mario2 01.12.04, 07:50 albo juz poczatki menopauzy. No jasne- jak sie ma tak dluga pauze od menow.... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maryjo_04 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 01.12.04, 07:57 Mario, zostaw Samantę w spokoju, bardzo Cię proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 01.12.04, 07:58 jak ona przstanie sie wloczyc za mna jak smrod za wojskiem i medzic swa wiejska elokwencja, to ja zostawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak.. Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 08:48 daj spokoj, ona jest "specjalnej troski" ta wiejska elokwencja ,ladne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan tarej Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego IP: *.net.gov.bc.ca 01.12.04, 08:51 dla samanty pies i człowiek to jedno,zapewne więc nie obrazi się gdy będziemy o niej pisać per"suko" ??? p.s. to maryjo_04 to nowe wcielenie 02 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak... Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 08:52 i podlega Ustawie o Ochronie Zwierzat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego IP: *.espol.com.pl 01.12.04, 09:00 Maryjko,dziekuje ale daj spokoj...nie trzeba. tego typu teksty od jakiegos juz czasu zupelnie nie robia na mnie wrazenia .Jesli panowie mario i maliniak akurat potrzebuja takiego bodzca zeby podniesc swoja samoocene to ja im zalowac nie bede .Mario ... Mozesz byc pewien ,ze jesli przyjdzie na mnie czas menopauzy nie bede histeryzowac z tego powodu ,bo kazdy wiek w zyciu czlowieka ma swoj niepowtarzalny urok .A co do menow...Pan tarej ,pisz sobie skarbie co chcesz jesli dzieki temu czujesz sie lepiej ,bic sie z toba nie bede.Niemniej zastanow sie dlaczego sprawia ci to przyjemnosc i co na tym zyskujesz .... A teraz zegnam uprzejmie i zycze wam duzo ciepla i milego dnia . Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 01.12.04, 09:28 Co nie zmienia postaci rzeczy, ze wloczysz sie jak smrod po spodniach i usilujesz Lepperowsko- walesowska retoryka umoralniac wszystkich dookola. Mam nadzieje, ze zastosujesz sie do tego co juz nieraz obiecywalas i odstosunkujesz sie w koncu ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak... Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 09:34 dziewcze lubi foloklor, a najlepsze jak probuje byc kulturalna, ale genow inteligenckich ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 01.12.04, 09:40 poza tym jak zawsze robi z geby dupe. Od wczoraj juz 4 razy nas opuszczala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak... Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 09:49 kokietka psia mac Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 01.12.04, 09:57 nie sadze, ona nawet nie zna takiego slowa jak kokietowanie. Po prostu skleroza w jej wieku juz daje o sobie znac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan tarej Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego IP: *.net.gov.bc.ca 01.12.04, 12:38 droga samanto! piszę do ciebie,bo.... cię lubię,chociażby z tego względu,że jak się pojawiłem na tym forum ty pierwsza się odezwałaś i nie były to wyzwiska ![abstrahuje od twojego poziomu intelektualnego]; więc skarbie skoro piszesz spersonifikowane peany na temat ZWIERZĄT,to pozwoliłem sobie na takie porównanie jak wyżej...skoro mówisz A musisz ponieść konsekwencje rodzącego się w związku z tym B.... to tyle... pozdrawiam i całuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 01.12.04, 12:43 Nie mow tak do niej, bo i tak nie zrozumie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta panta rej... IP: *.espol.com.pl 01.12.04, 14:01 <więc skarbie skoro piszesz spersonifikowane peany na temat ZWIERZĄT,to pozwoliłem sobie na takie porównanie jak wyżej...skoro mówisz A musisz ponieść konsekwencje rodzącego się w związku z tym B....> Skoro musisz takie rzeczy pisac wiec pisz i nie staraj sie z tego tlumaczyc .Twoje obrazliwe slowa nie sa dla mnie zadna konsekwencja ...zupelnie nie rozumiem dlaczego tak sie denerwujesz .Uwazasz ,ze zwierzeta sa od nas gorsze? jesli tak to w czym? Niestety czy Ci sie to podoba czy nie sa stworzone tak samo jak my i maja takie same prawa .I wierz mi ,one maja dusze ....Nie bede jednak rozmawiac na ten temat poniewaz masz zupelnie inne przekonania a ja nie zamierzam nikogo o niczym przekonywac . Jedno mnie tylko zastanawia...Dlaczego tak strasznie wzburzyla cie mozliwosc ,ze zwierzeta sa takimi samymi istotami jak my? Dlaczego jest to dla Ciebie obrazliwe ? Jeszcze gwoli wyjasnienia...nie uczlowieczam zwierzat ,mowilismy o smierci zwierzat i posiadaniu duszy ,a to jest roznica. Mysle ,ze nie ma sensu wiecej grzebac w tym temacie bo i tak nic to nie da .Szanuje twoje przekonania ...to tyle. Nie mam do cibie zalu za to ze mnie obrazasz ,widocznie jest to dla ciebie wazne skoro to robisz. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan tarej Re: panta rej... IP: *.net.gov.bc.ca 01.12.04, 14:03 gdzie cię obraziłem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: panta rej... IP: *.espol.com.pl 01.12.04, 14:11 niewazne ...mysle ,ze juz wystarczy tej rozmowy,ktora wlasciwie nic nam nie daje .Wszystkiego dobrego zycze .Mysle ,ze nagadalam sie za kolejne pol roku ... Paps Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak... Re: panta rej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:51 pozegnalas sie samcia tym razem na dobre, czy znowu za chwile bedziesz "aktywna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Panta ryj...! IP: *.arcor-ip.net 01.12.04, 15:33 a to sie okaze, jak z ta aktywnoscia. Mamy sezon na polowania... a kto nie ryje - ten w dolki nie wpada... (hollender - sam wymyslilem?, niemozliwe...) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: panta rej... 01.12.04, 21:38 chyba rzeczy-wiście przechodzisz jakiś kryzys ........ Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: panta rej... 01.12.04, 22:15 Autorytety forumowe wypowiedzieły sie, poważna sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: panta rej... 01.12.04, 22:24 libressa napisała: > Autorytety forumowe wypowiedzieły sie, poważna sprawa :) jeżeli to było do mnie.....to mało bystra jesteś............ Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: panta rej... 01.12.04, 22:31 uwazasz sie za autorytet, a to dopiero kuriozum :) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: panta rej... 01.12.04, 22:36 nie skarbie,pisałem tylko że mało bystra jesteś....i mnie nie prowokuj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: panta rej... 01.12.04, 22:53 po dwóch uwagach w dzienniczku,to każda by błysnęła :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 podpaseczka, lansuje samantkowe fiutki... 01.12.04, 22:38 ale sie porobilo, Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: podpaseczka, lansuje samantkowe fiutki... 01.12.04, 22:40 kitus, mnie "fiutki" samantkowe nie interesuja, to jej problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo_04 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 02.12.04, 07:44 Ja też! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 02.12.04, 07:45 Ty masz depresje maniakalno- paranoidalna :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo_04 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 02.12.04, 07:49 Hmmm :))) To jest nas dwoje! "Pozabijali się nawzajem..." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 02.12.04, 07:50 Ja nie mam takiej depresji :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo_04 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 02.12.04, 08:07 O, w takim razie podaj cegłę ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 02.12.04, 08:08 chcesz budowac nowy dom? :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo_04 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 02.12.04, 08:16 Nie, przecież tyle wokół już wybudowanych stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 02.12.04, 08:16 to po ch...ere mam Ci cegle podawac? Odpowiedz Link Zgłoś