Dodaj do ulubionych

Sylwester dla samotnych...

IP: *.pg.com 07.12.04, 13:39
Czy ktoś wie gdzie w Warszawie można iść na Sylwestra w pojedynkę, aby poznać
kogoś...
Obserwuj wątek
    • Gość: Karo Re: Sylwester dla samotnych... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.12.04, 18:43
      Witaj,
      mam podobny problem.Chcialam wybrac sie w gory, ale chyba nie wypali.Napisz.Moze
      gdzies sie rzem wybierzemy
      Karolina
    • Gość: czarkowski Re: Sylwester dla samotnych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:46
      najlepiej isc gdzies do klubu,gdzie jest luz i nie trzeba miec kobiecznie
      pare.chetnie sie dolacze
    • diabel.tasmanski Re: Sylwester dla samotnych... 07.12.04, 18:50
      do burdelu tam zawsze można kogoś spotkać
      • Gość: gosia Re: Sylwester dla samotnych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:51
        ja jestem za i czekam na info
        • Gość: Karo Re: Sylwester dla samotnych... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.12.04, 18:54
          to skad jestescie, moz jakies propozycje, gory?lub?
        • diabel.tasmanski Re: Sylwester dla samotnych... 07.12.04, 18:54
          na jakie info ty czekasz ? Jak chcesz widzieć gdzie w pobliżu są burdele to
          poczytaj prase lokalną
          • Gość: do IDIOTY Tasman.. Re Sylwester dla samotnych... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.12.04, 18:58
            Jakby szukala burdelu dziopa, to nie na nacie, a z pewnoscia nie potrzebowala
            rad od dupka takiego, bo znalaby sie na tym fachu
            KOLS BRAKUJE CI CZEGOS;CHYBa piatej klepki
            • diabel.tasmanski Re: Re Sylwester dla samotnych... 07.12.04, 19:03
              nie jestem twoim KOLS leszczyku
              A skąd wiesz czego ona szuka ???
              Skoro poprosiła o propozycje to odpisałem , to chyba jasne
              • Gość: DO tilsa... Re: Re Sylwester dla samotnych... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.12.04, 19:07
                ale sie domyslam, brakuje ci troszke myslenia Chlopie,A czy ty kols jestes, czy
                nie-to inni to najlepiej ocenia! To chyba logoiczne!
                • diabel.tasmanski Re: Re Sylwester dla samotnych... 07.12.04, 19:12
                  czego ty sie możesz domyślać.
                  nie jestes moim KOLS i tyle to nie od ciebia zależy. Prosze jak to łatwo
                  powiedzieć że komuś brakuje myślenia , zadziwaiasz mnie swoją iognorancja. Za to
                  lubie to forum zawsze mozna spotkać interesującuych ludzi
                  • Gość: jotde Re: Re Sylwester dla samotnych... IP: *.pg.com 08.12.04, 12:32
                    Dziękuję za wszystkie propozycje, ale szczerze mówiąc żadna mnie nie
                    zainteresowała. Całonocna, samotna posiadówa w klubie to nie dla mnie, szukam
                    głównie ofert bali sylwestrowych organizowanych przez jakieś biura
                    matrymonialne, aby można było poszaleć, wybawic sie, a przede wszystkim spotkać
                    ludzi takich jak ja, dotkniętych samotnością, dodam, że jestem samotna od 18
                    lat. Czy ktos spotkał gdzieś taka ofertę...???
                    • diabel.tasmanski Re: Re Sylwester dla samotnych... 08.12.04, 12:37
                      jest tu na forum wątek faceta co szuka panny na sylwestra. Może z nim spróbój.
                      Nie dość że nie bedziesz sama to jeszcze cu gość bal zasponsoruje , bo będzie
                      chciał zrobić dobre wrażenie :)
                      Powidzenia
                    • Gość: Mag Re: Re Sylwester dla samotnych... IP: *.96.udn.pl 09.12.04, 14:03
                      U nas w Radomiu są Kluby samotnych serc.W Warszawie z tego co wiem w domu
                      Kultury np.na Bielanach też.Te Kluby organizują u nas świetne zabawy. Teraz na
                      Andrzejki było wspaniale.Tyle, ze należy chodzić wcześniej aby kogoś poznać i
                      na Sylwestra mieć już toważystwo. Powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka