Gość: bider IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 21:54 apost jest i dla kobiet i dla facetow. Kobiety - jak lubicie byc podrywane , gdzie, co jest w tym wazne dla was? Faceci - jak to robicie i z jakim skutkiem, moze jakies patenty? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysky Re: Podrywanie 07.01.05, 22:30 Podobno najbardziej trendy jest nie bawić się w żaden podryw tylko gdy któraś ci się podoba to podejść do niej i po prostu się spytać: "pieprzysz się czy z tobą trzeba chodzić?" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bider Re: Podrywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 22:42 nie interesuja mnie takie na raz, sory ale to nie moj typ. Prosze o jakies odpowiedzi, nauczmy sie czegos o sobie od siebie ku obopolnemu zadowoleniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: Podrywanie 07.01.05, 22:52 Kto tu mówi o jednorazówkach, kobiety to takie istoty które mogą wiele razy, tylko my nie zawsze :))). A ja kierując się doświdczeniem uważam, ze miłość od pierwszego spojrzenia oszczędza u mężczyzny czas i pieniądze :) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Podrywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:56 Chyba nie ma uniwersalnego sposobu podrywania.Wszystko zależy od okoliczności w jakich strony się spotykają i czy mają sie ku sobie. Jeżeli facet imponuje mi(np. swoją wiedzą, elokwencją, sprawnością fizyczną, miłą aparycją), to tak naprawde wystarczy, że wykaże wyraźnie zainteresowanie moją osobą. Wtedy jest prosciej, bo wzajemnie się "targetujemy". Jeżeli facet jest burakiem, to może stawać na głowie, a i tak nic z tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gili_vanili Re: Podrywanie 08.01.05, 00:27 "<ciach>to tak naprawde wystarczy, że wykaże wyraźnie zainteresowanie moją osobą.<ciach>" Jak wyraźnie zainteresuje się Twoją osobą - znaczy, że możesz go mieć. Wolę sama zadecydować który facet ma się zainteresować moją osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Podrywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 00:41 Źle zrozumiałaś intencję mojego postu. Intencja jest taka, że to i tak Ja w tej "grze" chcę dyktować warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Podrywanie 08.01.05, 00:34 o ja napisze :D Niedawno stalam w empiku... wzielam 2 poradniki erotyczne i jeden na temat asertywnosci... zobaczylam niezly okaz /moj typ, okularki spodnie na kantke MRAUU/ zmierzajacy ku dzialowi z historia /obok prawo/ wiec potuptalam do prawa... wzielam Karne z Becka i odwracam sie.. niby przypadkiem wypada mi ksiazka /banalne/ Tylko zapomnialam /tu sie przyznaje Idiotka ze mnie/ ze mam te erotyki w lapie ;/ i wypadly One :[.. Jak zobaczylam co lezy na ziemi i "Okaz" schylajacy sie zeby podniesc... po prostu Go /okaz/ odepchnelam..prawie upadl yhyhyh zabralam ksiazki /i mysle sobie ..kretynka/ no i ide zla sama na siebie.. a On za mna "Pani te ksiazki to do wiedzy teoretycznej czy praktycznej" :D no i skonczylo sie na yhym herbatce :D Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Podrywanie 08.01.05, 00:52 Kto? Moj obiekt? odezwal sie sympatycznie... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bider Re: Podrywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:26 no i w sumie niewiele sie dowiedzialem... mam i ja swoje patenty, o ktorych moze potem napisze ale warto poznac inne, bedzie milej podrywac i ciekawiej byc podrywana :) Odpowiedz Link Zgłoś