diabel.tasmanski 24.12.04, 23:05 To nie jej wina , ale moja też nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewiku Re: Anglia jest wyspą 24.12.04, 23:07 widzę, że Ci się nudzi... może byś wymyślił ciekawszy temat, co?... Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Anglia jest wyspą 24.12.04, 23:09 niech mnie kule biją pedagog sie trafił:)tasmańczyk oświadcz sie Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Anglia jest wyspą 24.12.04, 23:10 Święta skłaniają do reflekcji. Wspomnień .... Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Anglia jest wyspą 24.12.04, 23:11 a masz klęcznik?:)to wal sie w piersi hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Anglia jest wyspą 24.12.04, 23:12 Po co ja mam się walić w piersi ? To nie ja jestem dziewicą Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Anglia jest wyspą 24.12.04, 23:16 dziewica nie musi się w nic walić,ale Ty powiedziałes,że święta to refleksje:)) czyli u Ciebie coś te wspomnienia gorzkie:)),ale nie martw sie będzie lepiej.Na pochybel wrogom i pamiętaj, nigdy nie pokazuj ,że jest Ci zle bo wróg będzie się cieszył,a przyjaciel uda że nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Anglia jest wyspą 24.12.04, 23:21 Nie gorzkie tylko bardzo miłe. Refleksja jest taka że nic nie stoi w miejscu. Płynie czas , świat sie zmienia , nie wchodzi sie dwa tazy do tej samej rzeki i takie tam tematy. Można powiedzieć za Libressą To były czasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Anglia jest wyspą 24.12.04, 23:24 diabel.tasmanski napisał: > Nie gorzkie tylko bardzo miłe. Refleksja jest taka że nic nie stoi w miejscu. > Płynie czas , świat sie zmienia , nie wchodzi sie dwa tazy do tej samej rzeki i > takie tam tematy. > Można powiedzieć za Libressą > To były czasy :) --------------------------------------------- ... czasy dopiero będą... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Anglia jest wyspą 24.12.04, 23:26 Może będą może nie. Przyszłość jest nieprzewidywalna Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Anglia jest wyspą 24.12.04, 23:27 to zależy od Ciebie... i nie udawaj, że tylko liściem jesteś na wietrze... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Anglia jest wyspą 24.12.04, 23:30 Oczywoście że zależy takze ode mnie. Zależy także od przypadku. Dlatego przyszłość jest nieprzewidywalna Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Anglia jest wyspą 24.12.04, 23:43 przypadków nie ma... więc jednak liść... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Anglia jest wyspą 24.12.04, 23:48 Oczywiście że są przypadki jak możesz w to wątpić. Właśie dlatego że istnieje pewna nieokreślonóść z naszym życiu , nie wszystko co zaplanyjemy mozemy zrealizaować. czasmi to nawet nasze plany zależą od przypadku. To jacy jesteśmy zależy od przypadku. My to mozemy tylo próbować sterować naszym życiem a co z tego wyjdze to już nie zależy od nas. Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Anglia jest wyspą 24.12.04, 23:54 to popatrz na to życie oczami władcy a nie sługi... to wtedy Ci się podda... i nie tylko życie... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Anglia jest wyspą 24.12.04, 23:57 Tu nie ma zanczenia punkt widzenia. Tylko praktyczne zatosowanie teorii chaosu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Anglia jest wyspą 25.12.04, 00:12 czyli wszystko pozostaje w fazie teoretycznych rozważań... to może masz rację... w ten sposób na pewno nie ma sie wpływu na swoje życie i pozostaje czekać na przypadki... a raczej rozwój wypadków... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Anglia jest wyspą 25.12.04, 08:31 Teraz trochę przesadzasz. Ja nie napisałem że należy jedynie czekac na rozwój wypadków. Chodzie mi o to że przypadek ma porównywalny wpływ na nasze życie co nasza wola i działania. Należy to brać pod uwagę. Nasze palny powinny uwzględniać to że cel może nie zostać osiągnięty. Trzeba być porzygotowanym na niepowodzenie. To nie pozwala wprawdzie panować nad przypadkiem , ale ogranicza jego wpływ. Gdy coś sie nie powiedzie mamy plany alternatywne, wiemy kiedy odpuścić dlaszą realizacje planów i zająć się czymś innym Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Anglia jest wyspą 25.12.04, 14:28 Mocne słowa, ale mimo to nie należy zapominać, o naszym podświadomym wpływie na nasz los, czyli zamienianiu przypadków na przeznaczenie. Jeżeli wydaje Ci się, ze opowiadam "bajki", to przyjmij do wiadomości, że mówię o rzeczach, które znam z autopsji... a poza tym, nie mam zamiaru siać zgorszenia na tym szacownym forum, moimi ezoterycznymi teoriami... ... pozdrawiam i miłego dnia życzę... Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Anglia jest wyspą 24.12.04, 23:25 diabel.tasmanski napisał: > Nie gorzkie tylko bardzo miłe. Refleksja jest taka że nic nie stoi w miejscu. > Płynie czas , świat sie zmienia , nie wchodzi sie dwa tazy do tej samej rzeki i > takie tam tematy. > Można powiedzieć za Libressą > To były czasy :) hahahaha nio tak ja tam nie dwa a parę razy do tej samej rzeki wchodzę, bo mam ją blisko i jest piękna.I zawsze mam swoje zdanie,a nie znajomych:))) powodzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Anglia jest wyspą 24.12.04, 23:27 A powodzenie do czego mi potrzebne ? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Anglia jest wyspą 24.12.04, 23:32 Powodzenie a raczej szczęśliwe zbiegi okoliczności są potrzebne do realizacji planów. Do zwykłego życia to nie jest potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Anglia jest wyspą IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 23:35 zadziwiające jest to że tak "światła" kobieta jak Ty..mająca zawsze własne zdanie..jest sama.. pytasz czy są jeszcze ludzie na tym świecie..uważam, że powinnaś spojrze w lustro i wtedy zadać to pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś