2601 Re: szukam przyjaciela... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:03
          ja również bym znalazła. Myślę, jednak ze daję zdecydowanie więcej niż sama
          otzymuję. Jestem zdolna do poświęcej a niektórzy nie
          • dorjana Re: szukam przyjaciela... 18.11.04, 15:07
            No tak bywa, wmoim przypadku jest podobnie
      • Gość: ania2601 Re: szukam przyjaciela... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 14:46
        Ja również mam garstkę przyjaciół, czy znajomych, ale oni równiez nie mają
        czasu. generalnie ich usparawiedliwiam bo mają rodziny, dzieci itp, a ja jestem
        sama, mam problemy, być moze mówię o nich zbyt dużo i kółko się zamyka
    • Gość: zouza Re: szukam przyjaciela... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 14:35
      masz nr gadu? podaj, to pogadamy
      • Gość: ania2601 Re: szukam przyjaciela... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 14:43
        mój numer 576 71 59
        • Gość: maja Re: szukam przyjaciela... IP: *.chello.pl 18.11.04, 15:05
          jak właśnie masz jakieś problemy to przyjaciele powinni ich wysłuchać i w miarę
          możliwości pomóc.. nie zawsze jednak tak jest..
          p.s. ale dobrze w sumie że potrafisz rozmawiac o swoich problemach .. ja nie
          umiem.. dusze je w sobie..
          • Gość: ania2601 Re: szukam przyjaciela... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:07
            a ja muszę. Wtedy czujęs się zdecydowanie lepiej
            • dorjana Re: szukam przyjaciela... 18.11.04, 15:09
              Masz racje Aniu:0 jak sie am kłopoty trzeba je wyrzucic z siebie,mam tak samo.
              • dorjana Re: szukam przyjaciela... 18.11.04, 15:10
                Zaklikam wieczorem
                • Gość: ania2601 Re: szukam przyjaciela... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:11
                  OK, ale przeczytam dopiero jutro bo niestety w domu nie mam internetu :(
                  • dorjana Re: szukam przyjaciela... 18.11.04, 15:12
                    Ok
                    • Gość: maja Re: szukam przyjaciela... IP: *.chello.pl 18.11.04, 15:20
                      kurcze, jak wy to robicie?? ja nawet najbardziej zaufanej osobie nie powiem co
                      tak naprawdę we mnie siedzi? (być może właśnie nie ufam jej do końca-
                      podświadomie?)
                      czasem obcym jest prościej sie wyżalić niż bliskim...
                      • Gość: ania2601 Re: szukam przyjaciela... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:25
                        Ja ostatnio jechałam pociągiem z przedziale z młodym facetem który akurat
                        jechała z synem - trasa daleka : Warszawa-Szczecin i przegadaliśmy cała noc.
                        jestem otwarta na ludzi ale jemu opowiedziałam bardzo dużo rzeczy
    • Gość: dragon Re: szukam przyjaciela... IP: *.chello.pl 18.11.04, 17:10
      to skoro masz taki dobry kontakt z ludźmi to dlaczego oni nie chcą sie z Tobą
      przyjaźnić, dlaczego jesteś samotna?? nie wiem...
      • Gość: ania2601 Re: szukam przyjaciela... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 08:16
        To nie jest tak. Ci moi najbliżsi sa daleko, a w Warszawie po prostu trudno
        jest zdobyć nowych. Poza tym na przyjaźń potrzeba czasu i prede wszystkim na
        przyjaźń trzeba sobie zasłużyć
        • dorjana Re: szukam przyjaciela... 19.11.04, 08:37
          Swiete słowa,na przyjazń trzeba sobie zasłuzyć...luźnych znajomosci zwykle mamy
          wiele,a przyjaciól niewielu.Zaufaniem nie obdarza sie kazdego zznajomego.
          Aniu wczoraj nie działalo mi gg
          • Gość: ania2601 Re: szukam przyjaciela... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 08:57
            A nie macie wrażenia, że często przyjaźń jest mylona ze znajomością...że to
            słowo bywa po prostu nadużywane
            • dorjana Re: szukam przyjaciela... 19.11.04, 09:00
              Ano bywa,trzeba to umieć rozróznić,czesto mówimy ,ze idziemy gdzieś z
              przyjaciólmi,a jest to tylko paczka znajomych..
              przyjaznią obdarza sie wyjatkową osobę,a niew szystkich
            • Gość: maja Re: szukam przyjaciela... IP: *.chello.pl 19.11.04, 16:44
              Ja bardzo długo nie mówiłam jednej "znajomej" kim tak naprawdę dla mnie jest.
              Dopiero z upływem bardzo długiego czasu byłam w stanie sobie powiedzieć że
              jest moją przyjaciółką- poprostu to poczułam, wiem że mogę jej zaufać, że nigdy
              mnie nie zawiedzie, że zawsze mnie wysłucha... teraz obie wiemy że łączy nas
              przyjaźń- jesteśmy jak siostry.

Ale.. ogólnie to przecież nigdy nie wiadomo czy jak my uważamy kogoś za
              przyjaciela to czy on też nas za niego uważa............................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka