wietka 01.01.05, 17:01 Herbata to napój bogów, doszłam do takiego wniosku, dzisiaj pije juz piąta i na tym sie nie skończy :) Aha i za kazdy razem inną :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robert Re: O wyższości herbaty nad kawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:04 A jaką lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: O wyższości herbaty nad kawa 01.01.05, 17:06 każdą :) zimą np. z rumem... a na kaca jest dobra Pu- erh, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: O wyższości herbaty nad kawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:17 A Ty nie Góralka przypadkiem, Rumu nie rozcieńczam, Pu-erh lubię czasem:) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: O wyższości herbaty nad kawa 01.01.05, 17:21 nie, nie góralka, ale do gór mam niedaleko :) ja nie rozcieńczam rumu, tylko "zagęszczam" herbatkę:) niedawno piłam taka jaśminową - była super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: O wyższości herbaty nad kawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:24 A jak parzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: O wyższości herbaty nad kawa 01.01.05, 17:30 tę jaśminową to piłam w knajpce,była super, ale nie pamietam jej nazwy, a do parzenia dobrych herbatek mam w domu imbryczek z sitkiem, a pije z "herbatowej" filiżanki, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: O wyższości herbaty nad kawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:40 Samemu to wrzucam torebkę, ale trafia mi się parzona na różne sposoby, są różne śmieszne czajniczki, imbryczki i inne ustrojstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: O wyższości herbaty nad kawa 01.01.05, 17:43 o, a teraz idę zaparzyć ojca Klimuszko! :) moge poczęstować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: O wyższości herbaty nad kawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:50 Czyim on jest ojcem? Możesz zaparzyć, ale nie przychodź z nim;) Wolałbym herbatkę.. małą, czarną i z aromatem:) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: O wyższości herbaty nad kawa 01.01.05, 17:53 On jest ojcem duchownym :))) a czy takim , hm , biologicznym, to nie wiem :)) OK, dla Ciebie mała, czarna i z aromatem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: O wyższości herbaty nad kawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:58 Wiedziałem, że Cię przekonam żebyś też rzuciła mydło;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: O wyższości herbaty nad kawa 01.01.05, 18:00 czy my mówimy o tym samym? to znaczy o ...herbacie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: O wyższości herbaty nad kawa 01.01.05, 18:09 ja?? gdzieżbym śmiała!! a jak herbatka? dośc mocna i aromatyczna? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
robert78 Re: O wyższości herbaty nad kawa 01.01.05, 18:30 Niech już będzie, ale z rumem.. po kuble zimnej wody dobrze mi zrobi, chociaż na kaca wolę co innego;] Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: O wyższości herbaty nad kawa 01.01.05, 18:34 ten kubeł zimnej wody to...zamiast? ;)) a co do herbatki - widzisz, wyszło na moje- "zgęszczona" rumem :) smacznego:) Odpowiedz Link Zgłoś
robert78 Re: O wyższości herbaty nad kawa 01.01.05, 18:40 Mniammm.. mała, jędrna czarnulka.. pomarzę sobię chociaż:) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: O wyższości herbaty nad kawa 01.01.05, 18:43 przeciez mężczyźni wola blondynki...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: O wyższości herbaty nad kawa 01.01.05, 18:49 miłych marzeń :)) i ich realizacji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Kawa Kawa Kawa !!!!!!!!!!!!!!!!! 01.01.05, 18:10 Bez kawy nie ma zycia!! P.S. Przezylam sylvestra -to tak jak by sie ktos martwil ;]ppp jutro wracam do domku SPAC ;] (zakonczyl mi sie o 12 rano ;] ) Odpowiedz Link Zgłoś
robert78 Re: Kawa Kawa Kawa !!!!!!!!!!!!!!!!! 01.01.05, 18:13 Znowu się przechwalasz..a jak Ci tak zostanie na cały rok?;] Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Kawa Kawa Kawa !!!!!!!!!!!!!!!!! 01.01.05, 18:18 Pomysl logicznie... czy przechwalanie moze mi ZAOSTAC na caly rok skoro to jedna z moich cech charatkeru.. "Wyzszosc Didi nad innymi istotami ludzkimi" ;] ppp ;] Jem ciasto pije wode i zagladne jutro... SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU ;] Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Kawa Kawa Kawa !!!!!!!!!!!!!!!!! 01.01.05, 18:19 to juz nie przechwalanie, ale wywyższanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
robert78 Re: Kawa Kawa Kawa !!!!!!!!!!!!!!!!! 01.01.05, 18:27 Żadnych dobrych uczynków?:( Dzięki, oby też się z Tobą dobrze obchodził:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_goy Re: Kawa Kawa Kawa !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 20:10 (dlatego duzymi literami) STAJE MUREM ZA KOALILCJA KAWOWA !!!! <2 OSOBY> BEZ KAWY NIE MA CYWILIZACJI , WSZYSTKO SIE NA KAWIE OPIERA , FENICJANIE WYMYSLILI SZMAL PIJAC KAWE , WSZYSTKIE PODBOJE BYLY O KAWE (to mit z ta helena trojanska, chodzilo o jacobsa), ....zreszta przykladow historycznych jest mnostwo , a herbatniki (herbaciarze) to to samo towarzystwo , ktore doprowadzilo do kleski dinozaurow :))) ma_goy Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Kawa Kawa Kawa !!!!!!!!!!!!!!!!! 01.01.05, 20:15 kłócic sie nie bedę, bo kawą również nie gardzę :) ale kaw piję co najwyzej 2 dziennie, a herbatek kilka:) tak więc jestem tolerancyjna i otwarta na wszystkie propozycje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: O wyższości herbaty nad kawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 19:01 Wszystkigo dobrego w Nowym Roku- herbata tylko czarna i mocna tzw. sypana Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: Wietko 01.01.05, 19:26 Wietko z Zagłębia życzę Ci szcześcia, samych słonecznych dni w 2005 roku!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Wietko 01.01.05, 20:04 Zegor, jak miło Cie widzieć :) Tobie równiez zyczę wszystkiego naj, najlepszego :))) Moze w Nowym Roku będziesz częściej zaglądał na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Wietko 01.01.05, 20:19 ...zarumieniłam sie...:)) długo Ciebie nie było... a ja za chwile będę muiała uciekac :( Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: Wietko 01.01.05, 20:28 Jak Cię zobaczę,zaraz napiszę chyba,że gdzieś w Zagłębiu..... Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Wietko 01.01.05, 20:44 ale Zegor, ja nie jestem z Zagłębia...nie wiem , dlaczego tak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: Wietko 01.01.05, 21:00 Czytałem o spotkaniu w Katowicach no i tak mi się ubzdurało. Śląsk mi NIE PRZESZKADZA-ja -Zagłębie....20 km Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Wietko 01.01.05, 21:05 OK, a mnie Zagłębie :) 20 km - zupełnie blisko... no, teraz to juz na pewno ide, dobrej nocy, pierwszej w Nowym Roku. Moze to, co sie przysni dzisiaj, to sie spełni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: O wyższości herbaty nad kawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 20:36 Witam milosnikow herbaty !!! Wietko pielas juz herbate z lotosu ? cos wspanialego !!! ale tylko parzona nie ze sznureczkiem !! Odpowiedz Link Zgłoś
negishi Re: O wyższości herbaty nad kawa 01.01.05, 20:45 Uwielbiam pic herbate! Biala, zielona, czarna, owocowa, mietowa, aromatyzowana i i i... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: O wyższości herbaty nad kawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 20:48 a jak Ci smakuje z lotosu ? jest super ! o smaku kwiatow i lekko slodka ! uwielbiam ja !! Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: O wyższości herbaty nad kawa 01.01.05, 21:01 z lotosu nie piłam, gdzie mozna ją kupic? czy tylko w herbaciarniach ? Odpowiedz Link Zgłoś