Dodaj do ulubionych

CZORCIE, CHOLERO, POKAZ SWOJE KAPRAWE OCZKA !!!!!!

IP: *.abo.wanadoo.fr 12.05.02, 22:49
Wracajcie wszyscy moi Mili
coscie to forum kiedys ruszyli
wracajciez, wracajcie-
z i dupkow zolednych olewajcie
co nam chalupke rozbadziewili.

No co ?! Choc raz na tydzien, raz na rok, ale warto dla starych przyjaciol !
Ruszciez dupska, do kurwy nedzy !
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: CZORCIE, CHOLERO, POKAZ SWOJE KAPRAWE OCZKA !!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 22:54
      Czorcicho jutro zawita jak siem do kompa dorwie:)))
      • Gość: Bizon Re: CZORCIE, CHOLERO, POKAZ SWOJE KAPRAWE OCZKA !!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 12.05.02, 22:56
        No prosze, troche siary i kurew rzucanych na prawo i lewo dobrze zrobi nam na
        cisnienie nasze starcze tetnicze...
        • Gość: samanta Re: CZORCIE, CHOLERO, POKAZ SWOJE KAPRAWE OCZKA !!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 22:57
          ja wysokocisnieniowiec wiec moze lepiej zeby mi nie skakalo zbytnio;)))))
          • Gość: Bizon Re: CZORCIE, CHOLERO, POKAZ SWOJE KAPRAWE OCZKA !!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 12.05.02, 23:01
            wiedz, dziecino, ze siara+maciowanie+zubroweczka wplywaja zbawiennie na
            obnizenie cisnienia...
            P.S. A pamietasz Ty, dumna kobieto o mojej propozycji lekowej ? wiesz, ze ona
            aktualna jest ZAWSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Slyszysz ?????????????????
            • Gość: samanta Re: CZORCIE, CHOLERO, POKAZ SWOJE KAPRAWE OCZKA !!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 23:02
              Dalej nie poniechales mysli co by mnie otruc???;))))))))) Jak ty mnie jednak kochasz,hahaha;))))
              • Gość: Bizon Re: CZORCIE, CHOLERO, POKAZ SWOJE KAPRAWE OCZKA !!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 12.05.02, 23:29
                no i co ja, biedny mis, mam Ci na to odpowiedziec ? TAK !!!!!!!!!!!!!!!
                Uwielbiam Cie, Samanto, za to ze jestes, wiesz ?
                • Gość: samanta Re: CZORCIE, CHOLERO, POKAZ SWOJE KAPRAWE OCZKA !!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 23:31
                  I tam!Co to za wyznanie! A gdzie wdrapywanie siem na balkon? A gdzie bizoni spiew ?;))))))))
                  • Gość: Bizon Re: CZORCIE, CHOLERO, POKAZ SWOJE KAPRAWE OCZKA !!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 12.05.02, 23:41
                    la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la
                    Tak spiewaja bizony.....
                    • Gość: samanta Re: CZORCIE, CHOLERO, POKAZ SWOJE KAPRAWE OCZKA !!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 23:42
                      dam 2 zl.ale juz przestan!;))))))))))
                      • Gość: Bizon Re: CZORCIE, CHOLERO, POKAZ SWOJE KAPRAWE OCZKA !!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 12.05.02, 23:45
                        wolisz spiew labedzi z Zalewu Sz. ? A slyszalas kiedys jak spiewa stara
                        Maciaszkowa ? :-)))))))))))))
                        • Gość: samanta Re: CZORCIE, CHOLERO, POKAZ SWOJE KAPRAWE OCZKA !!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 23:48
                          Nie,bo mnie zapoznales z ta historyczna dama;))))))
    • czort jezdem, jezdem!!!! oczka letko podkrazone, ale 13.05.02, 15:56
      kaprawe jak dawniej, do jasnej cholery!!!!
      zuberek, dupo jedna, ale to po winku w b. dobrym towarzystwie:))))
      aj low ju do bolu!!!!!
      • Gość: samanta Re: jezdem, jezdem!!!! oczka letko podkrazone, ale IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 15:59
        No,jezd wreszcie moj mac kofany!:)))) majtochy wykitrane.te fiuletowe po nieboszczylu leziu tyz
        • czort Re: jezdem, jezdem!!!! oczka letko podkrazone, ale 13.05.02, 16:34
          no, nareszcie znasz swoje obowiazki zono kofano!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka