Gość: Jacek IP: 195.94.210.* 29.08.01, 09:09 Czy nie sądzicie,że dziś jest piękny dzień by się zakochać... Tylko w kim? Gdzie jesteś moja słodka...? Dobrego dnia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martar Re: Zakocham się.. 29.08.01, 09:24 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Czy nie sądzicie,że dziś jest piękny dzień by się zakochać... Ja uważam, że każdy dzień jest dobry, żeby się zakochać. A jak już się zakochasz, to napewno będzie to najpiękniejszy dzień. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Zakocham się.. IP: 195.94.210.* 29.08.01, 10:00 martar napisał(a): > Gość portalu: Jacek napisał(a): > > > Czy nie sądzicie,że dziś jest piękny dzień by się zakochać... > > Ja uważam, że każdy dzień jest dobry, żeby się zakochać. A jak już się zakochas > z, > to napewno będzie to najpiękniejszy dzień. > Pozdrowienia > --------------------------------------------------------------- Dlatego ciesze się,że to już dziś Marto.. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
martar Re: Zakocham się.. 29.08.01, 10:09 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Dlatego ciesze się,że to już dziś Marto.. > Buziaki Jaka fantastyczna perspektywa! Wiedzieć,że to już dziś. Aż mi sie zaczął ten dzień wydawać piękniejszy niż do tej pory był. Również buziaki, pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Zakocham się.. IP: 195.94.210.* 29.08.01, 10:22 A czy Ty jestes już zakochana Martuś..? Odpowiedz Link Zgłoś
martar Re: Zakocham się.. 29.08.01, 10:33 > A czy Ty jestes już zakochana Martuś..? Nie Jacku, jeszcze nie ... Ale to chyba dobrze, bo ten piękny dzień jeszcze przede mną :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
martar Re: Zakocham się.. 29.08.01, 10:43 > To moze dziś? Może dziś... nie wiem jeszcze, wszystko mozliwe. Dzień dopiero się zaczyna (no może już trochę trwa) Napewno jutro będę znała odpowiedź na to pytanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Zakocham się.. IP: 195.94.210.* 29.08.01, 10:49 Gdzie jesteś Martuś? Odpowiedz Link Zgłoś
martar Re: Zakocham się.. 29.08.01, 12:32 > Gdzie jesteś Martuś? Jestem znowu tu na forum, nie mogłam się połączyć z tą stroną przez jakiś czas. Zrozumiałam pytanie? A może tak: jestem w Gdyni, albo: jestem w pracy :-)) Pozrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Zakocham się.. 29.08.01, 09:26 Każdy dzień i no dobre są do zakochania. Tylko żeby zakochanie chaciało przyjść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Zakocham się.. IP: 195.94.210.* 29.08.01, 09:45 mag_nolia napisał(a): > Każdy dzień i no dobre są do zakochania. > Tylko żeby zakochanie chaciało przyjść! ----------------------------------- przyjdzie,przyjdzie! mam jakies dziwne przeczucie... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Zakocham się.. 29.08.01, 09:51 Otwarte serce i wszelkie zmysły, wróżę, że faktycznie przyjdzie. Ale szukasz go przez Internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Zakocham się.. IP: 195.94.210.* 29.08.01, 09:58 mag_nolia napisał(a): > Otwarte serce i wszelkie zmysły, wróżę, że faktycznie przyjdzie. > Ale szukasz go przez Internet? ---------------------------------------------------------- Ja nie szukam Kwiatuszku.. Samo przyjdzie... Jaka piekna perspektywa! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Zakocham się.. 29.08.01, 10:07 Widzę, że znasz się na roślinkach. Prsp... faktycznie piękna, oby się urealniła. A w kim chcesz się zakochać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Zakocham się.. IP: 195.94.210.* 29.08.01, 10:21 Wiesz,to pewnie mnie "weżmie" z jakiejś nieoczekiwanej strony Na to licze.. Odpowiedz Link Zgłoś