wawka30 11.05.02, 23:30 kiedys lubilam z toba gadac na innym forum - a teraz stales sie totalnym kutasem, a juz twoja wypowiedz do leny8 , nic dodac, ujac ! gdzie jest ten dawny mario2 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: messja Re: MARIO 2: IP: *.proxy.aol.com 11.05.02, 23:48 wawka30 napisał(a): > kiedys lubilam z toba gadac na innym forum - a teraz stales sie totalnym > kutasem, a juz twoja wypowiedz do leny8 , nic dodac, ujac ! > gdzie jest ten dawny mario2 ? a co jej powiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś
wawka30 Re: MARIO 2: 11.05.02, 23:53 ze jego kobieta to super, a reszta to "dziury" - cos w tym rodzaju ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: 5??? IP: *.proxy.aol.com 11.05.02, 23:56 woland? napisał(a): > Laczego nikt nie liczy ? > Woland <na bani> a laczego ktos by mial liczyc? Messja (nie na bani, chodzby chciala...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: cze messyja...:)))) 11.05.02, 23:58 pozdrowienia od onlyani nie na bani, hi hi hi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: cze messyja...:)))) 12.05.02, 00:04 dzięki, i ja podrawiam od onlyWoalnda na bani, a jak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cze messyja...:)))) IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 00:05 onlyania napisał(a): > pozdrowienia od onlyani nie na bani, hi hi hi > :)))) pozdrowienia od messji (ktora szuka teraz jakiegos rymu, ale nie moze znalezc....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: cze messyja...:)))) 12.05.02, 00:06 he he he pozdrawia messyja co siem wlasnie spija.....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cze messyja...:)))) IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 00:07 onlyania napisał(a): > he he he > pozdrawia messyja co siem wlasnie spija.....:)))) moze ktos by umial jednym piwkiem sie spic, ale nie ja:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cze messyja...:)))) IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 00:09 onlyania napisał(a): > ja juz umiem dwoma.....:))))) jak do tego doszlas? (zazdroszcze troche, taka oszczednosc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: cze messyja...:)))) 12.05.02, 00:12 he he he najpierw oszczedzalam na jedzeniu..... no i z tego wyszla oszczednosc na piciu ktora obecnie wdrozylam w zycie......:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cze messyja...:)))) IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 00:14 onlyania napisał(a): > he he he > najpierw oszczedzalam na jedzeniu..... > no i z tego wyszla oszczednosc na piciu ktora obecnie wdrozylam w > zycie......:)))) u mnie nawet przy najwiekszej oszcednosci na jedzeniu dwoma piwami sie nie wstawie... moze jeszcze poczwicze... ale nie mam gdzie... mzoe jutro, troszeczke:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: cze messyja...:)))) 12.05.02, 00:17 kurde, a co bedzie jak dojde do tego ze nawet nie pijac bede pijana?????? kurde, musze sie zastanowic czy warto...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cze messyja...:)))) IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 00:19 onlyania napisał(a): > kurde, a co bedzie jak dojde do tego ze nawet nie pijac bede pijana?????? > kurde, musze sie zastanowic czy warto...... nie wiem... ciekawa perspektywa, ale nie dla mnie (lubie piwo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: cze messyja...:)))) 12.05.02, 00:22 no i wlasnie w tym problem caly jest!!!! no przeciez nie przerzuce sie na bezalkoholowe czy na podpiwek....:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cze messyja...:)))) IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 00:24 onlyania napisał(a): > no i wlasnie w tym problem caly jest!!!! > no przeciez nie przerzuce sie na bezalkoholowe czy na podpiwek....:((((( bezalkohowe???? okropnosc, to juz lepiej mineralna:))) a co to jest podpiwek? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: cze messyja...:)))) 12.05.02, 00:27 ten podpiwek to takie tam cos...... no nie, te bezalkoholowe piwa tez bywaja dobre (znam takie jedno)..... tylko szkoda ze tam alkoholu nie ma, i w tym problem....:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cze messyja...:)))) IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 00:30 onlyania napisał(a): > ten podpiwek to takie tam cos...... > no nie, te bezalkoholowe piwa tez bywaja dobre (znam takie jedno)..... > tylko szkoda ze tam alkoholu nie ma, i w tym problem....:(((( niedobre, oszukane... ale mi ten podpiwek wytlumaczylas:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: cze messyja...:)))) 12.05.02, 00:33 a co ja ci bede o podpiwku duzo tlumaczyla, skoro to bez alkoholu jest....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cze messyja...:)))) IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 00:35 onlyania napisał(a): > a co ja ci bede o podpiwku duzo tlumaczyla, skoro to bez alkoholu jest....:)))) > ) faktycznie, nie ma co tlumaczyc:))) to znasz jakies naprawde ciekawe trunki?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: cze messyja...:)))) 12.05.02, 00:38 nie znam, bo jak poznaje jakis nowy ciekawy trunek to nasepnego dnia nic nie pamietam zazwyczaj, i niech tak zostanie, he he he :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: cze messyja...:)))) IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 00:42 onlyania napisał(a): > nie znam, bo jak poznaje jakis nowy ciekawy trunek to nasepnego dnia nic nie > pamietam zazwyczaj, i niech tak zostanie, he he he :)))) ;)))))) ja juz nie experymentuje z zapominaniem... chyba, ze zapomne i przesadze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: cze messyja...:)))) 12.05.02, 00:46 he he he..... tak zle to nie ma z tym niepamietaniem...... przeca mowie ze ja przy piwie zazwyczaj zostaje,latwiej odpowiedziec nastepnego dnia na pytanie co pilam, nawet jakbym nie pamietala, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: 5??? 11.05.02, 23:59 no bo bez liczenia z numrków nici!!!! to chyba jasne, no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: 5??? IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 00:09 woland? napisał(a): > no bo bez liczenia z numrków nici!!!! to chyba jasne, no nie ? numerki??? nici???? (albo stanowczo zamalo pije, albo stanowczo ty zaduzo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: 5??? 12.05.02, 00:13 proszę mi się w tej chwili zapisać na gazeta/warszawa/liczymy...., ale to już! wtedy numerek będzie Pani zaliczony :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: 5??? IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 00:18 woland? napisał(a): > proszę mi się w tej chwili zapisać na gazeta/warszawa/liczymy...., ale to już! > wtedy numerek będzie Pani zaliczony :))) a co za to dostane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: 5??? IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 00:31 woland? napisał(a): > buzi, OK ??? eeee, pewno teraz od ciebie bardzo smierdzi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: 5??? 12.05.02, 00:02 a mnie susziiiiiiiii !!!!!!!!!! i to jak cholera ! <chlip !> Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: 5??? 12.05.02, 00:07 o nie!!! ja jutro za porządnego faceta od rana robić będę!!! co o to nie !!!! mineral waser, to jest to ! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: 5??? 12.05.02, 00:10 Wolandzie,Ty zawsze robisz za porządnego faceta(od pożądania?).A stary numer na forum zobowiązuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: 5??? 12.05.02, 00:16 to prawda! nie pożądam żony bliźniego swego, ani żadnej żeczy... ale siostra, czy narzeczona ..., to już co innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 5??? 12.05.02, 00:20 pożadac nie musisz, ale uzywac mozesz, he he he, nawet żone....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: 5??? 12.05.02, 00:20 I tu się zgadzamy.W koncu istotą tego forum jest pożądanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: 5??? 12.05.02, 00:22 eeee, a ja tam wole panny albo stanu wolnego ... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: 5??? 12.05.02, 00:22 Ja się wszędzie przedstawiam jako dyslektyk.Tak jest łatwiej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: 5??? 12.05.02, 00:14 ależ ja to wiem! wiem i się uśmiecham :))), dziś tysz byłomiło, tyle, ze o trzy piwka za miłłłłłłło :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: 5??? IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 00:21 woland? napisał(a): > do upadku brakło mi kolejnych trzech :)))) i tak zle i tak niedobrze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: 5??? 12.05.02, 00:24 ależ mi nie monopolowgo tsza ino al'ka prim :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 5??? 12.05.02, 00:24 he he he oby tylko jeden nocy akoholowy zna, he he he wszystkie w Warszawie!!!!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: 5??? IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 00:26 onlyania napisał(a): > he he he > oby tylko jeden nocy akoholowy zna, he he he > wszystkie w Warszawie!!!!!! > :))))) widze, ze warto pielegnowac znajomosc z toba:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 5??? 12.05.02, 00:28 no i podlewac ta znajomosc, byleby tylko nie piwem bezalkoholowym....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: 5??? IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 00:33 onlyania napisał(a): > no i podlewac ta znajomosc, byleby tylko nie piwem bezalkoholowym....:)))) popodlewamy sobie, jak przyjade na wakacje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: 5??? IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 00:36 onlyania napisał(a): > a co to som wakacje??????? a co ty taka tepa jestes?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 5??? 12.05.02, 00:47 nie tempa, tylko mnie nie przysluguja wakacje, no chyba ze w tym roku cos sie zmieni...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: 5??? IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.05.02, 19:58 onlyania napisał(a): > nie tempa, tylko mnie nie przysluguja wakacje, > no chyba ze w tym roku cos sie zmieni...... zeczywiscie nie tepa, tylko nieszczesliwa... a o wakacje sie mocno upomnij, bo kazdemu sie naleza...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: 5??? 12.05.02, 00:29 TO JA MÓWIĘ D O B R A N O C !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <pa pa > zniknąłem ... Woland Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: 5??? 12.05.02, 00:36 Wizje chodzcie do mnie...Dobrej nocy Wolandzik:))) Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: 5??? 12.05.02, 00:30 TO JA MÓWIĘ D O B R A N O C !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <pa pa > zniknąłem ... Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: MARIO 2: IP: *.proxy.aol.com 11.05.02, 23:55 wawka30 napisał(a): > ze jego kobieta to super, a reszta to "dziury" - cos w tym rodzaju ! ciekawe czy mial tez na mysli swoaj matke itp.... a swoja droga to caly marys..., ja sie nie dziwie... a ty znalas kiedys innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: MARIO 2: IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 00:34 men_ napisał(a): > i całe dziecie Mesyjka :) jakie dziecie? ojcem zostales?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MARIO 2: 12.05.02, 00:37 JUż Cię lubię :) Gość portalu: messja napisał(a): > men_ napisał(a): > > > i całe dziecie Mesyjka :) > > jakie dziecie? ojcem zostales?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: MARIO 2: IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 00:39 przeciez zawsze mnie lubiles:)) men_ napisał(a): > JUż Cię lubię :) > > Gość portalu: messja napisał(a): > > > men_ napisał(a): > > > > > i całe dziecie Mesyjka :) > > > > jakie dziecie? ojcem zostales?:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: MARIO 2: 12.05.02, 00:35 witaj menie !!! < człek, którego już tu nie ma :))> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: wawka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 07:55 wawka30@poczta.gazeta.pl 11-05-2002 23:53 odpowiedz na list odpowiedz cytując ze jego kobieta to super, a reszta to "dziury" - cos w tym rodzaju ! podaj link do tej wypowiedzi!!! albo cos w tym rodzaju! Wiesz co Hlasko o kobietach powiedzial? Patrzac na to co piszesz- przyznaje mu racje :o) Odpowiedz Link Zgłoś