Dodaj do ulubionych

Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego

01.12.04, 07:50
albo juz poczatki menopauzy. No jasne- jak sie ma tak dluga pauze od
menow.... :)
Obserwuj wątek
    • maryjo_04 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 01.12.04, 07:57
      Mario, zostaw Samantę w spokoju, bardzo Cię proszę.
      • mario2 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 01.12.04, 07:58
        jak ona przstanie sie wloczyc za mna jak smrod za wojskiem i medzic swa wiejska
        elokwencja, to ja zostawie
        • Gość: maliniak.. Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 08:48
          daj spokoj, ona jest "specjalnej troski"
          ta wiejska elokwencja ,ladne
          • Gość: pan tarej Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego IP: *.net.gov.bc.ca 01.12.04, 08:51
            dla samanty pies i człowiek to jedno,zapewne więc nie obrazi się gdy będziemy o
            niej pisać per"suko" ???

p.s. to maryjo_04 to nowe wcielenie 02 ???
            • Gość: maliniak... Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 08:52
              i podlega Ustawie o Ochronie Zwierzat
              • Gość: samanta Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego IP: *.espol.com.pl 01.12.04, 09:00
                Maryjko,dziekuje ale daj spokoj...nie trzeba. tego typu teksty od jakiegos juz
                czasu zupelnie nie robia na mnie wrazenia .Jesli panowie mario i maliniak
                akurat potrzebuja takiego bodzca zeby podniesc swoja samoocene to ja im zalowac
                nie bede .Mario ... Mozesz byc pewien ,ze jesli przyjdzie na mnie czas
                menopauzy nie bede histeryzowac z tego powodu ,bo kazdy wiek w zyciu czlowieka
                ma swoj niepowtarzalny urok .A co do menow...Pan tarej ,pisz sobie skarbie co
                chcesz jesli dzieki temu czujesz sie lepiej ,bic sie z toba nie bede.Niemniej
                zastanow sie dlaczego sprawia ci to przyjemnosc i co na tym zyskujesz .... A
                teraz zegnam uprzejmie i zycze wam duzo ciepla i milego dnia .
                • mario2 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 01.12.04, 09:28
                  Co nie zmienia postaci rzeczy, ze wloczysz sie jak smrod po spodniach i
                  usilujesz Lepperowsko- walesowska retoryka umoralniac wszystkich dookola.
                  Mam nadzieje, ze zastosujesz sie do tego co juz nieraz obiecywalas i
                  odstosunkujesz sie w koncu ode mnie.
                  • Gość: maliniak... Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 09:34
                    dziewcze lubi foloklor,
                    a najlepsze jak probuje byc kulturalna,
                    ale genow inteligenckich ziobro.
                    • mario2 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 01.12.04, 09:40
                      poza tym jak zawsze robi z geby dupe. Od wczoraj juz 4 razy nas opuszczala :)
                      • Gość: maliniak... Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 09:49
                        kokietka psia mac
                        • mario2 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 01.12.04, 09:57
                          nie sadze, ona nawet nie zna takiego slowa jak kokietowanie. Po prostu skleroza
                          w jej wieku juz daje o sobie znac :)
                • Gość: pan tarej Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego IP: *.net.gov.bc.ca 01.12.04, 12:38
                  droga samanto!
                  piszę do ciebie,bo.... cię lubię,chociażby z tego względu,że jak się pojawiłem
                  na tym forum ty pierwsza się odezwałaś i nie były to wyzwiska ![abstrahuje od
                  twojego poziomu intelektualnego];
                  więc skarbie skoro piszesz spersonifikowane peany na temat ZWIERZĄT,to
                  pozwoliłem sobie na takie porównanie jak wyżej...skoro mówisz A musisz ponieść
                  konsekwencje rodzącego się w związku z tym B....
                  to tyle...
                  pozdrawiam i całuje :)))
                  • mario2 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 01.12.04, 12:43
                    Nie mow tak do niej, bo i tak nie zrozumie!
                    :)
                  • Gość: samanta panta rej... IP: *.espol.com.pl 01.12.04, 14:01

<więc skarbie skoro piszesz spersonifikowane peany na temat ZWIERZĄT,to
                    pozwoliłem sobie na takie porównanie jak wyżej...skoro mówisz A musisz ponieść
                    konsekwencje rodzącego się w związku z tym B....>
                    Skoro musisz takie rzeczy pisac wiec pisz i nie staraj sie z tego
                    tlumaczyc .Twoje obrazliwe slowa nie sa dla mnie zadna konsekwencja ...zupelnie
                    nie rozumiem dlaczego tak sie denerwujesz .Uwazasz ,ze zwierzeta sa od nas
                    gorsze? jesli tak to w czym? Niestety czy Ci sie to podoba czy nie sa stworzone
                    tak samo jak my i maja takie same prawa .I wierz mi ,one maja dusze ....Nie
                    bede jednak rozmawiac na ten temat poniewaz masz zupelnie inne przekonania a ja
                    nie zamierzam nikogo o niczym przekonywac . Jedno mnie tylko
                    zastanawia...Dlaczego tak strasznie wzburzyla cie mozliwosc ,ze zwierzeta sa
                    takimi samymi istotami jak my? Dlaczego jest to dla Ciebie obrazliwe ? Jeszcze
                    gwoli wyjasnienia...nie uczlowieczam zwierzat ,mowilismy o smierci zwierzat i
                    posiadaniu duszy ,a to jest roznica. Mysle ,ze nie ma sensu wiecej grzebac w
                    tym temacie bo i tak nic to nie da .Szanuje twoje przekonania ...to tyle.
                    Nie mam do cibie zalu za to ze mnie obrazasz ,widocznie jest to dla ciebie
                    wazne skoro to robisz. Pozdrawiam .
                    • Gość: pan tarej Re: panta rej... IP: *.net.gov.bc.ca 01.12.04, 14:03
                      gdzie cię obraziłem ???
                      • Gość: samanta Re: panta rej... IP: *.espol.com.pl 01.12.04, 14:11
                        niewazne ...mysle ,ze juz wystarczy tej rozmowy,ktora wlasciwie nic nam nie
                        daje .Wszystkiego dobrego zycze .Mysle ,ze nagadalam sie za kolejne pol
                        roku ... Paps
                        • Gość: maliniak... Re: panta rej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:51
                          pozegnalas sie samcia tym razem na dobre,
                          czy znowu za chwile bedziesz "aktywna"
                          • Gość: Mark Panta ryj...! IP: *.arcor-ip.net 01.12.04, 15:33
                            a to sie okaze, jak z ta aktywnoscia.
                            Mamy sezon na polowania...
                            a kto nie ryje - ten w dolki nie wpada...

(hollender - sam wymyslilem?, niemozliwe...)
                        • schizoo Re: panta rej... 01.12.04, 21:38
                          chyba rzeczy-wiście przechodzisz jakiś kryzys ........
                          • libressa Re: panta rej... 01.12.04, 22:15
                            Autorytety forumowe wypowiedzieły sie, poważna sprawa :)
                            • schizoo Re: panta rej... 01.12.04, 22:24
                              libressa napisała:

> Autorytety forumowe wypowiedzieły sie, poważna sprawa :)

jeżeli to było do mnie.....to mało bystra jesteś............
                              • libressa Re: panta rej... 01.12.04, 22:31
                                uwazasz sie za autorytet, a to dopiero kuriozum :)
                                • schizoo Re: panta rej... 01.12.04, 22:36
                                  nie skarbie,pisałem tylko że mało bystra jesteś....i mnie nie prowokuj ;-)
                                  • libressa Re: panta rej... 01.12.04, 22:39
                                    dostosowałam sie widac do ciebie :)
                                    • schizoo Re: panta rej... 01.12.04, 22:44
                                      na naukę nigdy nie jest za późno :)
                                      • libressa Re: panta rej... 01.12.04, 22:44
                                        korzystaj zatem :)
                                        • schizoo Re: panta rej... 01.12.04, 22:53
                                          po dwóch uwagach w dzienniczku,to każda by błysnęła :)
                                          • libressa Re: panta rej... 01.12.04, 23:00
                                            ja nie jestem każda :)
                                • kitek1 podpaseczka, lansuje samantkowe fiutki... 01.12.04, 22:38
                                  ale sie porobilo,
                                  • libressa Re: podpaseczka, lansuje samantkowe fiutki... 01.12.04, 22:40
                                    kitus, mnie "fiutki" samantkowe nie interesuja, to jej problem :)
    • maryjo_04 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 02.12.04, 07:44
      Ja też!
      • mario2 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 02.12.04, 07:45
        Ty masz depresje maniakalno- paranoidalna :)
        • maryjo_04 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 02.12.04, 07:49
          Hmmm :))) To jest nas dwoje!
          "Pozabijali się nawzajem..."
          ;)
          • mario2 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 02.12.04, 07:50
            Ja nie mam takiej depresji :)
            • maryjo_04 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 02.12.04, 08:07
              O, w takim razie podaj cegłę ! ;)
              • mario2 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 02.12.04, 08:08
                chcesz budowac nowy dom? :)
                • maryjo_04 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 02.12.04, 08:16
                  Nie, przecież tyle wokół już wybudowanych stoi.
                  • mario2 Re: Samantka przechodzi kryzys wieku sredniego 02.12.04, 08:16
                    to po ch...ere mam Ci cegle podawac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka