Dodaj do ulubionych

Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :)

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.04, 16:43
Wiatr przystojny w garniturze
chce podobać się złej chmurze,
Chmura w złości deszczem go wypędza.

Wiatr się schował w jakimś oknie,
jest szczęśliwy, że nie moknie
A miał przecież chmurze być za męża.

Lecz nie jest źle, mogło być gorzej
Czasem w życiu zdarza się pechowy dzień

Wiatr szczęśliwy w wolnym stanie, zawsze stać go na zawianie,
Zawsze stać go na samotny spacer,
A niejedna chmura teraz kocha, cierpi i umiera
Mówiąc – „wietrze, mogło być inaczej”.

Ref. Lecz nie jest źle...
Obserwuj wątek
    • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:02
      N osuper, nareszcie mogę powiedzieć, że zrozumiałam cały utwór :)))
      • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 17:02
        Jestes tego pewna? :)))
        • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:05
          Jestem, chociaż jeszcze nie umieram :))
          • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 17:07
            a dlaczego mialabys umrzec, wszak to poczatek aury dla chmurek...
            a to co wyrzej przypomnialo mi sie dzis w samochodzie. Tak a propos porannej
            rozmowy :)
            • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:09
              Poczekaj, niech się skupię, bo jeszcze mi produkty kosmetyczne w oczach stoją :)
              • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 17:12
                dalas se dezodorantem po oczach? Kurde, chyba trzeba Ci przeszkolenia BHP :)
                • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:14
                  A co to takiego? Wybielę się po tym? ;)
                  • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 17:15
                    Nie zauwazylem, bys byla murzynka. No chyba, ze ostatnio cos Ci sie
                    pozmienialo :)
                    • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:17
                      Myślałam o czarnych plamach na charakterze :)
                      • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 17:19
                        i chcesz je wywabic dezodorantem?
                        Poza tym ty nie masz pla, na charakterze :)
                        • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:23
                          No coś Ty, przecież widzę w lusterku, że biel nie taka nieskazitelna, jak bym
                          chciała. Dezodorantem nie wywabię, ale może Vanish oxy action coś z tym zrobi :)
                          • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 17:27
                            a soda? czy soda moze pomoc?
                            • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:28
                              na zęby owszem :)
                              • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 17:31
                                Na zeby to WP Picker- zeby nie zolkly :)
                                • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:33
                                  Coś Ci sie chyba pomyliło! Wiesz, jaki WC Picker ma ohydny smak?
                                  • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 17:34
                                    Nie wiem, ale Ty mi pewnie powiesz...:)
                                    Probowales juz?
                                    • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:35
                                      Nie, na razie tylko wąchałem :))
                                      • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 17:37
                                        Powiedzialas cos o smaku, wiec myslalem....
                                        • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:39
                                          to, że sobie fruwam w chmurach jeszcze nie znaczy, że mi rozsądek wywiało :)
                                          • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 17:41
                                            Znalem takich co bardzo lubieli wachac, to i owo. Dzis sa na lonie Abrahama :)
                                            • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:42
                                              Abraham miał łono??? Nie wiedziałam! :)
                                              • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 17:44
                                                takie powiedzonko jest- przeniesc sie na lono Abrahama... nie slyszalas?
                                                • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:46
                                                  Słyszałam, ale mimo wszystko brzmi to głupio :)
                                                  • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 17:48
                                                    czy ja wiem?
                                                    Nie ja to wymyslilem
                                                    Zreszta i tak wiadomo o co chodzi :)
                                                  • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:50
                                                    Jeszcze lepej będzie wiadomo, jak sami sie tam przeniesiemy, czy nie? :)
                                                  • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 17:51
                                                    na razie to ja planuje sie przeniesc gdzie indziej :)
                                                  • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:53
                                                    Też na czyjeś łono?
                                                  • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 17:55
                                                    w poblize czyjegos lona :)
                                                    Czyzbys miala cos przeciwko temu?
                                                  • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:57
                                                    Rozumiem, że teraz wolno mi wyrazić własną opinię? :)
                                                  • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 17:59
                                                    Nawet powinnas... :)
                                                    Zawsze sie przeciez z nia licze :)
                                                  • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:01
                                                    Zawsze popieram prawidłowe inicjatywy :))
                                                  • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 18:02
                                                    I wiesz czym to pachnie?
                                                    Mam nadzieje, ze wiesz...
                                                  • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:07
                                                    Jeśli od zapachu nie przeniesiemy sie na łono Abrahama, to chyba pachnie to
                                                    nieźle?
                                                  • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 18:07
                                                    ja nie jestem zapachowcem :)
                                                  • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:08
                                                    To skąd wiesz, czym to pachnie?
                                                  • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 18:11
                                                    mam doswiadczenia o ktorych juz mowilismy :)
                                                  • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:12
                                                    A doświadczyłeś też gradobicia? ;)
                                                  • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 18:14
                                                    nie strasz- z durzej chmurki maly deszcz. Wiec sie niie boje :)
                                                  • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:21
                                                    Ooo, to Ty nie wiesz, ile mam w sobie zasobów wodnych!

P.S. Ortografia, Mario, ortografia! :))
                                                  • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 18:22
                                                    Wiem, masz wode w kolanach
                                                    Ja mam cukier w kostkach zrobimy sobie herbate

P.S to przes duzy pospiech :)
                                                  • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:24
                                                    Oj, wielki ci on musi być naprawdę :)
                                                  • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 18:26
                                                    znuf mi nie wieżysz? :(
                                                  • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:27
                                                    W tych sprawach wierzę jedynie słownikowi ortograficznemu :)
                                                  • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 18:29
                                                    ale wiesz o co mi chodzi?
                                                  • Gość: chmura Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:30
                                                    przyznam, że czasami nie łapię :)
                                                  • mario2 Re: Chmurka znalazlem cos dla Ciebie :) 17.12.04, 18:33
                                                    OK, milej zabawy w ciagu dalszym. Ja spadam. Towarzystwa nie zabraknie :)
    • kitek1 chyba sie posikam, ze wzruszenia..... 17.12.04, 17:56
      jak tu lirycznie sie zrobilo:)
      • Gość: chmurka Re: chyba sie posikam, ze wzruszenia..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:58
        aha, a potem daj na posiew :))
        • kitek1 Re: chyba sie posikam, ze wzruszenia..... 17.12.04, 18:01
          • Gość: chmura Re: chyba sie posikam, ze wzruszenia..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:02
            O rany, nie mów mi, że to już ! :))
            • kitek1 sorrki, nie wyszlo mi ... 17.12.04, 18:04
              :(
              • Gość: chmura Re: sorrki, nie wyszlo mi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:05
                Czy to poważne, doktorze ? :)))
        • kitek1 nie znasz sie na tym.... 17.12.04, 18:03
          mocz na posiew,
          musi byc z porannego srodkowego strumienia,
          sam nie wiem o co chodzi,
          ale bardzo mi sie ta instrukcja podoba,
          • Gość: chmura Re: nie znasz sie na tym.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:06
            Powstrzymam się od wyjaśnień, ale ponoć środkowy strumień to jest TO :)
          • schizoo Re: nie znasz sie na tym.... 17.12.04, 18:07
            kitek1 napisał:

> mocz na posiew,
            > musi byc z porannego srodkowego strumienia,
            > sam nie wiem o co chodzi,
            > ale bardzo mi sie ta instrukcja podoba,

a ja wiem o co chodzi....chodzi o to by nie było śladów nasienia w moczu ;)
      • schizoo Re: chyba sie posikam, ze wzruszenia..... 17.12.04, 18:03
        a ja idę siusiu do kibelka;)
        to oczywiście z nadmiaru zupy chmielowej;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka