thormentor 10.12.04, 12:35 pelne ksiezniczek i ksiazat zakletych w zaby. Kazdy ma nadzieje ze przyjdzie krolewicz lub krolewna, pocaluje i odczaruje, a tu kicha! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: To forum to jedno wielkie bajoro 10.12.04, 12:39 No nie gadaj, rozne rzeczy tu juz sie zdarzały... A to, że królewicz okazywal sie w efekcie żabą, a żaba tylko żabą to juz drobny szczegół :) thormentor napisał: > pelne ksiezniczek i ksiazat zakletych w zaby. Kazdy ma nadzieje ze przyjdzie > krolewicz lub krolewna, pocaluje i odczaruje, a tu kicha! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: To forum to jedno wielkie bajoro 10.12.04, 12:41 te rzeczy jeszcze sie tu zdarzaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sav Re: To forum to jedno wielkie bajoro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.04, 12:40 to morał tej bajki Panie narratorze? Odpowiedz Link Zgłoś
thormentor Re: To forum to jedno wielkie bajoro 10.12.04, 12:45 Gość portalu: sav napisał(a): > to morał tej bajki Panie narratorze? To nie morał, to smutne podsumowanie. Jak u Andersena :P Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: To forum to jedno wielkie bajoro 10.12.04, 12:47 A próbowałeś odczarować jakąś żabę? thormentor napisał: > > To nie morał, to smutne podsumowanie. Jak u Andersena :P Odpowiedz Link Zgłoś
thormentor Re: To forum to jedno wielkie bajoro 10.12.04, 12:58 jasmina_tdi napisała: > A próbowałeś odczarować jakąś żabę? Zabe z tego forum? Owszem, kiedys. Ale po pocalowaniu jej zamienilem sie w ropucha :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: To forum to jedno wielkie bajoro 10.12.04, 13:10 No i źle Ci w bajorze? To Ty chyba taki oszukany ropuch jestes... thormentor napisał: > jasmina_tdi napisała: > > > A próbowałeś odczarować jakąś żabę? > > Zabe z tego forum? > Owszem, kiedys. Ale po pocalowaniu jej zamienilem sie w ropucha :) Odpowiedz Link Zgłoś
thormentor Re: To forum to jedno wielkie bajoro 10.12.04, 13:44 jasmina_tdi napisała: > No i źle Ci w bajorze? To Ty chyba taki oszukany ropuch jestes... A czy ja mowie ze zle? Stwierdzam fakt jedynie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sav Re: To forum to jedno wielkie bajoro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.04, 14:03 nie ma rzeczy niemozliwych... moze sladem pana Andersena nalezy poznawac tajniki basniowego swiata i miast narzekac na smutne losy czatu samemu podjeac probe i oczarowac jakas ksiezniczke...(?) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: kum kum kum 10.12.04, 13:23 saqqara napisała: > :) nie sądze ,żeby chciał Ciebie ktoś pocałować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak... Re: kum kum kum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 13:26 chyba zeby wyzwolic odruch wymiotny Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara hahahaha, zyziu 10.12.04, 13:34 a kto powiedzial ze ja kumkam bo calowania chce? pomysl chwile zanim sie do mnie odezwiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak... Re: hahahaha, szaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 13:38 przy tobie poziom ziobra wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: hahahaha, zyziu 10.12.04, 14:00 no już dobrze,dobrze....każda potwora znajdzie swego amatora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: hahahaha, zyziu 10.12.04, 14:04 mario2 napisał: > ty tez debilku? DO BUDY ! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hahahaha, zyziu 10.12.04, 14:07 nie mam zamiaru cie tam odwiedzac! :) Odpowiedz Link Zgłoś
thormentor Re: kum kum kum 10.12.04, 13:32 saqqara napisała: > :) To zalezy jakiej jestes plci ;) Ale jesli zenskiej i jesli to i owo by nam w sobie pasowalo, to czemu nie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: kum kum kum 10.12.04, 13:35 jakiej plci??? poczekaj, tylko sprawdze;) Odpowiedz Link Zgłoś
thormentor Re: kum kum kum 10.12.04, 13:43 saqqara napisała: > jakiej plci??? poczekaj, tylko sprawdze;) I jaki rezultat? Skladasz skrzek czy go zapladniasz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: kum kum kum 10.12.04, 14:01 hehehe, dobry pomysl:) lepsze to niz proszenie kolegi siedzacego obok, zeby sam sprawdzil i mi powiedzial:) po dlugich poszukiwaniach wyszlo mi, ze skladam!:D Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: kum kum kum 10.12.04, 14:08 ze co skladasz? nawet nie probuje dociec :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: kum kum kum 10.12.04, 14:30 moga byc i pity, ale najczesciej skladam zeznania obciazajace. szczegolnie innych:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: kum kum kum 10.12.04, 14:39 na tych co zwykle, jestem bardzo stala w uczuciach:) Odpowiedz Link Zgłoś
nickita13 Re: To forum to jedno wielkie bajoro 10.12.04, 14:38 a ty rozumiem zajrzałeś tu w charakterze tego królewicza???? i co?? żadna żabka się nie podoba??? :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś