Dodaj do ulubionych

Robienie... loda :]

IP: 195.82.167.* 19.12.04, 19:39
Jak się robi loda? Tzn wiem jak, ale nie do końca :)
Wiem tylko tyle, że bierze się do buzi i się nią rusza, hehe ;-)
A b. chciałabym w końcu sprawić mojemu facetowi tą przyjemność.
Możecie mi opisać, jak to się robi?
Tzn. jak się do tego zabrać [leżeć, klęczeć...? wziąć GO:) do ręki, czy jak?]
i co robić w trakcie? jakie ruchy? i co 'po'? :)

Dziewczyny piszcie, jak robicie i faceci, co lubicie :]

Czekam i thx :P
Obserwuj wątek
    • inna-bajka Re: Robienie... loda :] 19.12.04, 19:50
      Idź do wypożyczalni kaset po filmik edukacyjny, tylko jakiś lajcik, bo się zo
      zakonu zabierzesz ;)))))))))0
      • Gość: maciek Re: Robienie... loda :] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.04, 19:52
        Gl..., niech Ci on nie pokaze, jak nie umiesz
      • Gość: grześ Re: Robienie... loda :] IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:52
        ja to najbardzije lubie truskawkowe:))
        • Gość: keine_tabu;-) Re: Robienie... loda :] IP: 195.82.167.* 19.12.04, 20:03
          Jeeeep... liczyłam na życzliwe odpowiedzi... po raz kolejny się rozczarowałam :/
          Jeśli macie pisać złośliwie, nie piszcie nic!
          • inna-bajka Re: Robienie... loda :] 19.12.04, 20:06
            Widać, ze masz mało latek. To były małe żarciki. A ja naprawdę masz rację,
            skoro masz takie profesjonalne podejście do sexu i za pierwszym razem chcesz mu
            pokazać, to weź film. Tylko erotyczny, a nie jakiś niemieckie świństwo. A
            chłopak też może Ci pomoc, bo powie Ci co lubi najbardziej.
            • Gość: Spoko Re: Robienie... loda :] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:21
              CÓz za problem-jesteś na sieci to możesz poszukać.Stronek o takowej tematyce
              jest od cholery i po co takie rzeczy wywlekac na forum publicznym.mA co do
              umiejetności-zdobywa się je w praktyce więc bierz się za chłopa i
              tenujcie,zapewne za jakiś czas będziesz w tym specjalistką.
    • Gość: koles Re: Robienie... loda :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 13:11
      to samo wyjdzie nie trzeba sie uczyc .Trening czyni mistrza
      • Gość: keine_tabu;-) Re: Robienie... loda :] IP: 195.82.167.* 20.12.04, 15:52
        Heh, thx.. Jednak wolałabym jakieś konkrety:)
        • szefu13 Re: Konkretnie. 20.12.04, 16:14
          No więc to znowu zależy co kto lubi. Mogę się wypowiadać tylko za siebie, ale
          po co Ci to - pewnie się nie zobaczymy, że o spożytkowaniu tych informacji nie
          wspomnę :)))))))))))))))))))))))))))))). A jeszcze ktoś niepowołany przeczyta i
          zrobi na mnie piorunujące wrażenie, a ja nie będę wiedział, czy to zrządzenie
          losu, czy też dobry obieg informacji :))))))))))))).

O, mam: kiedyś wyczytałem cos takiego ("wiedza" w miarę uniwersalna oparta na
          badaniach statystycznych :))) ): my faceci podobno lubimy, jak się GO bierze
          głęboko do ust i robi długie ruchy używając dodatkowo języka do froterowania.
          Można dodatkowo GO dopieszczać łapką zgodnie z pracą ust, a drugą robić dobrze
          tym, co się obijają gdy ON haruje :) ale to nie każdy (podobno) musi lubić. No
          i oczywiście finał z połykiem jak się da .... :))))))))))))))) I broń Boże nie
          kończyć przy pierwszym strzale i nie uciekać w celu poplucia w zlewozmywak, bo
          to może załamać :))). No i ostrożnie z ząbkami - ON nie jest z pianki, ale z
          drewna też nie :)))))))))))))))) .... no, to tyle mówi fachowa
          literatura :))))))))))))))))))))))))) - resztę musisz odkryć sama :))))))))))).

Powodzenia! :))))))))))))))))
          • Gość: grześ Re: Konkretnie. IP: 62.29.137.* 20.12.04, 16:22
            Szefu ...powinieneś być KOBIETĄ:)))))))))))))))
            jak to mówię co do raczki to do buzi:)
            • szefu13 Re: Konkretnie. 20.12.04, 16:40
              Grzesiu, nie podniecaj się! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
              Jestem facetem i tak już zostanie i nie ciągnijmy tego tematu, bo mi się zrobi
              niedobrze :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).
              Pomyślmy o czymś pięknym, o czymś, co ma płatki, co jest wilgotne i się
              rozchyla :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).
              • Gość: grześ Re: Konkretnie.!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 19:52
                mówisz o golonce po bawarsku:????????:)))))))))))))
                • Gość: grześ Re: Konkretnie.!SZEFU!!SWIETA IP: 62.29.137.* 22.12.04, 08:21
                  CZeść Szefu, to odpowiedni wątek aby złożycz Tobie życzenia Świąteczene:))
                  Z okazji nadchodzących Świąt życze wielu "interesujących" i efektywnych
                  znajomości...reszte masz wiec sobie podaruje:)
    • Gość: savana Re: Robienie... loda :] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 16:32
      Lody...ich smaki i kompozycje mogą stać się prawdziwą pasją. Bynajmniej nie
      tylko ich spożywanie. Chcę zaprosić Cię teraz do lodowego świata "od kuchni".
      Dosłownie, bowiem przygotowanie lodów samodzielnie nie wymaga wielkiej wiedzy
      ani kunsztu.

Pamiętaj...Mieszając nienajlepsze składniki otrzymuje się równie nieciekawy
      produkt!!!
      To oczywiste. Dlatego planując stworzenie własnego lodowego dzieła należy
      zaopatrzyć się w najświeższe, a przede wszystkim naturalne składniki. Proponuję
      unikać jajek z wielkich kurzych ferm - najlepsze są te "wiejskie". Podobnie z
      mlekiem. Choć trudno obecnie zdobyć mleko prosto od krowy, to jednak nic nie
      przebije prawdziwej, puszystej i pachnącej śmietany z takiego mleka.
      Pamiętaj, że żółtko ze świeżego jajka jest wypukłe(!!! ) i tylko z białka
      takiego jajka można ubić naprawdę sztywną pianę !!!
      Podstawą smaku, zapachu i koloru lodów są często owoce. Pamiętaj, aby były
      wyłącznie świeże, dojrzałe i nieuszkodzone. Miąższ powinien być tak soczysty,
      aby wyciśnięty z niego sok albo nektar kusił od razu do wypicia. Ale warto
      poczekać. Lody z takich owoców będą oszałamiające. :)
      Do wielu lodów dla uwydatnienia smaku i aromatu dodaje się likierów, koniaków,
      win czy szampanów. Tu również ważna jest jakość. Wyborne są alkohole własnej
      roboty, jednak z powodzeniem można się zadowolić tymi sprzedawanymi z małych
      buteleczkach choć ja osobiście zawsze korzystam z dużej butelki trunku gdyż w
      czasie robienia owych specjałów lubię sobie przepłukać gardło...
      Do samodzielnego tworzenia lodowych pyszności konieczne będą: mikser,
      trzepaczka i różne pojemniki. Miski najlepiej jak są metalowe - doskonale
      przewodzą temperaturę. W razie ich braku w zupełności wystarczą plastikowe.
      Zamrażarkę ustaw na największą moc chłodzenia. Pamiętaj, aby ją wcześniej
      opróżnić - nie chcesz chyba, by Twój pyszny porzeczkowy lub czekoladowy specjał
      pachniał koperkiem czy kiełbasą!!
      Oprócz tego najważniejszym narzędziem, całkowicie koniecznym przy komponowaniu
      zimnych słodyczy, jest Twoja wyobraźnia - dzięki niej zadziwisz
      niejednego !!!!!!!!!!!!!
      Pamiętaj o najwazniejszym.... nie od dzis wiadomo, że jedynie trening czyni
      mistrza..

Smacznego!
      • Gość: kemoT_ Re: Robienie... loda :] IP: 10.121.0.* 20.12.04, 17:20
        Savanko musze sie wybrac do Ciebie na te lody ..z trunkiem.......no no:))
        To brzmi tak zachecajaco ze az dreszcz przechodzi.......(chyba zapomnialas
        chlodziarke zamkac:)) hehehehehh
    • malinka48 Re: Robienie... loda :] 20.12.04, 19:30
      ustaw go w drzwiach i jak mu stanie trzaśnij nimi,erekcja murowana
      • ip217.186.53.60 Re: Robienie... loda :] 22.12.04, 18:52
        podejrzewam malinko48 ze jestes stara panna, kleine tabu... daj maila to sie
        umowimy na lekcje...
    • beznadziejna2 Re: Robienie... loda :] 22.12.04, 19:52
      idz du lodziarni,tam chyba ,dowiesz sie czegos
    • Gość: as Re: Robienie... loda :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 13:06
      Pełną instrukcję znajdziesz na Erotica Nova poczytaj i zastosuj powinno być
      ok!!!
    • mickey.mouse Re: Robienie... loda :] 04.01.05, 03:42
      Nie masz racji, bierze sie do buzi i rusza sie facetem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka