Gość: kubek IP: *.sp / 192.168.5.* 21.05.02, 10:07 Czy warto być fałszywym? Takim sukinsynem , co to dokuczy, podesra, nawet najlepszego kolegę? A uśmiech przyklejony taki sam, plastikowa morda i draństwa pod maską. ku..&arapski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ Re: CZY WARTO? 21.05.02, 10:10 Nie warto, ale nie wszyscy to rozumieją, niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: CZY WARTO? IP: 195.205.73.* 21.05.02, 10:13 Kubek, teraz przychylasz się oportunistycznie do M2? to pa! Gość portalu: kubek napisał(a): > Czy warto być fałszywym? > Takim sukinsynem , co to dokuczy, podesra, nawet najlepszego kolegę? > A uśmiech przyklejony taki sam, plastikowa morda i draństwa pod maską. > ku..&arapski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: CZY WARTO? IP: *.sp / 192.168.5.* 21.05.02, 10:24 Gość portalu: magnolia napisał(a): > Kubek, teraz przychylasz się oportunistycznie do M2? > to pa! A mówiłem, że zaraz dostanę w buziaka za to że z nim gadam. Napisałem, że chamstwo mi nie pasuje ktokolwiek jest autorem i jeśli to Mario zachowuje się jakby miał zły dzień to op... ę jego, ale jeśli to ktoś inny, to też nie oszczędzę. Tym razem Mario, może nawet dla prowokacji, siedział cicho, a niektórzy Go atakowali. Nie wiem po co taki zamęt na Forum? Nie można zapomnieć o nieudanych wystąpieniach? O słabszych dniach, o złych humorach innych? Czasem ktoś dotknie drugiego do żywego, czasem to się wyjaśni a czasem takiego gbura nie stać nawet na wirtualne PRZEPRASZAM. Ja chcę zabawy pełnej! Z każdym kto potrafi się bawić! A Ty Magnolia znasz też taką osobę , która ma dokładnie takie zdanie i jakoś potrafi to robić. Pozwalam Ci paskudzić słodko kubek, zgniatać truskawki? Pozwalam. Jestem popieprzony? Jestem. Teraz pokaż mi normalnych. kubek > Gość portalu: kubek napisał(a): > > > Czy warto być fałszywym? > > Takim sukinsynem , co to dokuczy, podesra, nawet najlepszego kolegę? > > A uśmiech przyklejony taki sam, plastikowa morda i draństwa pod maską. > > ku..&arapski > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: CZY WARTO? IP: 195.205.73.* 21.05.02, 10:37 to udanej zabawy z M2 Gość portalu: kubek napisał(a): > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > Kubek, teraz przychylasz się oportunistycznie do M2? > > to pa! > > A mówiłem, że zaraz dostanę w buziaka za to że z nim gadam. > Napisałem, że chamstwo mi nie pasuje ktokolwiek jest autorem i jeśli to Mario > zachowuje się jakby miał zły dzień to op... ę jego, ale jeśli to ktoś inny, to > też nie oszczędzę. > Tym razem Mario, może nawet dla prowokacji, siedział cicho, a niektórzy Go > atakowali. Nie wiem po co taki zamęt na Forum? > Nie można zapomnieć o nieudanych wystąpieniach? O słabszych dniach, o złych > humorach innych? > Czasem ktoś dotknie drugiego do żywego, czasem to się wyjaśni a czasem takiego > gbura nie stać nawet na wirtualne PRZEPRASZAM. > Ja chcę zabawy pełnej! Z każdym kto potrafi się bawić! > A Ty Magnolia znasz też taką osobę , która ma dokładnie takie zdanie i jakoś > potrafi to robić. > Pozwalam Ci paskudzić słodko kubek, zgniatać truskawki? Pozwalam. Jestem > popieprzony? Jestem. > Teraz pokaż mi normalnych. > kubek > > > Gość portalu: kubek napisał(a): > > > > > Czy warto być fałszywym? > > > Takim sukinsynem , co to dokuczy, podesra, nawet najlepszego kolegę? > > > A uśmiech przyklejony taki sam, plastikowa morda i draństwa pod maską > . > > > ku..&arapski > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan kuby Re: CZY WARTO? IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 21.05.02, 10:25 nie warto byc takim kutasem juz dawno ci to mowilem,a ty cos dziwnie masz jakies watpliwosci co do tego,chama trzeba niszczyc chamstwem pamietaj i mnie wiecej nie moralizuj gnoja bede niszczyl do konca swych dni,nie spoczne nigdy!!! 11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: CZY WARTO? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 10:29 Kłamstwa mają najczęściej krótkie nóżki. Pozostaje po nich smród jak po skunksie. Odpowiedz Link Zgłoś