Gość: jotde IP: *.pg.com 07.12.04, 13:39 Czy ktoś wie gdzie w Warszawie można iść na Sylwestra w pojedynkę, aby poznać kogoś... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karo Re: Sylwester dla samotnych... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.12.04, 18:43 Witaj, mam podobny problem.Chcialam wybrac sie w gory, ale chyba nie wypali.Napisz.Moze gdzies sie rzem wybierzemy Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarkowski Re: Sylwester dla samotnych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:46 najlepiej isc gdzies do klubu,gdzie jest luz i nie trzeba miec kobiecznie pare.chetnie sie dolacze Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Sylwester dla samotnych... 07.12.04, 18:50 do burdelu tam zawsze można kogoś spotkać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Sylwester dla samotnych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:51 ja jestem za i czekam na info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: Sylwester dla samotnych... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.12.04, 18:54 to skad jestescie, moz jakies propozycje, gory?lub? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Sylwester dla samotnych... 07.12.04, 18:54 na jakie info ty czekasz ? Jak chcesz widzieć gdzie w pobliżu są burdele to poczytaj prase lokalną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do IDIOTY Tasman.. Re Sylwester dla samotnych... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.12.04, 18:58 Jakby szukala burdelu dziopa, to nie na nacie, a z pewnoscia nie potrzebowala rad od dupka takiego, bo znalaby sie na tym fachu KOLS BRAKUJE CI CZEGOS;CHYBa piatej klepki Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Re Sylwester dla samotnych... 07.12.04, 19:03 nie jestem twoim KOLS leszczyku A skąd wiesz czego ona szuka ??? Skoro poprosiła o propozycje to odpisałem , to chyba jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO tilsa... Re: Re Sylwester dla samotnych... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.12.04, 19:07 ale sie domyslam, brakuje ci troszke myslenia Chlopie,A czy ty kols jestes, czy nie-to inni to najlepiej ocenia! To chyba logoiczne! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Re Sylwester dla samotnych... 07.12.04, 19:12 czego ty sie możesz domyślać. nie jestes moim KOLS i tyle to nie od ciebia zależy. Prosze jak to łatwo powiedzieć że komuś brakuje myślenia , zadziwaiasz mnie swoją iognorancja. Za to lubie to forum zawsze mozna spotkać interesującuych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotde Re: Re Sylwester dla samotnych... IP: *.pg.com 08.12.04, 12:32 Dziękuję za wszystkie propozycje, ale szczerze mówiąc żadna mnie nie zainteresowała. Całonocna, samotna posiadówa w klubie to nie dla mnie, szukam głównie ofert bali sylwestrowych organizowanych przez jakieś biura matrymonialne, aby można było poszaleć, wybawic sie, a przede wszystkim spotkać ludzi takich jak ja, dotkniętych samotnością, dodam, że jestem samotna od 18 lat. Czy ktos spotkał gdzieś taka ofertę...??? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Re Sylwester dla samotnych... 08.12.04, 12:37 jest tu na forum wątek faceta co szuka panny na sylwestra. Może z nim spróbój. Nie dość że nie bedziesz sama to jeszcze cu gość bal zasponsoruje , bo będzie chciał zrobić dobre wrażenie :) Powidzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Re Sylwester dla samotnych... IP: *.96.udn.pl 09.12.04, 14:03 U nas w Radomiu są Kluby samotnych serc.W Warszawie z tego co wiem w domu Kultury np.na Bielanach też.Te Kluby organizują u nas świetne zabawy. Teraz na Andrzejki było wspaniale.Tyle, ze należy chodzić wcześniej aby kogoś poznać i na Sylwestra mieć już toważystwo. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś