Dodaj do ulubionych

JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA!

23.05.02, 13:32
Moja drogie Foremki i jeszcze drozsi Forumowicze!

Chcialabym uprzejmie oswiadczyc, ze nie jestem zadna sklonowana owca pt menryla_rodowicz a juz tym bardziej czesio
jakis tam!
Powiem wiecej - nie ma mnie tu WCALE.
Troche mnie to wkurwia, ze w dalszym ciagu jedyna inspiracje do zagladania na forum stanowi sprzatanie gnoju bedacego
efektem cudzej i to w dodatku chorej wyobrazni. No ale widocznie taka karma :)))))
Nie zebym marudzila ale jest wystarczajaco upalnie, co bym nie musiala czuc na plecach waszych oddechow :))))

pozdrawiam i zycze milej zabawy
Jasmine
Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 13:34
      i tak Ci nie uwierza. szkoda pisaniny. przeciez oni i tak wiedza najlepiej
      • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 13:37
        Nie zabiegam o cudze zainteresowanie ani wiare! Powiedzialam co mialam do powiedzenia i koniec. Co oni zrobia z ta
        informacja to nie moja sprawa. Jesli ktos ma chrakter jak choragiewka na wietrze to uwierzy we wszystko w co mu karza. Moje
        nicki sa wszystkim znane i nie bede ich po raz kolejny wymieniac.

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> i tak Ci nie uwierza. szkoda pisaniny. przeciez oni i tak wiedza najlepiej

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 13:39
      Oświadczyny przyjęte;)To nie Twój styl, i nie myślę tu tylko o tekstach.
      • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 13:44
        Przyjete? No no no :))) To jednak tez powatpiewales hahahahaha... Zupelnie tak jak mowilam dzis pewnej osobie - wiedzialam,
        ze jak tylko stad zejde, to bede posadzana o kazdy nowy nick jaki sie pojawi. A juz zwlaszcza przez pewnego pana, któremu
        wydaje sie ze nie mam nic lepszego do roboty jak ganiac za nim i jego urojeniami i obrzucac to wszystko blotem! Jak on na to
        wpadl to w zyciu nie wykombinuje :)))))

Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Oświadczyny przyjęte;)To nie Twój styl, i nie myślę tu tylko o tekstach.

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 13:48
          Każdy ma swoje typy.Ja nigdy Cię nie podejrzewałem:)
          • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 13:51
            :)* robie rozne rzeczy ale zazwyczaj nie ma to zwiazku z obrzucaniem innych blotem! No - wyjatki sie zdarzaly ale na wyrazna
            prosbe obrzucanego :)))

> Każdy ma swoje typy.Ja nigdy Cię nie podejrzewałem:)

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 14:01
              No to czym się przejmujesz.Ci którzy Cię znają wiedzą, że nie masz teraz netu w
              domu.Tylko skonczona idiotka biegałaby nocą po cyberkafejach, aby pisać bzdury.
              • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 14:04
                Nigdy nie mialam netu w domu :))) i zawsze mialam klopot z bieganiem :)))

> No to czym się przejmujesz.Ci którzy Cię znają wiedzą, że nie masz teraz netu w
                >
                > domu.Tylko skonczona idiotka biegałaby nocą po cyberkafejach, aby pisać bzdury.

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 14:13
                  I nie jesteś idiotką:)))
                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 14:21
                    no jasne, ze jestem :))))) i to z jakim talentem!

> I nie jesteś idiotką:)))

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 14:27
                      Talent masz.Potwierdzam:)))
                      • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 14:32
                        moze lepiej nie mow mi do czego :))))) nie chce wiedziec

> Talent masz.Potwierdzam:)))

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 14:37
                          Nie mówię, ale wiem:)))
                          • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 14:41
                            powiesz mi na ucho?

> Nie mówię, ale wiem:)))

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 15:11
                              Siódmego na parapecie;)
                              • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 15:28
                                fiu fiu fiu .... chyba zaczne myc uszy :)))

> Siódmego na parapecie;)

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 15:40
                                  Nie musisz.Wszystko potrafię wyrazić gestem;)
                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 15:51
                                    JAKIM!!!!!!!?????????? :))))))

> Nie musisz.Wszystko potrafię wyrazić gestem;)

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 15:55
                                      Powiedziałem gestem, a Ty łapiesz za słowa.Zobaczysz:)))
                                      • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 16:01
                                        Crimen przestan bo nie bede mogla w nocy spac!!!! :)))

> Powiedziałem gestem, a Ty łapiesz za słowa.Zobaczysz:)))

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 16:03
                                          Dostaniesz SMS-a do poduchy, zgoda? :)))
                                          • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 16:06
                                            A nie dostane zawalu jak go przeczytam??? :)))

> Dostaniesz SMS-a do poduchy, zgoda? :)))

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 16:09
                                              Z wiosną jesteś bardzo sercowa Jasminko.SMS będzie usypiający, a nie zawałowy:)
                                              • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 16:13
                                                To hormony Crimenku - wyja ile wlezie :)))))

> Z wiosną jesteś bardzo sercowa Jasminko.SMS będzie usypiający, a nie zawałowy:)

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 16:15
                                                  No i feromony.Podobno gadziny są wszędzie:)
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 16:29
                                                    no tak ale leci sie na cudze a nie na swoje hahahahahahahahahahaha!!!! znawca tematu :))))

> No i feromony.Podobno gadziny są wszędzie:)

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 16:33
                                                    Nie mówię że na swoje.Roznosicieli tej zarazy nie brakuje:)
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 16:35
                                                    Ktos Ci rozniosl i teraz biedactwo nie wiesz co zrobic??? :))) przejdzie Ci!

> Nie mówię że na swoje.Roznosicieli tej zarazy nie brakuje:)

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 16:40
                                                    Wiem, z wiekiem:)))Każdemu przechodzi i wtedy chciałby aby wróciło:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 16:44
                                                    A Ty chcesz zeby Ci wrocilo???? :)))) Myslalam, ze wrecz przeciwnie :)))

> Wiem, z wiekiem:)))Każdemu przechodzi i wtedy chciałby aby wróciło:)))

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 16:48
                                                    Czasem mogłoby wrócić:)))A o czym my mówimy? :)))
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 16:49
                                                    No jak to o czym! O parapetach :)))))

> Czasem mogłoby wrócić:)))A o czym my mówimy? :)))

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 16:59
                                                    Teraz nie rozumiem.Jak mogę chcieć powrotu czegoś, czego jeszcze nie było:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 17:05
                                                    aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... a masz jakas wizje na przyszlosc???? Wizja to bardzo wazna rzecz!

> Teraz nie rozumiem.Jak mogę chcieć powrotu czegoś, czego jeszcze nie było:)))

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 17:10
                                                    Wizje chodzcie do mnie... :)))Jak dotąd idę do przodu intuicyjnie, ale skoro
                                                    mówisz że to takie ważne, trzeba coś dać w żyłę:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 17:13
                                                    eeeeeeeeeeeeeee..... nie bawie sie tak! Ja tu powaznie a Ty sie nabijasz :((((((

> Wizje chodzcie do mnie... :)))Jak dotąd idę do przodu intuicyjnie, ale skoro
                                                    > mówisz że to takie ważne, trzeba coś dać w żyłę:)))

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 17:18
                                                    Poważnie to wiszę w próżni.Nie mam wizji:(
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 17:25
                                                    To zle! Coz znaczy czlowiek bez marzen?

> Poważnie to wiszę w próżni.Nie mam wizji:(

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 17:26
                                                    Raczej na rozdrożu.Zawsze byłem nieuleczalnym marzycielem:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 17:30
                                                    a o czym marzysz teraz??? :)

> Raczej na rozdrożu.Zawsze byłem nieuleczalnym marzycielem:)))

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 17:32
                                                    Mówiliśmy o tym kiedyś;)Nic się nie zmieniło.Tylko teraz muszę się trochę zdać
                                                    na ślepy los:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 17:35
                                                    Moze lepiej zdac sie na cos bardziej widzacego, co? Ja rozumiem ze przeznaczeniu nie mozna sie opierac ale zdawanie sie na
                                                    slepcow to bardzo wygodne!

> Mówiliśmy o tym kiedyś;)Nic się nie zmieniło.Tylko teraz muszę się trochę zdać
                                                    > na ślepy los:)))

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 17:36
                                                    Ostateczna decyzja zawsze należy do mnie:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 18:07
                                                    Tylko Ci sie tak wydaje. Ostatnie slowo nalezy do KOBIET :))))) I lepiej sie z tym pogodz :)

> Ostateczna decyzja zawsze należy do mnie:)))

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 18:11
                                                    Ciężko mi się z tym pogodzić.Wciąż się buntuję;)Która kobieta ma mieć ostatnie
                                                    słowo w mojej sprawie? :)))
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 18:13
                                                    No jak to ktora?! Zupelnie jak z dzieckiem :))) Ta, ktora raczy wyrazic zainteresowanie :)))

> Ciężko mi się z tym pogodzić.Wciąż się buntuję;)Która kobieta ma mieć ostatnie
                                                    > słowo w mojej sprawie? :)))

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 18:16
                                                    Ba.A gdzie taką znalezć?Pytanie z gatunku fundamentalnych:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 18:18
                                                    Nie kombinuj. Jak bedzie chciala to sama sie znajdzie! Tylko nie miej oczu w dupie :))))

> Ba.A gdzie taką znalezć?Pytanie z gatunku fundamentalnych:)))

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 18:25
                                                    Nie mogę siedzieć w kącie, bo mnie nie zauważy...buuuuuu:))))
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 18:35
                                                    wydawalo mi sie ze siedzisz na parapecie :))))

> Nie mogę siedzieć w kącie, bo mnie nie zauważy...buuuuuu:))))

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 18:39
                                                    Jeszcze nie.Na parapecie to jestem umówiony...z Tobą:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 18:41
                                                    eeeeeeeeeeeeeeeee tam takie umawianie! zeby mnie wylniale futerko udusilo?! :)

> Jeszcze nie.Na parapecie to jestem umówiony...z Tobą:)))

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 18:45
                                                    Futerko jest tą trzecią z castingu, której nie będzie;)
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 18:48
                                                    no to nudy sie zapowiadaja :)))) Rozumiem ze to co na erotice to tylko teoria?! jaka szkoda! chlip...chlip...chlip....

> Futerko jest tą trzecią z castingu, której nie będzie;)

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 18:53
                                                    Nie teoria, jeno gra wstępna, kobieto małej wiary:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 18:54
                                                    Wiesz co crimen- ci ktorzy mocno trzaskaja dziobem zazwyczaj na tym poprzestaja :)))))

> Nie teoria, jeno gra wstępna, kobieto małej wiary:)))

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 18:58
                                                    Aby nie trzaskać, dziobem schowałem się na erotyce, i tak mnie znalezli:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 19:00
                                                    no tam trzaskanie idzie Ci wyjatkowo sprawnie :)) Nie wiedzialam ze taki talent sie nam marnuje!

> Aby nie trzaskać, dziobem schowałem się na erotyce, i tak mnie znalezli:)))

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 19:06
                                                    Wiesz że ja też nie wiedziałem:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 19:09
                                                    cwicz sie pilnie w nowej sztuce bo siodmego zrobie Ci klasowke :))))

> Wiesz że ja też nie wiedziałem:)))

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 19:10
                                                    Teraz robię przerwę na kilkudniowy wypad do Lwowa:)
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 19:17
                                                    baw sie dobrze lub tez inna opcja: pracuj wydajnie :)))

> Teraz robię przerwę na kilkudniowy wypad do Lwowa:)

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 19:22
                                                    Żadnej pracy, tylko zabawa:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 19:25
                                                    tylko nie przesadzaj z zapalem bo na siodmego Ci nie wystarczy!
                                                    A wiesz, ze strzelilam setnego posta? To znak! I kluczyki wpadly mi do klopa! To tez znak! Ciekawe co mnie spotka :))))

> Żadnej pracy, tylko zabawa:)))

• Gość: Crimen Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 23.05.02, 19:28
                                                    Jesteś fatalistką? :)Zapamiętaj i ostrzeż mnie:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 19:33
                                                    wrecz przeciwnie - zawsze spodziewam se czegos milego :)))))

> Jesteś fatalistką? :)Zapamiętaj i ostrzeż mnie:)))

• Gość: onlyania Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 13:45
      he he he, nie moglas jasmino byc menryla bo menryla to ja :)))
      • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 13:46
        o matko! Ty tez?! :)))

Gość portalu: onlyania napisał(a):

> he he he, nie moglas jasmino byc menryla bo menryla to ja :)))

• Gość: onlyania Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 13:48
          he hehe, tylko nie mow nikomu bo bede miala he he he :)))
          • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 13:52
            no lepiej miec za swoje niz za cudze :))))

> he hehe, tylko nie mow nikomu bo bede miala he he he :)))

• Gość: onlyania Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 13:54
              mnie to i tak juz wszystko jedno, i tak umre na raka :)))
              • jasmina_tdi Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! 23.05.02, 13:55
                no na swinke byloby Ci trudno :)))) no i jaka ryfa!

> mnie to i tak juz wszystko jedno, i tak umre na raka :)))

• Gość: mario2 Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 13:48
          no to mamy juz trio. Jasminka, Only i ja :o))
          Jasmina, a moze bylas Z. Sosnicka?
          • Gość: onlyania Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 13:52
            to ty byles wuku czesiem?
            :)))
            • Gość: mario2 Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 13:54
              wedlug niektorych tak :o))
              Teraz bede Ozzy Osbornem.
              Jak rykne wszyscy pouciekaja.
              • Gość: onlyania Re: JASMINKA OSWIADCZA - UWAGA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 13:55
                a jak poznam ze to ty????
                :))))
          • jasmina_tdi AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! 23.05.02, 13:54
            wlasnie mi sie przypomnialo,ze pani piosenkarka Anna Jurksztowicz miala taka piosenke:
            "heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen wrzuc na luz la la pooooooooooooooooooczuj
            teeeeeeeeeeen blues.. lalla la heeeeeeeeeeeeeeeeeej meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen itd itd itd
            Pamietasz marys???? ja sie nie nabijam - naprawde tak spiewala!!!

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> no to mamy juz trio. Jasminka, Only i ja :o))
            > Jasmina, a moze bylas Z. Sosnicka?

• Gość: onlyania Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 14:04
              nie draznij mena, on teraz w formie limitowanej wystepuje :)))
              • jasmina_tdi Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! 23.05.02, 14:05
                sam sie zlimitowal czy przyszlo od gornie? to jakas dziana sztuka musi byc - wiesz ile kosztuje licencja na wylacznosc i czas
                nieograniczony??????!!!

> nie draznij mena, on teraz w formie limitowanej wystepuje :)))

• men_ Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! 23.05.02, 14:35
                  Za drogo, baardzo drogo (Ja)Śminko :))

p.s.: już wyluzowałem :)
                  • jasmina_tdi men 23.05.02, 14:42
                    pewnych rzeczy nie da rady kupic za pieniadze - taki doswiadzcony bznesmen powinien o tym wiedziec :))))))

men_ napisał(a):

> Za drogo, baardzo drogo (Ja)Śminko :))
                    >
                    > p.s.: już wyluzowałem :)

• men_ Re: Jaśminka 23.05.02, 15:00
                      Ale mi wcale o pieniążki nie chodziło :))
                      • jasmina_tdi Re: Jaśminka 23.05.02, 15:02
                        zabraklo emocji? wiesz - na to nie ma skutecznego lekarstwa :))))

men_ napisał(a):

> Ale mi wcale o pieniążki nie chodziło :))

• men_ Re: Jaśminka 23.05.02, 15:05
                          Mnie nie zabrakło - wręcz przeciwnie, jestem obecnie pełen zapału, do pracy
                          też :)
                          • jasmina_tdi Re: Jaśminka 23.05.02, 15:07
                            a co ja mam do tego? bo nie bardzo rozumiem.

men_ napisał(a):

> Mnie nie zabrakło - wręcz przeciwnie, jestem obecnie pełen zapału, do pracy
                            > też :)

• men_ Re: Jaśminka 23.05.02, 15:23
                              Nic !!!
                              Tak se palnąłem filozoficznie :)
                              • jasmina_tdi Re: Jaśminka 23.05.02, 15:27
                                men skarbie - te kamienie moga byc nerkowe a nie filozoficzne :)))) przemysl to sobie :)

men_ napisał(a):

> Nic !!!
                                > Tak se palnąłem filozoficznie :)

• men_ Re: Jaśminka 23.05.02, 15:28
                                  E tam, jestem zdrów jak ryba, ups. jak karaś w jeziorku :)
                                  • jasmina_tdi Re: Jaśminka 23.05.02, 15:34
                                    to mile ! trzymaj tak dalej! pa!

men_ napisał(a):

> E tam, jestem zdrów jak ryba, ups. jak karaś w jeziorku :)

• men_ Re: Jaśminka 23.05.02, 15:36
                                      Cześć, zycze powodzenia, szczerze :))
                                      • jasmina_tdi Re: Jaśminka 23.05.02, 15:39
                                        Mnie sie zawsze wiedzie :))))))))) Ale dzieki.

men_ napisał(a):

> Cześć, zycze powodzenia, szczerze :))

• emperor CZESC ZONKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.05.02, 15:55
                                          nawet nie wyobrazasz sobie jaksie stesknilem za toba:((( !!!!!
                                          juz dawno zadnych kiss'ow od ciebie nie dostalem:(

bylem grzeczny, a ty????? :)
                                          • jasmina_tdi Re: CZESC ZONKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.05.02, 16:00
                                            Juz ja widzialam jaki Ty grzeczny byles!!!!!!!! W piekle sie usmazysz!!!!!!!!!

emperor napisał(a):

> nawet nie wyobrazasz sobie jaksie stesknilem za toba:((( !!!!!
                                            > juz dawno zadnych kiss'ow od ciebie nie dostalem:(
                                            >
                                            > bylem grzeczny, a ty????? :)

• emperor Re: CZESC ZONKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.05.02, 16:05
                                              ale tak naprawde to w sercu bylo tylko i wylacznie twoje imie wyryte, na stale
                                              oczywiscie! :)))
                                              a tamte to tylko sprawdzalem czy to oby nie ty pod inna nazwa! :)

balem sie ze ty i nasze malzenstwo zmarlo smiercia naturalna:((((

czy ty czujesz to? :))))
                                              • jasmina_tdi Re: CZESC ZONKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.05.02, 16:08
                                                Czuje tylko ze jakis palancino odpalil kadzidelko w gabinecie obok!!!
                                                I nie wciskaj mi kitu - chce rozwodu!

emperor napisał(a):

> ale tak naprawde to w sercu bylo tylko i wylacznie twoje imie wyryte, na stale
                                                > oczywiscie! :)))
                                                > a tamte to tylko sprawdzalem czy to oby nie ty pod inna nazwa! :)
                                                >
                                                > balem sie ze ty i nasze malzenstwo zmarlo smiercia naturalna:((((
                                                >
                                                > czy ty czujesz to? :))))

• emperor Re: CZESC ZONKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.05.02, 16:14
                                                  rozwodu? czyli automatycznie mojej smierci?
                                                  nie bede mial dla kogo zyc:(((
                                                  przez cale zycie szukalem kobiety wlasnie takiej jak ty! jedynej i
                                                  niepowtarzalnej! bylem ku zmierzchu sil, nie wiedzadz gdzie jestes:((((
                                                  ale pewnego pieknego dnia odnalazlem cie wlasnie tutaj:))))
                                                  prosze cie nie lekcewaz mego trudu:)))
                                                  • jasmina_tdi ROZWOD 23.05.02, 16:30
                                                    TAK WLASNIE TEGO CHCE :))))))

emperor napisał(a):

> rozwodu? czyli automatycznie mojej smierci?
                                                    > nie bede mial dla kogo zyc:(((
                                                    > przez cale zycie szukalem kobiety wlasnie takiej jak ty! jedynej i
                                                    > niepowtarzalnej! bylem ku zmierzchu sil, nie wiedzadz gdzie jestes:((((
                                                    > ale pewnego pieknego dnia odnalazlem cie wlasnie tutaj:))))
                                                    > prosze cie nie lekcewaz mego trudu:)))

• emperor Re: ROZWOD 23.05.02, 16:34
                                                    odpowiedz dlaczego? oraz czy myslisz ze jest ktos w stanie cie zastapic? :(
                                                  • jasmina_tdi Re: ROZWOD 23.05.02, 16:42
                                                    1. bo taki mam kaprys
                                                    2. kazdy jest do zastapienia :)))))))

emperor napisał(a):

> odpowiedz dlaczego? oraz czy myslisz ze jest ktos w stanie cie zastapic? :(

• emperor Re: ROZWOD 23.05.02, 16:46
                                                    a pamietasz ze mam BMW serii 7 2002 rocznik,
                                                    Mercedes klasy S coupe 2001 rocznik,
                                                    oraz Honde Prelude 2002 rocznik ????

zastanow sie jeszcze raz!

od ostatniego czasu sie duzo zmienilo i stac mnie nawet na twoja
                                                    siostrzyczke:)))

ciebie jedna tylko i love, bo ty wiesz co to Barthezz:)))

i extra calujesz! :))))
                                                  • jasmina_tdi Re: ROZWOD 23.05.02, 16:50
                                                    eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......... no moze sie jednak zastanowie ale bez calowania :)))))

emperor napisał(a):

> a pamietasz ze mam BMW serii 7 2002 rocznik,
                                                    > Mercedes klasy S coupe 2001 rocznik,
                                                    > oraz Honde Prelude 2002 rocznik ????
                                                    >
                                                    > zastanow sie jeszcze raz!
                                                    >
                                                    > od ostatniego czasu sie duzo zmienilo i stac mnie nawet na twoja
                                                    > siostrzyczke:)))
                                                    >
                                                    > ciebie jedna tylko i love, bo ty wiesz co to Barthezz:)))
                                                    >
                                                    > i extra calujesz! :))))

• emperor Re: ROZWOD 23.05.02, 16:56
                                                    ale mam fuksa! :))))
                                                    tylko szkoda ze juz spadac musze:(
                                                    badz jutro bo tak tego nie mozna zostawic:)
                                                    a dostane jeden niewinny kiss na droge, jak za starych dobrych czasow? :)))

ps: i will never forget you!!!:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: ROZWOD 23.05.02, 17:04
                                                    :)**********
                                                    spadaj :))))

emperor napisał(a):

> ale mam fuksa! :))))
                                                    > tylko szkoda ze juz spadac musze:(
                                                    > badz jutro bo tak tego nie mozna zostawic:)
                                                    > a dostane jeden niewinny kiss na droge, jak za starych dobrych czasow? :)))
                                                    >
                                                    > ps: i will never forget you!!!:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka