Dodaj do ulubionych

tylko dla dziewczyn...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 18:57
tak w skrocie - wolny,samotny,przystojny 35-latek szuka
wolnej,ladnej,bezproblemowej dziewczyny najlepiej z Wawy lub okolic
Obserwuj wątek
    • didi83 Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 19:04
      zdefiniuj bezproblemowej ... ? uleglej kury domowej przytakujacej Ci?
      a co Ty mozesz zaoferowac w zamian??
      ;/ czuje niesmak
    • Gość: szukam Jej..... Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 19:40
      wcale nie,to ja moge byc kurą domową i nie tylko, a bezproblemowa czyli bez
      problemow z sobą,bez kompleksów,z wadami i zaletami, szukająca tego samego co ja
    • gosialska Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 19:53
      Wolna, bezproblemowa, uśmiechnięta, z wielkim sercem, ambitna i realizująca sie
      zawodowo 27-latka szuka fajnego mężczyzny, na dobre i na zle, ... lecz nie jest
      ona z Wawy ani okolic... chyba jednak to nie jest takie latwe przez internet:)
    • hanya doskonała oferta :) 26.12.04, 19:54
      szkoda, że tak daleko :(
      życzę powodzenia w poszukiwaniu
      pozdrawiam, hanya
    • didi83 Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 19:56
      nie no meksa kura domowa brzmi jeszcze straszniej BUAHAHAHAHAHA
      • Gość: robert Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:01
        Powiedz didi jak to jest, że jak zobaczyłem Twój wpis to mi się zaraz żal
        zrobiło kolesia (tylko przez chwilę, męskie kury domowe psują rynek), a zanim
        go otwarłem już zacząłem się śmiać;)
        • didi83 Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 20:12
          Dzisiaj mysle alkoholem nie zadawaj podchwytliwych pytan :D
          ale mialam wizje Mezczyzny w fartuszku biegajazym po domu z tym kolorowym
          wlochatym na patyku do scierania kurzu w za duzych papuciach :D
          • Gość: robert Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:19
            Kolorowe, włochate na patyku do ścierania kurzu... czy to jest to o czym myślę?
            No ale z tym kurzem to chyba u Ciebie nie tak źle;P
            • didi83 Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 20:38
              nie mam kurzu ;] mam alergie na roztocza ;]p
    • madziapoznan Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 20:09
      mnie tez sie nie podoba to: "ladnej i bezproblemowej"
      bardzo mi sie nie podoba bo czuje sie problemowa ;) hehehehhehehehe
      • Gość: grześ Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:11
        no Madziu..nikt nie jest doskonały:))
        • madziapoznan Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 20:14
          Grzesiu :) juz dawno udowodniono, ze ja JESTEM
          DOSKONALA ;)))))))))))))))))))))))
          pozdrawiam smarkowo ;)
          • Gość: grześ Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:17
            no tak wyjątek potwierdza regułe:))
            zatem nieśmiało spoglądam na Twoje oblicze... wiec z Tobą to trzeba jak z
            jajeczkiem przepiórczym:))
            służe chusteczką:)
            • didi83 Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 20:18
              ale raczej nie zaimponujesz jej gdy bedziesz typem kuchty domowej...
              Idealy szukaja Idealow...
            • madziapoznan Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 20:19
              tak tak kochanie :)))))
              czasami jestem tez jak goraca pyrka ;) przerzuca sie mnie z reki do reki, jak
              bonanze ;)))))))))))))))) hehehhehe
              dziekuje za chusteczki, a moge prosic jeszcze jedna? lzawie tez masakrycznie ;)
              • Gość: grześ Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:23
                tak to juz bywa z DOSKONAŁOSCIAMI..idelanie potrafią wpasować sie w sytuacje i
                klimat:))
                ps: służe herbatką i ramieniem
                • madziapoznan Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 20:25
                  herbatka, ramie, lozko ze szczebelkami i samym przescieradlem i teqila.... o
                  maj gad. umarlam i jestem w niebie??? :)
                  • Gość: grześ Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:29
                    to własciwe miejsce dla Ciebie...
                    Ty tam bywasz za życia:))
                    ps: dorzucam ciepłe słowo:)
                    • madziapoznan Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 20:31
                      cmok Grzesiu :) slodziku kochany jeden :)))
                      wiec i ciebie w nagrode zabiore z soba :)
                      • Gość: grześ Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:35
                        zamknę oczy a Ty prowadź:)))
                        • madziapoznan Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 20:37
                          zacznijmy od winka :)) martini, wiec niech moj fan ze Sz-na sie nie obawia :))
                          ide po kieliszki :)
                  • Gość: Maciek Re: tylko dla dziewczyn... IP: 80.48.171.* 26.12.04, 20:30
                    tak w skrocie - wolny,samotny,przystojny 35-latek szuka
                    wolnej,ladnej,bezproblemowej dziewczyny najlepiej z Wawy lub okolic

ty dziadu jeden , straciles juz swoja szanse.Szukasz dziewczyny?? Dziewczyny sa
                    tylko dla takich jak ja - mlodych majacych cale zycie przed soba.A dla ciebie
                    zostaly rozwodki po przejsciach albo stare panny ktorych juz nikt nie chce.Taka
                    prawda i trzeba sie z nia pogodzic dziadu.
                    • didi83 Maciek 26.12.04, 20:33
                      ;/ jedziecie na tym samym wozku... tylko Ty z tylu bos glupszy ;]
                      • madziapoznan Re: Maciek 26.12.04, 20:33
                        buahahahhahahahahahhahahahahah :)
                      • Gość: robert Re: Maciek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:35
                        Co pijesz? Ja też chcę.
                        • didi83 Re: Maciek 26.12.04, 20:40
                          robie sobie drinki winne ;] Martinii Bianco +Martinii Extra dry czasami z
                          cytrynka jak mam wene ukroic :D Wlasnie sprawdzilam stan.. na 2 driny wystarczy
                          PRZYBYWAJ ;]
                          • Gość: robert Re: Maciek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:49
                            U mnie po świętach cienko. Zostało tylko Chateau de Jabol:( no i pifko. Nie
                            wiem na co się skusić? Tak czy owak przybęde:]
                            • didi83 Re: Maciek 26.12.04, 20:51
                              oooo to przybywaj! Ugoszcze czym mam...
                              wodeczka, winka, whisky, koniaczki do wyboru ;]
                              NIe mam w domu alkoholikow a czasami sie dostaje ;] albo i kupuje na imprezy a
                              nie przepija... walcze wiec sama aby barek opustoszal troszeczke ;]
                              • Gość: robert Re: Maciek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:55
                                Już kończę palić i zaraz odlatuję. Jak będę koło Ciebie lewitował to zawołaj
                                żebym nie zbłądził:)
                                • didi83 Re: Maciek 26.12.04, 20:59
                                  Pomacham Ci biala bluzeczka zebys nie przeoczyl... tlyko jakas wygrzebie z
                                  szafy (nie, nie bede zdejmowala tez z siebie... )
                                  • Gość: robert Re: Maciek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 21:05
                                    Lepiej zdejmij, będzie mi się łatwiej skoncentrować. A i martini jak się
                                    rozleje to nie będzie szkoda:D
                                    • didi83 Re: Maciek 26.12.04, 21:12
                                      chcialam ZAUWAZYC ze ejstem jeszcze prawie trzezwa wiec prosze mnie tu nie
                                      rozbierac jeszcze!
                                      • Gość: robert Re: Maciek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 21:15
                                        No to Twoje zdrowie didi:DDD Jeszcze jedna szklaneczkę;]
                                        • didi83 Re: Maciek 26.12.04, 22:58
                                          Teraz za Twoje ;]
                                • libressa Re: Maciek 26.12.04, 21:04
                                  Ładne rzeczy, mezczyzna ma problem,zeby znaleźć bezproblemową, a Wy sobie
                                  wyszynk szykujecie, zamiast słuzyc dobra radą :DDDD
                                  Chyba sie do Was dołaczę, wole Martini niz udzielanie dobrych rad :)
                                  Zdrowko bezproblemowych !!!
                                  • didi83 Re: Maciek 26.12.04, 21:10
                                    z tym, ze ja pije ze szklanic :D bo kieliszki sa nudne i za male :D
                                    ale zapraszam zapraszam ;]
                                    3 driny i nie ma zadnych problemow :D
                                    • libressa Re: Maciek 26.12.04, 21:24
                                      A dziekuje, ja jestem gosc co ze swoim drinkiem przybywa :)
                                  • Gość: robert Re: Maciek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 21:17
                                    Twoje zdrówko Libressko:) Ciągle masz słabość do kosmatych wilków?
                                    • libressa Re: Maciek 26.12.04, 21:25
                                      Naturalnie, futro, to futro no i ten *wyszorowany jezor* :DDDDD
                                      Twoje zdrowie Robercie :)
    • Gość: Milenka Re: tylko dla dziewczyn... IP: 217.153.179.* 26.12.04, 20:59
      A tak w skrocie, Panie Szukający, to co Ty oferujesz? Za bezproblemowość,
      wolność, urodę? Rozumiem, ze tych cech Ci brakuje - i dlatego ich
      szukasz...? ;)) Moze nawet u mnie? Kto wie? Tylko ze ja nie umawiam sie ze
      wszystkimi, ktorzy by tego chcieli... ;-))
      A po co szukasz?
      • Gość: robert Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 21:01
        oj Milenka już robisz problemy;P
        • Gość: szukam Jej..... Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:35
          Potraficie zrobic z igly widly, widze nawet kilka dziewczyn o meskich
          imionach,ktorzy sa bardzo "mili" dla mnie no i niechcacy rozpilem
          towarzystwo :)
          • Gość: robert Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:23
            uważaj cioto co piszesz męskich kur w domowych nie tykam ale dla ciebie może
            zrobię wyjątek
      • Gość: szukam Jej..... Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:55
        Fajnie ze sa tutaj dziewczyny rozumiejace mnie, a faceci (MACIEJ)ponizej
        poziomu. I jak tu zanlezc bezproblemową dziewczyne .... wy chyba lubicie jak
        facet wraca z pracy,piwko,fotel,tv,czasem da po mordzie zeby byl posluch w domu
        itp...Niestety nie chodze w fartuszku,nie gotuje,jestem tylko zlota raczka w
        domu,a szukam tylko wolnej, ladnej, madrzejszej ode mnie i chcacej sie zakochac
    • diabel.tasmanski Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 23:03
      Idź do knajpy jest ich tam mnóstwo chętnych bo sylwesetr tuż tuż :)
      • Gość: Milenka Chyba Szukajacemu nie chodzi... IP: 217.153.179.* 27.12.04, 14:36
        ...o dziewczyny z knajpy. Czyli oprócz złotej rączki (jednej tylko???) i chęci
        rozkochania w sobie jakiejs dziewczyny nic nie oferujesz?
        A czemuz to mialabym sie w Tobie zakochać? W jednej zlotej nie zakochuje sie
        zwyczajowo. Potrzebuje wiecej ;)
        Milenka, co znowu robi problemy ;))
        • Gość: szukam Jej..... Re: Chyba Szukajacemu nie chodzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:26
          ach te dziewczynyz netu .... sprawiaja wiecej probllemow nis te w
          rzeczywistosci.... wole isc na imprezke prawdziwa
          • madziapoznan Re: Chyba Szukajacemu nie chodzi... 27.12.04, 23:24
            to doskonały pomysł :)
    • Gość: nie z w-wy(( Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 22:47
      Mam pytanie do "szukam Jej.." - minęło już trochę czasu, czy udało ci się
      znależć dziewczynę o jakiej marzysz? Jeżeli tak,to czy jest szansa na stały
      związek? Chociaż te parę dni co minęło, to może za mało,by podejmować taką
      decyzję. To w takim razie, czy odkrywanie "Jej" daje ci jakąś nadzieję. O ile
      miałeś takie szczęście.........którego ci życzę:)
      • Gość: szukam Jej..... Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 01:46
        Co ty! tutaj nie znajdziesz dziewczyny na powaznie,szkoda czasu,tzn. nawet mi
        sie nie chce juz tutaj szukac, chyba ze przypadekowo sie kogos pozna.Lepiej na
        zywo kogos spotkac, widziec i poznawac pozniej. W zyciu jest wiecej
        niespodzianek, "mezaliansow" a tutaj mozesz spotkac dziewczyne z komputera
        czyli wszystko jest pieknie tylko tobie sie nie podoba
    • diabel.tasmanski Re: tylko dla dziewczyn... 29.12.04, 02:11
      srali muchi będzie wiosna będzie lepiej trawa rosła
    • Gość: nie z w-wy(( Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:05
      Masz rację, na necie trudno znaleźć fajną osobę tak na poważnie. Jest tak jak
      powiedziałeś "komputerowe dziewczyny i komputerowi faceci"- mają dużo do
      powiedzenia, do zaoferowania tyle,że mi(nam)akurat nie o to chodzi. Jestem
      dziewczyną, 34 l.,wolną i jednak z W-wy.:)Możemy porozmawiać, ale już nie na
      forum.Podaję e-maila:szukamjego@op.pl Pozdrawiam serdecznie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka