IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 05:14
czasami nachodzi mnie ochota na tzw brykanie... Nie jestem osoba samotna ale
w mojej psyche siedzi taki maly diabelek ktory zacheca do zdrady... Nie
powiem zebym tego nie lubil:P
moze ktoras z warszawskich matek, zon lub samotnych kobiet(25-35) tez ma
takiego diabelka??
chetnie poznam i skonsumuje znajomosc...

P.S. zadnych wydziwow..
Szmal nie wchodzi w gre:)))
Obserwuj wątek
    • robert78 Re: Szukam 02.01.05, 05:43
      W necie możesz mieć problem, nie utrudniaj sobie życia.. bierz skarbonkę i
      zbieraj na ofiary tsunami. Działa, a nawet jak Cię żadna nie wesprze to sobie
      chociaż na agencję uzbierasz.. tylko nie łaź po moich blokach;]
      • Gość: Piotrek29 Re: Szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 06:04
        he he he... boisz sie o zone??/
        zart...
        wiesz to raczej jest sonda, nie specjalnie licze ze kogos znajde(aczkolwiek nie
        wykluczam) who knows:))
        obstawiam ze stali forumowicze nie zostawia na mnie suchej nitki. zobaczymy.
        pozdrawiam.
        • 2oo5 [...] 02.01.05, 08:59
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • tbnh Re: Szukam 02.01.05, 09:57
            kurcze, i takie teksty wlasnie daja mi do myslenia w kontekscie potencjalnego
            przyszlego malzenstwa.. co robi twoja zona, ze nie wystarcza ci bycie z nia? co
            tak bardzo cie korci, ze chcesz ja zdradzic?
    • ice_ice Re: Szukam 02.01.05, 11:25
      Wiesz, zastanawiam się, jak na Twoją rozpustę zareaguje kochanek Twojej zony -
      bo wiesz, zawsze możesz przynieść coś do domu, co potem przejdzie na niego,
      prawda...? Więc moze skonsultuj to z nim. A może niech po prostu kochanek
      Twojej żony przyprowadzi swoją żonę, to wszystko zostanie w rodzinie :)

Tylko proszę, BŁAGAM - nie mów, że Twoja żona nie ma kochanka :)
    • jahipek Re: Szukam 02.01.05, 11:35
      Gdybys mial bagaz przeyc to bys wiedzial ze zdrady sie nie planuje i to jeszcze
      z osoba ktorej nie zobaczyles.Brawo piewrsze klamstwo.Szkoda mi Ciebie,pewnie
      nie masz zadnej zony i marzysz o jak to nazwales byzkaniu.
      Moze napisz prawde,szybciej sie nad Toba zlituje jakas pani,wszak niektorzy
      podrywaja na litosc.To stara zapomniana metoda,ale bardzo skuteczna:))
      • Gość: Piotrek29 Re: Szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 16:20
        no. eksperci.
        po pierwsze trzeba czytac. kto mowi o "bzykaniu"?? brykanie to raczej co innego.
        czy zdrady sie nie planuje?? to bardzo ciekawe moze ty nie planujesz idziesz na
        zywiol u mnie jek widac kreci sie toche inaczej.
        <<Wiesz, zastanawiam się, jak na Twoją rozpustę zareaguje kochanek Twojej zony -

bo wiesz, zawsze możesz przynieść coś do domu, co potem przejdzie na niego,
        prawda...? Więc moze skonsultuj to z nim.

czy moja zona nie ma kochanka?? nie wiem i dobrze mi z tym ze nie wiem.
        choroby nie przyniose do domu bo z twoja zona sypiac nie bede...

<<<kurcze, i takie teksty wlasnie daja mi do myslenia w kontekscie
        potencjalnego
        przyszlego malzenstwa.. co robi twoja zona, ze nie wystarcza ci bycie z nia? co
        tak bardzo cie korci, ze chcesz ja zdradzic?

jest wspaniala osoba jestesmy ze soba kupe lat. to poprostu we mnie siedzi.
        lubie kobiety , nie wszyscy sa nie uczciwi w malzenstwie wiec moze ci sie uda..
        • jahipek Re: Szukam 02.01.05, 16:34
          Czy mamy zebrac dla Ciebie 300 zl na dom publiczny?
          Jak pisze ze zdrady sie nie planuje to wiem co pisze,zdrada to spontanczna chec
          pojscia z kims do lozka(moze z osoba widziana raz,ktora zrobila na nas wrazenie).
          A juz napewno nie mozna zaplanowac zdrady z kims kogo nie ma ,bo jak sie nie
          widzialo tej osoby to jej nie ma.No chyba ze Twoja zona jest tak koszmarna ze jest
          Ci to zupelnie obojetne z kim byle z kims innym.
          Faktycznie to zmyslasz tu bzdury,albo robisz sobie jaja.I w jednym i w drugim
          przypadku jestes stary frajerzyna ze nas obciazasz "swoimi wymiotami wymyslonymi
          mniej lub bardziej".
          Jak jestes tak stary jak piszesz to co uwazasz ze mlodziez da Ci porade,to
          jestes niezly zboczus ,jak tak myslisz.Ludzie mlodzi zakochuja sie szczera
          czysta miloscia w przewazajacym razie Twoj przypadek dla nich smierdzi naftalina.
          • Gość: Piotr29 Re: Szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 17:26
            nie podoba sie temacik??
            nie odpusuj, po co sie meczysz??
        • ice_ice Re: Szukam 02.01.05, 18:20
          I po co te nerwy i wulgarność...? Na myśl o kochanku żony? Na pewno nie chcesz
          wiedzieć, kim on jest?

Z moją żoną sypiać nie możesz, co ewentualnie to Twoja żona z moim ex-mężem. A
          ja, zgodnie z tą pokrętną logiką, powinnam sypiać z Tobą.

Ale... brzydziłabym się. Nie sypiam z zonatymi. To najgorszy rodzaj szui.
          • Gość: Piotrek29 Re: Szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 20:00
            nie chcialem byc nieuprzejmy.. przepraszam.
            Odbieram kazda wasza wypowiedz jako atak.
            Nie rozumiem dlaczego ludzie sa tak malo tolerancyjni. To moja sprawa z kim
            sypiam i jak to robie. nie jestescie zainteresowani, to poprostu nie piszcie.
            Nie potrzebuje rad.
            • ik-30 Re: Szukam 02.01.05, 21:18
              nie mało tolerancyjni tylko czy kiedyś się zastanawiałeś jak czuje się Twoja
              żona.
              Ja wiem jak to boli.
        • ik-30 Re: Szukam 02.01.05, 21:06
          widzę że myślisz jak mój mąż. Dobrze mu ze mną ale cche chegoś innego ...
          Faceci to ...
    • mandragora666 Re: Szukam 02.01.05, 17:35
      A moze pare przysiedow lub pompek ostudzi twoje zapaly do przygod.To moja dobra
      rada.Moze poucz sie jezykow bo widze, ze ci sie nudzi a nuda to zly doradca.
    • Gość: Piotrek29 Re: Szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 12:57
      juz nie szukam ;)
      ludzie jestescie bezlitosnymi ekspertami)))))))))))))))))))))
      mam takie fanaberie a nie inne i to moja sprawa. uwazam ze niezainteresowani
      nie powinni sie wypowiadac na ten temat. tu wszyscy psychologowie powinni miec
      swoje gabinety. tego brakuje w naszym kraju pomyslcie o tym zamiast marnowac
      czas na tego typu forach.............................................
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka