diabel.tasmanski 18.12.04, 21:21 Jak był wątek o tańczeniu to teraz może przy czym tańczyć aby babke .... ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek_mru Re: Jaka muzyka na laski dzaiła ? 18.12.04, 22:34 Nirvana"Smells like teen spirit":) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Jaka muzyka na laski dzaiła ? 18.12.04, 22:52 Marillion...The Great Escape...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Jaka muzyka na laski dzaiła ? 18.12.04, 22:55 King Crimson"Ephitaph";) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Jaka muzyka na laski dzaiła ? 18.12.04, 23:06 jeśli juz to "Starless...teraz w tle :) dobry podkład pod "bodypainting":))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Jaka muzyka na laski dzaiła ? 18.12.04, 23:10 Nell Young"A dream that can last";) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Jaka muzyka na laski dzaiła ? 18.12.04, 23:16 "Living In The Moonlight"...Collage Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Jaka muzyka na laski dzaiła ? 18.12.04, 23:19 King Crimson"Moonchild";) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Jaka muzyka na laski dzaiła ? 19.12.04, 12:17 A moze cos Vangelisa?? "To the Unknown Man"...:) Dziewczyny lubia Vangelisa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Jaka muzyka na laski dzaiła ? 19.12.04, 12:26 Muzyka świetna. No ale chyba laski nie rozklei. Chyba że najpierw ja upale i spije do nieprzytomności , ale wtedy to żadna muzyka nie jest już potrzebna :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Jaka muzyka na laski dzaiła ? 19.12.04, 12:28 No coz, powiem nieskromnie, lubimy dobrą muzyke *przed*, w *trakcie* i *po* przecież "muzyka łagodzi obyczaje", albo i nie :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Jaka muzyka na laski dzaiła ? 19.12.04, 12:36 No fakt muzyka łagodzi obyczaje. Jedna bardziej druga mniej. Mnie Nirvana pasuje, ale nie wiem czy to dobry pomysł jeżeli chodzi o tworzenie nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Jaka muzyka na laski dzaiła ? 19.12.04, 12:51 Tak naprawde to nastroj tworza ludzie, muzyka jest tylko w tle :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Jaka muzyka na laski dzaiła ? 19.12.04, 13:11 To chyba tylko częściowo prawda. Sama muzyka nie stworzy nastroju , ale może być bardzo pomocna Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Jaka muzyka na laski dzaiła ? 19.12.04, 13:15 A co ja napisałam ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Jaka muzyka na laski dzaiła ? 19.12.04, 13:28 Tyle ze nie wyobrażam sobie nastroju przy np. sex pistols , ACDC ... Dlatego chce wiedzieć jaka muzyka pomaga ten nastrój stworzyć. Jaka do potańczenia , poprzytulania się , poocierania :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Jaka muzyka na laski dzaiła ? 19.12.04, 16:51 No wiesz, znam przypadek, *nastroju* przy Rammsteinie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Jaka muzyka na laski dzaiła ? 19.12.04, 11:37 no to zaczynam przesłuchnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: Jaka muzyka na laski dzaiła ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 14:03 Marsz Mendelsona !!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Podsumowanie wątku 19.12.04, 14:09 Był wątek dlaczego faceci nie tańczą. Ja chciałem wiedzieć przy czym kobiety lubią tańczyć , jaka muzyka na nie działa. Otrzymałem kilka odpowiedzi. Przesłuchalem te kawałki. Teraz rozumiem dlaczego faceci nie chcą z Wami tańczyć. Przy tym nie da sie tańczyć. Pójde lepiej do jakiegoś sklepu z muzą i kupie płyte "the best of ... " rmf , radio zet , lub inne takie przebije z pola. Ewentualnie sprawdze jakie płyty z muzą były ostatnio dołączone do pism dla kobiet , "Naj", "Przyjaciółka" ,"Chwila dla ciebie". To lepsze bo tam sprawe załatwili jakby na nich nie patrzeć eksperci dziedzinowi. Widze że na tym forum to kobiety żalą sie że faceci nie chca z nimi tańczyć, jednocześnie nie chą powiedzieć przy czym tańczyć. No chyba że kobiety na tym forum znaja sie na muzyce tanecznej jak świnie na gwiazdach. p.s Z mojej strony temat uważam za wyczerpany. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Podsumowanie wątku 19.12.04, 16:54 Tn watek zdaje sie nie o tanczeniu był... Do tanca to tylko TANGO!!!, ono wtedy konczy sie sniadaniem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Podsumowanie wątku 19.12.04, 17:06 >Jak był wątek o tańczeniu to teraz może przy czym tańczyć aby babke .... ? Twoim zdaniem o czym był ten wątek ? Leje na to tango itakie rady Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Podsumowanie wątku 19.12.04, 17:10 Ten watek był jak najbardziej seksualny...takie tam pier******lenie Badź zdrow!!! I nie LEJ POD WIATR :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Podsumowanie wątku 19.12.04, 21:33 a ja sie nie dziwie ze kobiety nie chca z Toba tanczyc..:) zwłaszcza po lekturze tych pism kobiecych,ktore czytujesz..;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Podsumowanie wątku 19.12.04, 21:47 Zazwyczaj nie czytuje. A czy kobiety nie chcą ze mną tańczyć , nie powiedziałbym. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Podsumowanie wątku 19.12.04, 22:00 grunt to dobre samopoczucie..;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: Podsumowanie wątku 20.12.04, 22:46 Żle z tobą Diabełku. Jak jesteś super facetem, to nie testuj lasek, przy czym tańczą. Po co Ci stwarzać nastrój....bzdety jakieś! Przecież najwyraźniej chodzi Ci o bzykanie...techniczna sprawa. Jak się zakochasz, to Ci polecę świetną muzę...teraz sobie po prostu daruj...poocieraj się bez niej. Życzę miłych podrygów...najlepiej przy "Ich Troje" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Podsumowanie wątku 20.12.04, 22:53 Lubie tańczyć , taniec to przcież gra wstępna no i jest przyjemny. Dlaczego mam tańczyc tylko z laskami które kocham ? Jasne że chodzi mi o bzykanie, jak każdemu facetowi. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: Podsumowanie wątku 20.12.04, 23:46 Dlaczego? Bo wtedy ta gra wstępna ma sens...nie gadaj mi, że tak nie wolisz. Przecież nie twierdzę, że masz tańczyć tylko z tą, którą kochasz. Umiesz tańczyć? Może sprawdzę? Tylko bzykanie nie wchodzi w grę....chyba, że się we mnie zakochasz. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chórszystka Re: Podsumowanie wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 23:59 na mnie działają horały gregoriańkie! odlot! niebo! jednak rozumiem diabełku, ze możesz mieć obiekcje co do charakteru muzyki. :) nie odsyłaj mnie na forum Radia ojca dyrektora :) nie jest tak źle :)))))))))) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Jaka muzyka na laski dzaiła ? 20.12.04, 09:42 na strunie hehehehe,ewentualnie może być harfa. Odpowiedz Link Zgłoś