Dodaj do ulubionych

Jak unikać zdrady?

07.05.02, 13:23
1. Możesz ściskać silikonowe biusty. Ponieważ są to sztuczne biusty zdrady nie
ma.
2. Jeśli nie pamiętasz imion kochanek, to się nie liczy.
3. Jesli nie dzwonisz do nich później, masz czyste sumienie..
4. Seks oralny nie jest zdrada, to jak uścisk dłoni czy rozdawanie autografów..
5. Jeśli znajdujesz się w innej strefie czasowej niż twoja kobieta, żeby
sprawdzić czy ja zdradzasz musisz wykonać następujące równanie: załóżmy ze X to
różnica czasu miedzy dwoma krajami, a Y to liczba godzin, która określa chwile
miedzy pójściem do łóżka z inna dziewczyna, a chwila w której dzwoniłeś do
swojej dziewczyny. Jeśli Y>X, nie zdradziłeś, ponieważ ten fakt jeszcze nie
nastapił...
6. Jeśli jesteś w Kanadzie, Japonii czy Ameryce Południowej twój ślub nie jest
tam honorowany przez prawo i możesz sypiać z kim zechcesz..
7. Jeśli uprawiasz seks w przeddzień spotkania ze swoja stałą partnerka,
wszystko jest OK. To tylko ćwiczenie żeby czasami nie było przedwczesnego
wytrysku podczas igraszek z Twoja dziewczyna..
8. Jeśli zdradzasz ponieważ myślisz ze to Ci pomoże w karierze, tak naprawdę
nie zdradzasz..
9. Jeśli to są czyjeś urodziny to się nie liczy. (Zwłaszcza jeśli są to twoje
urodziny).
10. Jeśli dziewczyna ma tatuaż z twoim imieniem, trzeba się z nią przespać z
czystej grzeczności.
11. Jeśli ona ma na imię tak jak twoja dziewczyna, to się nie liczy. Jeśli ma
inaczej, to przynajmniej inicjały powinny się zgadzać. Jeśli jednak ani imię,
ani inicjały nie zgadzają się, wystarczy ją spryskać przed pójściem do łóżka
perfumami twojej dziewczyny i już jest wszystko w porządku.

Obserwuj wątek
    • emperor zajebiste!!!!!!!! 07.05.02, 13:25
      :))))))))))
      • saqqara Dzizas!!! 07.05.02, 13:30
        • motor Spokój grabarza! 07.05.02, 13:34
        • emperor Re: Dzizas!!! 07.05.02, 13:34
          czesc malenka, co to znaczy?
          • Gość: Pom Ojezusicku:) IP: 2.4.STABLE* 07.05.02, 13:39
            • motor Pozdrawiam i życzę miłego dnia 07.05.02, 13:41
            • saqqara ło Panoczku w niebiesiech:)) 07.05.02, 13:42
              • emperor co wy dzisiaj tacy zakreceni? 07.05.02, 13:48
                wogole was nie rozumiem!
                • motor Re: co wy dzisiaj tacy zakreceni? 07.05.02, 13:50
                  Panie poczuły się chyba urażone
                  • emperor Re: co wy dzisiaj tacy zakreceni? 07.05.02, 13:51
                    wrecz przeciwnie, powinny sobie wziazc to do serca! :))))
                • saqqara zakrecona, zakrecona.... 07.05.02, 13:50
                  to miala byc dzisiaj stokrotka na moim palcu, pamietasz??:)
                  • emperor Re: zakrecona, zakrecona.... 07.05.02, 13:53
                    a kaktus na raczce to ci nie wyrosl? :)))
                    • saqqara Re: zakrecona, zakrecona.... 07.05.02, 13:56
                      nie, ale Tobie moze wyrosnac guz na glowie;)))
                      • emperor Re: zakrecona, zakrecona.... 07.05.02, 13:58
                        tylko sprobuj, to ci brzuszek urosnie ! :)))))
                        • saqqara Re: zakrecona, zakrecona.... 07.05.02, 14:01
                          od kiedy brzuchek rosnie od rzucania kaktusami?;)
                          • emperor Re: zakrecona, zakrecona.... 07.05.02, 14:03
                            od tad kiedy mi guz wyrosnie! :)
                            • saqqara Re: zakrecona, zakrecona.... 07.05.02, 14:05
                              nic innego urosnac Ci nie zdola, no chyba ze pomyslisz o stokrotce..;))
                              • emperor Re: zakrecona, zakrecona.... 07.05.02, 14:07
                                nie bede sie wypuszczal ze stokrotka! dam ci cos innego!
                                dlaczego sie tak nisko cenisz? :)))
                                • saqqara Re: zakrecona, zakrecona.... 07.05.02, 14:11
                                  gwiazdki z nieba sie nie doczekalam, uznalam zatem, ze zerwanie kwiatka w
                                  przydroznym rowie bedzie dla Ciebie niewielkim wysilkiem i sie skusisz;))

ps. co? (jesli napiszesz ze kopa w tylek, to sie obraze i zamkne w sobie, serio
                                  mowie!!)
                                  • emperor Re: zakrecona, zakrecona.... 07.05.02, 14:14
                                    nie, nie kopa! :))) wiesz sloneczko ze mam niecne plany wobec ciebie:))))
                                    • saqqara Re: zakrecona, zakrecona.... 07.05.02, 14:19
                                      czekam i uprzedzam, zebys potem nie plakal: pilnuj sie!!:))
                                      • emperor Re: zakrecona, zakrecona.... 07.05.02, 14:22
                                        aha! bylbym zapomnial! dzieki wczoraj za tego buziaka wiesz z czym!:)))
                                        uczysz sie, uczysz:)))) moze jeszcze cos z ciebie bedzie:)))
                                        masz szczescie ze jestem bo bys do konca zycia zostala ..... hahahahahaha:))))
                                        • saqqara Re: zakrecona, zakrecona.... 07.05.02, 14:31
                                          juz 4 razy w Czestochowie na kleczkach bylam dziekujac za to, ze jestes!

ps. ja sie nauczylam, ale Ty....
                                          • emperor Re: zakrecona, zakrecona.... 07.05.02, 14:36
                                            tylko 4 razy? nie uwazasz ze to zdecydowanie za malo? :)

musze cie jeszcze kilku innych sztuczek nauczyc, zeby jak juz cos, to sie z
                                            toba nie zanudzic:) bo jak narazie to wole sie wstrzymac:)))))
                                            • saqqara Re: zakrecona, zakrecona.... 07.05.02, 14:41
                                              chialam na Jasnej Gorze na stale zamieszkac, zeby codziennie dziekowac, ale sie
                                              nie zgodzili.

czy ja jestem jakies tresowanie zwierzatko, zeby mnie sztuczek uczyc??? wypraszam
                                              sobie, i odloz ten pejczyk, nie przyda sie!

nie wstrzymuj sie tak, bo Cie .. pecherz rozboli;))
                                              • emperor Re: zakrecona, zakrecona.... 07.05.02, 14:59
                                                zartowalem, podchodze do ciebie obojetnie:)))))
                                                • saqqara Re: zakrecona, zakrecona.... 07.05.02, 15:01
                                                  to czemu sie tak oblizujesz?;)))
                                                  • emperor Re: zakrecona, zakrecona.... 07.05.02, 15:04
                                                    mialem extra kasek niedawno i jeszcze smak czuje:))) a ty masz zludzenie:))))
                                                  • saqqara Re: zakrecona, zakrecona.... 07.05.02, 15:05
                                                    aha, "super extra kasek"... co jadles???;))

zludzenia to masz Ty, optyczne!!!

• fuego i znowu to samo! 07.05.02, 15:10
                                                    Wy cały czas swoje, gołąbeczki;)...gruchu, gruchu...
                                                    Co to za maczo ten amperor, co?W gębie mocny...trochę;)
                                                  • saqqara Re: i znowu to samo! 07.05.02, 15:11
                                                    galab??? a ja myslalam ze facet!!!!:)))
                                                  • fuego Re: i znowu to samo! 07.05.02, 15:14
                                                    na drugi raz nie myśl...instynktem się kieruj;)))
                                                  • emperor Re: i znowu to samo! 07.05.02, 15:16
                                                    ahoy frugo!
                                                    wyjasniam historie w paru slowach:

" jestem sobie na forum, a tu kreci sie taka fajna "mloda" niewiasta o imieniu
                                                    Szakira i sie prosi:)))) wiec z dobrego serca chce pomoc jej stac sie
                                                    kobieta:))) "

a ty tez niezla jestes:)))))) hahahahahahaha!!!!
                                                  • fuego Re: i znowu to samo! 07.05.02, 15:18
                                                    eh, to Ci się nagroda jakas należy...za poświęcenie. Ja tam bym Saq nie
                                                    tknęła;)))Wiem, co mówię;))))
                                                  • fuego Saqq... 07.05.02, 15:19
                                                    a Ty mu jakoś podziękowałaś za to, że...wiesz za co;))
                                                  • emperor Re: Saqq... 07.05.02, 15:23
                                                    za co jeszcze jej nie dotknolem, ale mam zamiar:)

fuego napisał(a):

> a Ty mu jakoś podziękowałaś za to, że...wiesz za co;))

• fuego Re: Saqq... 07.05.02, 15:26
                                                    a o czym Ty w ogóle myślisz???O jakim dotykaniu?Czy ja coś o dotykaniu
                                                    wspominałam?Bo nie przypominam sobie...;)
                                                  • emperor Re: i znowu to samo! 07.05.02, 15:19
                                                    taki potwor?!!!!!!!!! :(((((
                                                    ile bym musial wypic? :)))))))
                                                  • saqqara Re: i znowu to samo! 07.05.02, 15:20
                                                    Cycek napisał(a):

> " jestem sobie na forum, a tu kreci sie taka fajna "mloda" niewiasta o imieniu
                                                    > Szakira i sie prosi:))))

zeby cyckowi dac kopa w tylek!!!
                                                  • fuego Re: i znowu to samo! 07.05.02, 15:22
                                                    i co?Nie widziałam, żeby się z bólu zwijał...eh, Saq...starzejesz się chyba;)))
                                                    Łagodna być zaczynasz;)
                                                  • saqqara Fuego 07.05.02, 15:24
                                                    cholera, wiesz dlaczego zlagodnialam? bo mi sie nie chce i juz! :)
                                                    a wogole to pieluchomajtke jest, z dziecmi sie nie caluje i nad nimi nie znecam;)
                                                  • fuego Re: Fuego 07.05.02, 15:27
                                                    kiedyś Ci się ciągle chciało;))))
                                                  • saqqara Re: Fuego 07.05.02, 15:29
                                                    sama powiedz, ile mozna??? a kazdy kolejny bardziej plakal od poprzedniego. mam
                                                    dosc unieszczesliwiania facetow:))
                                                  • fuego Re: Fuego 07.05.02, 15:31
                                                    no co Ty?Jakas zmiana w Tobie zaszła, czy co?Okres masz?;))))
                                                  • saqqara Re: Fuego 07.05.02, 15:32
                                                    przekwitam, Moja Droga, przekwitam;)))

ps. a wiesz co, mam ostatnio bardzo wyczulony wech, ale to chyba nie ma zwiazku z
                                                    okresem?;))
                                                  • fuego Re: Fuego 07.05.02, 15:34
                                                    eeeee, jakbyś wyczulony węch miała, to byś z daleka smrodek kłamstwa od E.
                                                    poczuła...kłamstwa i obłudy;)))
                                                  • emperor Re: Fuego 07.05.02, 15:36
                                                    licz sie ze slowami malenka!

fuego napisał(a):

> eeeee, jakbyś wyczulony węch miała, to byś z daleka smrodek kłamstwa od E.
                                                    > poczuła...kłamstwa i obłudy;)))

• fuego Re: Fuego 07.05.02, 15:38
                                                    patrzcie Go, jaki czujny!Siedzi w kąciku i złego słowa o sobie nie da
                                                    powiedzieć.Najeża się zaraz. Bo prawda boli;)
                                                  • saqqara Re: Fuego 07.05.02, 15:38
                                                    Emperor nie klamie, cwiczy sobie na mnie, bo zamierza Laelie o reke prosic!;))

a w wielkim sekrecie zdradze, ze i do Anieli uderzal, uwierzysz;)))
                                                  • fuego Fe! 07.05.02, 15:40
                                                    Co za upokorzenie dla Ciebie, Najdroższa;)Tak w jednym rządku Cię ustawić...
                                                  • saqqara Re: Fe! 07.05.02, 15:44
                                                    wiem, wiem, ale co poradzisz? zdradza mnie na prawo i lewo, to i moje uczucia
                                                    przygasly;)
                                                  • fuego Re: Fe! 07.05.02, 15:52
                                                    to Ty jakieś uczucia czułaś do niego???:)
                                                  • saqqara Re: Fe! 07.05.02, 15:54
                                                    cholera, do ktoregos musialam, nie??? nie moge ciagle byc taka oziebla;)))
                                                    ale nie boj zaby, przechodzi;))
                                                  • emperor Re: Fe! 07.05.02, 16:05
                                                    " to sie wszystko zaczelo lat temu kilkanascie - Krakow terytorium 012......"
                                                    hahahahahahahaha!!!!!!!!!
                                                  • fuego Re: Fe! 07.05.02, 16:08
                                                    a może to uczucie obrzydzenia było, albo czegoś takiego?;)
                                                  • emperor Re: Fe! 07.05.02, 16:13

"to nie byla milosc jak "Przeminelo z wiatrem", lepiej stary uwazaj co bierzesz
                                                    na chate, lepiej kazda laske z gory traktuj jak sz...e .........."

hahahahahahahaha!!!!!!!
                                                  • saqqara Emperor, przywoluje Cie do porzadku! 07.05.02, 16:19
                                                    takie piesni to po godzinie 23.00 ;)
                                                  • emperor Re: Emperor, przywoluje Cie do porzadku! 07.05.02, 16:20
                                                    znasz to? :)
                                                  • saqqara Re: Emperor, przywoluje Cie do porzadku! 07.05.02, 16:21
                                                    a powinnam? :)
                                                  • emperor Re: Emperor, przywoluje Cie do porzadku! 07.05.02, 16:22
                                                    nie wiem, ale teksty bardzo zyciowe, wzialem sobie do serca:)
                                                  • saqqara Re: Emperor, przywoluje Cie do porzadku! 07.05.02, 16:25
                                                    nie nalezy wszystkiego brac az tak doslownie! dla Twojego dobra to mowie:))

saqqara - zla rada;)
                                                  • emperor Re: Emperor, przywoluje Cie do porzadku! 07.05.02, 16:27
                                                    w/w cytat dotyczy ciebie! zlamalas mi serce:(((
                                                  • saqqara Re: Emperor, przywoluje Cie do porzadku! 07.05.02, 16:45
                                                    chodz, utule, Fuego nie ma, wiec mi lap nie pourywa;)))
                                                    caluska dostaniesz.. na droge;))
                                                  • emperor Re: Emperor, przywoluje Cie do porzadku! 07.05.02, 16:47
                                                    za pozno! wiesz jak cie traktuje!
                                                  • saqqara Re: Emperor, przywoluje Cie do porzadku! 07.05.02, 16:48
                                                    czyli obojetnosc miedzy nami?
                                                  • emperor Re: Emperor, przywoluje Cie do porzadku! 07.05.02, 16:51
                                                    tak, bujaj sie mała:)
                                                  • saqqara Re: Emperor, przywoluje Cie do porzadku! 07.05.02, 16:53
                                                    dzisiaj sie nie wieszam, na torach sie klade, wiec z bujania nici;):P

• emperor Re: Emperor, przywoluje Cie do porzadku! 07.05.02, 16:55
                                                    rob co chcesz i tak mi sie znudzilas!
                                                  • saqqara Re: Emperor, przywoluje Cie do porzadku! 07.05.02, 17:07
                                                    uuuuu, meska duma zostala urazona, jak ja to lubie;)))
    • Gość: siostra2 Re: Jak unikać zdrady? IP: *.pozn.gazeta.pl 07.05.02, 13:49
      czy dlatego kazales nam wczoraj zmieniac nicki na literke M?:)
      • motor Re: Jak unikać zdrady? 07.05.02, 13:52
        Bo to przynosi szczęście! M - jak milion w toto lotka
        • Gość: siostra2 Re: Jak unikać zdrady? IP: *.pozn.gazeta.pl 07.05.02, 13:53
          dobra dobra, ty mi tu kitow nie wciskaj hahahahahaha
          • motor Re: Jak unikać zdrady? 07.05.02, 14:07
            M - jak mercedes klasy A?
            • Gość: siostra2 Re: Jak unikać zdrady? IP: *.pozn.gazeta.pl 07.05.02, 14:17
              hahaha ty mi mercedesem oczu nie mydlij:)
              nie wiem dlaczego ale to M to ciagle mi sie z miloscia kojarzy
    • men_ O kurde !!!:)))) 07.05.02, 14:01
      • saqqara hę? :))) 07.05.02, 14:02
        • men_ Cholera jasna, O !:))) 07.05.02, 14:03
          • saqqara i dupsko opalone!! ;)) 07.05.02, 14:06
            • men_ A fe !, fuj !:))) 07.05.02, 14:07
              • saqqara lepsza dupa blada???? ;)) 07.05.02, 14:08
                • men_ W morde, sam nie wiem !:)) 07.05.02, 14:12
                  • saqqara slynna meska logika i zdecydowanie:)) 07.05.02, 14:12
                    • men_ Kurna, my też lubimy tak czasami, dla picu !:)) 07.05.02, 14:17
                      • saqqara picowanie to domena kobiet;)) 07.05.02, 14:21
                        • men_ A mężczyzn to pitolenie, hę ?:))) 07.05.02, 14:23
                          • saqqara wlasnie:)) 07.05.02, 14:31
                        • men_ Tzn. pic na wodę, fotomontaż, hę ?:))) 07.05.02, 14:35
                          saqqara napisał(a):

• saqqara hehe, smutne, ale prawdziwe;) 07.05.02, 14:42
                            • men_ Teraz też picujesz, hę ?:)) 07.05.02, 14:47
                              • saqqara caly czas, przeca kobita jestem, nie?;) 07.05.02, 14:57
                                • men_ Dobrze, że Twój ukochany tego nie czyta ..:))) 07.05.02, 14:58
                                  • saqqara alez ja mu to wczesniej powiedzialam...;) 07.05.02, 15:00
                                    • men_ że to wszystko tylko pic na wodę, fotomontaż ?:)) 07.05.02, 15:03
                                      • saqqara i nawet wiecej;) wszystko mu powiedzialam... 07.05.02, 15:04

• men_ o swoim dotychczasowym.., życiu, hę ?:)) 07.05.02, 15:06
                                          • saqqara do czegos pijesz?;))mowie, ze wszystko! 07.05.02, 15:07

• men_ Nie piję, tylko filozofuję !:))) 07.05.02, 15:08
                                              • saqqara uwazaj, to szkodzi!!:)) 07.05.02, 15:10
                                                • fuego filozofowanie, prawda?...Bo picie na pewno nie;) 07.05.02, 15:12
                                                  • saqqara Frugo wie co mowi:)))) 07.05.02, 15:13

• fuego życie ją nauczyło;)))...i Saqqara;) 07.05.02, 15:16
                                                  • men_ E tam, znowu picujecie :))) 07.05.02, 15:25
                                                • men_ Które szkodzi ? pierwsze czy drugie ?:)) 07.05.02, 15:26
                                                  • fuego drinking-good, thinking-bad;)))) 07.05.02, 15:30
                                                  • saqqara moja krew:)) 07.05.02, 15:30

• men_ Re: moja krew:)) czarna ?:))) 07.05.02, 15:34
                                                  • saqqara Re: moja krew:)) GORACA!!! ;) 07.05.02, 15:36

• men_ GORACA!!! ;) ale w wiaderku z kostkami lodu, hę ?) 07.05.02, 15:39
                                                  • fuego czarna co?Krew?nie nie, moja świeża, czerwoniutka; 07.05.02, 15:36
                                                  • men_ nie nie, moja świża, czerwoniutka-ZNOWU PICUJESZ:) 07.05.02, 15:40
                                                  • fuego się men wypchaj, wieeesz;)Się nie podoba, to nie;) 07.05.02, 15:42
                                                  • men_ To Szakirka mi wmawia , że tylko picujecie :))) 07.05.02, 15:43
                                                  • saqqara jasne, znowu szakira!!! wszystko co zle to ja???:) 07.05.02, 15:46

• men_ Jak nie ma winnych, to winna .., no właśnie ?:))) 07.05.02, 15:48
                                                  • fuego Jaka "Szakirka"?Co to za słodzenie, hę?;)) 07.05.02, 15:46
                                                  • men_ Nic nie słodzę, tylko tak se pitolę :))) 07.05.02, 15:47
                                                  • fuego A widzisz...granica jest cienka;)))) 07.05.02, 15:50
                                                  • men_ znowu picujesz, czy tylko ściemniasz ?:) 07.05.02, 15:52
                                                  • fuego znowu się czepiasz, czy mi się zdaje? 07.05.02, 15:58
                                                  • men_ Kurde, przecież jestem milutki jak aniołek !:))) 07.05.02, 15:59
                                                  • saqqara nie gruchac, golabki:)) 07.05.02, 16:01

• fuego nie pitolić, Szakira;) 07.05.02, 16:02
                                                  • saqqara nie rob sie calusna, malo Ci brakuje, FRUGO!!:) 07.05.02, 16:03

• men_ Przecież nie gRUCHAMY, CHOLERA CIASNA/JASNA:) 07.05.02, 16:04
                                                  • fuego oboje spadać!;) 07.05.02, 16:05
                                                  • men_ Chcesz zostać sama, znowu, hę ?:)) na tym wątku ? 07.05.02, 16:07
                                                  • fuego i po co?Na dźwięk słowa "aniołek" dostaję konwulsj 07.05.02, 16:04
                                                  • men_ Dobra, to wracam do pitolenia, ups. do diabełka :) 07.05.02, 16:06
                                  • fuego cześć Szakira;) 07.05.02, 15:01
                                    • saqqara Frugo??? 07.05.02, 15:04
                                      chodz ucaluje:))))

• fuego FUEGO, Shakiro, FUEGO!!! 07.05.02, 15:07
                                        a fe!!!Przestań, zabieraj łapy!!!;)
                                        • saqqara Misku:)) 07.05.02, 15:08
                                          chcialabys:))
                                          i jak? jedziesz na skrzyzowaniach stac?;)
                                          • fuego Re: Misku:)) 07.05.02, 15:11
                                            a co?to teraz gdzieś jechać specjalnie trzeba??Mnie tam stara poczciwa latarnia
                                            na rogu wystarczy;))
                                            • saqqara Re: Misku:)) 07.05.02, 15:12
                                              hehe, zmieniasz lokalizacje???;))))))))
                                              • fuego Re: Misku:)) 07.05.02, 15:15
                                                nie, spotkasz mnie tam gdzie zwykle;)))

A tak seriously to jeszcze nie wiadomo. Może tak, może nie, z akcentem
                                                na "nie";))))
                                                • saqqara Re: Misku:)) 07.05.02, 15:22
                                                  to dobrze, bo juz sie marwilam, ze sie nie spotkamy;))

a wszystko przez ynteligentna kolezanke?;)
                                                  • fuego Re: Misku:)) 07.05.02, 15:25
                                                    się rozumie...:(Dobrze, że mi to przez phone powiedziałą, bo bym ją rozniosła.
                                                    Swe wnętrze mogłaby zobaczyć;))
                                                  • saqqara Re: Misku:)) 07.05.02, 15:30
                                                    swoje wnetrze przez otwory nosowe? zawsze wiedzialam ze powinnas zostac
                                                    chirurgiem;))
                                                  • fuego Re: Misku:)) 07.05.02, 15:33
                                                    ...plastycznym;))Eh, skalpelem to ja bym się pobawiła w niektórych
                                                    przypadkach;))
                                                  • saqqara Re: Misku:)) 07.05.02, 15:36
                                                    o czyjej anielskiej buzce myslisz?;))
                                                  • fuego Re: Misku:)) 07.05.02, 15:39
                                                    o żadnej anielskiej...o takiej z wyrytą ćwiartką inteligencji myślę;))
                                                  • saqqara Re: Misku:)) 07.05.02, 15:45
                                                    ta ta, wlasnie o tej myslalam;))
                                                  • fuego Re: Misku:)) 07.05.02, 15:48
                                                    niby o tej samej myslimy, a jednak w dwóch osobach...;)))))
                                                    ale spokój, nie bój nic, po kolei się za nie weźmiemy;)
    • saqqara Odstosunkowac sie od szakiry ale juz!!! :) 07.05.02, 15:53
      zadna winna, zadne kostki lodu itd!!
      i nie pitolic!!! to nie plaza, do jasnej ciasnej!! cholera!:)
      • men_ Jeszcze dodaj: w try miga !:))) 07.05.02, 15:55
        • saqqara nie zmiesci sie:))) 07.05.02, 15:57
          • motor Ale o co chodzi? 07.05.02, 15:58
          • men_ Nie ma się co pieścić, zawsze się ...:))) 07.05.02, 15:58
            • saqqara MEN!!!! nie przeginaj ... palki:)) 07.05.02, 15:59
              • men_ Nie przeginam, tylko filozofuję, O !:)) 07.05.02, 16:00
                • fuego Napij się lepiej;) 07.05.02, 16:01
                • saqqara nie filozuj ;)) 07.05.02, 16:01
                  • men_ FUJ, nie będę - od jutra :))) 07.05.02, 16:05
    • saqqara koniec, nie dyskutuje wiecej!!!! 07.05.02, 16:07
      mam immunitet, prosze mnie nie tykac, obchodzic wielkim lukiem, kazdy kto sie
      zblizy na odleglosc mniejsza niz 10 cm naraza sie na niebezpieczenstwo
      porazenia pradem! na smierc!
      • men_ To będziesz teraz picować, czy pitolić ?:)) 07.05.02, 16:08
        • fuego Dosyć tego dobrego.Spadywuję. 07.05.02, 16:12
          • men_ No to fruuuuuu-go !:))) 07.05.02, 16:13
            • saqqara zaraz bede robic spiecie na kablach!;) 07.05.02, 16:20
              • men_ A po co i jak ?:))) 07.05.02, 16:22
                • saqqara po co? a tak sobie;)) bo mam ochote:)) a jak? 07.05.02, 16:23
                  wsadze konce kabelkow do wody i fruuuuuu, paluszki pojda z dymem!
                  • men_ Dziwne ochoty Ciebie nachodzą,nie znasz innych? :) 07.05.02, 16:25
                    • saqqara znam, dlatego mam taki nick:) 07.05.02, 16:46
                      saqqara to cmentarz, nie musze chyba dalej wyjasniac?;)
                      • men_ brrrrr - to może zmień na Sahara ?:))) 07.05.02, 16:54
                        • saqqara hehe, nic z tego:) saqqara jest i zostanie:) pa. 07.05.02, 16:57
                          • motor dziwna naszla mnie ochota - wsadzić coś w d kota 08.05.02, 08:50
                            • saqqara sprawdz czy kot ma wykupiona polise na zycie:) 08.05.02, 09:09
                              • motor Już mi przeszło 08.05.02, 11:40
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka